Kumpi vetää paremmin?

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit

Vetää kaikista ovista

Kyl kyl kitinäläisten vertailu ja vittuilu kiinnostaa
4
44%
Ei voi jättää hetkeksikään rauhaan julkisuuden henkilöitä
0
Ei ääniä
E.V.V.K.
5
56%
 
Ääniä yhteensä: 9

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 17784
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Kumpi vetää paremmin?

Viesti Kirjoittaja Niba » 14.08.2007 14:53

Miten on, kiinnittääkö kitinässä enemmän huomiota julkimoihin vai toisiin kitinäläisiin kohdistuva keskustelu?
Pyyhin Netikettiin..

Rahkapussi

Viesti Kirjoittaja Rahkapussi » 14.08.2007 14:59

Koska julkimot ovat tavoittamattomissa olevia ylimaallisia henkilöitymiä, siis suuressa maailmassa, ei pienen pienessä Suomi-lätäkössä, kiinnittää erityisen huomioni Kitinässä juuri tuo edellämainittu vaihtoehto, sillä Kitinäläiset nyt ovat enemmän tai vähemmän olemassaolevia virtuaalipersoonia ja siksi jotenkin helpommin lähestyttäviä. Kitinä on kuin terraario: tätä sanallaista puuhastelua on yhtä rentouttavaa seurata kuin termiittien aherrusta.

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 17784
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Viesti Kirjoittaja Niba » 14.08.2007 15:29

Rahkapussi kirjoitti:Koska julkimot ovat tavoittamattomissa olevia ylimaallisia henkilöitymiä, siis suuressa maailmassa, ei pienen pienessä Suomi-lätäkössä, kiinnittää erityisen huomioni Kitinässä juuri tuo edellämainittu vaihtoehto, sillä Kitinäläiset nyt ovat enemmän tai vähemmän olemassaolevia virtuaalipersoonia ja siksi jotenkin helpommin lähestyttäviä. Kitinä on kuin terraario: tätä sanallaista puuhastelua on yhtä rentouttavaa seurata kuin termiittien aherrusta.
Mulla terraariosta tulee lähinnä mieleen liskot ja hämähämähäkit, ne on toisenlaisia, odottavat vain että työnnät kätesi terraarioon, puraisevat tai pistävät kipeästi! Mutta pitänee paikkansa tämän terraarionkin suhteen? :lol:
Pyyhin Netikettiin..

Elukka

Viesti Kirjoittaja Elukka » 14.08.2007 15:36

Kyllä Kitinä on aika lailla verrattavissa Kaunareihin: Ei sillä juonella ole niin väliä, kunhan joka jaksossa seikkailevat ne vanhat tutut hahmot, ainakin pientä uudistumista lukuunottamatta. (Täytyyhän Kaunareissakin olla kerrallaan edes yksi henkilö, jota Ridge ei ole pannut.)
Sama pätee tietty julkkiksiinkin. :think:

Rahkapussi

Viesti Kirjoittaja Rahkapussi » 14.08.2007 15:37

Elukka kirjoitti:Kyllä Kitinä on aika lailla verrattavissa Kaunareihin: Ei sillä juonella ole niin väliä, kunhan joka jaksossa seikkailevat ne vanhat tutut hahmot, ainakin pientä uudistumista lukuunottamatta. (Täytyyhän Kaunareissakin olla kerrallaan edes yksi henkilö, jota Ridge ei ole pannut.)
Sama pätee tietty julkkiksiinkin. :think:
Ridge Forrester, mies jolla on tuhat tunnetta, mutta vain yksi ilme :-D

Vastaa Viestiin