Multinikkaus

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
nypari

Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja nypari »

Mustanikki nyt on osoittanut olevansa susi idea jo syntyessään, ja sitten nämä ilmeiset muut multinikit. Lastentarha ja hiekkalaatikko... ei mulla oikein muuta tule mieleen.
Patz

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja Patz »

Ääh, sulla on vaan kaunoja ku se on kiusannu sua hiekkalaatikolla ja vieny sun tutin ;)
nypari

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja nypari »

Patz kirjoitti:Ääh, sulla on vaan kaunoja ku se on kiusannu sua hiekkalaatikolla ja vieny sun tutin ;)
Tämä nyt lienee ihan ilmiselvää. Wanha ja kaunainen whinettäjähän tässä puhuu, mutta mieluummin kuuntelisin ihan oikeita mielipiteitä esim. mustanikin tarpeellisuudesta.
Avatar
Georgina
Kitisijä
Viestit: 3302
Liittynyt: 23.12.2005 22:36

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja Georgina »

Minusta mustanikki on hyvä, vaikka jotkut pahvipäät sitä väärin käyttävätkin. Jos joku haluaa anonyyminä solvata toista, uuden nikin luominen on muutenkin aika helppoa. Olen itsekin joskus käyttänyt mustaa kun olen halunnut puhua arkaluontoisesta asiasta johon kuitenkin olen halunnut muiden ajatuksia. Nythän meillä tietysti on myös tuo shrink, joten siinä mielessä ihan sama...
When my baby is good she is good, but when she is bad she's even better
Filovirus

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja Filovirus »

En ole kovinkaan usein havainnut, että mustanikkiä käytettäisiin sen tarkoituksen mukaisesti, kuitenkin jonkin verran ja siksi sen poistaminen olisikin hiukan kaksipiippuinen asia. Uskoisin, että sitä tarvittaisiin eniten Shrink osiossa, mutta kun sielläkin saa jo anonyymisti kirjoittaa.
Toisaalta toisen nimimerkin luominen ei ole vaikeaa, joten en tiedä poistaisiko mustanikin poistuminen kuvioista ongelmaa.
Patz

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja Patz »

nypari kirjoitti:Tämä nyt lienee ihan ilmiselvää. Wanha ja kaunainen whinettäjähän tässä puhuu, mutta mieluummin kuuntelisin ihan oikeita mielipiteitä esim. mustanikin tarpeellisuudesta.
No oho, oonko kussu sun muroihin?

Mutta toistan itseäni: pidän mustanikkiä tarpeellisena silloin kun haluaa puhua arkaluontoisistakin asioista ns. kasvoitta. Toinen vaihtoehto on olla laittamatta kuvia galleriaan ja jättää miitit väliin. Jokainen tyylillään.
1108

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Patz kirjoitti:Mutta toistan itseäni: pidän mustanikkiä tarpeellisena silloin kun haluaa puhua arkaluontoisistakin asioista ns. kasvoitta. Toinen vaihtoehto on olla laittamatta kuvia galleriaan ja jättää miitit väliin. Jokainen tyylillään.
Ei ei ei, kasvot esiin ja perkele tissit kanssa!!! Eihän tämä muuten hauskaa ole, pitää päästä kohdistamaan huvittuneisuutensa oikeaan henkilöön.
nypari

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja nypari »

Mun ajatuksenjuoksu menee tässä mustankin kohdalla seuraavasti. Koska alkuperäistä, joskin riskialtista, käyttötarkoitusta on useita kertoja käytetty hiekkalaatikkotason oivalluksiin, on hyvä tarkoitus pilattu, ja asia on kääntynyt itseään vastaan. Ei kai mustanikki ole itseisarvo sinänsä, jos kerran shrinkissä on jo vastaava "palvelu" ja multinikkaus yleinen harrastus muutenkin.

Tuntuu vaan jotenkin kaksinaamaiselta sallia jotain, mitä ei suinkaan ole välttämätöntä, edes tarkoituksenmukaista sallia.
nypari

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja nypari »

Patz kirjoitti:No oho, oonko kussu sun muroihin?
Äh, en mä ole edes kunnolla ärsyyntynyt. En vaan aina jaksa miellyttää kaikkia ja käyttää joka postauksessa hymiöitä
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8601
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Onko nyt enää ajankohtaista puhua Mustanikistä, kun meillä on tämä puskahuutelijoiden Sininikkikin. Vituttaa tuommoinen, ettei kehdata omalla nikillä sanoa ja kettuilla, vaan huudella anonyymillä nimimerkillä. Urpot. Varsinkin, kun eräiden tyyli on tunnistettavissa nickistä huolimatta. Mustanikkiä sentään osa käyttää oikein ja tarkoituksenmukaisesti.

Sininikki poistoon *pui nyrkkiä*
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
HellBell

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja HellBell »

Mustanikki on ideana ihan hyvä. Ikävää on tietty sitten se, jos sitä käytetään ns. ilkeiden asioiden ilmaisuun "puskan takaa".
Mustanikin tarpeellisuus muualla kuin shrinkissä on silti olemassa, uskoisin näin. Eikös tähänkin mennessä ole jo ollut sellaisia aiheita ja juttuja, joista ihmiset ovat kertoneet mustanikkinä paremmin..? Jos muistan oikein.
hebuli

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja hebuli »

Sori, nyt on pää tyhjä, en keksi mitään ratkaisua tähän dilemmaan. Ajattelin jo josko aasi saisi luvan tarvittaessa paljastaa mustanikkivittuilijan takana olevan palstapersoonan, jos tietty subjektiivisesti määritelty vittuilukynnys ylittyy (varsinkin jos sitä ei ole edeltänyt varsinaista provokaatiota), mutta valitettavasti jotkut ovat varmasti niinkin dillejä että kiertävät tuonkin käyttämällä kirjastojen koneita, yleisiä WLAN-yhteyksiä tai nimettömiä proxy servuja. Voi ei, missä kontrolli?

Kai se on vain pakko yrittää elää tämän asian kanssa. Jos tarpeeksi alkaa ottaa päähän, irroitan sokan kranaatista ja annan palaa.
mustanikki

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja mustanikki »

Hahaa, mustanikkeilen. Ettekä ikinä arvaa kuka olen. :twisted:
hebuli

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja hebuli »

Sinininikki, sinäkö se oot?
1108

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja 1108 »

hebuli kirjoitti:Sori, nyt on pää tyhjä
Hassua, luulin että nuppisi on kusta täynnä.
hebuli

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja hebuli »

*pyyhkäisee kädellään*

No effect whatsoever. Thanks for playing.
mustanikki

Re: Multinikkaus

Viesti Kirjoittaja mustanikki »

hebuli kirjoitti:Sinininikki, sinäkö se oot?
Sininikki teki eItsemurhan, etkö kuullut? Pieleen meni, hoopo.
Vastaa Viestiin