hyvä/paha purilainen

Yleinen lätinä jä kitinä
Herra Manala

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

UnelmaSäleikkö kirjoitti:Kummasti vaan tuntuu ihmisiä kiinnostavan. Sua tuskin enää, etköhän sä oo kaveris toimesta nähny sellasen jo...
Varmasti kiinnostaa. Ihmiset kun on niin ignorantteja ympäristöstään normaalisti. Oon mä muutamia kertoja kävellyt McD:n keittiötiloissa ympäriinsä, mutta en ole silti nähnyt siellä mitään kiinnostavaa, josta haluaisin itselleni pidettävän esitelmää. :D
Tuohipää

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja Tuohipää »

Purilaisissa on sellainen ongelma, että niitä tulle yleensä syötyä hirveään nälkään ja silloin tulee ahmittua, eikä malta pureskella kunnolla. Sitten se mössö valuu vain sulamattomana läpi suolesta eikä siten pidä nälkää kautta anna kylläisyyden tunnetta pitkäksi aikaa. Joutuu aina muistuttamaan itseään, että pienempiä haukkuja, pienempiä haukkuja. Parasta olisi imeskellä se limonaatin mukana tulevan pillin läpi.
Exsat

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja Exsat »

Lukiossa noita tuli syötyä viikottain, nykyään kerran parissa kuukaudessa, jos niinkään usein. Hesen perusmajoneesit on ällön makuisia ja niitä laitetaan aivan liikaa, joten yleensä on käytössä joku muu ravintola. Sellaiset grilli- ja huoltoasemahampurilaiset on hyviä, ja american dinerissä ja amarillossa on jo aivan taivaallisia.

Yleensä maksan mielummin sen muutaman euron enemmän siitä, että saan miellyttävässä ympäristössä lautaselta tarjotun annoksen, mutta varsinkin myöhäisempinä ajankohtina ovat nuo grillit ja mäkit ainoa vaihtoehto.
RolloTomasi

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

Makkarin, Hesen, Carrolsin ja koulumme keittion hampurilaiset maistuvat karseelta, samoin kaikki grilliruoka. Niiden maku ei kuitenkaan ole vastenmielinen samassa mielessa kuin maksalaatikon, mustamakkaran ja verilettujen, joten niita voi syoda paremman puutteessa, kannissa, aamupahoinvoinnissa, nostalgioidessa teinivuosia ja toisinaan jos parempaa ruokaa ei ole saatavilla jarkeenkayvan etaisyyden sisalla.
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18736
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja Niba »

Grillillä kävin viimeksi, yllätys yllätys kävellessäni tapion päivän bileiden jatkopaikasta kauppatorille klo 4, ei tullut mieleenkään ottaa purilaista vaan makkaraperunat kaikilla mausteilla..
Pyyhin Netikettiin..
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 23439
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

Viimeaikoina on tullut muutama napattua thai-tyttöjen grilliltä mukaan baarista tullessa. He tekevät kunnollisia meikäläisen makuun eli on nuo "leipäviipaleet" pariloitu, pihvi melkein kunnollista, rehuja paljon ja ennen kaikkea purilainen on iso.

Mitään mäkin, hesen tai yms. shaissea ei tee mieli. Tosin tänä vuonna on yksi tai kaksi tullut noitakin syötyä.

Joskus on tullut jossain oikeassa ravintelissa tullut tilattua purilainen ja se oli ihan kiva kokemus.

Mutta kyllä se kotiruoka on meikäläisen juttu.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Mida

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja Mida »

En syö mäkkien tai hesejen hampurilaisia. Ainoastaan kaupasta ostettuja joskus, ku niihin voi ihan itte laittaa VAAN ketsuppia ja kurkkusalaattia väliin. Joskus maistoin Bic Macia. Yhh, en koske toista kertaa. Hesen lastenaterian hampurilaisia tosin olen syönyt, kun pikkusisko jaksaa yleensä vaan ranskikset.

Ei tee roskarasvaruoka hyvää päivittäin, mutta välillä kyllä. Tosin jos on rahaa ja asiaan myönteisesti suhtautuvaa seuraa, menen kiinalaiseen.
Avatar
LillyMunster
Kitisijä
Viestit: 2007
Liittynyt: 15.08.2005 12:55

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja LillyMunster »

hyvä tai paha purilainen...
Kyllä minä syön, ihan hyvällä omallatunnolla.
Siis totta hitossa paisuu kun pullataikina jos vetää mäkkiruokaa kuten supersizessa, sehän on selvää. Mutta kohtuudella nautittuna se ei varmasti ketään pahenna. Sitäpaitsi mäkissä ruoka on taatusti turvallista, koska siellä on todella tiukka laadunvalvonta.
Ei oikeasti voi sanoa, että hampurilaiset on huonoa ruokaa, mutta eihän niistä voi koko ruokavaliotaan muodostaa.
Ei ne ole hyviä tai pahoja, ne on vain vaihtelua, kuten kaikki muukin ruoka.
Niitä syö, tai ei syö, tai syö silloin tällöin. Minä syön viikoittain :)
Monesti sitä ajattelee leikkivänsä hengellään. Pitäisi aina pitää mielessä, että siinä touhussa saattaakin leikkiäkin terveydellään, ja se on jo ihan toinen juttu...
AarneAnkka

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja AarneAnkka »

Viimeiset viisi syömääni purilaista on kaikki syöty, ei pikaruokalassa, vaan Chico's -ravintolassa. Ravintolassa lautaselle tarjoiltu hampurilainen on vähän toista maata kuin pikaruokalan tiukkaan pakettiin litistetty läystäke. En tunne niitä syödessäni sen kummempia omantunnontuskia kuin muistakaan ruuista, ja paino on pysynyt tasaisena. Kai sitä voi aina silloin tällöin vähän naatiskellakin.

EDIT: ja nyt kun asia tuli puheeksi, niin emmekös tänäänkin käyneet purilaisella Chico'sissa. Kyllä ol hyvää. Röyyh-öyh. Tosin vähän iso annos, tuli vähän ähky kun periaatteena kuitenkin on että kaikki syödään mikä otetaan tahi tarjoillaan...
RolloTomasi

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

LillyMunster kirjoitti:Sitäpaitsi mäkissä ruoka on taatusti turvallista, koska siellä on todella tiukka laadunvalvonta.
Et ole lukenut Fast Food Nationia?
Avatar
Camilla
Kitisijä
Viestit: 1314
Liittynyt: 14.08.2005 23:08

Re: hyvä/paha purilainen

Viesti Kirjoittaja Camilla »

Rakastan hamppareita. Mulle riittää jo se Mäkkärin lastenateria vaikka kerran kuussa. Ja tietysti Big Mac tai Hesen kanahampurilainen, nami nami. Mutta jos käy vaikka 2 päivänä peräkkäin hamppiksella niin seuraavana päivänä kunnon ruoka ei enää maistua. Ranskikset on muuten pahoja!
Vastaa Viestiin