Houmis tapasi SA:n ja päinvastoin

Info tulevista miiteistä
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 7654
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Houmis tapasi SA:n ja päinvastoin

Viesti Kirjoittaja Stadinarska » 24.03.2011 22:37

Hyvää aika viileätä kevätiltaa arvoisat kitinäläiset, tasapuolisesti, Tässä puhuu SA-harmaahylkeenne:

Tänään tapahtui illemmalla seuraava tapahtumasarja. SA kulki Helsingissä itselleen vieraalla maalla ja tunsi olevansa vallan muukalainen. Hän avasi Houmiksen kodin oven. Nyt sai herra SA kuningasidean, jotta Houmis voisi perustaa kirjakauppaDivarin nimeltä "Homie's 65" . Homer ei innostunut. Hän ei ollut kuunaan edes ajatellut sitä kovin mahdollisena.

SA odotti kiltisti Homeenpojan valmistautumista johon kuului mm. esiröpötys ja suihku. SA on huono röpöttämään, edes Homeen tarjoamaa päärynämehua vaan ja hän luki tuolilla Elvis-kirjaa, jonka Home oli ilmeisesti hankkinut Divarista.

Home oli pukeutunut kesäisesti ja SA talvisesti ja oli SA huolestunut Houmiksen selviytymisestä pakkaisessa, koska tuuli olla pureva, mutta sitten miitti jatkui matkustustuokion linja-autolla jälkeen, Mannerheimintien krouvissa, jonka paikasta SA väitti väärää, vaikka kehui tuntevansa joka paikan Stadista. Kokemuksen puutetta krouveista se oli. Homerboi ei sanonut pahasti SA-töppiin.

Homeenpoika röpötti melko antaumuksella olutta ja sanalla sanoen SA ihmetteli humalatilan syntyä vaikka ei noviisi enää ihmisenä olekaan SA vaikka onkin noviisi-röpöttäjä. On SA maailman huonoin krouvikävijä ja pyysi tätä jopa Homehtuneelta pojalta anteeksi, mutta sai anteeksi. SA nimittäin otti vain kaakaon, ja ei ollut baarineiti oikein aluksi kuulla mitä SA halusi. Luulee SA että tyttö ei ollut kuunaan nähnyt yhtä hassua krouvinkävijää. Kysyi tyttö hymy naamallaan, ottaako SA kermavaahtoa. Sai SA jotain viboja kysymyksestä, osin täysin asiatonta,ja katsoi sekunnin murto-osan tyttöä liian kauan, mutta säilytti pokkansa ja vastasi SA että JOOO.

Siitä sitten keskustelun jälkeen Homepoin kanssa, SA lähti kylmään ilmaan mielessään lämmin koti ja sitä ennen Kampin kauppakeskus, jossa näki SA poliiseja ja nuorisoa viljaasti.

Homejuusto jäi krouviin. Ero oli ystävällinen ja yhtään poikkipuolista sanaa ei saatu aikaan.

Otti SA myös kuvasen mahdollisesta uudesta avattarestaan, mutta on nyt vielä epäilevällä kannalla vaihtaako hän sen. Nykyinen avatar on ammattilaisen tekemä vaikka ei sovikaan Arskan nykyiseen harmaa-linjaan.

Se, kuinka röpötysrunsas oli Homeen pää illalla, ei SA tiedä. SA:n oma pää sisälsi 0 promillea alkohamoolia. Se on huono röpöttäjä se SA.


The End

Tämä hilpeähkö kertomus todellisesta epätodellisuudesta irtosi kevyesti

S t a d i n a R s k a L T a
"Tää on vähän kuin seuraisi ruuhka-aikaan hernerokkasumussa tapahtuvaa auto-onnettomuutta moottoritiellä. Hidastettuna." MrM 05/13

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 17787
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Viesti Kirjoittaja Niba » 25.03.2011 14:35

Oon hirveen pahoillani ettei teidän syvimmät tunteet päässeet lopulliseen ratkaisuun?? Mutta elämä jatkuu joskus te vielä onistutte!

Vaikka olettekin Laasasen asteikolla kuin luotuja toisillenne!
Pyyhin Netikettiin..

Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 7564
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 » 26.03.2011 12:27

SA:n kirjoitus pysytteli faktoissa.
Harkitsimme myös benji-hyppyä parvekkeelta, mutta emme löytäneet köyttä...

Valitan manis, emme k u u n a a n olisi halunneet tuottaa pettymystä. :paijaa:

Siis kuunaan.
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix

Vastaa Viestiin