Pelot

Vakavia keskusteluja isoista asioista - tiede, talous, politiikka, uskonto, yhteiskunnalliset asiat. Ei onelinereitä/puzznuzzia.
Avatar
Camilla
Kitisijä
Viestit: 1314
Liittynyt: 14.08.2005 23:08

Viesti Kirjoittaja Camilla » 27.02.2006 19:31

Pelkään
-verikokeen ottoa ja piikkejä
-yksin maalla pimeässä (kaupungissa en osaa pelätä)
-tulipaloja
-auto-onnettomuuksia
-isoja vihaisia koiria

Keikaus
Kitisijä
Viestit: 4772
Liittynyt: 15.08.2005 13:18
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Keikaus » 27.02.2006 19:31

nypari kirjoitti:Nykyään kammoksun kaikkea veden alla olevaa mitä en näe. Jopa uidessa olen yllättänyt itseni miettimästä, jos joku megahauki nappaa mun nappulasta palasen. Isän onnihan siinä menisi. :cry:
Mulla on sama pelko, paitsi etten pelkää nappulani menoa. Pelkään myös sitä, että järvessä lilluu joku hukkunut kalastaja ja kosketan vahingossa sen ruumista. Ihme ja kumma, mua ei pelota yleensä vieraassa rannassa, vaan tutussa mökkirannassa. Mua pelottaa vähemmän, jos joku toinen on uimassa mun kanssa.

Sitten mua pelotti tässä taannoin vähän hotellin uima-altaallakin, kun siellä ei ollut muita uimareita ja se vesi oli jotenkin epäilyttävän lämmintä..

Mutta pelkojen kanssa on usein niin, että jos seurassa on joku, joka pelkää, ryhdyn rohkeaksi.
Kikkelis kokkelis.

obah
Kitinäaddikti
Viestit: 57
Liittynyt: 13.10.2005 0:36

Viesti Kirjoittaja obah » 18.03.2006 1:45

Mää pelkään sudenkorentoja ja perhosia. Varsinkin perhosia ja sudenkorentoja. Jos kauempaa katsoo perhosta, niin se on varsin mukava ja vekkuli menijä, mutta jos sellainen laskeutuu vaikkapa käsivarren päälle, niin tätä kurjaa viedään. Kovaa. Iljettävä iholle tunkeutuja ja purija ja imijä.
Ei voi tajuta. Vaikkei se pure tai edes ime.
Hämähäkeistä tykkään kyllä. Paljonkin.
vittu mä tähän mitään laita

Avatar
HotPants
Elämätön Kitisijä
Viestit: 444
Liittynyt: 05.09.2005 2:24

Viesti Kirjoittaja HotPants » 19.03.2006 16:18

obah kirjoitti:Mää pelkään sudenkorentoja ja perhosia. Varsinkin perhosia ja sudenkorentoja. Jos kauempaa katsoo perhosta, niin se on varsin mukava ja vekkuli menijä, mutta jos sellainen laskeutuu vaikkapa käsivarren päälle, niin tätä kurjaa viedään. Kovaa. Iljettävä iholle tunkeutuja ja purija ja imijä.
Ei voi tajuta. Vaikkei se pure tai edes ime.
Meikkis tietää taas tänkin keissin.

Kato.. Se perhonen tai sudenkorento on liian friikki ilmestys sulle, koska sussa on herkkyyttä tajuta että se on aika friikki ilmestys. Ja miks se on? Koska kun se pysähtyy sun käsivarrelle ihme nuppineulajaloillaan ja ne piikin näköset tuntosarvet väpää sun ihokarvoja vasten, sitä ei ole varma mitä se olio haluaa, mitä se oikein meinaa. Ja sit samaan aikaan se on tosi upeesti ufon näköinenki, ohuet kauniit siivet ja niissä nopeen coolit liikkeet ja se on haavoittuvaisen oloinen. Siis niinku tosi outo. Ne kaikki efektit yhessä, tuntosarvet ja jalat ja ötökkäinen pläsi ja kuin toiseen bodyyn kuuluvat siivet.. Friikki kaunistus. ¤
Herkkyytes saa ristiriitaset vibat ja meet banaaneiks.

Sitten taas hämpyt. Eri jutska: ne näyttää siltä mitä ne tekeekin. Ei ihmeellisiä lehahduksia ohuilla bilevärityksisillä siivillä mihinkään. Musta mustana. Rauhoittaa fiilikset. Vähän kuin mustetahra seinällä : siihen on tatsia. Mut sudenkorentoa ei voi..

Hämäävä seikka.

Meikkis tykkää noista kaikista, mut eniten kuiteski sudenkorennoista. Olen jelpannuki yhtä sellasta, kun se oli mennyt zippiin kylmyydestä. En silti harrasta mitään SPR-häslinkiä! Täs sais muute juosta kaikkien auton alle pöllöyksissään könyävien kastematojen peräs.
<3

Vastaa Viestiin