Voisin esittää syyksi sitä, että grillit yleensä peltiä/rautaa, kestävät pidempään jos ei harjaa kuin pehmeämmällä metallilla? Tuo vaikuttaisi syyltä.Lilo kirjoitti:Koska sillon niitä myytäisiin vähemmän, kun käyttöikä kasvais. Daah, ihan niinQ kännykät!Onslow kirjoitti:
Mä olen suuresti viimepäivinä ihmetellyt sitä, että miksi vatussa grillin putsaamiseen tarkoitetut harjat ovat useinmiten messinkiä tai jotain sinnepäin olevaa keltaista höttömetallia. Miksi nitä harjoja ei voi tehdä teräksestä, niin kestäisivätkin jotain?
Grillattuun ruokaan tulee varsinkin pallogrillissä oma erityinen makuvivahteensa, yleensäkin elävällä tulella varmistettu ruoka saa minusta omia etujaan yleensäkin, kukaan kanainvälisesti suurempi tai pienempi kokki valmista ruokia sähköliedellä?
Ulkona ainakin minulla ja monilla tuntemillani ihmisillä ruoka maistuu paremmin luonnon helmassa. Onhan grillatussa ruuassa omat huonot puolensa, jatkuvasti varmaan kannata syödä palaneita ruokia, paitsi juhannuksena ovat terveellisempää humalassa kuin uinti, veneily tai saunominen?