Avengers: Endgame - mitä tapahtuu?

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2211
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Avengers: Endgame - mitä tapahtuu?

Viesti Kirjoittaja KKK »

Paskanjauhanta olisi yhtä hyvä koti tälle.

En nyt muista oliko palstalla sarjishörhöjä montaakaan, mutta sana vapaa juonispekuluutioille, miten MCU;n Phase (3?) päättyy? Kostajista ja koko universuminen eliöistähän puolet muuttui "Infinity Warin" lopussa tuhkaksi. Jäljelle jääneillä ydin-Kostajilla on nyt kova homma edessä, mutta miten edetään?

Itseä pisti "IW":ssä silmään se, miten helposti Dr Strange luopui aikakivestään Tony Starkin hengen pelastaakseen. Sorcerer Supreme oli itsekin napsautuksen uhrien joukossa, mutta ennen kuolemaansa doc kävi läpi aikakivensä avulla kaikki mahdolliset tulevaisuudenkuvat, joista 14.000.000:ssa Avengers sai köniinsä ja vain yhdessä voitti. Ikäänkuin kivi olisi luovutettu Thanokselle tarkoituksella.
Kaikki ikuisuuskivethän ovat vielä olemassa ja Nidaverrilissä löytyisi muotti tuhoutuneelle Infinity Gauntletille, jos sellainen tarvitsee tehdä uusi.

Fanisfäärissä on kaikenlaista spekulaatiota. Kapteeni Marvel on suosikki veikkauksissa Thanosin kukistajaksi. Itse en usko että homma menee näin yksinkertaiseksi. Jotain aikamatkustusta on luvassa päätellen trailereista. Mustan Lesken fleda vaihtaa väriä ja pituutta, latvakasvusta päätellen aikaa on kulunut joko reippaasti tai sitten on tehty jonkinlaisia aikaloikkia menneisyyteen.

Se että viimeisimmässä trailerissa koko revohka esiintyy samanlaisissa uniformuissa viittaisi mielestäni Quantum Realmissa käytävän ainakin hakemassa vauhtia voitolle jos ei sentään koko final showdownia. Lopussa ainakin osa kaatuneista palaa henkiin - tai sitten on jollakin paljon selittämistä tulevan "Spider-Manin" olemassaolosta.

Setä on kovasti innoissaan tästä tulevasta ensi-illasta ja toivoo vilpittömästi ettei Russon ohjaajaveljekset ole alkaneet uskoa omaan hypeensä. Se yhdistettynä rajattomaan budjettiin == "Matrix Revolutions" eli paskaa.

Kuulisin muiltakin mielelläni veikkauksia tulevan pätkän juonenkäänteistä.
Amazing shit happens!