Keskiviikko

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
LillyMunster
Kitisijä
Viestit: 2007
Liittynyt: 15.08.2005 12:55

Viesti Kirjoittaja LillyMunster » 04.01.2006 23:40

Väsyttää... Ja vituttaa. Kuinka oikeassa olinkaan sen peli-iltani suhteen. Ei kukaan sitten tullutkaan. Tai no, eräs olisi halunnut tulla, mutta kahdestaan on aika hankala pelata aliasta.
Ilmeisesti leffan katsominen oli hauskempi vaihtoehto monille. Itse taas tykkäisin pelailla, se on sentään sosiaalista toimintaa, verrattuna passiiviseen telkkarin ääressä istumiseen. Tylsimykset!!!

Nyt sitten vain kityilen ja kitisen. Kakkaa.
Monesti sitä ajattelee leikkivänsä hengellään. Pitäisi aina pitää mielessä, että siinä touhussa saattaakin leikkiäkin terveydellään, ja se on jo ihan toinen juttu...

Edith

Viesti Kirjoittaja Edith » 04.01.2006 23:42

Huoh, päivä ilman suklaata takana. Koville otti, kuten varmaan olette huomanneetkin, mutta seuraava on jo varmasti helpompi. Iltasuukon kun vielä sais.

Turbohaltija

Viesti Kirjoittaja Turbohaltija » 05.01.2006 0:51

Edith kirjoitti:Shakkikerho peruuntui. Turbohaltija ei päässyt tänne, mutta pyysi Kallioon baariin. En lähtenyt. Omistan siis koko illan parkumiselleni Kityssä.
Mainittakoon vielä, että olin siellä baarissa pelaamassa shakkia, en siis juopottelemassa. Kun peli venyi, tuntui luontevalta pyytää sinua paikalle, koska muuten olisin joutunut lopettamaan pelin kesken ja halusin pelata loppuun kuitenkin. Pyydän anteeksi.

Vastaa Viestiin