Olin ulkona leikkimässä aamulla ja sit loppupäivä tullut surffailtua Hiacella pitkin rantoja, kohta voisi käydä kyselemässä että pääseekö jo kotia. Perjantaiksi on vapaa-anomus vetämässä, näyttäs olevan vain yksi iso kalikka silloin joten mahikset vapaaseen ovat isot. Mietin just eilen että taidan jouluviikolla käydä kattomassa tuon avataren josta vesper puhui, kun on iltavuoroja.
Tänään voiskin shit värjäillä fledaa ja suunnitella että mitäs vaattehia sitä tarvis shoppailla laivareissua varten. Ehkä vähän joululahjojakin vois väijyä itiksestä dyynin jälkeen.
Elppis kirjoitti:Mistäköhän muuten sais nopeasti ylimääräistä cashia, siis töistä?
Yllättäen oli taas esimies vs. palkanlaskija mennyt päin helv.. Eli esimiehen lähettämä "raportti" mun varta vasten joulurahoja varten tehdyistä ylitöistä on kadonnut postissa, ja näin ollen rahat jäivät saamatta. Mikään "faksattu palkkahallintoon, saat rahat 31.12."- viestit ei nyt auta Kyse oli kuitenkin suht isosta summasta rahaa, ainakin mun taloudessa.
Kai Nalo kirjoitti:
Vaihtaisit levyä jo viimein. Kuulostat slamin ja arskan jälkikasvulta.
Aika karmea ja herättävä vertailukohta.
Tulin vain ajatelleeksi Nastamuumion rintoja. Miten voisi olla kiva hyväillä niitä kovat kädet-pehmeät huulet -yhdistelmällä. Ehkä varovasti nipistellä nännejään niin että kovettuvat käsissäni.
Arvailen, että Nastiskin nauttisi sellaisesta ManHandlingistä, siis nimenomaan tietenkin muiden kuin minun tekemänäni. Joten tuskin just minun arvostus kohottaa Nastamuumion tissi-itsetuntoa.
Tänään alkaa uus elämä ja mä suuntaan ahterini tutustumiskäynnille uudelle salille!
Johan viime salikäynnistä onkin jo melkein vuosi. Hävettää ihan.. Toivottavasti uus sali mielyttää ja tulis lenkkeilyn ohella käytyä siellä sit pari kolme kertaa viikossa. Toivossa on hyvä elää ja nyt röökille
ninnithequeen kirjoitti:Oisko kellään hyvää ohjetta porokeittoon? Ihan siis alkukeitoksi, ei ruokaisaa versiota siis, joulupöytään tulis...
Meniskö siihen myös vähän pekonia, kanttarelleja, tuorejuustoa? Kuulostaako pahalta?
Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siis mutta kuulostaa hyvältä setiltä!
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
annepa kirjoitti:
Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siis mutta kuulostaa hyvältä setiltä!
Ei kuulosta. Kuulostaa siltä, että sieni jyrää poron maun, ja pekoni jyrää sienten maun. Kuulostaa lähinna kalakeitto/ketsuppikombolta.
Manaaja kirjoitti:^ Anna mennä vaan. Tuleeko rekkis?
Hah. Ei tod. Törmäsin kyllä häneen ja vaimoonsa Omenassa viime viikolla, pari tuntia "mä oon jättäny vaimon haluun kotiin"-puhelun jälkeen Oli poika aika vaikeena ku törmättiin.
Ukkokulta tulee. (Siitäs saitte...)
Mul on niiiiiiiin täydellinen kinkku ettei ikuna, just sopivan pieni ja ah, jopa kaunis. Parvekkeella asustaa nyt ku on niin kylymä.
ninnithequeen kirjoitti:Oisko kellään hyvää ohjetta porokeittoon? Ihan siis alkukeitoksi, ei ruokaisaa versiota siis, joulupöytään tulis...
Meniskö siihen myös vähän pekonia, kanttarelleja, tuorejuustoa? Kuulostaako pahalta?
Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siis mutta kuulostaa hyvältä setiltä!
No ohjeita mitä netistä kattelin, ni olivat täynnä porkkanaa ja perunaa...pakkasessa vaan vähän kanttarelleja ja muutama nokare sitä pekonia jos pistäis makua antamaan? Ei varmaan tulis liian tuhtia?
ninnithequeen kirjoitti:Oisko kellään hyvää ohjetta porokeittoon? Ihan siis alkukeitoksi, ei ruokaisaa versiota siis, joulupöytään tulis...
Meniskö siihen myös vähän pekonia, kanttarelleja, tuorejuustoa? Kuulostaako pahalta?
Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siis mutta kuulostaa hyvältä setiltä!
Poro on niin kuivaa ettei valkoviini koskaan, kokislisäys on oikeasti asiaa, rasvaa niin useissa muodoissa kuin mahtuu.. Kai se siansivu menee normaalina ainakin savustamatonta pekkaa..
ninnithequeen kirjoitti:Oisko kellään hyvää ohjetta porokeittoon? Ihan siis alkukeitoksi, ei ruokaisaa versiota siis, joulupöytään tulis...
Meniskö siihen myös vähän pekonia, kanttarelleja, tuorejuustoa? Kuulostaako pahalta?
Jos laitat keittoon poroa, sieniä, pekonia ja tuorejuustoa siitä tulee ruokaisa. Mission impossible siis mutta kuulostaa hyvältä setiltä!
No ohjeita mitä netistä kattelin, ni olivat täynnä porkkanaa ja perunaa...pakkasessa vaan vähän kanttarelleja ja muutama nokare sitä pekonia jos pistäis makua antamaan? Ei varmaan tulis liian tuhtia?
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Voi helvetti, porokeitto. 90-luvun alussa vanhemmat diilasivat pohjoisesta kokonaisia poronruhoja etelään sukulaisille, ja monena talvena ruokana syötiinkin aika paljon poroa. Hyvät palat usein viikonloppuisin (kun isäkin oli kotona...), käristyksenä ja pihveinä jne. mutta arkena sitten saikin syödä aika usein jämälihoista ja luista keitettyä porokeittoa.
aasi kirjoitti:Voi helvetti, porokeitto. 90-luvun alussa vanhemmat diilasivat pohjoisesta kokonaisia poronruhoja etelään sukulaisille, ja monena talvena ruokana syötiinkin aika paljon poroa. Hyvät palat usein viikonloppuisin (kun isäkin oli kotona...), käristyksenä ja pihveinä jne. mutta arkena sitten saikin syödä aika usein jämälihoista ja luista keitettyä porokeittoa.
Poro is guud. Kuivalihakeittoa pitäs vielä kokeilla. Ajattelin laittaa hirvenlihaa kuivumaan keväällä (tai siis ens kuussa ko ollaan pks:lla???), pitää kokeilla siitä.
Luista tulee muuten superpohja flunssantappokeitolle!
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Ja poro on kyl niin vatun kallistakin ettei kauheest tule hankittua.
Määrittele kallis.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Ja poro on kyl niin vatun kallistakin ettei kauheest tule hankittua.
Eikä poronlihan hinta vastaa sen laatua eikä luxustakaan(arvoa)..
Ainakin kaikki poromakkarat WSE ovat aina olleet pelkkää sitä.
Olen pahoillani mutta poronlihalla ei ole mahdollisesti sitä merkitystä itselleni kuin monella muulla ruoka-aineella, kuten hirven tai hevosen piffillä..
Ja poro on kyl niin vatun kallistakin ettei kauheest tule hankittua.
Määrittele kallis.
Mun tuloilla ei mahista. Onneksi on lahjakortti, jolla saa kunnon pöperöt joulupöytään.
Riippuu muuten siitä mitä palaa ostaa. File on 45€/kg, keittoliha 8€/kg. Mut joo, onhan se kalliimpaa kuin esim sika.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.