TV:stä tulee hyvää ohjelmaa

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
Avatar
Bhven
Kitisijä
Viestit: 2686
Liittynyt: 28.01.2011 22:35
Viesti:

Re: TV:stä tulee hyvää ohjelmaa

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Hell or High Water (2016) Yle Areenasta. Hyvin tehty pankkiryöstöelokuva. 6 päivää katseluaikaa jäljellä.

(USA 2016) Nykyajan western teksasilaisista veljeksistä, jotka päättävät kokeilla vanhoja Jesse Jamesin menetelmiä pelastaakseen laman murjoman sukutilansa. Pääosissa Chris Pine, Ben Foster ja Jeff Bridges. Ohjaus David Mackenzie.

https://areena.yle.fi/1-4257371
“Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus ei ole valtioita oikeudellisesti velvoittava asiakirja.”

Avatar
Diddley Bow
Kitisijä
Viestit: 2945
Liittynyt: 02.05.2012 13:34

Re: TV:stä tulee hyvää ohjelmaa

Viesti Kirjoittaja Diddley Bow »

NHL riippuvaisuuteni (yleisesti ottaen penkkiurheilu riippuvaisuus) on johtanut siihen, että salaa katselen ESPN:n kanavia aamutuimaan. Ja siis maksuttomasti internetin ihmeellisestä maailmasta tietenkin. Sieltähän tulee siis baseballin harjoituspelejä, haavipalloa (Lacrosse - sillekin on oma ammattilaissarja) ja MLS potkupalloa.

Maailma ei enää palaa vanhaan normaaliin. Toivoisin kuitenkin, että uusi normaali tuottaisi samaa sisältöä kuin vanha normaali. Ja nopeasti. Haavipallo ja amerikkalainen pesäpallo ei ole hyvää penkkiurheilua.
Who says you need to buy a guitar?

Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2130
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Re: TV:stä tulee hyvää ohjelmaa

Viesti Kirjoittaja KKK »

Akronyymi-sairaus täälläkin vaivana, SNL. Kokoelmani on vihdoin perusjaksojen suhteen täydellinen, joitakin spessuja puuttuu vielä. Olisko noita reilut 900 jaksoa. Aina löytää helmiä joukosta, jos kohta näin valtavassa massassa on paljon paskaakin.

Vuodesta 1975 yhtäjaksoisesti pyörineen sarjan varhaisemmilla tuotantokausilla on sen verta rankkaa tavaraa, että ikinä ei moista voisi PC2020-luvulla julkaista. N-bomb lentää, naisia esineellistetään ja bitchslapsitään ja etnisiä ynnä seksuaalivähemmistöjä pilkataan armotta. Pakko sanoa että osa sovinistisimmasta sisällöstä aiheuttaa jopa kaltaisessani setämiehessä myötähäpeää.

Virkistävää kuitenkin on, ettei kukaan ohjelmista ole tullut julkisuuteen cancel-kulttuurin iloisessa hengessä pyytelemään vanhoja sketsejä anteeksi.Amazing shit happens!

Vastaa Viestiin