Tippaletku TIISTAI

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
LillyMunster
Kitisijä
Viestit: 2007
Liittynyt: 15.08.2005 12:55

Tippaletku TIISTAI

Viesti Kirjoittaja LillyMunster » 24.07.2007 0:00

Tosin, tänään en niitä mene kattomaan...

*EDITTIÄ: typoja, joita onnistuin oikeasti tekemään noinkin lyhyessä lauseessa!!! Mitenkäs olisi, sing along everybody, Abbaa; "I am the typåQueen..."*
Viimeksi muokannut LillyMunster, 24.07.2007 0:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Monesti sitä ajattelee leikkivänsä hengellään. Pitäisi aina pitää mielessä, että siinä touhussa saattaakin leikkiäkin terveydellään, ja se on jo ihan toinen juttu...

Avatar
LillyMunster
Kitisijä
Viestit: 2007
Liittynyt: 15.08.2005 12:55

Viesti Kirjoittaja LillyMunster » 24.07.2007 0:01

Oikeasti muuten, se on ikävä näky kun menee vaan tippaletkuja ja kaikenmaailman letkuja ja putkia, laitteita, monitoreja, pihinää, suhinaa, piipitystä...
:(
Monesti sitä ajattelee leikkivänsä hengellään. Pitäisi aina pitää mielessä, että siinä touhussa saattaakin leikkiäkin terveydellään, ja se on jo ihan toinen juttu...

William Munny

Viesti Kirjoittaja William Munny » 24.07.2007 0:32

En tiä tippaletkuista, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa ruoka maistumaan. Johan oli tappava vatsatauti. Ja voi nyt yhren kerran näitä kelejä. Olisin vähäisillä voimavaroillani saanut terden jo tänään kasaan ellei esteri olisi… no niin no… You know the rest. Kattelin tossa S. L. Jackson leffaa, Snakes On The Plane. En tiä. Miksi se tollaseen on lähtenyt mukaan. Tai no. Vähissä on ollu viime aikoina leffat jotka oikeasti on herättäny mitään mielenkiintoa. Tusina tavaraa tuutin täydeltä. Samaa kaavaa eri porukoilta. On sitten kyse kauhusta, romantiikasta, komediasta, scifistä, piirretyistä… Pornoakin olen yrittänyt alkaa kattelemaan kun toi toinen puolisko ei laita sitä mitenkään pahakseen. Miten kukaan jaksaa kahta leffaa pidempään?! Muovilla pumpattua Barbia ja hormooneilla kyllästettyä Kentiä toistamassa samaa kaavaa leffasta toiseen. Vaatteet pois, suikkarit kumppankin suuntaan, a-rappu, b-rappu ja soosit naamalle. Helvetin tylsää. Ai niin. Onhan niissä välillä kokoonpanona 1+2 tai 2+1, joskus jopa 13+13 – hip hei.

Viimeisin leffa johon oikeasti jäin koukkuun oli Madagascar. On sitä katotukin. 1,5v on paljon pahemmin koukussa siihen kuin minä. Ja se poika alkaa aina itkemään kun Louis laulaa ihanasta maailmasta ja joka kerta alkaa kroppa hytkymään kun King Julien pistää tuulemaan tyyliin ”I Like Move It”. Se on sitä musiikin voimaa. Nootta musiikkia vain niille pikkusille. Geen ynnä muiden vatsaan kanssa. Jos ei oikeen tunnu heräävän, niin lisää bassoa. I Like To Move It!! Ship Me To Kenya…

Mulli75

Viesti Kirjoittaja Mulli75 » 24.07.2007 6:12

Huomenta !

Kyllä olisi tippaletku kelvannut aika monelle ainakin minulle noin pari viikkoa sitten, sen verran oli tööt-olo suorituksen jälkeen.

EKA TPK!

Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu » 24.07.2007 6:22

William Munny kirjoitti:Se on sitä musiikin voimaa. Nootta musiikkia vain niille pikkusille. Geen ynnä muiden vatsaan kanssa.
Kaksjapuolvee tykkää kaikesta muusta musasta paitsi siitä mitä luukutin sen vatsalais-aikana. Noh, pääasia kun tykkää jostain, kukapa ei mistään...

Vttu et väsyttää. Toka TPK. Tänään nään tyypit. :h:

Vihtahousu

Viesti Kirjoittaja Vihtahousu » 24.07.2007 7:00

Huomenta. Kolmas tpk. Olipas kiva päivä eilen 8)

didi

Viesti Kirjoittaja didi » 24.07.2007 7:27

Töissä. Työasuna kaksi pyyhettä. Tosi håttia.

Mulla alkaa olla ihmissuhde asiat ihan solmussa. Pitää nyt vähän hidastaa vauhtia.

William Munny

Viesti Kirjoittaja William Munny » 24.07.2007 9:43

Geetzu kirjoitti:Kaksjapuolvee tykkää kaikesta muusta musasta paitsi siitä mitä luukutin sen vatsalais-aikana.
No hei. Tuskin säkään enää mistään Frööbelin palikoista diggaat. Musiikkimaut muuttuu...

Alex ja Marty on oiva pari lastenvahtina. Poika päätti ponkasta ylös jo 5.30. Seikkailu päälle toosaan ja sai vielä hetken olla lepoasennossa ennen arjen askareita. Ja ei. Poika ei ollut yksin. Siinä se kökötti isin kainalossa tuttipullonsa kera upouudella sohvalla. Syvästä horroksestani huolimatta ei pisaraakaan maitoa eksynyt sohvalle. Säästyin hallituskriisiltä. Tänään onkin aikainen nukkumaanmenoaika. Minulla. Eilen juutuin Kylmään rinkiin. Tai siis tänään.

bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam » 24.07.2007 9:44

Miten koko kaupunki voi olla lomalla samaan aikaan? Ihan tyhjä siti. Jee, ja taas istuskellaan sitten tyhjänpanttina muutama tunti.

Avatar
irmelianneli
Kitisijä
Viestit: 3375
Liittynyt: 14.08.2005 19:34

Viesti Kirjoittaja irmelianneli » 24.07.2007 9:47

Näin didistä unta viime yönä :) Oli aamulla kylvyssä jossain ihanan kesähuvilan pihalla. Ja mäkin taisin mennä sinne kylpyammeeseen. Silla tais olla jotkut saapikkaatkin jalassa, ja ojenteli sääriään siellä. Samassa unessa putos jotain helikoptereita johonki ja ihmisiä kuoli. Pelastin jonkun parivuotiaan toppahaalarilapsen.

Tänään alkoi mun loma!!! <3 Olen tehnyt aamupalaa ja keittänyt kahvit valmiiksi. Joku täällä vielä nukkuu.

Bliss kirjoitti:Vetele puolen vuoden satsi pillereitä putkeen, ei tuu kuin kahdesti vuodessa :wink:
No ku mä just nimenomaan EN enää mitään vtun pillereitä ala veteleen tässä vaiheessa kovin mielelläni, ku kerta oon eroon päässy. Onneks ne ei kestä sentään ku pari päivää kerrallaan.. Jotenki mä nyt vaan oon menny iha sekasi. Fuck.
Viimeksi muokannut irmelianneli, 24.07.2007 9:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Vihtahousu

Viesti Kirjoittaja Vihtahousu » 24.07.2007 9:49

irmelianneli kirjoitti:Näin didistä unta viime yönä :) Oli aamulla kylvyssä jossain ihanan kesähuvilan pihalla. Ja mäkin taisin mennä sinne kylpyammeeseen.
Nuuh!

Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 7447
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Viesti Kirjoittaja Stadinarska » 24.07.2007 10:16

Geetzu kirjoitti:
William Munny kirjoitti:Se on sitä musiikin voimaa. Nootta musiikkia vain niille pikkusille. Geen ynnä muiden vatsaan kanssa.
Kaksjapuolvee tykkää kaikesta muusta musasta paitsi siitä mitä luukutin sen vatsalais-aikana. Noh, pääasia kun tykkää jostain, kukapa ei mistään...

Vttu et väsyttää. Toka TPK. Tänään nään tyypit. :h:
JA arvaa Geetzu mitä! Olin lohduttamassa sua ruokapäiväkirjaarvostelulla ja mielestäni olin saada oikein hyvän lohdutuksen kun KONE KUUMENI LIIKAA JA STOPPASI ja huomioin eilen sinua raastavassa mustasukkaisuudessasi nyt kun sulla päättyy elämä ja sitten perhe tulee taas ja toinen elämäksi kutsuttu alkaa. No aika karkea vitsi, mutta me Arskalaiset eli sinäkin kestämme ne.
Tehdään niin, etten huomioi nyt alkupäivästä ketään muuta kuin sinua niin mielesi kirkastuu, hihii. Mussukkakin saa jäädä vaille juttuja aamulla ja päivällä. Ilta on sitten eri asia ja silloinhan sulla on porukat sylkyssä.

Siis tää oli niin hassua! Olin tehnyt kuumahkon ruoka-arvostelujutun vadelmineen eli v ttuineen, siis v ttuineen ja sitten kone taukosi ja iloitti et nyt loppui jotta koneeseen ei tule DAMAGE ja se vaati tuuletusta konkreettisesti. Siis tämä ei ole vitsi vaikka erinomaiseksi vitsiksi sopisikin. Sen jälkeen harmittelin hyvän jutun (mielestäni) tuhoutumista ja katsoin golfopetusohjelmaa ja itsekin viilenin sitten ja kello meni ohi 0.00 enkä avannut edes tiistaita. LillyMunsterilla oli kova kiire avata eikä aito Arska ollut kuin lähes unten mailla, haaaa!

Geetzu, nyt taitaa jo olla Aholaidan alushousut sulla päällä kun perhe tulee vai vaihdatko vieläkin mustempiin pikkareihin miehen nähtyäsi?
Ehkä se pikkareiden mainitseminen kuumensi liikaa sekä koneeni että käyttäjän.

Ja Geetzu hyvä! Sano vielä mistä nimesi on tullut, onko se Suden ja Ketun yhdistelmä eli Ketsu??

Ja jotta näyttäisimme, että me Arskalaiset emme jätä toisiamme, saat tässä suukkosarjan eri puolille ruumista...tai kehoa siis... :h: :h: :h:

Voimia perhe-elämäsi alkuun.

Toivottaa

Stadinarska 8)
The Arska fan Club
puheenjohtaja, arskaneuvos

bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam » 24.07.2007 10:43

Stadinarska kirjoitti:Ketsu??
Kiitti vaan. Nyt se soi loppupäivän päässä.

Olipa kerran susi ja olipa kerran kettu ja ne söivät toinen toisensa
Ja siitä tuli ja siitä tuli ja siitä tulitulitulituli ketsu
Sitten se ketsu söi itse itsensä ja siksi ei enää ole ketsuja

didi

Viesti Kirjoittaja didi » 24.07.2007 11:19

irmelianneli kirjoitti:Näin didistä unta viime yönä :) Oli aamulla kylvyssä jossain ihanan kesähuvilan pihalla. Ja mäkin taisin mennä sinne kylpyammeeseen. Silla tais olla jotkut saapikkaatkin jalassa, ja ojenteli sääriään siellä.
Toi kyllä kuulostaa ihan minulta =P
irmelianneli kirjoitti: No ku mä just nimenomaan EN enää mitään vtun pillereitä ala veteleen tässä vaiheessa kovin mielelläni, ku kerta oon eroon päässy. Onneks ne ei kestä sentään ku pari päivää kerrallaan.. Jotenki mä nyt vaan oon menny iha sekasi. Fuck.
Mulla on samasta syystä systeemit sekaisin, eli lopetin pillerit. Painoa on lähtenyt nyt muutamia kiloja.. ja nooh.. halut on samat kuin joskus 15-vuotiaana.

Mä kaappasin äsken hammaslääkäristä irtivedetyn viisaudenhampaan, omani siis. Menin sinne siinä toivossa, että olisivat poistaneet alemman, mutta ottivatkin sitten yläpuolelta hampaan pois.

Vihtahousu

Viesti Kirjoittaja Vihtahousu » 24.07.2007 11:24

Kävin näyttää kaulassa olevaa pattia kipusiskolle, joka määräs allergialääkettä otettavaks buranan kera. Mutsi soitti että mökin rakennuslupa oli tullut ilman mitään kummempia ehtoja. Ens tiistaina tapaan mesun ja rakennustyömiehen mökillä ja katsastetaan paikat lävitte. Tän viikon ja viikonlopun kun jaksais painaa niin sit alkais loma, vihdoin!

Elukka

Viesti Kirjoittaja Elukka » 24.07.2007 12:23

V.Ä.S.Y. :swirl:
Sitä ei kyllä usko tummaihoinenkaan, miten pirullista on yrittää hoitaa vastasyntynyttä ilman kuumaa vettä ja peseytymismahdollisuuksia.
Puoliskolla on tietenkin vielä vaikeampaa, koska suurin osa ruokintakutsuista lankeaa biologisista syistä äidille. :|

Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8431
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Lolita » 24.07.2007 12:54

Elukka kirjoitti:Sitä ei kyllä usko tummaihoinenkaan, miten pirullista on yrittää hoitaa vastasyntynyttä ilman kuumaa vettä ja peseytymismahdollisuuksia.
Mä epäilen, että tummaihoisten mielestä se on ihan normaalia arkipäivää.

Aattelepa asia niin, että tuskinpa voi enää hankalammaksi homma mennä. Kaikki tuleva on siis parempaan suuntaan. Kylppäri valmistuu ja lämmintä vettäkin alkaa pukata aikoinaan, ja jos niin ei tapahdukaan, niin ainakin lapsi kasvaa koko ajan.

Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu » 24.07.2007 13:00

Stadinarska kirjoitti:Stadinarska 8)
The Arska fan Club
puheenjohtaja, arskaneuvos
Voi Arnold kulta! :h:

Uskon kyllä koneiden kuumenemiseen, ei lainkaan huttua settiä minulle. Annan siis anteeksi ja kiitän nyt saamastani mieltsin metkasta huomiosta. Olen ihan pikkusta liikuttunutkin, mutta se saattaa johtua epätasapainosta hormoniosastolla...

Olen nyt niin malttamaton kotiutumisen suhteen (siellä se perhe jo on!), ettei töistä tule mitään ja kitinöintikin vähän niin ja näin. Ruokapäiväkirjaa toki päivitän, joten voit sitten kertoa iltasella mitä saisin nauttia juustomakkaroideni tilalle jos ne on muka ihan nou nou (eihän ne kyllä oo, slurps) - mitään rehuja et sitten tyrkytä, täs on aika vihreesti jo elettykin.

Tai sit vaan jatkat mussukkasi parissa ja minä mustapitsipikkistelen toisaalla huomion perässä. ;)

Kulta, en usko Aholaitaa enää olevan olemassakaan. Tarjoustalosta shoppasin tänään ihanat bikinit, 16.95!

Avatar
irmelianneli
Kitisijä
Viestit: 3375
Liittynyt: 14.08.2005 19:34

Viesti Kirjoittaja irmelianneli » 24.07.2007 14:22

Mummu ja täti kahvitettu ja jätkäkin esitelty siinä sivussa, iik. Herkkukanapasta valmistumassa, ja sitten en tiijäkään ett mitähän sitä tekis loppupäivän. Kaljottelemaan ei viitti lähtee ku huomenna vasta olis sit toi Campari-pokeripäivä.. Ja perjantaina Qstockin laitamat.
didi kirjoitti:
irmelianneli kirjoitti:No ku mä just nimenomaan EN enää mitään vtun pillereitä ala veteleen tässä vaiheessa kovin mielelläni, ku kerta oon eroon päässy. Onneks ne ei kestä sentään ku pari päivää kerrallaan.. Jotenki mä nyt vaan oon menny iha sekasi. Fuck.
Mulla on samasta syystä systeemit sekaisin, eli lopetin pillerit. Painoa on lähtenyt nyt muutamia kiloja.. ja nooh.. halut on samat kuin joskus 15-vuotiaana.
Jooo, no mä oon lopettanu ne jo monta vuotta sitten, mut nyt ihan yhtäkkiä elimistöni on vammautunut tämmösille ihme urille... :roll:

Rahkapussi

Viesti Kirjoittaja Rahkapussi » 24.07.2007 14:28

Jesh!

Yksi tiedote ja asiakaskirje aikaansaatu. Aika suoritus näillä loman pehmittämillä aivoilla. Edessä olisi vielä erään gallerian verkkosivujen päivitys... uuh, odotan uuden näyttelyn avajaisia, sillä taiteilija on aikas kivan näköinen kaljupää: http://www.niclasharvia.com/

Illalla katsomaan kaikkien mirrien äitiä Helen Mirreniä elokuvassa DaQueen ;)

Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 17790
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Viesti Kirjoittaja Bluntly » 24.07.2007 15:41

Tekisi mieli tehdä tänään vaihteeksi jotain kivaa. Taidan kuitenkin tyytyä tuhrimaan itseäni kultamaalilla ja kanniskelemaan tavaroita paikasta A paikkaan B, jotka kumpikin sijaitsevan asunnossani.

Jotain hassua mättöä voisi kuitenkin värkätä.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.

prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi » 24.07.2007 15:47

Kotona ja suurin piirtein hengissä, kaikki kolme. Meni tässä vähän aikaa lueskella mitä kaikkea Elukka jo on ehtinyt kirjoittaa, ja olihan se. Enpä minäkään koskaan ole oikein ymmärtänyt mitä ideaa on vauvan syntymämittojen ilmoittelussa, mutta tuo "suunnilleen neljä kiloa ja puoli metriä" oli kyllä jo koko ilmoituksen vesittämistä. Oikeat mitat siis olivat 52 cm ja 3960 g... :P

Synnytys siis meni kaikin mahdollisin tavoin poskelleen, paitsi siinä mielessä, ettei mitään korjaamatonta vahinkoa ainakaan näillä näkymin päässyt syntymään. Kuten jo viikkoa aiemmin kävi selväksi, supistelin jo silloin täysin säännöllisesti, mutta tilanne ei edennyt mihinkään. Kun synnytys sitten käynnistettiin, vaikka säännöllisiä supistuksia jo oli, seurasi siitä yksi valtava supistus, joka ei loppunut millään lääketieteen tuntemalla menetelmällä. Minä menin kipushokkiin ja vain kouristelin enkä pystynyt kommunikoimaan kenenkään kanssa, vaikka ihan selvästi tiedostin mitä ympärilläni tapahtui, kuulin kysymykset minulle ja pyynnöt puristaa lääkärin kättä osoittaakseni olevani tajuissani, kykenemättä kuitenkaan reagoimaan niihin mitenkään. Tuota helvettiä kesti yli viisi tuntia, koska vauvan sydänäänet olivat täysin normaalit koko ajan.

Siinä vaiheessa nuo sitten päättivät joka tapauksessa tehdä sektion, ja päätös tehtiin kyllä aivan viime minuuteilla, sillä kun vauva saatiin ulos, oli se väriltään sinisenmusta ja keuhkot olivat jo alkaneet painua kasaan. Jouduttiinpa sille jostain syystä tekemään verensiirtokin, vaikka lääkärit eivät olleetkaan löytäneet mitään lääketieteellistä syytä hemoglobiinin jyrkälle laskulle, jota ei verensiirron jälkeen enää tapahtunut. Teholla se joutui olemaan puoli vuorokautta, ja valvontayksikössäkin runsaan vuorokauden, joten itse näin vauvan kunnolla vasta sen ollessa puolentoista vuorokauden ikäinen. Toisaalta olin kyllä itsekin sen verran huonossa kunnossa sen ensimmäisen vuorokauden, ettei siitä ole juurikaan mitään muistikuvia, paitsi hillitöntä oksentelua ja kipua.

Kaikkein omituisinta tässä koko hommassa on se, ettei ainakaan vielä tunnu siltä, että tapahtumista olisi jäänyt minkäänlaista synnytyspelkoa, vaikka sairaalasta kovasti tuputettiinkin terapiaa. Voi tietenkin olla, että pelko tulee jälkijunassa, mutta toisaalta kyllä uskoisin, että suurimmalla osalla pelot tulevat hoitohenkilökunnan toimista johtuen, eivät niinkään itse synnytyksestä ja siihen liittyvistä asioista. Lisäksi minulle perusteltiin jälkeenpäin hyvinkin tarkkaan jokainen päätös ja sen ajoitus, jotka synnytyksen aikana tehtiin, ja ne kaikki sopivat aivan hyvin minun logiikkaani, joten siinä mielessä ei jäänyt epäilyksiä epäammattimaisesta toiminnasta ongelmatilanteessa. Se ainoa varsinainen virhe joka tapahtui, eli kolmannen käynnistyspillerin käyttö, sai sekin minulle kelpaavan selityksen. Myöhemmän vaiheen vitkuttelu sektion kanssa taas selittyi hyvinkin sillä, että nuo luottivat liikaa kaikkiin hienoihin laitteisiinsa, jotka väittivät että kaikki on kunnossa, vaikka lääkäri ei sitä noin muotoillutkaan...

Argh, soittivat juuri sairaalasta, täytyy mennä takaisin kun vieläkin on jotain pielessä veriarvojen suhteen.

Googlebot

Viesti Kirjoittaja Googlebot » 24.07.2007 15:47

Taidan lähteä nyt IKEAan. Tarkoituksena löytää ainakin lattialamppu telkkarin viereen, toinen lamppu yhteen hyllyyn ja uusi vaimo. En kuitenkaan halua käyttää noihin liikaa rahaa, jotain sellaista pientä ja sievää olen hakemassa.

EDIT: Aikamoinen tarina prossulla, onneksi tilanne näyttää edes jokseenkin suotuisalta.

Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu » 24.07.2007 16:14

Hehkuta vauvaa!!! :D
Kiva kun ootte hengissä, pelkoja kerkee tunnustella myöhemmin jos on pakko...

slam

Viesti Kirjoittaja slam » 24.07.2007 17:24

Istun. ja olen peräti syönyt tänään... kaljaa onneksi nelonen kaapissa

Vastaa Viestiin