Pelot

Vakavia keskusteluja isoista asioista - tiede, talous, politiikka, uskonto, yhteiskunnalliset asiat. Ei onelinereitä/puzznuzzia.
obah
Kitinäaddikti
Viestit: 57
Liittynyt: 13.10.2005 0:36

Re: Pelot

Viesti Kirjoittaja obah »

Mää pelkään sudenkorentoja ja perhosia. Varsinkin perhosia ja sudenkorentoja. Jos kauempaa katsoo perhosta, niin se on varsin mukava ja vekkuli menijä, mutta jos sellainen laskeutuu vaikkapa käsivarren päälle, niin tätä kurjaa viedään. Kovaa. Iljettävä iholle tunkeutuja ja purija ja imijä.
Ei voi tajuta. Vaikkei se pure tai edes ime.
Hämähäkeistä tykkään kyllä. Paljonkin.
vittu mä tähän mitään laita
Avatar
HotPants
Elämätön Kitisijä
Viestit: 444
Liittynyt: 05.09.2005 2:24

Re: Pelot

Viesti Kirjoittaja HotPants »

obah kirjoitti:Mää pelkään sudenkorentoja ja perhosia. Varsinkin perhosia ja sudenkorentoja. Jos kauempaa katsoo perhosta, niin se on varsin mukava ja vekkuli menijä, mutta jos sellainen laskeutuu vaikkapa käsivarren päälle, niin tätä kurjaa viedään. Kovaa. Iljettävä iholle tunkeutuja ja purija ja imijä.
Ei voi tajuta. Vaikkei se pure tai edes ime.
Meikkis tietää taas tänkin keissin.

Kato.. Se perhonen tai sudenkorento on liian friikki ilmestys sulle, koska sussa on herkkyyttä tajuta että se on aika friikki ilmestys. Ja miks se on? Koska kun se pysähtyy sun käsivarrelle ihme nuppineulajaloillaan ja ne piikin näköset tuntosarvet väpää sun ihokarvoja vasten, sitä ei ole varma mitä se olio haluaa, mitä se oikein meinaa. Ja sit samaan aikaan se on tosi upeesti ufon näköinenki, ohuet kauniit siivet ja niissä nopeen coolit liikkeet ja se on haavoittuvaisen oloinen. Siis niinku tosi outo. Ne kaikki efektit yhessä, tuntosarvet ja jalat ja ötökkäinen pläsi ja kuin toiseen bodyyn kuuluvat siivet.. Friikki kaunistus. ¤
Herkkyytes saa ristiriitaset vibat ja meet banaaneiks.

Sitten taas hämpyt. Eri jutska: ne näyttää siltä mitä ne tekeekin. Ei ihmeellisiä lehahduksia ohuilla bilevärityksisillä siivillä mihinkään. Musta mustana. Rauhoittaa fiilikset. Vähän kuin mustetahra seinällä : siihen on tatsia. Mut sudenkorentoa ei voi..

Hämäävä seikka.

Meikkis tykkää noista kaikista, mut eniten kuiteski sudenkorennoista. Olen jelpannuki yhtä sellasta, kun se oli mennyt zippiin kylmyydestä. En silti harrasta mitään SPR-häslinkiä! Täs sais muute juosta kaikkien auton alle pöllöyksissään könyävien kastematojen peräs.
<3
Vastaa Viestiin