Arjen hassu sattumus

Yleinen lätinä jä kitinä
Tix

Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Tix »

Istahdin tänään aamulla junaan uutislehti 100 kainalossa. Vastapäätä istui pieni blondi tyttö, joka muistutti kovasti kummityttöäni. Hymyilin tytölle ja ryhdyin lukemaan lehteä. Hyvin nukutun yön jälkeen rentouttava aurinkoinen aamu eteni leppoisasti maailman tapahtumia kerratessa. Pääteasema oli jo lähellä, kun pääsin sarjakuviin saakka. Olin jo sulkemassa lehteä, kun silmiini sattui Lassin ja Leevin yläpuolella lukijan julkaistu tekstiviesti:

Jade: Jätä se sika. Miehet ovat sikoja.
Kity

Hetken epäuskoista tuijotusta seurasi huutonauru, joka sai pikkutytön kikattamaan ja aamuäreät työmatkalaiset pudistelemään päitään hiukan salaa hymyillen.

Kerro oma tositarinasi.
ninnithequeen

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

Arkea tämäkin:

Eilen illalla olimme perheen kanssa saunassa, minä toisilla ylälauteilla, mies vastapäätä, ja tytär siinä alhaalla. Tytöllä on aina pari ämpäriä saunassa joissa hän uittaa kumiankkojaan. Nyt hänellä oli myös kauha. Yleensä hän heittää sillä löylyä niinkuin isi ja äiti omalla kauhallaan, mutta tällä kertaa neiti päätti kiskaista vettä suoraan minun päälleni. Harmillisesti vesi oli aivan jääkylmää. Luonnollisesti reaktioni sai tytön vaan nauramaan ja innostumaan heittämään lisää vettä päälleni. Yritin kieltää kunnes tajusin äijänketaleen nauraa kihertävän vastapäisillä lauteilla. "Heitä nyt isiä välillä!" yllytin tyttöä, joka ei ottanut kuitenkaan moista kuuleviin korviinsa vaan innoissaan nauraen jatkoi jääkylmän veden viskomista päälleni.
Päätin kostaa vahingoniloiselle miehelleni viskaisemalla omalla kauhallani kylmää vettä hänen päällensä. No eipä vissiin ollutkaan niin kivaa: ukko nappasi koko ämpärillisen jääkylmää vettä ja kaatoi sen suoraan niskaani.
Mahtoivat naapurit ajatella, että mitkäs bileet tuolla on, kun mekastus ja nauru ja räkätys ja kiljuminen oli sen verran kovaa...
Sanottakoon, että vaikka saunassa oltiin, se vesi tuntui äärimmäisen jäätävältä.
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 12291
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Eilen kävin pitkästä aikaa Ukko-Munkissa (rafla Munkkiniemessä) ja kukas siellä olikaan tiskillä ellei Pekka Vennamo! Kalja maistui...
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Bliss

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Bliss »

Aamusuihkun aikaan.. veden lämpiäminen kestää luvattoman kauan, joten laitoin suihkun päälle ja suunnittelin ryhtyväni riisumaan. Puhelin soi (pomo soittaa klo 6.30 :evil: ) Puhuin aikani, menin takaisin kylppäriin.
Puolinukuksissa ilmeisesti kuvittelin riisuutuneeni...
Astahdin suihkuun Nalle Puh -boksereissa ja t-paidassa.
Joo-o...

Aika normaalia toimintaa, kun on näinkin tehokas aamuihminen...
SikaMika

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

No arjen ja arjen. Ja hassu ja hassu. Ja sattumus ja sattumus...

Mutta: lauantai-iltana töytäisin siis erään helsinkiläisen majoitusliikkeen huoneistoon tarkoituksenani harjoittaa hieman keskieurooppalaista alkoholikulttuuria. Huoneistossa oli paljon porukkaa, suurin osa heistä minulle entuudestaan tuntemattomia mieshenkilöitä. Paikalla oli tosiaankin vain yksi varsin humalainen nainen, jota sitten ihmettelinkin ääneen erään kaverini ja tuntemattoman mieshenkilön kanssa sanoen n. "teillä on x tuhatta euroa yöltä maksava lukaali käytössänne ja tuo on ainoa jonka olette saaneet mukaanne?!" Siihen sitten kaverini selittelemään notta onhan se noinkin, mutta tämä kyseinen nainen sattuu olemaan tuon vieressäsi istuvan tyypin vaimo! Siinä sitten vaan änkyttämään jotain malliin sori en tiennyt - hei kato mikä tuolla lentää - otetaankos lisää viinaa.
Hieman myöhemmin saunottiin. Kyseinen nainen änkesi jossain vaiheessa täysin pukeutuneena lauteille ja halusi meidän esittäytyvän ihan kädestä pitäen. Muuta tarjosivat kättänsä nimensä kertoen, minä mulkkuani sen Sepoksi esitellen. Tarttuihan se siihen kiinni, mutta puristi hieman liian lujaa - ihan vahingossa varmaan. Auts!

Paljon myöhemmin sitten kävikin ilmi, että koko lystin sapuskoineen ja viinoineen maksoi juuri tuo kyseinen naishenkilö...
Avatar
Tätsy
Kitisijä
Viestit: 23
Liittynyt: 24.08.2005 11:31

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Tätsy »

ninnithequeen kirjoitti:Arkea tämäkin:

Sanottakoon, että vaikka saunassa oltiin, se vesi tuntui äärimmäisen jäätävältä.
Ekkös sie tiiä, että saunan kiukaalle ei koskaan saa heittää kylmää vettä :lol: Ota ens kerralla lämmintä vettä, niin ei haittaa :lol:
kaikkimulleheti
Avatar
annepa
Kitisijä
Viestit: 4213
Liittynyt: 19.08.2005 14:09

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja annepa »

Olen firmamme toimistolla Vancouverissa ja sain asianmukaisesti kulkukortin rakennukseen. Eilen se toimi ihan hyvin mutta tänään ei enää toiminutkaan. Huomasin sen kun jäin toisen kerroksen parvekkeelle tupakkireissullani (rakennukseen pääsin aamulla sisälle kollegani völjyssä). Tajusin että ei minulla ole houstini numeroa puhelimessa joten en voinut soittaa hänelle että tulisi päästämään minut sisälle. Ei kun soittamaan Suomeen firman vaihteeseen. Vaihteen neiti ihmetteli että ei houstiani näy heidän puhelinluettelossaan :o ja antoi minulle numeron kanadalaiseen vastaavaan vaihteeseen joka sijaitsee Edmontonissa. Numero ei ollut käytössä. Siinä sitten ihmettelin että jeejee, partsilla ollaan, aurinko paistaa ja työt seisoo. Soitin kollegalleni Suomeen, josko hän olisi sattumalta kotona ja voisi katsastaa firman intrasta täkäläisen kollegani numeron. No suomalainen kollegani oli baarissa juomassa viinaa joten ei hänestäkään ollut apua. Aloin sitten mekastamaan parvekkeella ja joku paikallinen päästi minut sisään aikani möykättyäni.

Menin aatoksissani niin pitkälle että mietin että eihän tämä ole kuin toinen kerros, jos ei kukaan kuule niin voin hypätä maahan ja kiertää sisään respan kautta.

Nyt kulkukortti toimii, huomiseen klo 23 asti. Kuulema.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Hebuli

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Hebuli »

Siitä on jo aikaa, mutta kai se oli se kun lukiolaisena neuvoin Itäkeskuksen metroaseman luona kahta rinkkaselkäistä turistia kuinka päästä metrolla Kamppiin, kun olivat kysyneet murtaen englanniksi missä on "Kämppin" tjsp. Vasta myöhemmin päivällä havahduin että eivätköhän he olleet etsineet sittenkin leirintäaluetta (camping). En tiedä lähtivätkö oikeasti metrolla Kamppiin kuten neuvoin, ainakin suunnistivat metroasemalle.
ninnithequeen

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

Niin ja sekään ei tietenkään ole hauskaa kun neiti vajaa 3 vee huutaa yhtäkkiä ilman syytä ihmisten ilmoilla: "Isin pippeli!!" :roll:
Mulli75

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Mulli75 »

Kerran ruokakaupasta ajatuksissani lähtiessäni meinasin unohtaa toisen ostoskassini. Siihen missä hihnalta tulevat ostokset laitetaan kassiin.
Kaverini sanoi mihin jätit sen toisen kassin. :)

Kahvinkeitintä ladatessa aamulla joskus saattaa käydä niin että laitan kahvia sinne mihin kuuluu laittaa vettä.

Kerran ajatuksissani heitin paidan pois mutten muistanut ottaa shortseja jalasta, vedin märkäpuvun siihen päälle rahapussikin oli perstaskussa ja ei muuta kuin vesisuksille, kaverit oli tietenkin hiljaa niin kauan kun itse tajusin :D

Kerran oli kiire ja kaveri oli tulossa hakemaan minua. Sanoin etten voi lähteä mihinkään ennen kuin rahapussi löytyy. Kävin läpi kaikki vaatteeni ja laukkuni eikä millään löytynyt. Kohta kaveri sanoo mikä rahapussi sun perstaskussa on. Yleensä kun sinne kertyy kolikoita niin sen myös tuntee, nyt kun ei kolikoita ollut niin näin siinä sitten kävi.

Yhdellä tutulla palopäälliköllä kävi hassusti tai siis sen koiralla joka oli kytketty kiinni pihalla olevan palopäällikön autoon kiinni. Tuli hälytysajo ja koiralle kiire. Onneksi koira ei kärsinyt kovin eikä tarvinnut kauan juosta kun matka oli lyhyt ja päällikkö itsekin huomasi mutkassa auton peilistä narun toisen päässä juoksevan koiran.
tuulenpuiska

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja tuulenpuiska »

ninnithequeen kirjoitti:Niin ja sekään ei tietenkään ole hauskaa kun neiti vajaa 3 vee huutaa yhtäkkiä ilman syytä ihmisten ilmoilla: "Isin pippeli!!" :roll:
Eihän tuossa nyt ole mitään epätavanomaista. Kaikki tietää että ne 3-5v kakrut huutaa tuollaisia. Aina yhtä kiusallista tosin..
Mida

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Mida »

Juoksin pihassa ja polulla istui meen kissa ja kattoa toljotti mua ainakin puolet kielestä ulkona suusta.
SikaMika

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Mida kirjoitti:Juoksin pihassa ja polulla istui meen kissa ja kattoa toljotti mua ainakin puolet kielestä ulkona suusta.
*Repesin*

:) :) Kun näin Midan kommentoineen tähän ketjuun, tiesin voivani odottaa jotain todella ällistyttävää! Olen mykistynyt... :) :)
Quarter

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Quarter »

En ole aamu-ihmisiä... en sitten pätkääkään.. lauantaiaamuna keittelin puoliunessa kahvetta jos heräisi. Asuntoni on 1h+kk ja siellä keittokomerossa on pesukone.. säilytän jääkaapin päällä pesuaineita, sekä muutamia ruokatarvikkeita, kuten sokeria. Kahvi oli valmista ja nappasin jääkaapin päältä ensimmäisen paperisen pussin näköisen pakkauksen ja tipautin lusikallisen valkoista rakeista jauhetta kahviini.. Sääli, että pussin kyljessä luki "Bio Luvil" eikä DanSukker"... :?
Avatar
snowmen
Elämätön Kitisijä
Viestit: 283
Liittynyt: 14.08.2005 19:11
Paikkakunta: Itävaltava
Viesti:

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja snowmen »

Mida kirjoitti:Juoksin pihassa ja polulla istui meen kissa ja kattoa toljotti mua ainakin puolet kielestä ulkona suusta.
Heh! vähäks repesin kun luin ton :lol:
-Eihän tuolla naamalla voi muuta tehdä, kuin kusta muuntajaan-
Geetzu

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

ninnithequeen kirjoitti:Niin ja sekään ei tietenkään ole hauskaa kun neiti vajaa 3 vee huutaa yhtäkkiä ilman syytä ihmisten ilmoilla: "Isin pippeli!!" :roll:
"Isin pieni pippeli!" vois herättää hilpeyttä.
bedlam

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Kauan jaksoin huvittua kesällä paikallisen katsastuskonttorin hienosta typosta ilmoituksessaan: Palelemme kesälläkin!

Nimeni ei käsittääkseni ole mikään kovin yleinen, vaan silti tässä vuoden sisään on pitänyt käydä mm. seuraavat keskustelut:

-Hei, sinähän olet SejaSe?
-Kyllä joo.
-No kun sinä tiedät näistä ameriikanautoista ja tuunauksesta...
-Ai tiedän vai?

-Hei, sinähän olet SejaSe osoitteesta SejaSe?
-Kyllä joo.
-No kun poikasi Juuso on kova harrastamaan jääkiekkoa, niin...
-Jaa poikani?

-Hei, sinähän olet SejaSe?
-Kyllä joo.
-No IltaSanomista päivää. Ajattelin kysäistä kun sinä näistä lokeista tiedät. Mikä on oma käsityksesi lintuinfluenssatapauksesta?
-Jaa lokeista...
Geetzu

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Siis kity-aiheeseen liittyen pieni hassu sattumus ainakin meinasi sattua eilen. Selitin kaverilleni kovin tohkeissani erästä asiaa ja se sitten keskeytti mut huudahtamalla kännisen kauniisti "onks tää niit kityrunkkarijuttuja?", ei ollu mut vieressä seiskoskelevat kaks miestä loivat meihin ja toisiinsa huvittuneita katseita ja selkeästi yrittivät kuunnella tuon loppujuttuni. Jotain tuttua ainakin toisessa miekkosessa oli, mutta esittäydytty ei, joten nyt voin vaan miettiä oliko joku teistä Mikonkadulla viime yönä kahden aikaan... Voihan se olla, että sana 'runkkari' riitti herättämään ihan vaan tuntemattomien mielenkiinnon. :]
Avatar
Hallusinaatio
Kitinän uhri
Viestit: 681
Liittynyt: 14.08.2005 18:54
Paikkakunta: Internet

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Hallusinaatio »

bedlam kirjoitti: -Hei, sinähän olet SejaSe?
-Kyllä joo.
-No IltaSanomista päivää. Ajattelin kysäistä kun sinä näistä lokeista tiedät. Mikä on oma käsityksesi lintuinfluenssatapauksesta?
-Jaa lokeista...
No, käytitkö hyväksesi tilaisuuden antaa asiantuntemattomuuslausunto ja päästä lehteen? :D
"I want you to get excited about your life."
SikaMika

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

bedlam kirjoitti:Kauan jaksoin huvittua kesällä paikallisen katsastuskonttorin hienosta typosta ilmoituksessaan: Palelemme kesälläkin!
Ei se ollut mikään typo, pohojoosen poika! Tiesit kyseessä olleen kesän koska ylipäätään näit kyseisen kyltin normaalia matalamman lumikinoksen keskellä! :)
Nimeni ei käsittääkseni ole mikään kovin yleinen, vaan silti tässä vuoden sisään on pitänyt käydä mm. seuraavat keskustelut:
Hassu sattuma, minäkin soitin pilapuhelun täsmälleen samannimiselle tuttavalleni Ouluun myydäkseni tälle Hesarin vuosikerran, ja tuolloinkin puhelu yhdistettiin sinulle... :)
bedlam

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Hallusinaatio kirjoitti:
bedlam kirjoitti: -Hei, sinähän olet SejaSe?
-Kyllä joo.
-No IltaSanomista päivää. Ajattelin kysäistä kun sinä näistä lokeista tiedät. Mikä on oma käsityksesi lintuinfluenssatapauksesta?
-Jaa lokeista...
No, käytitkö hyväksesi tilaisuuden antaa asiantuntemattomuuslausunto ja päästä lehteen? :D
En mä viitsinyt, vaikka mielessä kyllä kävi. Jos kuitenkin kädessäni olisi ratin sijasta ollut pullo, olisin hyvinkin luultavasti nähnyt asiantuntijakommenttini seuraavan päivän lehdessä.
SikaMika kirjoitti:
bedlam kirjoitti:Kauan jaksoin huvittua kesällä paikallisen katsastuskonttorin hienosta typosta ilmoituksessaan: Palelemme kesälläkin!
Ei se ollut mikään typo, pohojoosen poika! Tiesit kyseessä olleen kesän koska ylipäätään näit kyseisen kyltin normaalia matalamman lumikinoksen keskellä! :)
Nyt ajattelit väärin, eihän meitä eskimoita nimittäin palelisi kovallakaan pakkasella. Saati sitten vähälumisella kesäjaksolla.
SikaMika kirjoitti:
Nimeni ei käsittääkseni ole mikään kovin yleinen, vaan silti tässä vuoden sisään on pitänyt käydä mm. seuraavat keskustelut:
Hassu sattuma, minäkin soitin pilapuhelun täsmälleen samannimiselle tuttavalleni Ouluun myydäkseni tälle Hesarin vuosikerran, ja tuolloinkin puhelu yhdistettiin sinulle... :)
Ja suuri kiitos siitä, eivät ole oikeat Hesarinmyyjät enää tuota seuraavan viikonlopun krapulaisen väärinkäsityksen jälkeen kiusanneet.
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 12291
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Arjen hassu sattumus

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Laittakaapa lisää sattumuksia... :wink:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Vastaa Viestiin