Katsoin leffan

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
Avatar
ak
Kitinän uhri
Viestit: 593
Liittynyt: 14.08.2005 21:20

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja ak »

Sin noticias de Dios
Ja paholainen loi naisen

Enkelit taivaasta ja helvetistä saapuvat maan päälle kisaamaan nyrkkeilijän sielusta. Erilainen ja oikein kelpo komedia. Heti alussa muistui mieleen, että tän on nähnyt joskus ennenkin, mutta kannatti katsoa uudelleen.

http://finnish.imdb.com/title/tt0284491/
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Rabid

KuvaKuvaKuva

Cronenbergin toinen teatterielokuva vuodelta 1977 on samaa sarjaa kuin ensimmäinen ja kolmaskin. Tiedemiehen/kirurgin uusi elämää parantamaan tarkoitettu innovaatio ottaakin ohjat käsiinsä ja alkaa elää loisena omaa elämäänsä muuttaen kantajansa tässä tapauksessa ihmisverta himoitsevaksi.

Tässä leffassa pornonäyttelijättären esittämän päähenkilön kainaloon ilmestyy vaginaa muistuttava rako, josta välillä putkahtavalla peniksen näköisellä lisäelimellä hän juo uhriensa verta muuttaen heidät raivohulluiksi 'zombeiksi'. Tietenkin!
Ebola

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Ebola »

Aion katsoa Naapurissa kummittelee 1-3. Hazzuja ja viihdyttäviä.
hebuli

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja hebuli »

Walk the line. Meinasin oikeasti nukahtaa parissa kohtaa, leffaa olisi ainakin pystytty helposti lyhentämään useammalla kymmenellä minuutilla menettämättä mitään merkittävää. Cashin elämä ei ilmeisesti sitten ollut niin mielenkiintoinen että siitä olisi kannattanut väsätä elokuva, mielestäni (käytti huumeita ja petti vaimoaan, big fucking deal. Rokkistarban normaalielämää.). Ei älyttömän huono, mutta ennakko-odotukset olivat kai sitten liian korkealla kaiken kuulemani kehun jälkeen. Saikos tää jotain Oskareitakin?

Esim. La Bamba ja Great Balls of Fire! olivat mielestäni paljon mielenkiintoisempia muusikoista kertovia elämänkertaelokuvia.
killkill

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja killkill »

hebuli kirjoitti:Walk the line
Cashin bio kannattaa silti vilkaista.
Elukka

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Ebola kirjoitti:Aion katsoa Naapurissa kummittelee 1-3. Hazzuja ja viihdyttäviä.
Olikos noissa se "androidi Bishop" eli Lance Hendriksen?

P.S. Cooli avatar sulla nykyään. :mrgreen:
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Sphere

KuvaKuvaKuvaKuva

Toinen katsomiskerta muutaman vuoden jälkeen. Mä tykkään jostain syystä todella todella kovasti tästä leffasta, vaikka imdb:n keskiarvo ei kovin mairitteleva olekaan. Mukaansatempaava ja "aikuismainen" scifitrilleri, jonka pääosissa suuria nimiä, kuten Dustin Hoffman, Sharon Stone ja Samuel L. Jackson. Hieno leffa. Viiniä on juotu myös, mutta en usko sen vaikuttavan arvosteluun.
killkill

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja killkill »

Cross Of Iron

Sam Peckinpahin näkemys kunnian kentistä ja kunniamerkkikuumeesta. Anttirokkamaisen kersantin ja preussilaisen kapteenin sukset menevät pahasti ristiin Wehrmachtin suorittaessa "taktista vetäytymistä" Venäjän sotanäyttämöllä.
Muuten pätevässä ja koneasti roolitetussa [James Coburn, Maximilian Schell] sotafilkassa häiritsi leikkauksen omituinen nykivyys, joka antoi hieman humalaisen vaikutelman. Kuulemma ohjaaja Peckinpahille on aina tequila maistunutkin.

***

When Harry Met Sally
Maailmassa on kolme kevyttä romanttista komediaa, joista häpeämättä pidän ja jotka katson määrätyin väliajoin uudelleen. "Notting Hill", "All About Love" sekä otsikossa mainittu. Kiistattoman ammattitaidolla tehty, kauniisti kuvattu ja hattaraisella pianojazzilla kuorrutettu poika-tapaa-tytön-eroaa-tytöstä-tapaa-tytön-uudelleen-kunnes-rakkaus-voittaa toimii nimenomaan yleensä ärsyttävän Meg Ryanin vastaparina pelailevan Billy Crystalin tuodessa sokeriseen lajityyppiin miellyttävää realismia.

:h: :h: :h: :h:
1108

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Viikonloppuna ihmettelin Band Of Brothersin kokonaan läpi. Loistava sarja, aika menee loistavasti sen parissa.

Tänään vuorossa Mission Imbosible 3. Ei minkäänlaisia odotuksia.
Feiz

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Feiz »

Koska täällä ei ole "katsoin sarjan" ketjua niin laitan tänne.

Katsoin sen uuden Morgan Spurlockin dokumenttisarjan 30 days ensimmäisen kauden joka sisälsi 6 jaksoa. Oli iha hyviä pätkiä.
Katto Kassinen

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Katto Kassinen »

Suvinen kirjoitti: Ai niin, se Narnia on tullut vuokraamoihin.. maksaisikohan vaivan??? Tai uusin Potter?

Eijeieijei. Karmeaa kuraa ainakin tuo narnia ja potteri luultavasti menee samaan kategoriaan. Hanki vaikkapa käsiisi Unelmien Sielunmessu, jos vielä katsomatta. Loistopätkä.
Katto Kassinen

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Katto Kassinen »

Joko Johnny Cashin elämänkerta on vuokrattavissa? Se kannattaa tsekata IMO.

Eipä taida..

http://www.finnkino.fi/elokuvaesittely.asp?movie=981
hebuli

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja hebuli »

Katto Kassinen kirjoitti:Joko Johnny Cashin elämänkerta on vuokrattavissa? Se kannattaa tsekata IMO.
Toinen mielipide: kroooooh...
AarneAnkka

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja AarneAnkka »

bedlam kirjoitti:Sphere Toinen katsomiskerta muutaman vuoden jälkeen. Mä tykkään jostain syystä todella todella kovasti tästä leffasta, vaikka imdb:n keskiarvo ei kovin mairitteleva olekaan.
Sama täällä.

Piti myös tulla tänne erikseen kauhistelemaan että en tosiaankaan ole katsonut ainuttakaan leffaa kuukausiin. :shock: Vain TV-sarjoja olen napsinut viime aikoina.
killkill

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja killkill »

Katto Kassinen kirjoitti:Hanki vaikkapa käsiisi Unelmien Sielunmessu, jos vielä katsomatta. Loistopätkä.
Pitänyt katsoa monena darrasunnuntaina uudestaan, muttei ole kertaakaan uskaltanut. Epävakaassa tai masennukseen taipuvaisessa mielentilassa tuon rainan katsominen on suunnilleen sama kuin työntäisi <sensuroidun> <sensuroituun> ja <sensuroitu-isi>.
SnapaHead

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja SnapaHead »

Suicide Club
http://www.imdb.com/title/tt0312843/

Joskus heittämäni kriteeri, että hyvässä elokuvassa pitää olla vähintään yksi ruumis ensimmäisen kolmen minuutin aikana, täyttyy tämän leffan kohdalla naurettavan hyvin.

Alku on magea, viisikymmentä koulutyttöä hymyillen ja jutustellen hyppää samaan aikaan junan alle. Voi sitä hurmetta. Muutenkin löytyy häiriintyneitä kohtauksia, kun esim. äiti laittaa hieman hauskasti ruokaa keittiössä.

Leffan idea on hyvä ja puoleenväliin asti mielenkiintoinen ja toimiva. Sitten ei enää muuta olekaan kuin jonkin sortin sekoilua. Vituttaa näppärät pätkät, jotka kuitenkin lopussa vedetään vituiksi siksi ettei käsikirjoittaja ole keksinyt itsekään mitään selitystä tapahtumille.
Verta ainakin on. 2,5/5
Kid

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Kid »

Crossroads tai joku semmottiss Pritni Spierssin eläväkuva. Oli jotenki niin koskettava ja aidontuntunen. Oli niinku hyvä esiintyjäkaarti ja sillain.

No ei, karseinta paskaa mitä oon ikinä nähny. Koko käsikirjotus oli pyllystä ja näyttelijät jotenki niin puunukkeja. Parhaat kohdat näytettiin ihan lopussa - eli nää pieleen menneet replatsydeemit.
Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4593
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Mylwin »

Pimeyden armeija.

Nauratti edelleen, vaikka edellisestä katsomiskerrasta ei ole kuin pari vuotta. Hassua kyllä, tässä elokuvassa oli aivan erilainen loppu kuin viimeksi katsomassani. :shock:

Pidetäänköhän kuolleiden armeijassa haamuvahvuuslaskenta?
Ehe.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
Elukka

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Elukka »

hebuli kirjoitti:Return of the Living Dead
tuli vihdoinkin katsottua digiboksilta. Ei naurattanut, mutta olihan se tavallaan pikkunäppärä kauhukomedia, parempi sellainen kuin useimmat muut.
Tuli viimeinkin viikolla AAnkan luona katsottua tuo. Mua nauratti, kaikin puolin onnistunut spooffaus zombileffojen kliseistä. Loppu varsinkin oli rautaa.
:D :D :D :D / * * * * *
1108

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Netin syövereistä naksautin Silent Hill leffan jälleen kerran koneelle (paremman kuvanlaadun toivossa). Totaalinen repeämys tapahtui elokuvan aikana:

Kuva

Ei helevettiläinen!!!
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2582
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Clay »

The Proposition

Muusikko Nick Caven käsikirjoittama Australian länkkäri. Brittiläisupseeri yrittää tuoda sivistystä Australian takamaille aikana, jolloin sivistystä ei juurikaan löydy lain kummaltakaan puolelta. Elokuva kertoo myös perheestä, ja yhden kanttiinin hyllyssä oli Gin-pullo.
Nätisti kuvattu ja toteutettu, vaikka tarina ei sinänsä ole mikään kovin kummoinen. Elokuvan monia kohtauksia leimaa pysähtyneisyys - pitkiä kohtauksia, jotka eivät tunnu pitkiltä - paremmin en osaa sitä tunnetta kuvata, mutta toimiva tehokeino.
Nyt penikseni on fantastinen!
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Mylwin kirjoitti:Pimeyden armeija.

Nauratti edelleen, vaikka edellisestä katsomiskerrasta ei ole kuin pari vuotta. Hassua kyllä, tässä elokuvassa oli aivan erilainen loppu kuin viimeksi katsomassani. :shock:
Se "nukuin pommiin"-loppu on kyllä niin pal parempi, että toisen loppukohtauksen olemassaoloa saa ihmetellä.
Avatar
Ann
Kitisijä
Viestit: 3969
Liittynyt: 16.08.2005 15:32
Paikkakunta: The Dark Realm of The Outworld

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Ann »

Selvis tossa vasta vähän aikaa sitten, ettei Armi of Darkness ole sama asia kuin ED2. En muista koskaan nähneeni kakkosta, mutta silti.. Ehkä olen näytellyt siinä?

Mimmonen se pommiinnukkumis loppu on? Lady, I'm afraid I'm gonna have to ask you to leave the store. -ending oli mun makuuni.
Rotan aivot valtasivat pääni.
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Ann kirjoitti:Selvis tossa vasta vähän aikaa sitten, ettei Armi of Darkness ole sama asia kuin ED2.
Army of Darkness = Evil Dead 3. Evil Dead 2 on erittäin hyvä ja hauska slapstick/splatter, AOD on melkoisen heikko seikkailukomedia.
Ann kirjoitti:Mimmonen se pommiinnukkumis loppu on? Lady, I'm afraid I'm gonna have to ask you to leave the store. -ending oli mun makuuni.
SPOILAUS: Loppuu siihen, että Ash ottaakin erheellisesti yhden tipan liikaa ja huomaa heränneensä maailmanlopun jälkeen.

Tuo kauppaloppu on huono. Sinulla on huono maku. Tietty jos et toisen lopun olemassaolosta tiennyt, niin minkäs teet.
Viimeksi muokannut bedlam, 14.05.2006 19:38. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
huima

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja huima »

Ann kirjoitti:Selvis tossa vasta vähän aikaa sitten, ettei Armi of Darkness ole sama asia kuin ED2. En muista koskaan nähneeni kakkosta, mutta silti.. Ehkä olen näytellyt siinä?
Mulla löytyy DVD-kokoelmasta kaikki kolme osaa, jos haluatte miehen kanssa lainata.
Vastaa Viestiin