Aamiaiskysely

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit

Aamiainen - kyllä vai ei?

Kyllä
14
42%
Kyllä, jos ehdin
12
36%
Ei
7
21%
 
Ääniä yhteensä: 33

Mulli75

Viesti Kirjoittaja Mulli75 » 15.02.2008 14:57

Arkena ja vapaalla heti kun saan silmät auki niin olen jo syömässä.
Ilman aamupalaa aamu alkaa hitaasti energiaa säästämällä ja joskus kiukkusuoni pullistuu eikä päivä lähde käyntiin. Vaihtoehtona on syödä aamupala töissä mutta siellä ei saa aina sitä mitä haluaa.

BettyB.

Viesti Kirjoittaja BettyB. » 15.02.2008 15:02

Viikonloppuisin lipsuu, mutta arkena olen väkisin opetellut syömään aamiaisen töissä. Joko kaurapuuro tai muroja. Mutta vaatii tosiaan sen parin tunnin viiveen heräämisestä ennen kun alkaa putoamaan.

Edith

Viesti Kirjoittaja Edith » 15.02.2008 15:10

Syön aamupalaa. Muutaman lusikallisen mysliä ja tilkan maitoa. Joskus lisäksi pienen omenan. Mulle lounas on edelleen se ongelma. Jos söisin runsaammin aamulla, ei olis mitään toivoa lounasnälästä, kun on tämä hyvin tiukasti paikallaan istumiseen sidottu konttoritö. Täältä päästyä tekee todella mieli päästä liikkumaan ja sitten liikunnan ja kulutuksen jälkeen syöminenkin tuntuu mielekkäältä. Viikonloppuisin syön aamiaisen ja toisen aamiaisen.

Rouva Numba

Viesti Kirjoittaja Rouva Numba » 15.02.2008 18:46

Yleensä en syö mitään, ei yksinkertaisesti pysty. Sitten kun olen ollut valveilla pari-kolme tuntia, syön.

Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 8309
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Cal-sar-y-cuhn-eet

Viesti Kirjoittaja Gat » 15.02.2008 19:40

sivustahuutaja kirjoitti:
Gat kirjoitti:1. Mallu ja oksennusrefleksi (limaa)
Yyh...
Gat kirjoitti:2.) Saatanallisen vahvaa murukahvia
YÄÄääääK!?
Niin.
Aamulla on pakko vetää heti rööki.
Elimistöni kapinoi sitä vastaan, joten loppupuolella ekaa röökiä alkaa äänekäs yskäkohtaus. Joka ei oikeasti ole yskää vaan oksennusrefleksin pidättelyä. Usein myös oksennankin silloin, mutta ulos tulee vain vähän limaa, jonka voin huoletta spitata keittiön tiskialtaaseen.

Heräämisen tarvitsen kahvia. Kaikki muu kuin murukahvi on laimeudessaan homoilua. Eihän kahvin tarvitse maistua muulta kuin pahalta, kahvihan on piristävä huume. Voin vakuuttaa, että kukaan muu ei pystyisi minun sekoittamaani murukahvia juomaan. Annostelen en lusikalla vaan suoraan purkista kaatamalla. Tulos on sitkeää liejua, jossa lusikka seisoo vaivatta pystyssä. Runsas sokeri ja maito kahvin sekaan ovat kai aamuateriani varsinainen ravintosisältö. Mukin lämmitän mikrossa, tai jos kiire on, käytän kuumaa vettä suoraan kraanasta. Kahvimukiani en pese koskaan.

Näistähän pykivä sisäkumini tykkää. Kuitenkin oksennusrefleksi lakkaa kahvin juotuani.

Sitten alkaa tekemään mieli olutta, johtuen krapulasta. Joten pyrin aina aamuksi jättämään yhden oluttölkin, mieluiten Pinttikokoa.

Vasta sitten alkaa olla kohtuullisen herännyt olo. Elikkä uusi rööki, toinen kahvimukillinen, lisää röökiä, lisää olutta ja netin pornosivuja katsomaan. Siitä se lähtee päivä alkuun. Terve sielu terveessä ruumiissa.

Tix

Viesti Kirjoittaja Tix » 15.02.2008 19:53

Gattacalle voisi perustaa kans unelmien poikamies -tyyppisen sarjan. Otsikko olisi kyllä lienee totuudenmukaisemmin "painajaisten vanhapoika.."

sivustahuutaja
Kitisijä
Viestit: 10353
Liittynyt: 15.08.2005 0:29

Viesti Kirjoittaja sivustahuutaja » 16.02.2008 0:32

Gat kirjoitti:Voin vakuuttaa, että kukaan muu ei pystyisi minun sekoittamaani murukahvia juomaan.
En ollenkaan epäile. Tuo murukahvin aromi missä tahansa konsentraatiossa on vain niin kuvottava. Miksi et juo kunnon kahvia tai edes suodatinkahvia?

Pyry-Matias

Viesti Kirjoittaja Pyry-Matias » 16.02.2008 10:43

Ei pysty, muka? Paskat, sitä pystyy jos tahtoo. Opettelua usein vaatii, mutta niinhän useimmat asiat. Tulkaa pois sieltä mukavuusalueeltanne välillä 8) Mulla on vaihteleva ruokahalu, mutta jotta lihakset pysyvät, niin aika usein sitä syö semiväkisin. Aamupalan syön aina, minimi on pari kinkkujuustoleipää ja jurttia. Heräilen työaamuna 7:20 ja leivät tuhoutuu siinä 7:40. Puoli tuntia myöhemmin ruokahalu olis parempi mutta mielummin nukun pidempään.

Aamiaisen syönti on urheilevalle ja vähänkin raavaammalle miehellä kyllä välttämätön. Elämänlaatukysymys.

ninnithequeen

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen » 16.02.2008 11:16

Ihan välittömästi herättyä en pysty syömään mitään. Ensin parit kupit kahvia ja sitten vasta jotain muuta. Nykyään olen syönyt proteiinipuutokseeni keitettyä kananmunaa, jonka kanssa tomaattia ja vaikka pari pekonisiivua. Yleensä aamiaisena on toiminut ruisleipä juustolla.
Tytär syö aamuisin puuroa marjoilla.

Nyt en oo syönynnä vielä mitään, mutta nälkä alkaa olla ja haaveilen oikeen kunnon hotelliaamiaisesta pitkän kaavan mukaan...slurp.

Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 8309
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Cal-sar-y-cuhn-eet

Viesti Kirjoittaja Gat » 16.02.2008 11:35

sivustahuutaja kirjoitti:
Gat kirjoitti:Voin vakuuttaa, että kukaan muu ei pystyisi minun sekoittamaani murukahvia juomaan.
En ollenkaan epäile. Tuo murukahvin aromi missä tahansa konsentraatiossa on vain niin kuvottava. Miksi et juo kunnon kahvia tai edes suodatinkahvia?
Muru-eli pikakahvin saa nopeammin. Annos kerrallaan kun tarttee. Ei pitkiä pannutteluja tai suodatteluja. Murukahvista saa vahvempaa. Kahvi ei ole minulle nautintoaine vaan piriste. Kyllä sen pahanmakuisenakin alas saa. Töissä ihmettelin työkaverien huolta, jos kahvinkeittimen plörö oli seissyt tunninkin.. piti muka keittää uutta. Ihme makustelijoita. Toisaalta sitten murukahviin tottuneena minusta murukahvi on parempaakin. Suodatinkahvissa tuoreenakin on minulle kitkerä sivumaku. Ja murukahveissa on eroja. Jos en läträä halpamerkkejä, ostan Nescafe Goldia.

Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 9799
Liittynyt: 13.11.2005 22:14
Paikkakunta: Helsinki, Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!
Viesti:

Viesti Kirjoittaja McJanne » 16.02.2008 11:51

Edith kirjoitti:Syön aamupalaa. Muutaman lusikallisen mysliä ja tilkan maitoa. Joskus lisäksi pienen omenan. Mulle lounas on edelleen se ongelma. Jos söisin runsaammin aamulla, ei olis mitään toivoa lounasnälästä, kun on tämä hyvin tiukasti paikallaan istumiseen sidottu konttoritö. Täältä päästyä tekee todella mieli päästä liikkumaan ja sitten liikunnan ja kulutuksen jälkeen syöminenkin tuntuu mielekkäältä. Viikonloppuisin syön aamiaisen ja toisen aamiaisen.
Alakerran Junttisalille safkiksella sitten :> Perkules että ois hyvä vettä aamupäiväreeni ja sitten syödä päälle *slurps*
Kirjoitan tätä alasti
&
(Puni) Olet kamppailu-urheiliijan irvikuva ja kamppailuyhteisön häpeäpilkku mielipiteittesi kanssa.
-JM

Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 7306
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 » 16.02.2008 13:52

Gat kirjoitti:Kahvimukiani en pese koskaan.
Homoilua se olisikin. :roll:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix

ninnithequeen

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen » 16.02.2008 14:18

Homeboy65 kirjoitti:
Gat kirjoitti:Kahvimukiani en pese koskaan.
Homoilua se olisikin. :roll:
Jeesus teitä miehiä. Nuuti (60v sinkku) ei myöskään pese kahvimukiaan. Joka kerta kun hänen luonaan käyn, tiskaan kuppinsa, ja sitten kahvi maistuu muka pahalle :roll:

Vastaa Viestiin