Urheiluosasto

Aktiviteettien suunnitteluun ja kertaukseen.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Hyvin pikainen vajaan kolmen vartin tissihabatreeni ennen tunnin säbäilyä. Fillarilla mennen tullen, matkaa taittui tänään yhteensä n. 10 kilometriä.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Tänään oli huilipäivä. Ajoin silti 10 km fillarilla vain kysäistäkseni vapaita sulkapallovuoroja; olisin voinut tehdä saman puhelimitsekin. Jos huomenna ei ole töitä, niin repäisen....*later*
Avatar
irmelianneli
Kitisijä
Viestit: 3375
Liittynyt: 14.08.2005 19:34

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja irmelianneli »

Eilen pace, ja keskiviikkona yläkroppa salilla. Oonkohan mä nyt jotenkin riuhtonu väärin, ku ikävähköjä tuntemuksia oikean lapaluun vieressä.. :?
Saa nähdä jaksaako tänään töitten jälkeen, ennen juhlintoja, käväistä vielä vähän tempomassa.
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 23467
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

Hyppäsin toissapäivänä bussista väärällä pysäkillä ja jouduin juoksemaan noin kilometrin matkan aivan liian nopeasti kävelykengillä. Nyt penikkatauti estää kävelemisen melkoisen tehokkaasti.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Mulli75

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Mulli75 »

Maanantaina tekniikoita ja sparrausta.

Keskiviikkona puukkohippaa :x

Tänään tekniikoita, sparrausta ja kuntopuolta mm. erilaisia vatsalihasliikkeitä 300 kpl, hyvin meni kaikki.
nypari

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja nypari »

Kohta pitäis lähteä zalille tisuja kiusaan. Ei millään jaksais, kun univelka järsii. Pakko kuitenkin mennä, kun huomenna olis tiedossa juopottelua. Liikunta plus juopottelu kun on plusmiinus nolla eli kaikki tyytyväisiä.
nypari

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja nypari »

Bluntly kirjoitti:Hyppäsin toissapäivänä bussista väärällä pysäkillä ja jouduin juoksemaan noin kilometrin matkan aivan liian nopeasti kävelykengillä. Nyt penikkatauti estää kävelemisen melkoisen tehokkaasti.
Penikat, ne penikat. Olen harkinnut leikkausta, kun ei oikein muu auta.
Edith

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Edith »

Kyllä mun on kerrottava, vaikken tätä nyt sinänsä urheiluksi laskisikaan, sillä on tämä ollut niin reipas viikko:
- maanantaina reilu tunti tehokasta kuntosaliaikaa
- tiistaina tunti balettia
- keskiviikkona tunti balettia
- torstaina tunti nykytanssia ja tunti balettia
- perjantaina tunti nykytanssia.

Tänään perjantaina oli tarkoitus mennä myös aamusta reiluksi tunniksi kuntosalille, mutta nukutti, joten en mennytkään. Menen sitten huomenna.
Jajuu, iltaisin olen voihkinut lihaskipuja niin että naapurini varmasti luulevat minulla olevan nautinnollisen seksielämän ja venytellyt kovasti.

Ensi viikolla ja siitä eteen päin samaa niin kauan kunnes syksy alkaa todella painaa päälle ja alan tehdä läksyjäkin.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Ei ollut töitä tänään, mutta paskat mä mitään repäissyt, nukuin taas iltapäivälle ja se suunnitelma oli sitten siinä.

Kävin mä kuitenkin salilla repäisemässä reippaan selkä-hartia -treenin, ja vielä äsken pelaamassa tunnin verran sulkapalloa. Fillaroin paikoista a paikkoihin b ja matkaa tuli yhteensä n. 20 km.

Olkapää ei tunnut oikein kestävän sulkapallon mättöä. Tälle päivälle uumoiltua repäisyä kokeilen uudestaan sunnuntaina, ellen keksi huomenna vajota viinan kiroihin...
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 6685
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja aasi »

Jorasin just ihan elukan lailla. Kai sekin lasketaan?
Tasan ei mene muumit kanootissa.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

aasi kirjoitti:Jorasin just ihan elukan lailla. Kai sekin lasketaan?
Riippuu minkä elukan lailla. :)

Mä vedin juuri olka-hartia -treenin elukan lailla. Tosin elukkamaisuuttani hieman hillitsi eilen sulkapalloillessa hieman hajonnut/kipeytynyt olkapää, joka käytännössä esti ojentajien tekemisen. Kokeilen palloilua vielä ensi viikolla, jos ei paikat paremman lämmittelynkään jälkeen kestä, pistän lajin vaihtoon. Ennuste on kieltämättä tyrmäävä: sama vaiva on uusiutunut säännöllisesti jo 15 vuoden ajan... :cry:

T. Nimim. "Golf-osaketta tai shakkilautaa myytävänä ikämiehelle??" :)
Yönmustaritari

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Yönmustaritari »

Viikonloppu piti olla selvinpäin. Kylläpä olikin tylsää perjantaina. Jos ei ryyppää niin ei sitten ole oikein mitään tekemistä. Katso leffa, lue kirja, hasita vittu. Ei vaan vittu kiinnostanut niin lähdin sitten juoksemaan peruslenkkiäni. Oli olut juoksuissa vähän taukoa ja oli tullut vähän ryypätty ja poltettua sikareita. Sen huomasi keuhkojen toiminnassa. Semmoista limaa irtosi juoksun viimeisen vartin ajan semmoiset määrät, että teki mieli oikein pysähtyä rykimään, kakomaan ja sylkemään. Tyydyin kuitenkin silloin tällöin kenenkään huomaamatta heivaamaan limaisen klimpin tien poskeen. Olen kuitenkin löytänyt aivan loistavan reitin, jossa on hiekkaista maastoa ja pitkitettävissä loputtomiin. Joskus siellä juostessa ei oikein ole edes hajua, mistä itsensä löytää ja sen vuoksi lenkki saattaa venähtää niin pitkäksi, että kävelyksi lopulta menee.
Avatar
Camilla
Kitisijä
Viestit: 1314
Liittynyt: 14.08.2005 23:08

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Camilla »

Tällä viikolla olen kyllä ollut aika käsittämättömän reipas. Alkuviikosta lenkillä, body pumpissa ja spinningissä. Lisäksi 10 tuntia ratsastusta. Peppu hiukkasen hellänä. Mutta viikonlopun aikana tuli todisteita että kyllä estehyppely on ainakin tehokas laji, kaverin keskisyke tunnilla 158 ja parhaimmillaan lähes 190. Pitäs ottaa joskus sykemittari koulutunnille, koska siellä on vielä hikisemmät paikat.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Tänään oli siis kevyen pyörälenkin vuoro. Reittinä Ruoholahti-Porvoo-Ruoholahti, matkaa kertyi tarkalleen n. 103 km.

Suunnitelmana oli ajaa kevyesti 3 tuntia suuntaansa ja pitää Porvoossa reilun tunnin safkis. Menomatka menikin jokseenkin suunnitelmien mukaan, joskaan ajo ei tuntunut niinkään kevyeltä, vaikka aikaa kului 2h55min, eli vauhti ei ollut päätähuomaavaa. Parhaimmillaan ko. matka on taittunut reiluun kahteen tuntiin, mutta nyt siis piti ottaa huomioon että pitäisi myös vaatimattomalla palautumisajalla pyöräyttää menopeli takaisin himaankin. Ja mielellään polkien!

Safkis kesti 1h15min, sisältäen sapuskan, lehden lukemista, hieman venyttelyä ja hiilaritankkauksen. Jalat tuntuivat kovin tukkoisilta, joten paluumatkasta vaikutti tulevan takkuinen. Mutta katso: ihan mukavastihan se lähti rullaamaan, poljin koko matkan takaisin huomattavasti kevyemmin kuin menomatkan ja aikaakin kului vartin verran vähemmän, eli 2h40min. Which was nice...

Huomenna saa mankeli maata tallissa, liikun suosiolla julkisilla...
Gina

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Gina »

Mä olen tänä viikonloppuna jumppaillut oikein ahkerasti, vatsalihaksissa tuntuu ;)

Joraaminen myös tehokasta, kylkyl.

Ratsastusaiheesta:
Istunta alkaa olla taas paremmalla mallilla kun oon jynkkinyt ahkerasti ilman jalustimia. Kesselin ohjeita pohdittu ja apuakin löydetty taas uusia reittejä hakien, kaveri ja valkku myös apuna. Hepo on saanut laukan ihan kivasti kasaan ja löytänyt kaikki jalkansa ja sit huomannut että niistä kahta taaimmaista on kiva viskoa ilmaan :D

Marko B:n valmennus to, ei muuten jännitäkkään kun ihan saatanasti. :roll:
Tsaari

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Tsaari »

Eilen pelasin pitkästä aikaa futista junnuturnauksen valmentajat vs vanhemmat näytösottelussa. En muistanutkaan miten rankkaa se voi olla, kymmenen minuutin jälkeen tuntui että kuolema korjaa kun henki ei yksinkertaisesti kuje. Kummasti sitä vaan jaksaa taas juosta kun pallo tulee kohdalle. Nyt on reidet ja nivuset ihan h****tin kipeät. Taitaa olla parempi pysytellä jatkossakin valmennuspuolella. Hiukan kipuja lievittää voitto ja neljä tehtyä maalia.
Tiikeriankka

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Tiikeriankka »

Eilen 4h ja risat metsässä pyörän kanssa ja tänään salilla.
ninnithequeen

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

Gina kirjoitti:Marko B:n valmennus to, ei muuten jännitäkkään kun ihan saatanasti. :roll:
Iiiik! :D Tsemppiä vaan sinnepäin :wink:
Avatar
irmelianneli
Kitisijä
Viestit: 3375
Liittynyt: 14.08.2005 19:34

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja irmelianneli »

Ei hittoperkule, taitaa jäädä tältäkin maanantailta urheilut väliin. Kertakaikkiaan maanantai EI OLE urheilumyönteinen päivä ja sillä sipuli.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Kokeilin vetreyttää eilisissä poljennoissa kipeytynyttä vasemman jalan polveani kävelemällä töistä tunnin verran himaan. En tiedä auttoiko. Illalla joudun taas pyörän selkään, vaikka lupasinkin huilia. Matkaa tarvitsee tehdä onneksi vain 10 km...
Dumari

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Dumari »

Wanhuus ei tule ilman oireita, viime viikkoiset pari matsia tuntuvat vielä oikeassa sääressä... Mutta ei itku auta, pelaamaan on mäntävä. Huomenna olo voi olla kyllä kaksinverroin tukalampi ja tukkoisempi.
Aito_Johanna

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Aito_Johanna »

Flunssa. Pakko pitää taukoa. En edes fillaroinut työmatkaa. :(
slam

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja slam »

hyppelin voimistelusalin portaat vanhasta muistista parin epäonnistumisen jälkeen... Joku vuosi sitten vetelin niitä viimeksi... Sitä ennen kävin yrittämässä pöydälle ja epäonnistuin semmosen kolme kertaa, joten vaihdoin maisemaa...

Asetin lastauslavan loivasti vinoon ja pomputtelin sen yläreunaan eturengaan avustuksella... sitä jauhoin muutaman minuutin. Tasapaino löytyi vähäksi aikaa, mutta kippasi pois hallinnasta aika pian... ennätys 2,5 sekunttia... Menin uudestaan pöytien luokse ja pitsaariassa oli sakkia näkemässä, joten en kehdannut epäonnistua, kun pari kertaa... Noin kolme kertaa yritin ja yhdellä onnistui...

Lopuksi lähdin polkemaan muuten vaan hiljakseen jalkakäytäviä pitkin ja tulin jäähallin kautta koneelle... Jäähallilla hain rampista vähän vauhtia takaperin ajoon... meni ainakin 1/3 osan takaperin siitä, mitä sitä joskus aikoinaan paiskoin... paikkakin oli kyl vähän eri...

Yhteenveto:

Ei tullut tarpeeksi edes hiki ja lihakset eivät väsyneet tarpeeksi... mut tarttis mukavamman ajopaikan... (kaapelikeloja, putkia ja lavoja mukavissa asennoissa ja betonirenkaita) :P
nypari

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja nypari »

irmelianneli kirjoitti:Ei hittoperkule, taitaa jäädä tältäkin maanantailta urheilut väliin. Kertakaikkiaan maanantai EI OLE urheilumyönteinen päivä ja sillä sipuli.
Tää pokkuroi ihan simona ja homona. Aamulla kiristeli kuin pienellä oravalla. Lauantain rockhenkiset virvokkeet latistivat tunnelman ja kurkkukipu vimmeisteli olotilan sietämättömällä täsmäosumalla.

Huomenna vois herätä virkeänä, mennä päivällä rullisteleen(vielä kun voi) ja illalla vaikka salille selkäfilettä kasvattamaan. Siirsin työpäivänkin, jota saisin nukuttua tarpeeksi.

Ei tartte taas juora herran aikaan...
slam

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja slam »

kävin ajamassa ihan unelma mestalla... Tasaisella kallio alustalla oli lohkareita, joihin sai otettua vauhtia... Taitotaso oli vaan aika huonoa, mutta täytynee käydä uudemman kerran testaamassa.

Painelin myös järveen urheilun jälkeen. Oli aikas viileetä kamaa tua vesi...
Vastaa Viestiin