Housuissas on! (eli haistakaa paska)

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
slam

Re: Housuissas on! (eli haistakaa paska)

Viesti Kirjoittaja slam »

marthalla on housut...
Starflare

Re: Housuissas on! (eli haistakaa paska)

Viesti Kirjoittaja Starflare »

MarthaFocker kirjoitti:
Starflare kirjoitti:Jos täällä olis tuollaisia martan kaltaisia terhakoita neitejä, niin voisivat tulla ihan kotiin kiroilemaan kanssani.

Ai yritäksä niinq pyytää mua treffeille?
Must ehkä paljon parempi keino on ihan vaan kysyä suoraan.

Ja sillee, toi mitä olit meinannu että tehää, ni ihan kiva sillee... Mennää teille kiroilee.... no vittu joo! Mutta mitä sitten tehää? Jaksaaks sit hirveen kauan vaa kiroilla... ja alkaisikohan se tuntua koomiselta?
En, koska viimeksi kun katsoin ikkunasta ulos, näytti siltä etten ole lahdessa. Ja suoraanhan ei tällainen ujo piimä osaa mitään kysyä, mutta vihjailussa löytyy, kelpaax?

Ei sitä kyllä kylmiltään jaksa kovin pitkään kiroilla, täytyy saada aihettakin sille kiroilulle! Tässä auttaa pettämättömästi yläkerran naapuri runkatessaan natisevalla sängyllään,tai huudattaessaan teknoa nin lujalla että kadulla kulkijat luulevat koko talon pitävän yhteisiä bileitä.

Jos yläkerran naapurikin pettäisi (epätodennäköistä!), niin ainahan naapureilta voi lainata vaikka kimbleä, joka on niin pettämätön vehje kiroilun aiheuttamisessa että tulee luultavasti keksittyä ihan uusiakin kirosanoja!
Vastaa Viestiin