Mömmöm-kisojen kisatiimi

Yleinen lätinä jä kitinä
silsakenraali™

Mömmöm-kisojen kisatiimi

Viesti Kirjoittaja silsakenraali™ »

Vituttaa, vituttaa kuuntelen. Myötähäpeä->häpeä->myötähäpeä. Miksi, oi miksi? Siis Raipe ja Tiki, midvit? Heidän ulosantinsa on keskivertoihmistä selvästi huonompi, enkä lähtisi kehumaan kiekkotietämykselläkään, jos verrataan muita kommentaattoreita.

Nämä kaksihan saavat "suuret massat liikkeelle", heihin maallikkokatsoja voi samaistua, heitä kiekkoidoleina pitävät saavat vastinetta myös kauden jo päätyttyä. Niin, niin, niin.

Tami tais vetää keilapallon nekkuunsa, kun Tapio "mulla-on-korvis" Suominen grillasi sitä SM-liigan playoff-voittoprossalla, eikä varmasti tule töllöön nolattavaksi vähään aikaan? Ara on mielestäni erittäin miellyttävä kuunneltava, asiantunteva, sujuvapuheinen ja analyyttinen. Ja onhan noita teräviä ja supliikkeja pelaajiakin, valmentajista puhumattakaan.

Keitä näkisitte kisastudiossa mieluiten nyt kun tosipelit alkavat?
Chantal
Kitisijä
Viestit: 7
Liittynyt: 07.09.2005 13:49

Re: Mömmöm-kisojen kisatiimi

Viesti Kirjoittaja Chantal »

Hetki piti miettiä kuka olisi mies paikallaan kommentoimaan loppumittelöitä ja yksi on ylitse muiden, eli oma henkilökohtainen suosikki virkaan olisi Hannu Kapanen. Se kivan rento, letkeä tyyli yhdistettynä miellyttävään ääneen puree tähän penkin kuluttajaan ja onhan sillä tietty sitä tietotaitoakin...

Joskus taisi ollakkin kommentoimassa Olympia kiekkoilua (Nagano?) ja suoriutui silloin mielestäni urakasta ihan mallikkaasti.

Totaalinen yök-yök olisi aurinkokuninkaaksi itseään vaatimattomasti tituleeraava, besserwissereiden mm pystit kaikilta vuosilta kahminut Tami. Sen ukkelin voisi lahjoa pysymään poissa tv-ruudusta jollain solarium lahjakortilla ikuisiksi ajoiksi, en jäisi kaipaamaan!!!
Vastaa Viestiin