Sivu 2/2

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 0:41
Kirjoittaja slam
runkkauksen kitkerä löyhkä tiivistettynä purkkiin ilmasta ja syötynä pahaa

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 3:04
Kirjoittaja Herra Manala
Parasta: Pinppa.
Pahinta: Pylly.

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 3:40
Kirjoittaja nokkaelain
millivanilli kirjoitti:Pahinta mitä olen syönyt toviin on varmasti jouluna anoppilassa tarjoiltu rosolli. Mä en ymmärrä, että miten siitä sai niin pahaa.
Minä ymmärrän. Miten jokin voisi olla olematta pahaa, jos sen valmistukseen käytetään pääasiassa epämiellyttäviä (keitetty porkkana) ja kammottavia (punajuuri) ainesosia. Tavallisen salaatin persilja pilaisi, mutta tuossa sitä ei enää huomaa.

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 4:07
Kirjoittaja Melnais
AarneAnkka kirjoitti:
Melnais kirjoitti:teollinen kumipitsa.
Ei toi kai oikeestaan maistu pahalle? Se ei vaan maistu yhtään millekään.
Kyllä se maistuu. Nahkean kitkerälle ja kertaalleen oksennetulle. Ehkä se on se tomaattikastike, kiloon tarvitaan puoli tomaattia, litra vahaliituja ja hieman märkäistä eritettä.

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 7:09
Kirjoittaja AarneAnkka
Melnais kirjoitti:teollinen kumipitsa. Nahkean kitkerälle ja kertaalleen oksennetulle. Ehkä se on se tomaattikastike, kiloon tarvitaan puoli tomaattia, litra vahaliituja ja hieman märkäistä eritettä.
Hmm, mistähän pizzaläystäkkeestä on kyse? Itse olen maistanut vain HK:ta (täysin mauton) ja Saarioista (oikeastaan peräti nam) sekä Lidlin pakastettuja Pizza Speciale -paloja (ihan siedettäviä). Tuota ensin mainittua meilläkin tavattiin kutsua kumipizzaksi.

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 11:31
Kirjoittaja Saz
AarneAnkka kirjoitti: Saarioista (oikeastaan peräti nam)
Se Saarioisten kumiläyskäkekasvispizza kylmänä on paniikkieväänä ihan ok. Kotiin en ostaisi. Pakasteista ne Pirkan kiviuunipizzat on ok joskus.

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 13:48
Kirjoittaja SikaMika
slam kirjoitti:runkkauksen kitkerä löyhkä tiivistettynä purkkiin ilmasta ja syötynä pahaa
Keskustelepa sen ravintoterapeuttisi kanssa vielä tuosta ruokaympyräsi sisällöstä...

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 17:42
Kirjoittaja Melnais
AarneAnkka kirjoitti: Hmm, mistähän pizzaläystäkkeestä on kyse? Itse olen maistanut vain HK:ta (täysin mauton) ja Saarioista (oikeastaan peräti nam) sekä Lidlin pakastettuja Pizza Speciale -paloja (ihan siedettäviä). Tuota ensin mainittua meilläkin tavattiin kutsua kumipizzaksi.
Apua, mä en osaa edes sanoa! Joku joka on ollut kaupan tiskissä varmaan lapsuudestani saakka, päällä kinkkua haaleina, tytisevinä paloina ja juustoklimppejä. Oisko se tuo HK? Syön toki sitäkin jos vaihtoehto on kaluta omaa nilkkaansa ateriaksi, maku vain on mielestäni kammottava.

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 16.08.2006 17:44
Kirjoittaja Bluntly
Lisätään inhokkilistaan vielä joka ikinen marinointikastike, mitä kaupoissa myytävissä lihatuottessa on valmiiksi tällättynä.

Re: Paras/pahin maku?

Lähetetty: 17.08.2006 7:18
Kirjoittaja Bliss
Parhaita on ihan mahdoton luetella, koska lähes kaikki ruoka on hyvää.
Pahin.. hmmm...
No hapansilakat oli aika kammo kokemus.
Kaikki sellainen, jossa suola maistuu läpi. Hyi.
Selleri ei ole varsinaisesti herkkua.

Monien inhokiksi listaamat maksa ja kesäkeitto taas ovat vallan mainioita :P