Kurssi: Lue Gatin kirjoitus oikein, Päivitys 18.10.2009 / SA

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 8245
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Kurssi: Lue Gatin kirjoitus oikein, Päivitys 18.10.2009 / SA

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Gat kirjoitti:Äh tätä mun elämäää..
Aamulla heräilin kähyisältä saastaiselta patjaltani, jolta on lakanat ja patjan kangaskin kadonneet aikoja sitten. Patja oli muhkurainen, alta löytyi karhupulloja. Oksenneltuani ja ripuloituani join tavanomaiset krapulakarhut. Sitten kelasin, että täytyy käydä keskikaupungilla ainakin pankissa. Laitoin siinä sitten kahvinkin tulelle ja söin jotain ja pistin uudestaan maate. havahduttuani huomasin, että pannu oli jäänyt liedelle, vesi haihtunut, pannu nokinen ja levy punaisena. Hyvä ettei olut mitään palavaa. Pannu kai piloilla.

Sitte puhaltelin alkometriini joka lopulta näytti nollaa ja ajelin sinne keskustaan. Piti käydä pankissa maksamassa lasku, josta tarvitsin kunnon kuitin. No, minähän siis olin krapuloissani, sänkinen, paskasissa, tupakintuhkasisa, runkkutahraisissa vaatteissa, haisten vanhalta viinalta, röökiltä ja oksennukselta, lauantaina (saunapäivä), en ollut vaivautunut kylpemään. Munahiki varmaan haisi myös. No pankkitäti kahtelee saldoani ja alkaa selittää, että kun olen heidän parhaita asiakkaitaan, ja minulla on valtavasti bonuksia, enkö keskittäisi myös vakuutukseni heidän kauttaan, siitä saa verotusetua. Naisparka joutui siis puhumaan minulle kuin jollekin pukumiehelle, vaikka selvästi olin kuin haiseva spurgu. Koomista ja noloa. Örisin vain jotain että saa laittaa soittopyynnön vakuutusmyyjälle...

Sitten kävin kahtoo uusia kahvipannuja, ja nehän makso siinä kaupassa 69 egee, hyi saatana. Tyydyn keittelemään kattilassa.

Sitten kävin marketissa ostamassa lisää Karhua, Röökiä, Tähdet- ja Avaruuslehden, Lauantaimakkaraa kylminä syömieni lihapiirakoiden väliin sekä pari litraa maitoa. En ottanut kärryjä, ja kassajonossa maitotölkit tipahtivat sylistäni. Eivät särkyneet, mutta takaani jonosta joku nainen vaihtoi kassaa ja kassatäti katseli minua säälien/moittien. Huomasin myös, että kengännauhani olivat auki ja sepaluskin puoliksi.

Nyt sitten takasin, kohta syön lihapiirakkaa, karhuttelen ja röökään. Hmmm.. taidan tarvita EMÄNNÄN, mutta voi olla että olen jo siinä tilassa, ettei kukaan ota projektiksi.
Lue siis oikein:

Ah minun elämää!
Aamusella heräsin virkeänä uudella Unikulman patjallani, ja uusilla lakanoilla ja kauniilla petauspatjalla. Patja mukavasti myötäili ihoa hierovine kohtineen (lisävaruste) ja alta löytyi minulle niin rakkaita pehmokarhuja. Olotilaani häiritsi naapurin pahoinvointi vatsakipuineen ja oksenteluineen. Join aamuselle tavanomaiset graniittiomenamehut. Tutkin päivän agendasta että täytyy käydä keskikaupungilla pankissa. Laitoin espressoa tulemaan upouudella Nespressokeittimelläni ja söin pikku aamupalani ja tuuletin makuupaikkani. Vielä virkeänä pesin lieteni ja kummaksuin että onpa minulla paljon pannuja kaapissa. Saisi suorastaan mennä huonoksikin, ajattelin. Mikään ei ikinä minulla kulu kun olen niin huolellinen.

Välillä aina leikittää ja tavakseni otan puhaltaa alkometriini vain ihaillakseni nollaa ja nautin ajamisesta keskusta kohden. Piti käydä pankissa maksamassa lasku, josta tarvitsin kunnon kuitin. No minähän olin virkeä, amerikkalainen parranajo suoritettu, tuuletetussa Bossin takissani ja uusissa vaatteissani, tuoksuen uudelle Bossin merlliselle eau de colognelle ja omenalle koska käyn saunassanikin joka päivä.

Sukupuolielimeni on aina puhdistettu sen varalta, jos tilaisuus tulee. Pankkivirkailijanainen katsoo saldoani.ja alkaa selittää, että kun olen heidän parhaita asiakkaitaan, ja minulla on valtavasti bonuksia, enkö keskittäisi myös vakuutukseni heidän kauttaan, siitä saa verotusetua. Naisparka joutui siis puhumaan minulle kuin jollekin pikku säästäjälle, vaikka selvästi olin myyjille vaikea pala ja tiesin mitä tahdon. Koomista ja noloa. Sanoin ystävällisen tyynesti että saa laittaa soittopyynnön vakuutusesittelijälle niin katson kalenterista aikani.

Siiten kävin katsomassa kahvipannuja. Peräti 69 euroa. Nuo lukuisat kattilani kannattaa suorastaan viedä kierrätykseen. Minähän käytän nespressokeitintäni.

Sitten kävin marketissa ostamassa lisää ruokatavaraa, Röstiperunoita,, Tähdet- ja Avaruuslehden, Kinkkumakkaraa kuumana syömieni lihapiirakoiden väliin sekä pari litraa rasvatonta maitoa. En ottanut kärryjä, ja kassajonossa maitotölkit tipahtivat sylistäni. Eivät särkyneet, mutta takaani jonosta joku nuori nainen tuli heti kassalleni auttamaan ja kassaneitikin katseli minua ja ihaili kaunista käytöstämme. Huomasin siinä samalla kuinka vieressä olevalla köyhällä on kaikki toisin : kengännauhat olivat auki ja sepaluskin puoliksi.

Nyt sitten takaisin odottavaan kotiini, kohta nautin hyvää lihapiirakkaa pikku välipalakseni ennen lounasta, karhuelokuvia HD-projektorillani katsoen ja rentoudun. Hmmm.. totean etten tarvitse EMÄNTÄÄ, mutta voi olla että olen jo niin hyvässä asemassa ja tilassa, ettei moni voi olla ottamatta projektiksi.


Käännöksen tekijä filosohvitieteen maisteri Arska Af Turskala-Vajakkila kiittää luomisvoimastaan myös Poikuuden kirjallista lahjakkuutta.

Jos haluatte lisää käännöksiä tiedätte kenen puoleen kääntyä.


STADINARSKAN TIETENKIII
Viimeksi muokannut Stadinarska, 18.10.2009 19:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Jenny Daa-aah! ling

Viesti Kirjoittaja Jenny Daa-aah! ling »

:D

Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9149
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Viesti Kirjoittaja Gat »

Arska: Olen Liikuttunut.
Olen pahoillani, etten ole muistanut onnitella sinua Kitinä"blogisi" vuosipäivästä. Onneksi olkoon!

Muuten käänsit ihan oikein. Olet selvääkin selvemmin Selvä Näkijä.
Pikku korjauksena vain, että Hugo Bossin puvut ovat junteille. Armani sen olla pitää. Tai siis minun tapauksessani Londonin Saville Roadilla teettämäni mittatilauspuvut. Jotka räätälit mittaavat sisäreitenikin tarkkaan, huomioiden vasemman lahkeeni pullistuman.
This house is as old as I am.
This house knows all I have done.
This house is full of m-m-my mess.
This house is full of m-m-mistakes
This house is full of m-m-madness.
This house is full of, full of, full of fight!
-KB

Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 8355
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Arska: Hauska. :D

Gat: ei "palstalapsella" olisi mitään sitä vastaan, että antaisit sille joskus vähän kontribuutiota. Se tarvitsee ruokaa! Tänään uutisissa kerrottiin, kuinka aliravitsemus on lisääntynyt maailmassa... :wink:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix

Avatar
urpiainen
Kitisijä
Viestit: 10398
Liittynyt: 27.10.2005 17:37

Viesti Kirjoittaja urpiainen »

Gat kirjoitti:Pikku korjauksena vain, että Hugo Bossin puvut ovat junteille. Armani sen olla pitää. Tai siis minun tapauksessani Londonin Saville Roadilla teettämäni mittatilauspuvut.
Epäilemättä olet oikeassa, ja sinun tapauksessasi Lontoon Saville Roadille vaatetusmatkalle lähteminen tarjoaisi tosiaan tyrmäävän osuvan metaforan koko elämästäsi. Jos taas haluat päteä näille Armani-pukutyypeille, suosittelen kuitenkin suuntaamista saman kaupungin Savile Row'lle.
Viimeksi muokannut urpiainen, 15.10.2009 14:17. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."

Avatar
huima
Kitisijä
Viestit: 4217
Liittynyt: 17.04.2007 11:39

Viesti Kirjoittaja huima »

urpiainen kirjoitti:...
Kolmannessa erässä, tekninen tyrmäys.

Kai Nalo

Viesti Kirjoittaja Kai Nalo »

huima kirjoitti:
urpiainen kirjoitti:...
Kolmannessa erässä, tekninen tyrmäys.
Nojaa. Miehelle jolla on varaa tuo tehdä, tuollaiset asiat ovat pikkuseikkoja. Pelkkää pilkunnussintaa vaan.

Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 8245
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Gat kirjoitti:Arska: Olen Liikuttunut.
Olen pahoillani, etten ole muistanut onnitella sinua Kitinä"blogisi" vuosipäivästä. Onneksi olkoon!

Muuten käänsit ihan oikein. Olet selvääkin selvemmin Selvä Näkijä.
Pikku korjauksena vain, että Hugo Bossin puvut ovat junteille. Armani sen olla pitää. Tai siis minun tapauksessani Londonin Saville Roadilla teettämäni mittatilauspuvut. Jotka räätälit mittaavat sisäreitenikin tarkkaan, huomioiden vasemman lahkeeni pullistuman.
Kiitos Gat! No hyvä että liikutin! Kuinka liikutuit, muuten?

Saat anteeksi kun et muistanut onnitella ajoissa. Tämä myöhemmin tullut onnittelu kelpaa VALLANKIN mainiosti, sano! Laitan onnittelut blogiini, niin sitten se onpi oikeassa paikassa. Katsos palstallani on SIELU ja tunteet!

On se sellainen palsta!

Minä todella olen kuin kärpänen katossa. Porukka ei aina usko sitä oli sitten kyseessä tämä täysin elämästä toki irrallaan olevan Kitinä, tai sitten REALITYsarja nimeltä oikea elämä!!
MUTTA siis tein virheen asusteissasi. Olin niin vakuuttunut että se olisi Boss. Täytyy hieman nyt olla tarkempi ajatuksissa, mutta jonkinlaisia virheitähän minun pitää tehdä.

Pähkäilin piiitkän aikaa olisiko se tyttö kassalta tullut maasturiisi mukaan kassalta, mutta jätin sen tylysti kauppaan. Ja osuin oikeaan. Olit kranttu. Sen jätin mainitsematta, vaikka tyttö suorastaan vihjaili...

Sellainen se on Stadinarska, vaarallinen kaiken tietäjä !


Eli lopuksi mainos!

ARSKALTA ET SAA MITÄÄN MIETOA, VAAN AINA RAUTAISTA TIETOA!

Tämänkin postauksen kustantaja ja käsikirjoittaja ja ohjaaja on..
no kappas kappas kuka hän on jälleen kerran...hän on "Ladies and Gentleman...!"


STADINARSKA

Ja suurkiitos kaikille kiitoksen antajille. Kiva että oli hauska. Olin toki kovin iloinen!
.

Avatar
Sleazoid
Elämätön Kitisijä
Viestit: 362
Liittynyt: 16.08.2005 3:02
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Sleazoid »

Tiäkkö Arska, mua vähän vituttaa ku sä koko ajan puhut kuinka sulla on palsta. Sulla ei ole palstaa, sulla on ketju. Aasilla on palsta. Jos sulla olis blogi, niin kaikki olis paremmin niin palstoilla kuin ketjuissakin.
Loppuiko data & argumentit?

Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9149
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Viesti Kirjoittaja Gat »

urpiainen kirjoitti:
Gat kirjoitti:Pikku korjauksena vain, että Hugo Bossin puvut ovat junteille. Armani sen olla pitää. Tai siis minun tapauksessani Londonin Saville Roadilla teettämäni mittatilauspuvut.
Epäilemättä olet oikeassa, ja sinun tapauksessasi Lontoon Saville Roadille vaatetusmatkalle lähteminen tarjoaisi tosiaan tyrmäävän osuvan metaforan koko elämästäsi. Jos taas haluat päteä näille Armani-pukutyypeille, suosittelen kuitenkin suuntaamista saman kaupungin Savile Row'lle.
Niinkö se onkin? Onko New Yorkissakaan sitten 5. Avenue oikea paikka pukuostoksille? Vai numero ylös tai alas? Ei minun tarvitse tarkkaan tietää. Autonkuljettajani osaa kyllä perille. Ja yleensä tilaan räätälin mittailemaan minua suoraan hotellisviittiini. Jos olen itse ostoksilla, tavallisesti suosin Londonissa Carnaby Streetin tai Kings Roadin viehättäviä hippiretroboutiqueita.

Muutenhan ulkomailla pärjää mainiosti suomen kielellä. Kun Italiassa sanon tarjoilijalle: "Uuno pieri ja pissaa", mallasta ja ruokaa ilmestyy pöytääni.

(Oikeasti, Ruotsin ja Norjan Pohjoiskalottia lukuunottamatta, olen käynyt viimeksi ulkomailla vuonna 1977)
This house is as old as I am.
This house knows all I have done.
This house is full of m-m-my mess.
This house is full of m-m-mistakes
This house is full of m-m-madness.
This house is full of, full of, full of fight!
-KB

Manaaja

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

Gat kirjoitti:Autonkuljettajani osaa kyllä perille. Ja yleensä tilaan räätälin mittailemaan minua suoraan hotellisviittiini. Jos olen itse ostoksilla, tavallisesti suosin Londonissa Carnaby Streetin tai Kings Roadin viehättäviä hippiretroboutiqueita.
Jaksaako äitisi varmasti pyöriä tuon kaltaisissa hippiliikkeissä kanssasi?

Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 8245
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Manaaja kirjoitti:
Gat kirjoitti:Autonkuljettajani osaa kyllä perille. Ja yleensä tilaan räätälin mittailemaan minua suoraan hotellisviittiini. Jos olen itse ostoksilla, tavallisesti suosin Londonissa Carnaby Streetin tai Kings Roadin viehättäviä hippiretroboutiqueita.
Jaksaako äitisi varmasti pyöriä tuon kaltaisissa hippiliikkeissä kanssasi?
Kuvasi yläpuolella lukee jotakin.
Minä ostaisin enempi mielelläni norjattaren. :P

Mutta melkein samikset ollaan!


Terveisin

Konserniketju Herrat Manala & Stadinarska
puhdasta manausta yötäpäivää

Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 8245
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

GATIN KIRJOITUKSET. KAKSI ERILLISTÄ KÄÄNNÖSTEHTÄVÄÄNI.Terveisin

.
NUMERO 1:
Stadinarska kirjoitti:
Gat kirjoitti:
aasi kirjoitti:Kitinä muutti.
Luulin että se kuoli. Eilen nimittäin yhteen aikaan näkyi vain tämä:

"message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?"

Onko selitystä, ymmärtääkö kukaan miksi tuo ja kuka kuoli?
Voi siuu onnetont ku et ossaa kielii.

Minee oo koulu käynyt mies henkilö ja kääntää sinä tämä seksti.

Eli


Messuilla tapahtunutta kuolemaa ennen oli haluttu multitabs-tabletteja. Tämä ei ollut suppoja häppyyn.

Oliko messuilla tapahtuneessa kuolemantapauksessa käytetty sivuhäntää
(joka täytyy tarkoittaa SITÄ).


OLIKO muuta kysyttävää. Hieman vaikea teksti oli, mutta kuolema siis oli tuntematon ja koetettiin vitamiinein estää ja jopa raiskausta epäillään?

STADINARSKA
Kielimies on Arska. omistaa jumalattoman pitkän.........
.....kielen

NUMERO 2:
Stadinarska kirjoitti:
Gat kirjoitti:Helevetti.
Taas masennuksessani en ole viitsinyt vetää vessanpyttyä moneen päivään. Ja ripuloinnin takia käytän sairaan paljon vessapaperia. Tänään pitäisi lähteä Varkauteen, mutta pöntto on saatana ihan tukossa, vakiovaruste pumppukaan ei auta. Annanko sulatella ja juon ihteni känniin ja lähden vasta huomisaamuna. Kaupunkiin verraten häiritsee, että täähän on yksityinen viemäröinti, kohtako pitää purattaa koko systeemi paskakaivolle asti, jos ei pian mene alas?
Käännös Gatista Suomeen. Kääntäjä filosohvi Arska M. Stadinturska:

No voi ilohemulit!
Taas iloisena siivouspuuskassani päätin siivota wc-istuimeni, joka tosin montakaan päivää ei siivoamatta ole. Ja kun en erityisesti joudu käyttämään vessapaperia, käytin siivoamiseen jopa sitä. Onnellisuus"pönttöni" ei mene ollenkaan tukkoon ja pitäisikö tänään tehdä ehkä jopa VARKAUS, "että herra Saatana" ilmestyisi. Onnellisuustylsyydessäni ei "vakiovaruste pumppukaan" eli sydän "auta" kun se on niin hyvässä kunnossa.

MUTTA Annan nuoren söpön kodinhoitajani sulattaa jääkaapin nyt ja juon pikkuisen lämmittävät gin tonicit jäillä sitten hänen kanssaan ja tyttö lähteekin vasta huomenaamuna!

Kaupungissa häiritsi liikeyritykset verraten tähän ja yksityisiin palvelutyttöihin täällä. Tyttöjen runsaudessa kohtako pitää purauttaa koko Viagra-systeemini paskakaivolle asti, jollei minulla pian mene alas!!!


STADINARSKAN TUOTANTOA

Vastaa Viestiin