Kitinä

Kitinää elämästä, ihmisistä ja kaikesta muusta tärkeästä
Tänään on 24.04.2014 14:23

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: TES-palkkaus
ViestiLähetetty: 25.11.2005 11:36 
Mistä löytyy kuljetusalan tarkat yleiset palkat?

ja yötyö prosentit ja ikävuosien vaikutus... Olen yrittänyt etsiä moisia netistä, tuloksetta. täsä hetken

Toinen kuski varoitteli, että kannattaa tarkistaa huolellisesti palkka (oli kuulemma ollut jotain selkkausta) ja sen pitäisi olla tes-mukainen ja ylityöt maksetaan normaalisti...


Koiran virasta otan kaiken rahan irti! prkl. Vaikuttaa hieman, että on jätetty maksamatta... kaikkea kanssa. :P


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 11:39 
Kuulutko mihin liittoon? Tai ei sillä väliä mihin liittoon kuuluu, VAAN mitä työehtosopimusta sovelletaan työpaikallasi tekemääsi työhön.
Tässä jotain sopimuksia: :juristi:

edit: korjattu versio, klikkaa hymiötä.


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 11:44 
Dumari kirjoitti:
Kuulutko mihin liittoon?
Tässä jotain sopimuksia: :juristi:


paskat.

Työehtosopimuksessa lukee kuljetusalan Tes mukainen palkkaus, ja 22-6 on ylityötä 20% senttiä tunnilta lisää.

30-40 euroa saattaa puuttua tilistä. :P Mistä perseestä löytyisi nuo tuntipalkat? kuljetusalan liiton mukaiset käsittääkseni?


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 11:49 
ei tuolta sivulta mitään löydä... :P

Yksi kuski oli käynyt räyhähtään, kun puuttui vähän tilistä ja sen jälkeen ei kuulemma ole puuttunut... Varoitteli oikein moneen kertaan, että kannattaa pitää varansa... Vituttaa tuollainen myyräily, myhkäily ja kympin sieltä täältä pimitys :lol:


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 11:52 
slam kirjoitti:
Dumari kirjoitti:
Kuulutko mihin liittoon?
Tässä jotain sopimuksia: :juristi:


paskat.

Työehtosopimuksessa lukee kuljetusalan Tes mukainen palkkaus, ja 22-6 on ylityötä 20% senttiä tunnilta lisää.

30-40 euroa saattaa puuttua tilistä. :P Mistä perseestä löytyisi nuo tuntipalkat? kuljetusalan liiton mukaiset käsittääkseni?

Jaa, siellähän ne oli selvällä Suomen kielellä ennen tuota mainitsemaasi kohtaa. Josset tajua, niin soita liittoon.


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 11:54 
Joku lajittelukeskus on sellainen "show, että viekas paskiainen pystyisi huijaamaan moisessa laitoksessa kympin sieltä täältä itselleen" + maksattaisi olemattomia laskuja... :lol:


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 11:56 
Dumari kirjoitti:
slam kirjoitti:
Dumari kirjoitti:
Kuulutko mihin liittoon?
Tässä jotain sopimuksia: :juristi:


paskat.

Työehtosopimuksessa lukee kuljetusalan Tes mukainen palkkaus, ja 22-6 on ylityötä 20% senttiä tunnilta lisää.

30-40 euroa saattaa puuttua tilistä. :P Mistä perseestä löytyisi nuo tuntipalkat? kuljetusalan liiton mukaiset käsittääkseni?

Jaa, siellähän ne oli selvällä Suomen kielellä ennen tuota mainitsemaasi kohtaa. Josset tajua, niin soita liittoon.


Olen niin prlkleen väsynyt, että en tajua mistään mittään... yritän haeskella uudelleen...

Paskat moiselta sivulta mitään löytynyt palkoista ainakaan haulla...


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 12:03 
slam kirjoitti:
Dumari kirjoitti:
Kuulutko mihin liittoon?


paskat.



Et kuulu mihinkään liittoon tai kassaan?


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 12:06 
10,15 oli puutöissä, mutta ei puhuttu mitään ylitöistä...

vähän päälle kymppi oli myös edellisessä työpaikassa 10,Jotain (suoraan käteen) luvusta on poistettu verotusmoskat :lol:

... voe pärsus, ny on pakko luottaa siihen, että maksetaan ylityöt :perse:

taidan hommata sen oikean sisätyön... paskat


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 12:27 
no,joo... kait se kohtuu oikein on laskettu palkka... menee tuota vitun veroakin niin saamaristi... :lol:

perävaunupäivä netto:

10,15 x 12 = 121,44 (päivä netto)

5 x 121,44 = 607,2 (viikko netto)

tunteja 5 x 12 = 60

60 - 40 = 20 (ylityöt)

(18,84 x 18 = 339,12) + (14,13 x 2 = 28,26) = 367,38

9,42 x 40 = 376,8

376,8 + 367,38 = 743,38 (verotettava)

veroja saattaisi olla sellainen päälle satanen...

ps. sama se... kuinka sen kohtuu oikean summan maksaa, kunhan vaan saisin hyvän päivä reitin ja 8H :P


Ylös
  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.11.2005 12:36 
vittu meen nukkuun, hyvät joulut... olen aika väsy!


Ylös
  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: MSNbot Media ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com