Tähtihetkeni julkisuuden valokeilassa

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
par-sky
Kitisijä
Viestit: 2445
Liittynyt: 14.09.2005 17:11
Paikkakunta: Hämpton

Tähtihetkeni julkisuuden valokeilassa

Viesti Kirjoittaja par-sky » 17.08.2007 18:14

Kun tuossa "kuka seuraava kitinäläinen julkisuudessa" on tullut esiin "olen melkein julkkis" tarinoita niin halusin perustaa niitä varten ihan oman ketjun. Kaivelkaapahan muistinne kätköistä nuo hetkenne julkisuuden valokeilassa.

-Olen yksi yleisöstä Sub Urban Triben videolla Oil and Water.
-Olen kaksi kertaa ollut statistina käenpesä-sarjassa. Molemmat kerrat siinä baarissa. Tosin molemmilla kerroilla kuvattiin useampia eri pätkiä. Tehtävinäni oli jutustella pöytäseurueeni kanssa, juoda viiniä, syödä salaattia ja vilkuilla jotakin näyttelijää.
-Kuvani on ollut saksalaisessa aikakausilehdessä. Olen kuvassa yksi seitsemästä jotka puhuvat kännykkään.
-Olen ollut yleisönä Jyrkissä.
-Eastpopilla kuvatun Hassisen koneen esiintymisestä voi minut bongata eturivistä. Löytyy myös lähikuva.

Liitän tähän myös Rahkapussin, Stinkyn ja Aito_Johannan paljastukset:
Rahkapussi kirjoitti: Mä olen oikeasti teeveestä tuttu. Kymmenen vuotta sitten olin mukana ensimmäisessä kotimaisessa englantilaisen lentokenttä-dokudraaman inspiroimassa tositv-sarjassa Ostoskeskuksen helmet, joka tuli YLE1:ltä. Mä olin sen antikvariaattitäti siinä, joka keskusteli asiantuntevasti mm. Aku Ankka -piirtäjänä tunnetun Jukka Murtosaaren kanssa hänen Disney-originaaleistaan. Ja olin mä NeitiNarun kanssa tv-haastattelussa nuorten kaupunkilaisten makasiinisarjassa, jonka aiheena oli sadomasokismi, mutta sitä ei koskaan näytetty, tsorppa.

Ai niin, unohdin tietenkin kertoa, että olen esiintynyt vatsatanssijana julkisuudessa 90-luvulla: Savoyssa Shoshana Sfaradin BellyDance-showssa ja iskelmätähti Arja Korisevan vetämässä la-iltaisin tulleessa viihdeohjelmassa.
Stinky kirjoitti: Okei, jos tolle linjalle lähetään niin mä olen ollut Ei itketä lauantaina-kuvauksissa eturivissä tanssimassa kun lavalla oli nää leidit jotka laulaa It´s raining men. Niin kerta. Ja mua tietenki näytettiin ainaki 5 sekuntia. Julkkis mikä julkkis. Turha tulla pyytään nimmareita, en antais kuitenkaan.
Aito_Johanna kirjoitti:Minä olen kuulkaas ollut julkisuudessa monta kertaa. Tähtihetkiäni ovat ainakin seuraavat:

- Olin studioyleisönä jossain paskassa talk show -ohjelmassa, jota juonsi Tuomas Enbuske. Ennen filmausta kysyttiin, kuka yleisöstä haluaisi esittää yleisön kysymyksen illan vieraalle eli Laura Närhelle. Minä heti viittomaan, että minä, minä. Yhdessä sitten keksittiin mulle kysymys, joka kuului näin: "Muisteletko niitä aikoja, kun lauloit juustomainoksessa oikea oltermanniiiii?"

- Olin statistina MTV3:n draamasarjassa, joka kertoi runoilija Aila Meriluodon elämästä. Kohtauksessa, jossa esiinnyn, ollaan kustantamon Aila Meriluodon kunniaksi järjestämissä pirskeissä. Esitän taustalla näkyvää juhlavierasta. Mulla on päällä aitoseitkytlukulainen sininen minimekko, ja roolisuoritukseeni kuuluu hymyillä, jutella vieruskaverin kanssa, hakea tarjottimelta cocktailtikku ja nostaa skumppalasia Aila Meriluodon kunniaksi.

- Minua on kaksi kertaa haastateltu ruotsinkielisen radion katugallupissa. Sönkkään ruotsiksi vastaukset kysymyksiin "miltä tämä uudistettu Vanhan kirkon puisto sinusta näyttää?" ja "mitä mieltä olet espoolaisten vanhusten sairaanhoidon tilasta?". En tiedä, päätyivätkö vastaukseni radioon. Ehkä johonkin loppukevennykseen, jossa pilkkaavat suomijuntin ääntämystä Smile
Me transmitte sursum, Caledoni!

NuoriDaavid

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid » 17.08.2007 18:24

Minua on haastateltu paikallislehteen.

:ohyeah:

Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 6304
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Viesti Kirjoittaja aasi » 17.08.2007 18:31

Minua on haastateltu maakuntalehteen. Noin 15-vuotiaana.
Tasan ei mene muumit kanootissa.

Pyry-Matias

Viesti Kirjoittaja Pyry-Matias » 17.08.2007 18:31

Olen ollut useasti lehdessä haastateltuna/tiedotukseni perusteella tutkimieni juttujen tiimoilta. Kerran olin vanhempi rikoskomisario 8)

Urheilutapahtumissa olen vilahdellut katsojana kans monen monta kertaa.

Mut ei kummempia. Tavis.

Avatar
Georgina
Kitisijä
Viestit: 3302
Liittynyt: 23.12.2005 22:36

Viesti Kirjoittaja Georgina » 17.08.2007 18:32

Mä olen keskittynyt toistaiseksi esiintymään hevoset- ja ratsastuslehdessä sekä tän alueen paikallislehdissä, Kaleva varmaan isoimpana. Aika mitätön julkimo siis :cry:
When my baby is good she is good, but when she is bad she's even better

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 17781
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Viesti Kirjoittaja Niba » 17.08.2007 18:32

Yleisurheilun 2005 MM-kisojen aikaan STV:n ruotsalaistoimittaja Tapiola haastatteli minua televisioon, haastatteluni levisi vain kaikkialle Eurooppaan..

Tietysti suomeksi tehtyä haastattelua ymmärsi varmasti lukuisa joukko ihmisiä.tai vsitten vielä vähemmän lukuisa..

EDIT:

Haastateltiin tapettuun YleQ radiokanavaan juhannuksen alla toissa vuonna, tietenkin makkarasta ja saunasta, eli saunoin ja paistoin makkaraa! Oli mukana joku statisti Suomen saunaseurasta vs. itse makkaraseuran edustajan asemasssa.
Viimeksi muokannut Niba, 18.08.2007 0:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Pyyhin Netikettiin..

Elppis
Kitisijä
Viestit: 10702
Liittynyt: 15.08.2005 15:07
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Elppis » 17.08.2007 18:46

Viimeisen vuoden aikana olen ollut pölisemässä eläimistä YLE:n Uudenmaan Uutisissa, Kymppi-uutisissa Maikkarilla (enkä edes loppukevennyksenä!), Luonto-, Lemmikki-, Selkouutiset-, Koirat-, Ilta-sanomat- ja Helsingin Sanomat- nimisissä lehdissä.

Vuonna 2003 olin päivälehdissä tiputtuani pahasti hevosen selästä joulukuussa.

Enempää en muista - yleensä jossain jonkin typeryyden takia ;) That's me!
The great club outshines the individual, always and forever.

Storia

Viesti Kirjoittaja Storia » 17.08.2007 18:48

Olen julkisuudessa, mutta jos on A, B ja C-luokan julkimoita, niin kuulun jälkimmäiseen, enkä halua noustakaan B-luokkaa korkeammalle. Kerron sitten, kun tuo B-luokka on käsillä :)

Bliss

Viesti Kirjoittaja Bliss » 17.08.2007 18:54

Muutama tv:n urheiluaiheinen ohjelma on maininnut nimeni ja näyttänyt kuvaakin useampaan otteeseen tämän vuosituhannen alkupuolella. Parhaimmillaan olin kuvassa ja haastateltavana aiheesta X vartin verran yhdellä kertaa. :oops:

Yleensä ollut (onneksi) sellaiset suojavarustukset päällä, että ei heti naamasta ole tunnistettu.
Viimeksi muokannut Bliss, 17.08.2007 18:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

prosessi

Viesti Kirjoittaja prosessi » 17.08.2007 18:54

Tässä nämä tuonne toiseen ketjuun postaamani:
Minä en kai itse ole varsinaisesti julkisuudessa, vaikka erästä tekemääni vammaista nettipeliä on tähän mennessä pelattu lähes puoli miljoonaa kertaa, koska ketään ei kuitenkaan kiinnosta kuka minä olen? Tai ainakaan en usko että kiinnostaa muita kuin japanilaisia, sillä suurin osa pelaajista löytyy jostain syystä Aasiasta ja Itä-Euroopasta, enkä osaa lukea suurinta osaa niistä foorumeista, joilta linkkejä peliini löytyy, joten varma en voi olla. Japanilaisista tiedän sen verran, että ne ovat kääntäneet myös muita kotisivujani baabelinkalalla ja linkittäneet niitäkin peliesittelyiden yhteyteen, mutta japanilaiset nyt ovat muutenkin sekaisin...

Minäpäs olenkin esiintynyt ylä-asteikäisenä eräällä jenkkimarkkinoille tarkoitetulla matkailureportaasi-tyyppisellä dokumentilla Suomesta ja suomalaisista, jaksossa "A Day in the Life of a Finnish Family".

Puhumattakaan siitä, että olen ollut kaksi kertaa Uusimaa-lehdessä, kerran ajettuani kolarin Porvoon moottoritiellä ja toisen kerran minua haastateltiin päivää sen Porvoolaisen narkkipuukottajatapauksen jälkeen, että pelkäänkö liikkua Porvoossa. Älykkäästi totesin, että "en, kun en ole vielä ehtinyt kuulla edes koko tapauksesta". Ai kuka elää uutispimennossa?
Lisäksi muistui mieleeni, että juttuni kissan diabeteksesta on julkaistu erään lääkefirman asiakaslehdessä muutamalla kielellä ja koirien ruokintaa käsitellyt juttu useammankin rotuyhdistyksen lehdessä.

ninnithequeen

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen » 17.08.2007 18:57

Olin aikoinaan Huomenta Suomessa 15 veenä. Aiheena oli "Suomen nuorten huumeidenkäyttö on lisääntynyt" (kuvattaville ei kerrottu aiheesta)

Young Love-elokuva on kuvattu osittain miun kämpässä.

Olin statistina mm. Sergein Totuus-sarjassa.

Minua on siteerattu iltapäivälehdessä koska joku antoi mun puhelinnumeron toimittajalle.

Mitäs vielä?

Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 7554
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 » 17.08.2007 19:45

Teini-ikäisenä poltin kännissä pari keräyspaperilaatikkoa ja siitä kerrottiin paikallislehden etusivulla. :twisted: :D Nimeäni ei luonnollisesti kerrottu vaan otsikko kuului: "Öinen kulkija poltti laatikoita"

Minua on kerran haastateltu radioon. (Pelle Miljoonan konsertissa n. 1983)

Pääsin IS:n katuhaastatteluun 1998 kuvan kera. Kysyivät mielipidettä Vapun säästä.
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix

Rouva Pupu

Viesti Kirjoittaja Rouva Pupu » 17.08.2007 20:08

-Paikallisuutisissa loppukevennyksenä joskus nuorempana, liittyi luisteluun.
-Super lehden eräässä jutussa kuvineen ja kommentteineen
-Paikallislehdessä "pällistelijä" kuvassa
-Yhtä kirjoittamaani läpyskää pääsee lukemaan jossain
-Juorulehdissä "seurue"- nimikkeen sisällä muutaman kerran

Vaatimattomat valokeilat ja hjyvä niin.

ninnithequeen

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen » 17.08.2007 20:25

Mut hei, mun mies on ollu pornolehdessä!1111

(Erotiikka-messuilla otettu kuva, selkä kameraan päin yleisön seassa)

Edith

Viesti Kirjoittaja Edith » 17.08.2007 20:27

Runoni on vuonna 1987 julkaistu Esponen-lehdessä (vähän niinku kevätpörriäinen, mut Espoossa). Seuraavassa runoni kokonaisuudessaan:

Luonto on tärkeä.
Luonto on järkeä.
Luontoa ei saa särkeä.


Lisäksi ollessani vuoden 2003 syksyllä töissä eräässä nimeltä mainitsemattomassa Pohjoismaiden suurimmassa tavaratalossa, minua kuvattiin Australian televisioon johonkin ohjelmaan, jossa kerrottiin jouluvalmisteluista Suomessa. En kyllä sitten tiedä, näyinkö minä siinä versiossa, minkä katsojille lähettivät.

Avatar
more
Kitinän uhri
Viestit: 568
Liittynyt: 26.08.2006 9:10
Paikkakunta: Tixi

Viesti Kirjoittaja more » 17.08.2007 20:42

Ala-asteen jälkeen ei oo paljoo valokeilassa oltu, silloin tuli kerran paikallisradiossa oltua ja "Kansanopetus Suomessa" dokumentissakin taitaa näkyä, näyttelin tuossa oppilasta 30 muun kanssa.
Nykysin kuuluisuus jää siihen että mun asentamil koneel skoulutetaan vuoden nuoria suunnittelijoita ja voitetaan kaiken maailman palkintoja, olen siis lähes sankari itsekin:)
Almost as brutal as the onslaught of "Matti ja Teppo" - Iron Gland

Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3633
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies » 17.08.2007 21:11

Oma lista:

- Juonsin eräällä jo kuoleella kaapelikanavalla erästä ohjelmaa ja muutenkin puuhastelin ohjelmissa 6kk ajan.

- Tiikeri-ohjelmassa keskustelemassa sarjakuvista ja toisella kertaa annoin sanallisen arvioni South Park-elokuvasta.

- Hamppumarssilta päätynyt Hesariin 3 kertaa (valokuvissa),Ylen ykkösen uutisiin ja Mtv3 uutisiin.

- Jyrkissä x+n kertaa (tuttuja töissä ja tuli notkuttua studiolla)

- Ylen kakkosen urheiluutiset haastatteli Rukalla joskus vuonna nakki kun oltiin laskemassa kesäpaippia juhannuksena.
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.

Mulli75

Viesti Kirjoittaja Mulli75 » 17.08.2007 21:19

Joskus ala-asteella ollessani olen ollut yhteiskuvassa paikallislehdessä jonka nimi oli matapupu (Malmi, Tapanila, Pukinmäki, Puistola). Olen esiintynyt myös eräässä toisessa paikallislehdessä jopa 2 kertaa, lehden nimi on Pyhäjokiseutu. Tähän lehteen annoin ekan haastatteluni joskus 14 vuotiaana ja toisen kerran olin yhteiskuvassa muiden opiskelijoiden kanssa. Olen ollut tv:ssä esiintymässä mudein varusmiesten kanssa itsenäisyyspäivän paraatimarssissa Kajaanissa vuonna 1995. Tämä lähetys tuli YLE2 kanavalta. Helsingin Sanomien sivuillakin minun pärstä on vilahtanut muistaakseni vuonna 1995 tjsp kun Rolling Stones oli Suomessa. Työni takia naamani on joskus ollut tv:ssä ja tietyn alan ammattilehdissä.

ninnithequeen

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen » 17.08.2007 21:25

Hitsi, oonhan mä ollu radiossakin. Mafiassa, Ulmasessa ja Roihassa :h:
Oli niin paras aamushow ettei parempaa löydy tänä päivänäkään. Siksi sinne oli pakko soittaa johki kilpailujuttuun :oops:

Lehtijuttujakin on julkaistu, mutta ei omalla nimellä eikä mitään maailmaa kaatavaa, josta kannattaisi edes mainita.

Rahkapussi

Viesti Kirjoittaja Rahkapussi » 17.08.2007 21:39

Mulli75 kirjoitti:ja tietyn alan ammattilehdissä.
:oops:

Mulli75

Viesti Kirjoittaja Mulli75 » 17.08.2007 22:05

Rahkapussi kirjoitti:
Mulli75 kirjoitti:ja tietyn alan ammattilehdissä.
:oops:
Olisiko pitänyt sanoa suoraan että lehden nimi on Kaupantekijä niin ei olisi tullut mieleen ihan jotain muuta. Mitä sulla oikein kävi mielessä ?

Tix

Viesti Kirjoittaja Tix » 18.08.2007 0:29

Öh. Olen ollut parissa lehdessä kuvallisen artikkelin aiheena. Minua on siteerattu jokusen kymmenen kertaa artikkelissa. Radion ajankohtaislähetyksessä olen viisastellut jotain ja minua mainitsematta hoitamiani caseja on ollut kymmenen uutisissa X kertaa.

Mitä mä voitin?

chevilyn

Viesti Kirjoittaja chevilyn » 18.08.2007 0:39

Tix kirjoitti:Öh. Olen ollut parissa lehdessä kuvallisen artikkelin aiheena. Minua on siteerattu jokusen kymmenen kertaa artikkelissa. Radion ajankohtaislähetyksessä olen viisastellut jotain ja minua mainitsematta hoitamiani caseja on ollut kymmenen uutisissa X kertaa.

Mitä mä voitin?
Kitinän turhin julkkis-tittelin? :)

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 17781
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Viesti Kirjoittaja Niba » 18.08.2007 2:00

chevilyn kirjoitti:
Tix kirjoitti:Öh. Olen ollut parissa lehdessä kuvallisen artikkelin aiheena. Minua on siteerattu jokusen kymmenen kertaa artikkelissa. Radion ajankohtaislähetyksessä olen viisastellut jotain ja minua mainitsematta hoitamiani caseja on ollut kymmenen uutisissa X kertaa.

Mitä mä voitin?
Kitinän turhin julkkis-tittelin? :)
Minä en tätä kirjoittanut.
Pyyhin Netikettiin..

Tix

Viesti Kirjoittaja Tix » 18.08.2007 2:07

chevilyn kirjoitti:
Tix kirjoitti:Öh. Olen ollut parissa lehdessä kuvallisen artikkelin aiheena. Minua on siteerattu jokusen kymmenen kertaa artikkelissa. Radion ajankohtaislähetyksessä olen viisastellut jotain ja minua mainitsematta hoitamiani caseja on ollut kymmenen uutisissa X kertaa.

Mitä mä voitin?
Kitinän turhin julkkis-tittelin? :)
Luulen että Kesselin saamaa turhuuspalstamillimetritilaa ei voita kukaan, sentään uutisten pääaihe monena päivänä. EW:n saama julkisuus taas ei ole turhaa, vaikka menestyisi miten :)

Vastaa Viestiin