Vähähiilihydraattiset leipomotuotteet

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit

Vähähiilihydraattinen leipä?

No
0
Ei ääniä
Yes
0
Ei ääniä
nobody knows
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 0

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18753
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Vähähiilihydraattiset leipomotuotteet

Viesti Kirjoittaja Niba »

Ostin Vaasan vähähiihydraattisen sämpylän, Minihiilarin, siinä oli korvattu vehnäjauho(neljäntenä)melko täysin, maku oli paahdettujen auringonkukan siementen ja pellavan siementen takia jotenkin syötävä, mutta ilman niitä aika kauheanmakuinen todennäköisesti. Tuntuu sitä että leipomoiden vastaisku on hiukan terätön? Kaikki on tietenkin karppauksen aiheuttamaa painetta myynnin laskuun. Minusta proteiinileivän teko ja syöminen on huono juttu koska ravitsemus ja muut "tieteilijät" eivät ole edes samaa mieltä parppauksen tarpeellisuudesta. Lisäksi maailman ruokavarat ei riitä jos pitää proteiiniksi kaikki jalostaa?
Lehtijutussa HS väitti haastateltava että hiilihydraattien syönti tulee kalliiksi?
200g pussi vähähiilari sämpylöitä maksoi 2.19€, oululaisen Jälkiuuninappi maksoi 2,57€ 340g pussi joten laskekaa siitä? Hinnalla ei voi karppausta ainakaan puolustaa,toisaalta hyvä että leipomot pääsevät rahastamaan ihmisten tyhmyydellä vaikka aluksi tappiotakin tuli? Suomi on kuuluisa siitä ettei tänne mahdu kuin yksi totuus kerrallaan, vähän kuin Venäjällä.
Pyyhin Netikettiin..