Videoneuvottelun äänet ei toimi

Tietokonejutut, pelit ja muu nörtismi; autot, kaasupullot ja muut lelut
1108

Videoneuvottelun äänet ei toimi

Viesti Kirjoittaja 1108 » 10.02.2006 22:10

Perkele, ostaa posautin Logitech QuickCam messanger webbikameran ja tämä huora ei pelitä mikkinsä osalta.... Eli ääni ei toistu kuvan mukana, vastapuolen ääni kyllä pelittää mutta minun on mykkä. Kaikki olen kokeillut mitä olen keksinyt (ja en ole tumpelo asiassa).

Mikä avuksi? Auttakee!!!

Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 9734
Liittynyt: 13.11.2005 22:14
Paikkakunta: Nummela, Vihti, Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Viesti Kirjoittaja McJanne » 10.02.2006 23:17

Mikä softa? PeTu sanoo että sun pitää ohjelman asetuksista valita oikea äänilaite ko. toiminnoille niin rupee lollaamaan.
Kirjoitan tätä alasti
&
(Puni) Olet kamppailu-urheiliijan irvikuva ja kamppailuyhteisön häpeäpilkku mielipiteittesi kanssa.
-JM

1108

Viesti Kirjoittaja 1108 » 11.02.2006 0:18

McJanne kirjoitti:Mikä softa? PeTu sanoo että sun pitää ohjelman asetuksista valita oikea äänilaite ko. toiminnoille niin rupee lollaamaan.
Olen kerrankin ystävällinen.

Kiitos, mutta homman sain toimiin ihan pulttaamalla windowsin.

Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 9734
Liittynyt: 13.11.2005 22:14
Paikkakunta: Nummela, Vihti, Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Viesti Kirjoittaja McJanne » 11.02.2006 1:20

1108 kirjoitti:
McJanne kirjoitti:Mikä softa? PeTu sanoo että sun pitää ohjelman asetuksista valita oikea äänilaite ko. toiminnoille niin rupee lollaamaan.
Olen kerrankin ystävällinen.

Kiitos, mutta homman sain toimiin ihan pulttaamalla windowsin.
Mihnä pulttasit? Mie oon käättänä ihan perinteistä haalikkia ampumatarkootuksessa.
Kirjoitan tätä alasti
&
(Puni) Olet kamppailu-urheiliijan irvikuva ja kamppailuyhteisön häpeäpilkku mielipiteittesi kanssa.
-JM

Vastaa Viestiin