Uskotko astrologiaan?

Vakavia keskusteluja isoista asioista - tiede, talous, politiikka, uskonto, yhteiskunnalliset asiat. Ei onelinereitä/puzznuzzia.

Uskotko astrologiaan?

Kyllä
13
24%
En
42
76%
 
Ääniä yhteensä: 55

Avatar
Hallusinaatio
Kitinän uhri
Viestit: 681
Liittynyt: 14.08.2005 18:54
Paikkakunta: Internet

Uskotko astrologiaan?

Viesti Kirjoittaja Hallusinaatio » 04.02.2006 0:33

Astrologiasta ja horoskooppimerkeistä on jo keskusteltukin paljon, mutten muista onko tästä asiasta ollut kansanäänestystä Kityssä. Joten valitkaapa puolenne!
"I want you to get excited about your life."

Vihernikki
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 111
Liittynyt: 31.01.2006 18:31

Viesti Kirjoittaja Vihernikki » 04.02.2006 9:45

Kolme suomalaista astrologia arvasi vaalituloksen oikein viikkoja ennen vaaleja. Siis prosentteineen päivineen.
Se ekologinen vaihtoehto!

slam

Viesti Kirjoittaja slam » 04.02.2006 10:09

Vihernikki kirjoitti:Kolme suomalaista astrologia arvasi vaalituloksen oikein viikkoja ennen vaaleja. Siis prosentteineen päivineen.
Kolme nussintaa havaittiin viikkoja ennen tapahtumista, koska he olivat kiinnostuneita toisistaan.

T3000

Viesti Kirjoittaja T3000 » 04.02.2006 11:10

Vihernikki kirjoitti:Kolme suomalaista astrologia arvasi vaalituloksen oikein viikkoja ennen vaaleja. Siis prosentteineen päivineen.
Entäs ne 300 astrologia jotka ei arvanneet?

Olisin vaikuttuneempi jos ennustus olisi mennyt äänelleen.

Avatar
Vadim
Kitisijä
Viestit: 3469
Liittynyt: 23.08.2005 12:00
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Vadim » 04.02.2006 11:15

Vihernikki kirjoitti:Kolme suomalaista astrologia arvasi vaalituloksen oikein viikkoja ennen vaaleja. Siis prosentteineen päivineen.
Mäkin arvasin. Mun pitäis selvästikin ryhtyä astrologiksi.

Avatar
LillyMunster
Kitisijä
Viestit: 2007
Liittynyt: 15.08.2005 12:55

Viesti Kirjoittaja LillyMunster » 04.02.2006 11:17

En usko ainakaan mihinkään viikkolehti/iltapäivälehtihoroskooppeihin.
En varsinaisesti mihinkään muihinkaan horoskooppeihin. Syntymäkartat ovat mielenkiintoisia, ja mielelläni minä horoskooppeja lueskelen huvin vuoksi, tai pohdin eri horoskooppimerkkien luonteenpiirteiden eroavuuksia, mutta miellän koko horoskooppitouhun täydeksi hömpäksi.

Lisäksi minua ärsyttää ilmeisesti laskennallisista syistä unohdettu kolmastoista tähtikuvio, Käärmeenkantaja. No, en minä kyllä olisi edes käärmeenkantaja, vaan jousimies entistä vahvemmin. Nythän se horoskooppimerkkini on vähän heikoilla, viiden tunnin päässä kauriista.
Itseasiassa minä luen aina sekä jousimiehen ja kauriin ennustukset; kumpi sopii paremmin on sitten valittu :D
Monesti sitä ajattelee leikkivänsä hengellään. Pitäisi aina pitää mielessä, että siinä touhussa saattaakin leikkiäkin terveydellään, ja se on jo ihan toinen juttu...

slam

Viesti Kirjoittaja slam » 04.02.2006 11:19

T3000 kirjoitti:
Vihernikki kirjoitti:Kolme suomalaista astrologia arvasi vaalituloksen oikein viikkoja ennen vaaleja. Siis prosentteineen päivineen.
Entäs ne 300 astrologia jotka ei arvanneet?

Olisin vaikuttuneempi jos ennustus olisi mennyt äänelleen.
Yksi saa kunniat niskaansa joka arvasi oikein ;)

Jees, arvailujen varaan ei jäisi, kun kaikki osaisivat oikein pyllistää :roll: Että näkis onko takana pimpsa tai kivesten takaseinä naur* hehheeh

Vihernikki
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 111
Liittynyt: 31.01.2006 18:31

Viesti Kirjoittaja Vihernikki » 04.02.2006 11:24

T3000 kirjoitti: Entäs ne 300 astrologia jotka ei arvanneet?

Olisin vaikuttuneempi jos ennustus olisi mennyt äänelleen.
Jaa-a. En tiedä muuta kuin kolmen kirjoittaneen asiasta.

"Kritiikki on itsessään taidetta ... Kritiikki on todella sanan korkeimmassa mielessä luovaa." - Oscar Wilde

Tinttaliisoja
presidenttipelissä
Maija Urmas | kirjoitettu 27.1.2006

VIIKON VERRAN olen istunut nenä telkkariruudussa seuraamassa vaalikeskustelua kahden ”tinttaliisan” välillä. En voi muuta kuin hämmästellä sitä, miten puhdasverisiä Kuu oppositio Mars-aspektin edustajia meillä on olut ilo ja tuska seurata! Kaivoin hyllystäni M.Bootin kirjan Das Horoskop ja etsin kyseisen aspektin kuvauksen:

KUU OPPOSITIO Mars-aspektin edustajalla on syvä ajatusmaailma. Hänellä on taipumus antaa tunteiden temmata liikaa mukaansa. Luonteenpiirteisiin kuuluu kapinahenkisyyttä ja kärsimättömyyttä. Yksilön on vaikea nähdä vastustajassaan jotain hyvääkin. Hän on melko karkea ja silloin tällöin kimpaantuva käytöksessään. Hän etsii omaa tietään elämässään, riippumattomana toisista. Kuu oppositio Mars-aspektin edustaja vetää usein vääränlaista kumppania puoleensa. Hän tuntee itsensä herkästi kritisoiduksi ja iskee julmasti takaisin. Hän on säkenöivä, ulospäin suuntautunut ja aggressiivinen persoona toisten kanssa kommunikoidessaan. Hänellä on taipumusta uskottomuuteen ja hän on liian kiinnostunut fyysisistä ja materiaalisista seikoista. Hän käyttäytyy jääräpäisesti ja jäykkäniskaisesti, mikäli joutuu noudattamaan sääntöjä. Henkilöllä on tunteenpurkaustensa takia vaikeuksia kollegojensa kanssa. Hän pystyy vain vaivoin rentoutumaan. Tämä voi johtaa ruuansulatusongelmiin. Henkilö on riidanhaluinen ja kiukkuinen sekä kokee muut kilpailijoikseen. Tämän vuoksi hän työskentelee parhaiten ollessaan yksin.

MIKÄLI ET ENNEN ole tiennyt mitä ”tinttaliisa” täällä Pohjanmaalla tarkoittaa, niin edeltävästä kuvauksesta sanonnan sisältö toivottavasti selviää. Tinttaileminen täälläpäin kuvaa oikuttelevaa ja kiukuttelevaa käytöstä. Olen ominut sanonnat omaan aktiiviseen sanavarastooni ja käytän nimitystä ”tinttaliisan” aspekti kyseisestä kuun ja Marsin välisestä aspektista. Aspektin orbi on Niinistöllä 4 astetta ja Halosella 7. Johtamistaitoja testaava konsulttiyritys päätyi taannoin - kas kummaa - siihen lopputulokseen, etteivät kummankaan kandidaatin johtajankyvyt yllä vaaditulle tasolle. Tämän astrologi olisi voinut sanoa alta aikayksikön ilman hintavia testejä ja monen tunnin työtä.

NOPEA VILKAISU kummankin karttaan olisi paljastanut sen, että keskeiseen rooliin nouseva Leijona-energia povaa molemmille ongelmia suhteessa vallan käyttöön. Ai, että kenestä sitten tulee seuraava presidentti? Oman arvioni mukaan Halonen voittaa hiuksen hienosti. Muista, ettet jää nukkumaan. Tyrkyllä on kaikkien aikojen skaba, johon itsekin voit vaikuttaa!

Halosen vaalitappio
ei näytä todennäköiseltä
Maija Urmas | kirjoitettu 29.1.2006

TÄMÄN VAALIPÄIVÄN kihelmöivä jännitys tuntuu astrologin ytimissäni jo aamusta. Olenkohan mennyt pahasti mokailemaan kun olen julkisesti julistanut omaa arviotani vaalituloksesta ennakkoon? Olisihan se vähän noloa, jos mainostamani ammattitaito sittenkin pettäisi! Josko noihin taivaan tietokoneisiin olisikin iskenyt äkillinen virus ja sekoittanut systeemit. Sekin on aina mahdollista ja pitää astrologiparan juuri sopivan nöyränä.

MIETIN TULEVAN maaliskuun 29. päivän auringonpimennyksen vaikutusta Halosen syntymäkartan Pallas-asteroidiin. Pimennys kun osuu juuri tämän asteroidin kohdalle hänen kartallaan. Pallas symboloi virkanaisen arkkityyppiä. Se antaa infoa uraan liittyvistä seikoista ja on usein poliitikkojen, juristien ja strategien kartalla erityisen vahvasti sijoittunut. Tarjalla se löytyy Oinaan merkistä, 9. huoneesta, väljässä konjunktiossa uran ja kutsumuksen akseliin.

AURINGONPIMENNYKSEN vaikutus tuntuu hyvinkin muutaman kuukauden etuajassa. Vaikutus saattaa ennakoida täysin odottamattomia, yhtäkkisiä käänteitä juuri sen huoneen alueella ja sen planeetan tai asteroidin symboloimissa asioissa, johon pimennys sohaisee. Lisäksi miehisen maailman edustajilla saattaa olla merkittävä osuus tulevien tapahtumien kulkuun. Halosella Pallas on kuitenkin trinissä kartan Plutoon ja yläsolmuun sekä sekstiilissä Vestaan, Marsin ja Uranuksen muodostamaan stelliumiin yhteistyön huoneessa. Todennäköisyys on mielestäni suurempi miellyttäviin käänteisiin kuin ikäviin yllätyksiin.

HALOSEN AURINGONPALUUKARTTA tälle vuodelle vaikuttaa sen verran vakuuttavalta, ettei senkään pohjalta vaalitappio näytä kovin todennäköiseltä. Vilkaisin hänen karttaansa myös 6 vuotta eteenpäin. Vuoden 2011 auringonpaluukartan askendentti osuu prikulleen hänen neloshuoneensa kärjelle. Sen voi tulkita parhaaksi mahdolliseksi vuodeksi eläkkeelle vetäytymisen kannalta. Samoihin aikoihin proggressiokartan Ceres heiluu MC-akselin tuntumassa ja alleviivaa jonkinlaista luopumisteemaa suhteessa uraan ja elämän päämääriin. Vanha totuushan on, että tulevaisuus luodaan aina menneisyydessä!

EN MALTA OLLA kertomatta tässä yhteydessä pientä episodia, joka näyteltiin ennen esivaaleja Halosen vaalibussissa, täällä Kristiinankaupungissa. Kauppareissullani sain päähänpiston poiketa marketin pihaan parkkeerattuun kampanjabussiin. Sisällä oli varsin naisvaltaista porukkaa kahvia juomassa ja rupattelemassa tulevista vaaleista leppoisissa tunnelmissa. Joku siinä sitten pähkäili, että voi kun jo tietäisikin kuinka tässä vaalissa oikein käy. Heitin siihen lennossa, että hyvinhän siinä käy, kun Tarja jatkaa seuraavallakin kaudella. Lisäsin heti perään, että povaan tätä tässä ammattiastrologin suulla.

SIITÄ ALKOIKIN uteliaiden kysymysten tulva. Varsinkin paikallinen kampanjapäällikkö oli erittäin kiinnostunut väittämästäni ja tivasi perustelujani. Nopeasti hän tempaisi muistikirjansa esille ja rupesi kirjoittamaan asioita ylös. Lopuksi hän vielä kyseli nimeäni ja sitä, saako välittää terveiseni Tarjalle, joka on hänen erittäin hyvä ystävättärensä. Eihän minulla mitään sitä vastaan ollut. Hihittelin kyllä mielessäni sitä, että onkohan presidenttimme aiemmin saanut tämän tyyppisiä terveisiä. Lähtiessäni bussista ystävätär vielä kyseli yhteystietojani siltä varalta, että haluaisi joskus tilata itselleen jotakin astrologilta. Vaalitulosten julkistamisen jälkeen minulla onkin sitten selittelyjen paikka, mikäli veikkaukseni menee metsään.
Se ekologinen vaihtoehto!

slam

Viesti Kirjoittaja slam » 04.02.2006 11:26

Vihernikki kirjoitti:
Halosen vaalitappio
ei näytä todennäköiseltä
Maija Urmas | kirjoitettu 29.1.2006
Halonen olisi yllätteäen sanonut, että antaa olla, että luovutan, kuten joku pahainen maanis-pervertikko... mitäs sitten?

T3000

Viesti Kirjoittaja T3000 » 04.02.2006 11:27

Minä ennustin jo viimeiset 2 galluppia nähtyäni että Halonen voittaa n. 52 prosentilla. Ei ollut kovin vaikeaa, kun kaksi galaria joista toinen näytti haloselle 55% ja toinen 51%, niin tuo 52% oli juurikin galluppien virhemarginaaleissa. Menin 0,2% vikaan. Olenko melkein astrologi?

slam

Viesti Kirjoittaja slam » 04.02.2006 11:30

Kyllä minäkin arvelin, että Tarja voittaa ja en olisi uskonut sauken olevan niin hyvä kakkospesällä :lol:

Enthu

Viesti Kirjoittaja Enthu » 04.02.2006 12:19

En usko astrologiaan,horoskoopit on ihan puhdasta viihdettä.
Vaikkakin porukat teki jollain astrologilla mulle ja isosysterille,jonkun
virallisen astrologisen tulkinnan,mutta eipä ole elämän kulkuun vaikuttanut.

Avatar
Hallusinaatio
Kitinän uhri
Viestit: 681
Liittynyt: 14.08.2005 18:54
Paikkakunta: Internet

Viesti Kirjoittaja Hallusinaatio » 04.02.2006 13:24

Vihernikki kirjoitti: TÄMÄN VAALIPÄIVÄN kihelmöivä jännitys tuntuu astrologin ytimissäni jo aamusta. Olenkohan mennyt pahasti mokailemaan kun olen julkisesti julistanut omaa arviotani vaalituloksesta ennakkoon? Olisihan se vähän noloa, jos mainostamani ammattitaito sittenkin pettäisi! Josko noihin taivaan tietokoneisiin olisikin iskenyt äkillinen virus ja sekoittanut systeemit. Sekin on aina mahdollista ja pitää astrologiparan juuri sopivan nöyränä.
Kovinpa on suuri tuo astrologin luottamus "taivaan tietokoneisiin" ja omaan ammattitaitoon.
Vihernikki kirjoitti: Josko noihin taivaan tietokoneisiin olisikin iskenyt äkillinen virus ja sekoittanut systeemit. Sekin on aina mahdollista ja pitää astrologiparan juuri sopivan nöyränä.
Astrologiaan ei voi siis edes astrologin mielestä luottaa. Mitäs järkeä tässä astrologiassa sitten on, jos virheet ovat "aina mahdollista"?
"I want you to get excited about your life."

Avatar
Meik
Elämätön Kitisijä
Viestit: 491
Liittynyt: 29.11.2005 16:19

Re: Uskotko astrologiaan?

Viesti Kirjoittaja Meik » 04.02.2006 13:31

No en helvetissä usko!

Mitä ihmettä ihmisessä voisi muka tapahtua syntymässä jotain mikä vaikuttaisi ihmiseen? Se vaan tulee ulos Sieltä. Ymmärtäisin vähän paremmin joidenkin astrologihihhuleiden teesejä, jos tähtien asennot katsottaisiin hedelmöittymishetkellä tai ekan kolmanneksen aikana, kun kaikki kehitys tapahtuu. Mutta ei. Se on se syntymähetki. Jos joku sattuu syntymään "liian aikaisin", niin se onkin sitten ihan eri ihminen. Gimmeabreak, annamulleyksjarru.

Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 17984
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Viesti Kirjoittaja Bluntly » 04.02.2006 13:33

Yhtä paljon kuin siihen, että voisin ennustaa pönttöön vääntämistäni tortuista oikeat lottonumerot.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.

RolloTomasi

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi » 04.02.2006 21:16

Neitsyen horoskooppi Astro.fin sivuilta lauantaille 4.2.2006:

"Erilaiset kiistat ja väittelyt ovat osa tämän päivän luonnollista energiaa. Voit ottaa niihin osaa lähinnä huumorimielessä ja pilke silmäkulmassa, sillä olet nyt jollain tavalla tilanteen yläpuolella."

Saattaa tuossa sittenkin olla jotain perää.

siia
Kitinä paheena
Viestit: 31
Liittynyt: 14.01.2006 14:00

Viesti Kirjoittaja siia » 04.02.2006 22:01

No vastasin siis et uskon, vaikkens kuiteskaa niihin lehdessä jokaviikkosiin esiintymiin...
Yhdistelmä rautaista järkeä ja kummallista hössötystä

Elukka

Viesti Kirjoittaja Elukka » 05.02.2006 2:46

En usko.
Miten ihmeessä omia ratojaan vaeltelevilla älyttömillä taivaankappaleilla muka olisi hallussaan jotain tietoa tulevaisuudesta?

pajazzo

Viesti Kirjoittaja pajazzo » 05.02.2006 13:07

En usko mihinkään iltapäivälehtien höpöhöpöön, vaikka kieltämättä niitä tulee luettuakin. Mietin kyllä syntymäkartta astrologiaa vähän toiselta kantilta. Olen kerran käynyt tällaisen ihmisen luona, joka on tutkinut tähtikartta/syntymä astrologiaa vuosikymmeniä. En voi kyllä kieltää etteikö hänen sanoissaan olisi ollut jotain perääkin. Tiedä sitten onko nämä ihmiset huippuluokan ammattihuijareita vai liekö sittenkin jotain tähdistä ennustettavissa...? :shock:

Avatar
urpiainen
Kitisijä
Viestit: 9295
Liittynyt: 27.10.2005 17:37

Viesti Kirjoittaja urpiainen » 05.02.2006 13:15

Uskon kyllä, että monet astrologit ovat aivan vilpittömiä uskossaan. On sitä hurjempiinkin yksinkertaistaviin hallintajärjestelmiin turvauduttu, kun ajatus typerryttävän monimutkaisesta ja sattumanvaraisesta maailmasta tuntuu liian ahdistavalta. Ja voivathan horoskoopit olla ihan tosiakin paitsi yleisyytensä ja monitulkintaisuutensa, niin myös placebo-efektin ja itsensä toteuttavan ennusteen kautta.

Mutta kyllä totuus löytyy sporalogiasta.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."

Elukka

Viesti Kirjoittaja Elukka » 06.02.2006 13:09

urpiainen kirjoitti:On sitä hurjempiinkin yksinkertaistaviin hallintajärjestelmiin turvauduttu, kun ajatus typerryttävän monimutkaisesta ja sattumanvaraisesta maailmasta tuntuu liian ahdistavalta.
:off: Linnunradan Käsikirja muuten totesi, että jos joku todella ymmärtäisi, mistä maailmankaikkeudessa on kyse, niin se lakkaisi olemasta ja korvautuisi jollain vieläkin järjettömämmällä ja monimutkaisemmalla. Jotkut uskovat tämän jo tapahtuneen.

[edit]

Varoitus: Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.Ai niin, Linnunrata- trilogiassahan myös jotkut astrologiaan uskovat alienit tuhosivat Maan, koska sen vaikutus heidän ennusteeseensa olisi ollut epäsuotuisa. :D
[/edit]
Viimeksi muokannut Elukka, 06.02.2006 13:32. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

ninnithequeen

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen » 06.02.2006 13:26

urpiainen kirjoitti: Mutta kyllä totuus löytyy sporalogiasta.
Reps, tää olikin hauska :D

Avatar
Hallusinaatio
Kitinän uhri
Viestit: 681
Liittynyt: 14.08.2005 18:54
Paikkakunta: Internet

Viesti Kirjoittaja Hallusinaatio » 01.03.2006 0:56

"I want you to get excited about your life."

Avatar
Lucky Luciano
Elämätön Kitisijä
Viestit: 315
Liittynyt: 17.08.2005 20:57
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Lucky Luciano » 02.03.2006 20:55

Ärsyttää muuten homona sellainen, että torjutaan asioita ainoastaan sen perusteella, ettei puutteellinen tiede ole sattunut löytämään metodeja niiden oikeellisuuden arvioimiseksi. Ja koska kukaan ei voi tietää mikä esimerkiksi juuri astrologian totuusarvo on, niin miksi vitussa miettiä uskooko siihen vai ei?

Astrologia on nykyhetkessä väline itsensä tutkiskeluun - in my opinion also a quite useful one. Eikö se riitä?
"A conscience is like a boat or a car. If you feel you need one, rent it." -J.R. Ewing

Vastaa Viestiin