* Video 2 TVO tie.

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
raijasivu

* Video 2 TVO tie.

Viesti Kirjoittaja raijasivu » 09.09.2010 18:45

Ruiskutuskatkos viikko 34.

Puolestaan ME uudenliiton miehet selvittelimme mystistä 34 viikon chemtrailauslentojen katkosten asiaa tässä:
Sisäministeriössä oltiin huolestuneita. Lähinnä miten TVO:n alueelle tuotavat rajavartioston uudet korkealla lentävät optisen vakoilun ilman ohjaajia lentävät pienlennokkikoneitten saamat kuvat maaston henkilöliikenteestä saarella olisivat epäteräviä jatkuvasta chemtrailaamissavuista. Olkiluodon kulun poikki bloggaavia mielenosoittajia tarkkailevia virannomaistahoja kiusasi myös säteilyionisaatiopilvien kyvyt häiritä tehokkaasti myös alueen saumatonta tutkavalvontaa. Eikä myös kansainvälisten tarkkailusatelliittien toimia haluttu kyseenalaistaa Olkiluodossa. Koska SUPO/ilmavoimat/ rajavartiosto/ karhuryhmät halusi varmistaa erikoistarkkailun päätettiin ilmoittaa venäjästä ostettaville valkeille chemtrailauskoneille tämä yli viikon kestänyt ruiskutuskieltojakso alkaneen 23–24.08.2010.

Minulla oli toki ennakkoaavistus jo alkujaan siitä, mistä tässä on koko ajan olut kyse. Eli juu kyllä tosiaan yli 34 viikon oli ilmatila vapaana kemikaalitappajien jatkuvista chemtrailaamisista. Nyt mennään päivää 31.8.2010 ja kuten tietolähteeni osasi kertoa tuttu tauoton myrkkylennosto oli jo aamutuimaan levittänyt triplavanojaan yli Olkiluodon säteilysyytöisen ydinvoimaloiden.

Mitä sitten tarkkailtiin?
Heti tuoreeltaan:

http://www.youtube.com/watch?v=e0JjIHBxmjs

- Maaseudun tulevaisuus 30.08.2010. Meduusahavaintoja kaivataan. Suomen ympäristökeskuksen merikeskus alkaa kerätä yleisön havaintoja meduusojen massaesiintymisistä Itämeressä ja rannikoilla. Havainnoista voi ilmoittaa Itämeriportaalin verkkosivuilla. Loppukesällä ja syksyllä Itämeressä voi olla korvameduusoja niin paljon, että ne sotkevat kalaverkkoja ja tukkivat (ydin) voimaloiden vedenottoputkia. Lisätietoa w.w.w.itameriportaali.fi

- 30.08.2010. "YLE Alueuutiset. Porin kuulut naturan osin suojaamat Yyterin mäntymetsät ovat tuhoutumassa totaalisesti. Uutisointi antoi tälle valtavalle tuhathehtaariluokkaisille alueille elinaikaa korkeintaan 2 vuotta. Uutisoinnissa kerrotaan, miten metsikköä syövät madot eivät ole aiemmin tunnettuja mäntypistiäisiä, vaan metsät hävittää totaalisti uusien hyönteisten invaasiot." Tämä ja aiheesta vaikeneminen julkisuuteen on mielenkiintoista, koska keväällä tuhoutumisen kierre aiheutti hehtaarien tammimetsäkadon Turun Ruissalossa. Merituuli on siitä mielenkintoinen ilmiö, että kuljettaa TVO:n ydinvoimalan säteilypäästöjä yhä kauemmaksi. Keeväät myrkytetään Turkuun, syysmerituulen suunta on vuoroin Vaasaan. Nyt ilmojen kylmetessä ilmaa lämpimämpi meri imuroi ydinvoimalan massiivisia säteilykertymiä yhä etäämmälle pohjoiseen Ouluun päin. On tietysti selvää millä mekanismillaan TVO:n ydinvoimaloiden säteilyn ionisaatioima ilma tuhoaa puiden immuuniteetit ja kuihduttaa niiden tuholaissuojautumiskeinot totalitäärisesti. Näin muutetaan säteilyn turmelemat metsät voimattomiksi tuhoeläinten noutopöydiksi. Suomen metsätuhot ylittävät selkeästi viimevuoden suunnattomat alat leviten kauemmas syyllisestä.
---------------

500 000 000 000 lasku, SUPO varas?

Olen usein kuullut erinäisissä foorumeissa ydinalan valituksia. Kuulema suunnattoman kalliiksi heille tulee esiin ottamani viimeiset 60v salattujen säteilyn varastoitumamuotojen ilmitulot. Tässä uutisoidaan erityisesti pitkään ja hartaasti salassa pidetyistä ilmaionisaatioista, mittaamatta jätetyistä metrien suojia salakavalasti lävistävien neutronivoiden ja kanavasäteilyjen esiin nostamisistani. Tosiaan miten suunnattomia, megakalliita vaikutuksia tällaisten salaisuuksien maailmalle raottamiset sitten maksaa, siitä pari artikkelia. Turun Sanomat 4.9.2010. "Atomirahat ekoenergiaan. saksan liittohallitus hamuaa ydinvoimaloiden lisävoittoja. Säästöjä ja kustannuksia. Ydinvoimaloita pitää parannella ja vahvistaa betonikuorella noin m i l j a r d i per voimala!" Hurja, kerta kaikkiaan hurja lisämenoerä ydinalalle. Tietoisuus siitä miten säteilyeroosion reijittämät nykyiset suojarakenteet eivät pidätä alkuunkaan säteilylajeja sisällään alkaa levitä on lisäturvavaatimukset todella massiivisen kalliita. 500miljardia maailman ydinteollisuudelle johtuu pelkästään miten jatkuvasti kasvavat ydinvoimaloitten yltä neutronivoista, kanavasäteilyistä ja ilmaionisaatiovarastoinneista on viimein nähdä. Kiitos kuluu meille ani harvoille, jotka olemme sitkeästi kyenneet tuomaan maailman tietoisuuteen ohi poliisisensorien yli 60v hermeettisen tarkoin tähän asti salattuja beetasoihtujen, kanavasäteilyjen, neutronivoiden ja säteilyionisaatioiden fatat. Chemtrailer koneitten lennot eivät enää myös riitä alati pahenevan ydinvoimalaongelmien kasautuessa. Mielenkiintoinen 500miljardin lisälasku on loistava meriitti ansiolistoilleni. Mutta kuunnelkaa seuraava uutisointi siitä miten epätoivoiseksi homma on mennyt myös Suomessa.

Otin reilu parisen vuotta sitten yhteyttä maamme revontulitutkimuskeskukseen Sodankylässä. Sain varsin kiinnostuneen vastauksen kysyessäni voinko saada ydinvoimaloitten ympäristöstä otettujen yläilmakehän ionisaationousudataa. Asiaa puitiin suurella mielenkiinnolla. Mutta viime tingassa tuli ympäristöministeriön kautta käsky, ettei ionisaatiotietoja valtio uskalla yksityisille. Heillä ei myös ollut ainakaan vielä silloin asiasta kunnollisia mittaustietoja, koska toimivat vain pohjoitaivailla etäällä ydinvoimaloista. Mutta kiinnostus oli selkeästi herätetty. Siksi olin enemmän kuin ällistynyt kuullessani seuraavan uutisen: T.S. 4.9.2010. Arvokkaan (tuhansien eurojen), äänityslaitteen varkaus uhkaa pilata 2vuotta kestäneen revontulitutkimuksen. Varkaus ei ehkä sattumaa. Poliisin mukaan riistakameroin suojattuihin oheislaitteistoihin kohdistuvat varkaudet ovat erittäin harvinaisia. – On vaikea sanoa, onko kyseessä edes sattuma. .! Luulisi ettei Mynämäen syrjäseuduille tekijät ole öksyneet paikalle vahingossa, toteaa tapausta tutkiva rikosylikomisario Sami Toivomäki Raision poliisiasemalta.(Vaan kansainvälisen satelliittivakoilutoimien tarkoin ohjaamana). Dosentti Harry Lehto ei usko, että raha olisi motiivi hänen laitteistonsa varastamiseen!". .?

Erittäin mielenkiintoista! Jos motiivi EI olekaan raha niin ilman muuta saadun tiedon tahallinen pimitys! Miksi ensinnä yleensä Sodankylässä olevat ilmakehän revontuli-ionisaatiota tutkailevat laitteet ovat liki 1 000km alempana alueella maanpinnalla männiköissä jossa revontulia ei ole nähty aurinkominimissä edes taivaalla vuosikausiin? Ja millaiset laitteet. Artikkeli valloittaa koneiston kehitellyn varsin erikoiseen tarkoitukseen. Maanpinnan tasolla oleviin m ä n t y j e n neulasiin on alkanut muodostua tiedemiehiä kovin kiinnostanutta "poikkeavaa ylimääräistä dataa" ionisaatiomuutoksista maassa. Tämä laite toki viis veisaa kuulema taivaankansien tapahtumista suoraan. Vaan keskittää huomionsa miten säteilyn ionisaation "sähköhalot" purkautuessaan nimenomaan männyn pitkistä neulasista aiheuttavat tarkan kuultavan äänen. Siis nimenomaan männyn neulaset soivat monokromaattisen spektrinsä sekä infraäänin, että ihmiskorvin kuultavasti. Tämä laitteisto oli siis ä ä n i t t ä n y t tätä noin 10m maan pinnasta kuultavaa taustasäteilyn aiheuttamaa kohinaa. Ja nyt SUPO oli saanut kansainvälisiltä tahoilta suoran uhkaukaasin sabotoida tämän 2v kestäneen muutosdatan!

Aika hurjaa koska kuten muistamme mänty, nimenomaan mänty on katoava luonnonvara juuri tuon 2v mittausjakson! On päivän selvää, ettei kansainvälinen IAEA ole ihastunut kuullessaan, että Suomen ionisaatioon erikoistunut ryhmä on alkanut systemaattisesti taltioida niitä maanpäällisiä ionisaation tasomuutoksia joita mm. TVO:n ydinvoimalasta n. 65km päähän Mynämäellä muodostuu. Selvää, jo sodankylässä ionisaatiotutkimuksiini puuttunut ympäristöministeriö ja erityisesti SUPO/ TVO/ Posiva/ Forttum ovat olleet enemmän kuin huolissaan mittaustuloksista. Varsinkin kun näiden kahden vuoden aikana on nimenomaan m ä n t y m e t s ä t tuhoutunut 100km päähän TVO:n ydinvoimaloista. Turun Kuusiston TV asema räjähtänyt 400m ionipilveen varoittaessani tulevasta yms. Merituulten mukana sekä etelään Mynämäelle, että kauas pohjoiseen ydinvoimalaionit siis vaeltelee. kuulimme miten Pori menettää myös suunnattomat tuhansien hehtaarin Yyterin. .niin kas yllättäen männiköt. Jaksoon kuuluu tietysti myös hyperaktiiviseksi kasvanut alueen ionipommitusmyrkytykset chemtrailkonein venäjältä. Lienee aihe enemmän kuin arka kun valtion karhuryhmät on komennettu sabotoimaan asiallisia ilmaionisaatiomittauksia omilta valtion tutkkijoiltaan.
--------
*Kerrattakoon, että Saksan pääministeri A. Merkkel tosiaan yritti mm. ostattaa vanhoille ydinvoimaloilleen lisää elinaikaa vaatimalla maailman kanavasäteilyjen ja neutronisäteilyueroosioista vuotavien ydinvoimaloitten päälle lisäsäteilyn suojakuoret. Hanke olisi maksanut tosiaan huikaisevat 500 000 000 000e lisälaskut maailman ydinaloille. Mutta Saksan kansalle se ei enää riittänyt! YLE uutisoi 05.09.2010 Saksan ja nimenomaan yksyitysempään EKO uudisenergiaansa tyytyväisen KANSAN alkaneen systemaattisesti painostaa hallintoaan. Saksan haaveet uusista ydinvoimalahankkeista näin romutettiin Merkkelin ja Suomen ydinhallinnon suunnattomaksi pettymykseksi. Kun Saksa löi lukkoon myös vanhojen ydinvoimaloittensa alasajoksi aiemmin 2025, niin kansa vaatimalla vaati v a i n 8v elinaikaa myös vanhoille ydinvoimaloilleen. Kirenintä mahdollista alasajoaikataulua siis! Tilanne oli Suomelle niin tuskaisaa, ettei sen paremmin MTV kuin YLE teksti TV puhunut aiheesta vaiennettuna mitään. Saksalaisia haastateltiin TV:ssä. He sanoivat satsaavansa paljon mieluumihn kehittyviin tulevaisuuden kestävänkehityksen ekoenergioihin rahaansa kuin menneisyyden kehittymättömiin ydinvoimalihin yms..
------------

Nimimerkki Rotaatio 04.09.2010

Tulipahan vaan mieleen, mahtoiko Yaran "ei me nyt myydä lannotteita kun on toi raaka-aineiden saatavuus vähän epävarmaa" kampanja liittyä noihin ruiskimisiin, vai oliko se vaan ihan törkykapitalismia voittojen maksimoinniksi viljanhinnan nousua odotellessa.
Paljonko sitä Barium paskaa tässä maailmassa riittää muuten?

T e r ä v ä ä ! No totta HITOSSA Yara myy chemtrailereille KOKO kapasiteettinsä ja maanviljelijöille alkujaan apulantakemikaaleina kuuluvat perusaineet jää tekemättä! Terävää, terävää sulta Rotaatio.)
Niin kysyit, että kauanko noita miljardeja kiloja tuhlattavia erikoiskemikaaleja myrkkylentoihin piisaa? No luotettava taho sanoi, että JOPA maailman ydinvoimaloihin tarkoitetut mm. boorit on olleet loppu jo vuosiluokan. Kas kun ei sen niin väliä ole ydinvoimaloissa elintärkeitä boorijarrujakaan olla kun jenkit vaatii maailman käsiin jo NYT loppuvat booriloput omaan myrkkyruiskutusohjelmaansa. Venäjän tosin piti saada maailman ainut boorikaivos starttiin vuosi sitten. Mutta sekään ei boorimalmien loputtua onnistu ja nyt esim. OL-3 laitoksen kaiken keskeisen ajamisen tehonsäädöt hoitava elintärkeä boori on koko maailmalta ikuisesti loppu.
-----------

SUURchemiä syyskuulta.

Kuten olettaa sopi. 2 viikon Olkiluoto bloggauksen jälkeen suoritetun tarkkailuvalvonnan varmistamisen chemtrailauskatkosten jälkeen seutukunnan säteilyionisaatiomäärät suorastaan r ä j ä h t i ! Verenkarvaiksi muurautuneet taivaat aukesi maanantaiaamuna 06.09.2010 ennenäkemättömän hornamaiseen lentokalustoJEN ryskeeseen. Aiemman 4-moottorisen vitivalkean venäläiskoneen rinnalle oli sisäministeriölle annetun 350miljoonan lisärahasta lohkaistu. . .Aivan kuten odottaa sattaakin KAKSINKERTAISET chemtrailausmääreet! Eli nyt koneita onkin kesän jälkeen alati kasvaviin säteilymyrkytystarpeisiin tuplatut volyymit. Myrkytöntä taivasta ei Olkiluodossa kaksikkovanojen jäljiltä enää edes juuri näe! Tilanne klo.08.12:
http://kuvaton.com/k/Lgr.jpg
Kuva

Ydinherrarotaatio video
http://www.youtube.com/watch?v=nWxVZ5wq ... re=related
-----------

IAEA-hätähuutoa.

Minua tässä edellä kertomassani episodissa kiinnostaa JUURI miten joku SUPO tusinapeeloPOLIISIT saavat muka ylemmiltään LUVAN sensuroida NATO-toimista kansainvälistä Styrge-filmin Yotubeja?!

*Tuolla Pasi-foorumilla jatkuvasti hämmästelivät tosiaan "miksi" maailman ydinturvaPOLIISISTOT ovat ulospäin niin kertakaikkiaan kädettömiä mm. kanssamme? Oletko asiaa miettinyt myös tältä kannalta? Juu. . .toki olemme kuin kärpäsiä ylisuurten ympärillä, mutta asiassa alkaa tuntumaan herkullisempia efektejä.

IAEA-hätähuutoa.

Olenkin tasana varma näistä reaktion nopeuksista etteivät SAAKKAAN! Vaan kuten FIN-POLIISIpellet ovat ottaneet Pohjois-Korealaisittain tavakseen toimitaan kuten TVO/ Posivat tekee IAEA kansainvälissä ydinturvarikollisuusksissaan. Joista mm. niin STUK johtajat Jukka Laakso, AREVA-johtajistot ja vastaavat ovat Suomen julkissanaan kertoneet, ettei maamme ydintoiminta kata enää alkeellisimpiakaan ydinturvalakien noudattamisia! Jatkuvat kansainväliset lainrikomukset ovat tulleet tavaksi. TVO ja toki Posiva on nyttemmin tuotu systemaattisesti varottavana esimerkkinä ydintoimioista, jotka olisi saatava kansainvälisen lain piiriin Iranin lailla vaikka NATO- ASEIN . . . .! :o

Kuvaavinta näissä jatkuvissa t a h a l l i s i s s a ylilyönneissään on olut miten mm. MEIKÄLÄISILLE annaetaan jatkuvasti ja tieten käteeni suunnattoman tehokkaita ydinalaa vastaan toimivia astaloita. Kaikesta näkee, miten FIN-valtioydinrikollisuus rypee omassa jatkuvasti kasvavassa paskassaan. Ei tosiaankaan 7.09 näkemämme Saksan taistelut ydinalansa alasajoaikatauluista ole sattumaa. Ihan käy selväksi, että ydinala tieten, taiten HALUAA LIATA ULOS MAINEENSA! No miksi sitten näin?

Selitys on kuin päivänpaiste kedolla. KUKAAN taho maailmalla ei enää halua satsata tähän menneisyyden likasankosekoiluun! Ydinteollisuus suorastaan i m u r o i kaltaisiltani ainoilta toivoiltaan niin todella rankkaa materiaalia, että voi aloittaa näyttävän kaikkien toivoman itsensä tuhoamiskamppanjan Y-alalleen! Juu ei näillä chemtrailaamisilla ja suunnattomilla kenen TAHANSA päivittäin silmiin osuvilla ydinalan hätähuudoilla enää muuta toivota, kuin riittävän suurta ydinrikollisuuksiensa paljastuksia, jonka avulla maailma sanoo hyvästit ydinalalan loiselleen!

elco

Viesti Kirjoittaja elco » 09.09.2010 18:49

Raijan kannattaisi tutustu Paavo Rissasen tuotantoon.

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 17864
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Viesti Kirjoittaja Niba » 10.09.2010 20:52

Pyyhin Netikettiin..

Vastaa Viestiin