Minkä värinen ihminen olet?

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Faghag

Minkä värinen ihminen olet?

Viesti Kirjoittaja Faghag » 10.11.2005 17:34

Hui, olimme nussun kanssa bileissä, missä eräs nainen omasi ihmeellisen taidon: Hän näki ihmiset väreinä.

Tietenkin uteliaina ja itsekeskeisinä immeisinä meidän oli pakko saada tietää, minkä värisiä ihmisiä olemme.

Tulos: nussu oli oranssi, tosin enemmän punaoranssi ja minä olin oranssi, tosin enemmän keltaiseen päin.

Aika mielenkiintoinen tietohan tuo oli ja oli pakko kaivaa värejä käsittelevät kirjat hyllystäni esiin....

Lue lisää aiheesta:

http://www.coloria.net/

http://kotisivu.mtv3.fi/chakrat/chakrojen_varit.htm

http://www.soneraplaza.fi/ellit/artikke ... 80,00.html

http://koti.mbnet.fi/neptunia/colorss2.htm

EDIT: Oma lempivärini on punaisen eri sävyt tummasta viininpunaisesta vaaleanpunaiseen. Lapsena taas pukeuduin aina siniseen. Nykyisin pukeudun yleensä mustaan, valkoiseen ja farkunsiniseen. Kodissani on vaaleat okrankeltaiset seinät, punaiset tekstiilit ja omituisen vihreä kylpyhuone, jossa ruskeat lattiakaakelit.
Viimeksi muokannut Faghag, 10.11.2005 17:39. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

1108

Viesti Kirjoittaja 1108 » 10.11.2005 17:36

Black is my heart, black is my soul.

EDIT: Väritesti
Viimeksi muokannut 1108, 10.11.2005 17:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Ann
Kitisijä
Viestit: 3969
Liittynyt: 16.08.2005 15:32
Paikkakunta: The Dark Realm of The Outworld

Re: Minkä värinen ihminen olet?

Viesti Kirjoittaja Ann » 10.11.2005 17:37

Kalpea, toisinaan punoittava.
Rotan aivot valtasivat pääni.

Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4593
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Viesti Kirjoittaja Mylwin » 10.11.2005 17:42

Eltaantuneen pissan värinen. Paitsi käsivarret, jotka ovat vieläkin kesän jäljiltä kakan rusehtavat.
Hassua, rusketusrajat näkyvät vieläkin.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005

1108

Viesti Kirjoittaja 1108 » 10.11.2005 17:49

1108 kirjoitti:Black is my heart, black is my soul. Eipäs ollutkaan... Vaan testin tuloksena:

Aurasi pääväri:

Keltainen

Keltainen on koko aurakentän iloisin persoona, Hän on energinen, valoisa ja leikkisä persoona, jonka valoisuus, lämpö ja optimismi hurmaavat toisetkin ihmiset. Keltaisen ihmisen elämän täyttymys on tuottaa iloa toisille, nauttia elämästä ja auttaa koko planeettaa voimaan paremmin.

Keltainen voi olla hyvinkin ujo ja herkkä, mutta myös juhlien keskipiste. Hänellä on loistava huumorintaju, ja hän iloitsee saadessaan toisetkin nauramaan. Keltainen uskoo, että elämä on olemassa siksi, että siitä nautittaisiin. Hän rakastaa vapautta ja tarttuu hetkeen. Hymy huulillaan hän muistuttaa toisille, ettei elämää sen enempää kuin itseäänkään pidä ottaa liian vakavasti.

Työ ei keltaiselle ihmiselle ole muuta kuin ikävä velvollisuus, josta hän mieluusti kokonaan luopuisi - ellei ole sattunut saamaan itselleen työtä, joka on hauskaa ja kevyttä, ja jossa hän pääsee vapaasti totoeuttamaan itseään.

Luonto ja eläimet ovat keltaiselle hyvin tärkeitä, ja jos hän johonkin suhtautuu vakavasti, se on luonnon suojelu. Eläimet, erityisesti koirat tuntevat luontaista vetoa keltaista ihmistä kohtaan.
Aurassasi voimakkaita:

sammaleen_vihrea;vihrea;


Väritesti

Faghag

Viesti Kirjoittaja Faghag » 10.11.2005 17:56

Numban väritestilinkissä selvisi, että olen violetti ihminen:

Aurasi pääväri:

Violetti

Violetti on aurakentän syvällinen näkijä ja visionääri. Hän on synnynnäinen johtaja ja opettaja, joka on täällä pelastaakseen koko planeetan. Useimmat violetit tuntevat vetoa suurten joukkojen opettamiseen, korkeiden ihanteiden edistämiseen, koko planeetan elinolojen parantamiseen tai ihmisten, eläinten ja luonnon pelastamiseen.

Violetin ihmisen sisällä on varmuus siitä, että hän on syntynyt tekemään jotain tärkeää. Hän uskoo olevansa keskinkertaisuuden yläpuolella ja on jo lapsesta asti uskonut saavuttavansa jotakin suurta.

Violetti haluaa tulla kuuluisaksi, matkustaa ympäri maailmaa, liittyä rauhanjoukkoihin tms. ylevää - ja monet heistä nämä haaveet toteuttavatkin. Violetti ihminen löytää itsensä usein johtajana tai opettajana, monet koettavat saada idealisminsa leviämään kirjallisuuden, taiteen tai musiikin keinoin.

Koska elämme parhaillaan violettia aikakautta, tuntee jokainen violetti ihminen, joka ei toteuta sisäistä kutsumustaan, parhaillaan voimakasta sisäistä tarvetta tarttua toimeen, saattaa päätökseen se, mitä hän on syntynyt tänne tekemään. Hänellä saattaa vain olla vaikeuksia löytää se erityisalue, jolla hänen on tarkoitus tavottaa oma suuruutensa.

Monille violeteille opetettiin lapsena, että hänen unelmansa ovat suuruudenhulluja ja mahdottomia. Sen vuoksi violetti on saattanut kadottaa alkuperäisen yhteytensä oman sisimpänsä kutsuun. Siksi violetin olisi tärkeää pysähtyä kuuntelemaan sisintään ja kysymään itseltään, tekeekö hän juuri sitä, mitä varten uskoo olevansa olemassa. Jos ei, hän ei koskaan saavuta elämässään tyytyväisyyden ja täyttymyksen tunnetta, ja hänen elämäänsä värittää raskas tyhjyyden tunne.

HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell » 10.11.2005 18:14

Punainen ja valkoinen - kuitenkin väritestin mukaan aurani pääväri olisi vihreä. Ihan upean kuuloinen teksti, ei miulla ole mitään tätä vastaan, olkoon sitten fiktiota tai mitä..:

Vihreä

Vihreä on yksi voimakkaimmista auran väreistä. Vihreä ihminen on erittäin älykäs. Hänen oivalluksensa on terävää ja nopeaa, hän on hahmottanut ongelman ytimen ja keksinyt ratkaisun ennen kuin toiset ovat edes epäilleet jonkin olevan pielessä. Mutta koska eteneminen alkupoisteestä päätepisteeseen on vihreälle niin nopeaa ja vaivatonta, häntä ei juurikaan huvita jäädä näpertelemään välivaiheiden kanssa.

Liian yksityiskohtaisesti määritelty projekti on vihreälle tylsä. Hän haluaa kehittää idean, laatia suunitelman ja antaa sitten toisten toteuttaa sen ja hoitaa hänelle itselleen tylsät yksityiskohdat.

Vihreä ihminen vetää puoleensa niin valtaa kuin rahaakin. Hän on nopean älynsä ansiosta erittäin tehokas ja halutessaan hyvinkin järjestelmällinen. Vihreä tunnistaa kaavat ja löytää ratkaisut nopeasti - ja kirjoittaa mielellään itselleenkin muistilistoja ruksattaviksi.

Jos vihreä saa itselleen valtaa, hänelle ei mikään ole mahdotonta. Hän on hyvin tavoitehakuinen ja määrätietoinen pyrkiessään omaan tavoitteeseensa. Tämän seurauksena vihreä myös helposti uppoutuu tyhönsä kaiken muun unohtaen.

Vihreä on myös erittäin voitontahtoinen ja kilpailuhenkinen. Hän ottaa mielellään riskejä ja saattaa sortua uhkapelin pauloihin, ainakin jos voitot ovat tarpeeksi suuria.

Vahvatahtoinen vihreä oli toidennäköisesti se, joka keksi lauseen ²It is my way - or the highway². Hänen mielestään hänen vaihtoehtonsa on ainoa oikea - ja älynsä turvin hän yleensä vakuuttaa, tai ainakin vaientaa, myös vastaväittäjänsä.


Ehkä pitäisi tehdä testi uudestaan..

HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell » 10.11.2005 18:26

Äh.

Melnais
Kitisijä
Viestit: 2201
Liittynyt: 15.08.2005 0:23
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Melnais » 10.11.2005 18:38

Täpytellään näkyviin lisää värejä:
Aurasi pääväri:
Sininen

Sininen on aurakentän hellä hoivaaja. Hän tekee kaiken sydämensä ja tunteittensa ohjaamana. Hänen elämäntarkoituksensa on rakastaa toisia, opettaa toisille rakkaudesta ja saada tuntea olevansa rakastettuja. Elämän arvojärjestyksessä hänellä on kolme asiaa ylitse muiden: rakkaus, ihmissuhteet ja henkisyys.

Sininen on usein opettaja, terapeutti tai sairaanhoitaja. Hän haluaa auttaa toisia ja saada kaikki tuntemaan itsensä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi. Ihmiset kääntyvät helposti sinisen puoleen saadakseen apua, tukea ja ymmärrystä, koska ovat tottuneet siihen, että sininen on aina olemassa heitä varten, heidän käytettävissään.

Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee katsoessaan television nyyhkyleffoja, hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä.

Aurassasi voimakkaita:
turkoosi;okra;vihrea;
Elämä kantaa, jos sen antaa

HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell » 10.11.2005 18:46

Uusi tulos: violetti
Viimeksi muokannut HellBell, 10.11.2005 19:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

slam

Viesti Kirjoittaja slam » 10.11.2005 18:49

HellBell kirjoitti:Uusi tulos: violetti

Ei näistä ota selvää.
heh,heh... vihreät housut jalassa on mukava luulla olevansa älykäs...

Amorosa

Viesti Kirjoittaja Amorosa » 10.11.2005 18:53

Aurasi pääväri:
Lila

Lila ihminen on täynnä unelmia, fantasioita, enkeleitä, keijuja ja muita satujen ja tarujen ihmeolentoja. Lila ihminen elää unelmien maailmassa ja saattaa seikkailla internetin ja tosielämänkin roolipeleissä paljon sujuvamin kuin arjen askareissa. Hänen sisällään elää mahtava taikuri tai uljas ritari, eikä todellinen elämä tunnu tarjoavan hänelle mahdollisuuksia näyttää toisille todellista kauneuttaan.

Lilan ihmisen mielikuvitusmaailma on todellisuutta paljon kauniimpi ja puhtaampi. Siksipä hän mieluummin elääkin mielikuvissaan kuin oikeasti omassa arkisessa ja kalpeassa ruumiissaan.

Herkkä lila on unelmoija ja tuulihattu, jonka on vaikea tarttua arjen rutiineihin. Hän mieluummin pakenee päiväuniin kuin ottaa vastuuta sen enempää itsestään kuin toisistakaan. Rahan ansaitseminen ja säännöllinen töissä käyminen on vastenmielistä tälle kauneuden palvojalle, joka mieluummin yrittää löytää viimeisiä viattomuuden rippeitä unelmistaan. Niistä voi tehdä runoja ja lauluja, mutta sekään ei ole lilalle niin kovin tärkeää - hänen ei tarvitse saavuttaa mitään konkreettista ollakseen onnellinen. Hän haluaa vain olla rauhassa ja seikkailla mielikuvituksensa loputtomissa aarreaitoissa ja satujen lumotuilla saarilla.

Yhteentörmäys todellisuuden kanssa onkin lilalle joskus väistämätön, sillä toisten on vaikea ymmärtää tätä ²haihattelijaa², joka ei osoita minkäänlaisia vastuuntunnon merkkejä. Lilaa on kuitenkin turha yrittää muuttaa, tai edes ymmärtää. Hän kulkee omia polkujaan ja saattaa tiputtaa jälkeensä hyppysellisen tähtipölyä, jonka ansiosta toisetkin hetken aikaa oivaltavat elämän todellisen kauneuden.

Aurassasi voimakkaita:
sammaleen_vihrea;sininen;indigo;keltainen;okra;kristalli;vihrea;

Filovirus

Viesti Kirjoittaja Filovirus » 10.11.2005 18:58

Aurasi pääväri:
Sininen

Sininen on aurakentän hellä hoivaaja. Hän tekee kaiken sydämensä ja tunteittensa ohjaamana. Hänen elämäntarkoituksensa on rakastaa toisia, opettaa toisille rakkaudesta ja saada tuntea olevansa rakastettuja. Elämän arvojärjestyksessä hänellä on kolme asiaa ylitse muiden: rakkaus, ihmissuhteet ja henkisyys.

Sininen on usein opettaja, terapeutti tai sairaanhoitaja. Hän haluaa auttaa toisia ja saada kaikki tuntemaan itsensä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi. Ihmiset kääntyvät helposti sinisen puoleen saadakseen apua, tukea ja ymmärrystä, koska ovat tottuneet siihen, että sininen on aina olemassa heitä varten, heidän käytettävissään.

Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee katsoessaan television nyyhkyleffoja, hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä.

1108

Viesti Kirjoittaja 1108 » 10.11.2005 19:08

1108 kirjoitti:Keltainen voi olla hyvinkin ujo ja herkkä, mutta myös juhlien keskipiste. Hänellä on loistava huumorintaju, ja hän iloitsee saadessaan toisetkin nauramaan.
Niin että ymmärtäkääs. Olen ujo ja herkkä ihminen, ei saa kiusata.

Avatar
Lipa
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 197
Liittynyt: 06.11.2005 22:33

Viesti Kirjoittaja Lipa » 10.11.2005 19:13

Mullakin oli vihreä, vahvoina olivat violetti ja sininen.
Enemmän koen olevani kyllä se violetti.
nami nami

HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell » 10.11.2005 19:16

slam kirjoitti:
HellBell kirjoitti:Uusi tulos: violetti

Ei näistä ota selvää.
heh,heh... vihreät housut jalassa on mukava luulla olevansa älykäs...
Joo, mäkin ehdin jo hihkaista tuosta ekasta tuloksesta että valopäitähän tässä ollaan, mutta sitten tein testin uudestaan ja harkituimmin vastauksin.
Kyllä toi violetti-tulos selkeästi on osuvampi tänne päin _noista kahdesta_, vaikkkeivät kummatkaan ole 'omia' siten kuin voisvat olla - molemmista tunnistan vain jotain osuvaa.
Vihreä tyyppi kuulosti aika järeältä tehopakkaukselta eikä tässä ihan sellaisia olla ja violetti tyyppi taas maailmanparantajalta eikä tässä ihan sellaisiakaan olla.

Edit: tarkennus
Viimeksi muokannut HellBell, 10.11.2005 20:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Enthu

Viesti Kirjoittaja Enthu » 10.11.2005 19:18

Aurasi pääväri:

Sammaleen vihreä

Sammaleen vihreä metsän sävy aurassa muodostaa sillan fyysisen ja henksien maailman välille. Sammaleen vihreä ihminen kokee ensin ja analysoi sitten kokemansa. Sammaleen vihreä auran väri kertoo ihmisen tarpeesta turvallisuuteen, pysyvyyteen ja sekeään logiikkaan. Hän selviytyy parhaiten ympäristössä, jossa säännöt ovat selkeät ja rajat tarkat, jossa teon seuraukset ovat loogiset ja välittömät.

Sammaleen vihreä muistuttaa harmaata siinä, että he käsittelevät maailmaa hyvin analyyttisesti ja järjestelmällisesti, mutta sen ohella hänellä on harmaata ihmistä humattavasti intuitiivisempi kyky havainnoida ympäristöään.

Sammaleen vihreällä ihmisellä on yleensä kyky määrittää etäisyyksiä ja esineiden kokoja käsittämättömän tarkasti vain silmämääräisesti arvioimalla, tai kädessään punnitsemalla.

Sammaleen vihreän ihmisen suhde ympäristöönsä on sekä kokemukseen perustuva että vaistonvarainen.

KGrilli

Viesti Kirjoittaja KGrilli » 10.11.2005 19:20

Aurasi pääväri:
Sammaleen vihreä

Sammaleen vihreä metsän sävy aurassa muodostaa sillan fyysisen ja henksien maailman välille. Sammaleen vihreä ihminen kokee ensin ja analysoi sitten kokemansa. Sammaleen vihreä auran väri kertoo ihmisen tarpeesta turvallisuuteen, pysyvyyteen ja sekeään logiikkaan. Hän selviytyy parhaiten ympäristössä, jossa säännöt ovat selkeät ja rajat tarkat, jossa teon seuraukset ovat loogiset ja välittömät.

Sammaleen vihreä muistuttaa harmaata siinä, että he käsittelevät maailmaa hyvin analyyttisesti ja järjestelmällisesti, mutta sen ohella hänellä on harmaata ihmistä humattavasti intuitiivisempi kyky havainnoida ympäristöään.

Sammaleen vihreällä ihmisellä on yleensä kyky määrittää etäisyyksiä ja esineiden kokoja käsittämättömän tarkasti vain silmämääräisesti arvioimalla, tai kädessään punnitsemalla.

Sammaleen vihreän ihmisen suhde ympäristöönsä on sekä kokemukseen perustuva että vaistonvarainen.

Avatar
Mojo
Kitisijä
Viestit: 1417
Liittynyt: 14.08.2005 19:00

Viesti Kirjoittaja Mojo » 10.11.2005 19:28

Aurasi pääväri:

Sammaleen vihreä

Sammaleen vihreä metsän sävy aurassa muodostaa sillan fyysisen ja henksien maailman välille. Sammaleen vihreä ihminen kokee ensin ja analysoi sitten kokemansa. Sammaleen vihreä auran väri kertoo ihmisen tarpeesta turvallisuuteen, pysyvyyteen ja sekeään logiikkaan. Hän selviytyy parhaiten ympäristössä, jossa säännöt ovat selkeät ja rajat tarkat, jossa teon seuraukset ovat loogiset ja välittömät.

Sammaleen vihreä muistuttaa harmaata siinä, että he käsittelevät maailmaa hyvin analyyttisesti ja järjestelmällisesti, mutta sen ohella hänellä on harmaata ihmistä humattavasti intuitiivisempi kyky havainnoida ympäristöään.

Sammaleen vihreällä ihmisellä on yleensä kyky määrittää etäisyyksiä ja esineiden kokoja käsittämättömän tarkasti vain silmämääräisesti arvioimalla, tai kädessään punnitsemalla.

Sammaleen vihreän ihmisen suhde ympäristöönsä on sekä kokemukseen perustuva että vaistonvarainen.

Osa joo, osa huuhaata.
Tää on semmonen iso projekti johon tuotannollisista syistä yleensä tarvii sekä uros- että naarastehtaan

millivanilli

Viesti Kirjoittaja millivanilli » 10.11.2005 19:28

Aurasi pääväri:
Keltainen

Keltainen on koko aurakentän iloisin persoona, Hän on energinen, valoisa ja leikkisä persoona, jonka valoisuus, lämpö ja optimismi hurmaavat toisetkin ihmiset. Keltaisen ihmisen elämän täyttymys on tuottaa iloa toisille, nauttia elämästä ja auttaa koko planeettaa voimaan paremmin.

Keltainen voi olla hyvinkin ujo ja herkkä, mutta myös juhlien keskipiste. Hänellä on loistava huumorintaju, ja hän iloitsee saadessaan toisetkin nauramaan. Keltainen uskoo, että elämä on olemassa siksi, että siitä nautittaisiin. Hän rakastaa vapautta ja tarttuu hetkeen. Hymy huulillaan hän muistuttaa toisille, ettei elämää sen enempää kuin itseäänkään pidä ottaa liian vakavasti.

Työ ei keltaiselle ihmiselle ole muuta kuin ikävä velvollisuus, josta hän mieluusti kokonaan luopuisi - ellei ole sattunut saamaan itselleen työtä, joka on hauskaa ja kevyttä, ja jossa hän pääsee vapaasti totoeuttamaan itseään.

Luonto ja eläimet ovat keltaiselle hyvin tärkeitä, ja jos hän johonkin suhtautuu vakavasti, se on luonnon suojelu. Eläimet, erityisesti koirat tuntevat luontaista vetoa keltaista ihmistä kohtaan.


Kaksi ekaa kappaletta ovat aika kuvaavia. Työtä koskeva osio on aika päin honkia. Neljäs... *olankohautus*

Kiva testi.

Amorosa

Viesti Kirjoittaja Amorosa » 10.11.2005 19:51

M-ojo kirjoitti:

Osa joo, osa huuhaata.

Se osa jota et ymmärrä, on huuhaata, I assume...

:lol:

Avatar
Mojo
Kitisijä
Viestit: 1417
Liittynyt: 14.08.2005 19:00

Viesti Kirjoittaja Mojo » 10.11.2005 20:05

Amorosa kirjoitti:Se osa jota et ymmärrä, on huuhaata, I assume...

:lol:
Pöh, se osa johon en samaistu, jossa en tunnista itseni, joka ei sovi minuun on valetta eli huuhaata

:perse:
Tää on semmonen iso projekti johon tuotannollisista syistä yleensä tarvii sekä uros- että naarastehtaan

HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell » 10.11.2005 20:27

Ja vielä semmoinen juttu, joka pisti tuossa testissä silmään..

(ja siksi en ihmettele miksi alkujaan sain tunteista aika lailla poisriisutun kuvauksen vihreästä, vaikka tunteikkaita ihmisiä tässä ollaan..)

että miksi joka kohdassa, jossa kysyttiin herkkyydestä oli herkkyys yhdistetty 'hiljaisuuteen' ja/tai sisäänpäinkääntyneisyyteen ja/tai epävarmuuteen? Oli pakko vastailla näihin herkkyyskohtiin aika monia joskuksia ja eitä, koska sopivaa yhdistelmää jonka olisi voinut rastittaa ei yksinkertaisesti ollut.

Faghag

Viesti Kirjoittaja Faghag » 10.11.2005 20:30

1108 kirjoitti:
1108 kirjoitti:Keltainen voi olla hyvinkin ujo ja herkkä, mutta myös juhlien keskipiste. Hänellä on loistava huumorintaju, ja hän iloitsee saadessaan toisetkin nauramaan.
Niin että ymmärtäkääs. Olen ujo ja herkkä ihminen, ei saa kiusata.
Mä olen vaistonnut sen koko ajan :wink:

1108

Viesti Kirjoittaja 1108 » 10.11.2005 20:31

Faghag kirjoitti:Mä olen vaistonnut sen koko ajan :wink:
Notta ristus, sinne meni palstauskottavuus.

Vastaa Viestiin