Grillausosastoo

Aktiviteettien suunnitteluun ja kertaukseen.

Grillaus?

Äänestys päättyi 12.09.2006 13:33

Hyvä tapa tehdä maukasta ruokaa
24
86%
Hyvä tapa muuttaa terveellinen ruoka karsinogeenien valtaan
2
7%
EVVK/Tuulenpuiska
2
7%
 
Ääniä yhteensä: 28

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18753
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja Niba »

Grillasin viime lauantaina kaasugrillissäni oma marinoimaa porsaan perhosleikettä, tuli ihan hyvää.

Marinadi,
2 dl rypsiöljyä
1dl viinietikkaa
2rkl soijakastiketta
1 iso sipuli
murskattu valkosipulin kynsi
1 rkl mustapippuria
2 rkl suolaa

Marinointi yön yli jääkaapissa.

Grillauskastike öljy.
Pyyhin Netikettiin..
ninnithequeen

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

Mä oon ihan vallan rakastunu noihin savuryynimakkaroihin.
Paljon parempia kuin tavalliset, ja grillatessa yyberherkullisia.
ninnithequeen

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

Joku fiksu: kertokkee nyt, miten niistä minimaisseista tulee hyviä?

Tänään ois tarkotus grillata niitä ja vartaita ja pihvejä. Maissiosasto vähän ihmetyttää, ku ei oo koskaan kokeillu :?
Avatar
par-sky
Kitisijä
Viestit: 2445
Liittynyt: 14.09.2005 17:11
Paikkakunta: Hämpton

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja par-sky »

minimaissia en oo grillannu, mutta kai siihen pätee samat kun tavalliseen maissiin: muistaa pyöritellä ahkerasti ettei pala, riittää että on kuuma, ei tarvitse olla musta. grillisoosia niskaan jos maku on itselle liian vaisu.
Me transmitte sursum, Caledoni!
tonttu

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja tonttu »

Itse tykkäsin maissista niin, kun laitoin siihen voita ja suolaa grillatessa.
Ihan basic, mutta oli maukasta.
ninnithequeen

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

tonttu kirjoitti:Itse tykkäsin maissista niin, kun laitoin siihen voita ja suolaa grillatessa.
Ihan basic, mutta oli maukasta.
Juuri näin teimme. Kohta kerron, miltä maistuu.
Elukka

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Kohta olis grilliin menossa Atrian kalkkunavartaat.
slam

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja slam »

krillikyljykset ovat jees
ninnithequeen

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

Maisseista tuli hyviä. Foliossa tehtiin, ja voita ja suolaa seassa. Nam.
Tytär ei meinannu muuta syyäkkään ku maissia :D
Elukka

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Kalkkunavartaat = namskis. :P
Ainoana miinuspuolena grilli oli ehkä astetta turhan isolla teholla, joten vartaan pinnasta tuli hiukan, tuota, polyaromaattinen. :oops:
Hyvää lihaa ja oivallinen marinadi. Jos minä saan päättää, niin näitä syödään meillä toistekin.
Herra Manala

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

Kyllähän se normaalisti on oikein mainio tapa tehdä maukasta ruokaa.

Tosin niban tyylillä se on loistava tapa tehdä orgaanisesta ruuasta lisää hiiliä grilliin.
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18753
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja Niba »

Herra Manala kirjoitti:Kyllähän se normaalisti on oikein mainio tapa tehdä maukasta ruokaa.

Tosin niban tyylillä se on loistava tapa tehdä orgaanisesta ruuasta lisää hiiliä grilliin.
Hyvä ettei sitten maistu, mitähän se epäorgaaninen ruoka sitten on..? kiviä?
Pyyhin Netikettiin..
Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4593
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja Mylwin »

Herra Manala kirjoitti: Tosin niban tyylillä se on loistava tapa tehdä orgaanisesta ruuasta lisää hiiliä grilliin.
Älä nyt, mie vedin ainakin kaksi karsinogeenimakkaraa koffin miitissä. Vähän kun rapsutteli enimpiä pois niin hyvin meni suusta sisään.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
AarneAnkka

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja AarneAnkka »

Kaverini opetti minulle varsin hyvän tavan viillellä makkara. Vinoja, lähes makkaran suuntaisia 3 cm viiltoja makkaran ympäri, sitten toinen kierros niiden alapuolelle niin että ne menevät lomittain, jne.

Siis niiq näin:
///
///
///
///
... mutta niin että viillot menevät lomittain. Makkarankuoresta tulee tavallaan 'verkko' joka venyy.

Näin makkaraan tulee paljon rapeaksi muuttuvaa reunaa, eikä se poksahda auki turvotessaan. Testattu on, ja toimii. Makkara ei tällöin tosin naurakaan, joka voi haitata jotakuta. :)

Hitsi, nyt alko tehdä mieli grillimakkaraa. *kuolaa*
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Grillattu ruoka on namZ. Siihen jää koukkuun. Jos grillaa vaiks kahtena iltana peräkkäin, saleen alkaa tehdä kolmantenakin iltana mieli grillata. Ja puuhiillos on ehdottomasti paras, nuotiossa, mutta myös "grilli" käy.
Prepare for the worstest.
MarthaFocker

Re: Grillausosastoo

Viesti Kirjoittaja MarthaFocker »

Mylwin kirjoitti: Älä nyt, mie vedin ainakin kaksi karsinogeenimakkaraa koffin miitissä. Vähän kun rapsutteli enimpiä pois niin hyvin meni suusta sisään.
Voin tähän lisätä, että tulivat aamuyöstä suusta uloskin ihan miellyttävällä painella.
Aluksi mieto purskaus, joka täytti nenäontelon hiukan epämiellyttävästi, mutta sen jälkeen soljuivat ulos mukavan tasaisena virtauksena suoraan kurkusta kiertämättä nenän kautta.
Palaneen tuntu nenässä on huomattavasti miellyttävämpi kuin perinteisten vatsahappojen.
Kutsun Niban slerboja siis Yrjömakkaroiksi.
Vastaa Viestiin