Käyttäjien esittelyketju

Yleinen lätinä jä kitinä
sincia

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja sincia »

Miksi ihmeessä kirjoitan tänne mitään jos en kerran halua, että niitä kukaan lukee. Ainakaan kukaan tuttu. Pitäis jo tietää että aina joku löytää minut.

Tämä on ehkä enemmänkin joku interaktiivinen päiväkirja. Pitänee siirtyä manuaaliversioon. Julkinen elämäni taitaa loppua tähän. Virtuaalinen realityshow on sincian osalta ohi, ainakin tällä tasolla. Katsotaan jos intoudun piilovittuilemaan joku päivä :P
Viimeksi muokannut sincia, 06.10.2005 17:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
aimohaiku

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja aimohaiku »

No hej!

Hmm.

Aimo on kolmikymppinen helsinkiläistynyt herrasmies, joka ansaitsee elantonsa valkokaulustyöläisenä konttorissa. Vapaa-ajallaan harrastaa kityilyn ohella myös liikuntaa sekä kulttuuria eri muodoissaan.

En tiedä miksi eksyin Kityyn. Mutta tänne jäin.
Viimeksi muokannut aimohaiku, 05.11.2005 10:22. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
pix
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 176
Liittynyt: 15.08.2005 22:35
Paikkakunta: jkl

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja pix »

nainen. 25 vee. opiskelija. varattu.
siinäpä tärkeimmät..
Viimeksi muokannut pix, 27.11.2006 22:47. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
ManZel

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja ManZel »

Täytyy kokeilla hieman asiallisempaa linjaa:

Terve, olen manzel, hutunkeittäjä. Tuntuu ihanalta saada sanoa se viimein näin julkisesti. *helpotus*
(Sanalle hutunkeittäjä ei ole järkiperäistä selitystä. Hutunkeittäjä on vain hutunkeittäjä.)

Mz on nuorehko henkilö, joka asustelee yksikseen pääkaupunkiseudulla. Opiskeluelämästä hällä on pari välivuotta takana ja vielä yksi edessä. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat tätänykyä selvät. Nämä töissä vietetyt vuodet ovat mainiolla tavalla antaneet hälle sekä aikaa totetutta itseään että lisänneet kummasti motivaatiota opiskelua kohtaan.

Mankeli on lääpällään taiteeseen, erityisesti musiikkiin ja varsinkin sellaiseen mitä monet (mm. hänen kaverinsa) pitävät roskana. Mz lopetti 14 vuotta kestäneen kilpaurheilu-'uransa' muutama vuosi sitten tajuttuaan että kuntoilu voi myös olla kevyt elämäntapa, eikä veren maku suussa tapahtuva väkinäinen kidustus.

Mz pitää monista asioista, mutta vielä useammista ei. Hannele Laurista ja hänen yksityiselämästään kiinnostumisen jälkeen pahin kauhuskenaario olisi todennäköisesti paikalleen jämähtäminen eli lopettaa itsensä kehittäminen elämän eri osa-alueilla. Lisäksi yleisesti aivoton laumakäyttäytyminen, hyvänä esimerkkinä skinien toiminta - jolle ei tahdo löytyä järkeviä perusteita - ei kiipeä kovinkaan korkealle hänen arvostuslistallaan... Positiivisimpien asioiden pariin: ehkä on väärin sanoa että hän pitäisi, mutta asioiden tulkitseminen väärin on se juttu jossa hän on hyvä.

Cityyn/kityyn mz jumiutui vhän yli vuosi sitten ja sillä tiellä on näemmä edelleen. Se jokin täällä pidättelee. Uuden tietokoneen ja nettiyhteyden hommaamisen myötä käyntimäärä kasvoi hieman viime syksynä, muttei onneksi ole räjähtänyt käsiin. silleen niinq.
Viimeksi muokannut ManZel, 17.08.2005 15:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
bedlam

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Bedlam on lokakuussa 30 täyttävä pojanveitikka, jolta iästä huolimatta yhä papereita sikareita ostaessa udellaan. Seurustelee toisen kityläisen kanssa ja piakkoin asustaa saman katonkin alla. Kahden nörtin lisäksi huushollia kansoittavat kissa nimeltä Tuulikki ja kohta myös kauniimman puoliskon mukanaan tuoma lintuparvi.

Käyttelee Kityä lähinnä työaikana, koska ei keksi työajalleen järkevämpääkään käyttöä. Harrastuksiin kuuluu musiikinkuuntelu, kitaran/suunsoitto, säveltely, elokuvat ja ajoittainen kuntoilu.
Tiikeriankka

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Tiikeriankka »

Ikivittuuntunut kyynikko. Argumentoi älykkäästi tyyliin "niin varmaan", "just joo" ja "mutsis oli". Osaa olla purematta ihmisiä julkisella paikalla. Keskittyy nykyään enemmän lukemiseen kuin kirjoittamiseen.
Avatar
I.M.Weasel
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 129
Liittynyt: 14.08.2005 19:28
Paikkakunta: Hiki

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja I.M.Weasel »

Cityssä nickillä Wickedweasel nyt kityllä (1&2) Olen Näätä.

Joka asiaan mielipide, halusit tai et. Vapaa-ajallaan viikonloppuisin viihtyy yleensä silinteri päässä. Karvaisten kaveri henkeen ja vereen. Aina menossa tai ainakin tulossa. Perpetuum mobile - hyvässä ja pahassa.
Mikä on tämän päivän miehen naisihanne? Ayshire lehmä: isot daisarit, mutta kylkiluut näkyy.
Patz

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Patz »

Tissikuningattareksikin tituleerattu UnelmaSäleikkö, tottelee paremmissa piireissä myös nimeä patz, eksyi Cityn palstoille kuluttamaan ylimääräistä aikaa ja "puhumaan" suomea reilu vuosi sitten muutettuaan ex-miehen työn perässä rapakon taakse. Aikaisemmin hänet saattoi löytää jo edesmenneestä sexshopista pikkutuhmia tarinoimassa posket kuumottaen.

Luonteeltaan tämä liki kolmekymppinen jousimiesnainen on äkkipikainen ja arvaamaton, mutta halutessaan myös äärimmäisen rakastettava. Vaikuttaa palstalla seksin kuningatarelle vaikka todellisuudessa on siveyden sipuli. Tekee kaikkea joko on tai off, ei tunne harmaan sävyjä harrastaessaan. Miesrintamalla jääkuningattaren tittelin ansainnut, joskin väärin perustein. Todellisuudessa tämä paksunahkaiseksi luultu, pelottavaksikin haukuttu neito on sisimmässään haurasta kristallia, joka sirpaloituu kyyneliä vuodattaen yhdestäkin pahasta sanasta oikealta henkilöltä. On erakko mutta tekee irtiottoja tylsyydestään pääkaupunkimme yöelämässä tasaisin väliajoin. Uskoo kohtaloon ja siihen että paha saa aina palkkansa.

Työkseen tämä palstojen tissikuningattareksi kruunattu neiti kouluttaa pikkuisia esimiehiä ja tuottaa koulutusmateriaalia. Opiskellakin hän yrittää, joskin vaatimattomin tuloksin. Maalaistyttönä pk-seudulle liki 10 vuotta sitten muuttaneena haaveilee palaavansa juurilleen, ja onkin ostanut asunnon keskiseltä uudeltamaalta. Tietää olevansa onnellinen kädet tungettuna multaan. Taikoo mielellään ystävilleen gourmet-aterioita mutta vain jos välineet ovat tarpeeksi ammattimaisia (lue:veitset teräviä).


-oikeudet muutoksiin pidätetään-
Avatar
snowmen
Elämätön Kitisijä
Viestit: 283
Liittynyt: 14.08.2005 19:11
Paikkakunta: Itävaltava
Viesti:

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja snowmen »

Snowmen on lumesta ja talvesta tykkäävä vähän yli kolmekymppinen lumiukkeli jonka haaveena on vielä joskus päästä takasin canadan lumisille vuorille asustelemaan.
Perheeseeni kuuluu ihQ Lumienkeli jolle olen menettännyt sydämmeni ja jonka kanssa jaan matalan lumilinnani jossa myös asustaa myös kolme kissaa...
-Eihän tuolla naamalla voi muuta tehdä, kuin kusta muuntajaan-
Mida

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Mida »

Absolutisti ateisti maalaisflikka, joka joskus aina sanoo jotakin, mutta yleensä vaa laiskuuttas lueskelee.

blogissa lisää. Paaaaljon enemmän.

Sinkku nytten. Ja ihmettelee millä ajalla oikein ehtisi harrastaa nettideittailua, kun real life painaa päälle työharjoitteluineen ja tentteineen. Mutta väliäkö sillä. Maalla on mukavaa.

Innostunut kropan pienestä rääkkäämisestä nyt, kun järvibongailu on saattanut kasvattaa kuntoa. Mitä? Voisiko minulla olla hyvä kunto? Ei voi olla totta!
Na

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Na »

Anna, 25-vuotias nainen Helsingistä. Ravaa yliopiston, työn ja kodin väliä.
Harrastaa pitkänmatkanjuoksua, haaveena juosta marathon ensikesänä. Lukee, musisoi ja syö paljon karkkia vapaa-aikanaan.
Seurustelee.
ninnithequeen

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

ninnithequeen:
28 vee, lyhyt, leveä ja pitkähiuksinen noin niinkuin ulkoisesti.
Kova nauramaan. Sanoo ennenkuin ajattelee. Kova suustaan. Tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa - jos haluaa. Totaalinen Kityaddikti.

Tarjoilijanhommia tehnyt puolen ikäänsä, siirtynee nyt syksyllä "normaalihommiin" eli 8-16 ja viikonloput vapaat.

Perheeseen kuuluu mies, kohta 3 vuotias tyttö, kaksi kissaa ja kaksi kania. Asustamme itä-Helsingissä kohta neljättä vuotta, lähtöjämme olemme Espoosta.
Avatar
Mojo
Kitisijä
Viestit: 1417
Liittynyt: 14.08.2005 19:00

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Mojo »

M-ojo

Turkulainen läpikotaisin. Kityn ainoa? Ehkä? :think:

Ei yleensä paljon sanottavaa. Mutta kun jotain sanoo, se on melko varmasti paskanjauhantaa. Tulee yleensä toimeen ihmisten kanssa mutta sisällä paatoutuneen ärsytyksen esiin tullessa voi olla yks saatananmoinen kusipää.

Duunari, jota fyysinen työ kiinnostaa enemmän kuin 8 tuntisia istuskelusessioita jossain konttorissa. Tällä hetkellä varastomiehen hommia. Viihdyn, mutta liksa on paska. :roll:

Harrastaa joukkueurhelulajeja mielummin kun yksin istensä rääkkiä. Tosin makuukamariurheilu on viime ajat hoidettu ihan itse :? Joukkuekaveria etsiskellessä ei muuta voi.

8)
Tää on semmonen iso projekti johon tuotannollisista syistä yleensä tarvii sekä uros- että naarastehtaan
AarneAnkka

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja AarneAnkka »

Jaa tänne pitää esitellä itsensä uudestaan. Mitäs mä nyt tällä kertaa keksisin...

Oon kolmenkympin kriisin just aloittanut mies joka on alunperin kotoisin Turusta josta siirryin Irlannin kautta koukaten Espooseen töiden perässä. Työt liittyvät tietokonepeleihin. Niiden väännön yli jäävällä ajalla harrastan kaikkee semmosta nysväämistä niiq piirtäminen (jäänyt taka-alalle), musiikin säveltäminen (jäänyt taka-alalle), populääritieteiden ahmiminen (jäänyt taka-alalle) ja lukeminen (jäänyt taka-alalle... kysymys kuuluukin, mitä nykyään on etualalla? Sähköposteihin vastaaminen?). Liikuntaakin yrittelen tässä etten ihan olminkelmeäksi näivety.

Jotkut sosiaalisankarit tulee kaikkien kanssa toimeen ja on loistotyyppejä, mut mä oon kai joidenkin mielestä ihq symppis, toisista ärsyttävä ja joistakin -tun -sipää. Kaikkia en osaa miellyttää kai sitten. Etsiskelen tässä oikeaa suuntaa, törmäilen, kolhiinnun ja päästelen sammakoita, mutta kaippa sitä voi oppia vain virheitä tekemällä. Sitq vihdoin alkaa tajuta jostain jotain, onkin jo aika heittää veivit. Elämä on.

Haaveista pitäis kertoa? Joo, kerron sitten kun muistan mitä ne olivatkaan. Kuva
Avatar
Lapitii
Kitisijä
Viestit: 2910
Liittynyt: 16.08.2005 16:16
Paikkakunta: Tre

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Lapitii »

Fuck-a-round-culture-beat-beach-bitch
Viimeksi muokannut Lapitii, 22.08.2005 20:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tuhmasta päästä nauttii koko ruumis.
WanhaPervo

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja WanhaPervo »

37v, 3:n lapsen isä. Naimisissa, Espoolainen, pienyrittäjä.
Storytuuli

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Storytuuli »

Tuulenlapsi.

Entinen underground kissa Helsingistä.

Nykyinen maalaistalon emäntä hämeessä.

Tuhattaituri; viihdyttää ja kiihdyttää tällä hetkellä yhtä miestä.

Ajaa punaisella mersulla.

Tatuoitu blondi.

Lujuus on lempeyttä.
Avatar
Tinkezione
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 107
Liittynyt: 16.08.2005 19:08

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Tinkezione »

Olen vasta 34-vuotias ikinuori, isokokoinen ja hauska hevimies. Asustelen Kity-lurkkeriksi muuttuneen maailman ihanimman naisen kanssa Sörnäisissä, duunailen pelialalla ja harrastan musiikkia monissa eri muodoissa. Viime aikojen suurimpana innostuksen kohteenani voitaneen mainita laulaminen ja erityisesti Hevikaraoke.
Yönmustaritari

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Yönmustaritari »

Yön musta ritari. On mahdollesti aiemmilla nimimerkeillä luonut jonkinasteisen tunnistettavuusasteen ainakin siinä mielessä, että muut osasivat k.o lauseet hypätä yli. Aloitti cityssä tuttavan painostuksesta ja lopetti k.o palvelun ylläpidon painostuksesta.

26 vuotias jäärä, joka oli jossain elämän vaiheessa lähes erakko mutta omaa kuitenkin, elämän varrella tarkoituksella minimoidun, läheisriippuvuuden. Vihaa tietokoneita, koska ne ovat työvälineitä eli on enemmälti konsolimiehiä. Asuu yksin, nukkuu yksin, syö yksin mutta juopottelee ja harrastaa porukassa. Harjoittaa kamppailu-urheilua(toim. huom. ei kilpaile) mutta ei tarkkaile syömisiään enempää kuin mitä terveenä pysyminen vaatii. Nikotiiniriippuvuuden nitistänyt mutta ei aivan kaikista tavoistaan päässyt.

On elänyt siveätä elämää hyvin hyvin pitkään ja kritisoinut lähinnä muiden lutkailuja. Aiemmin asetetut henkilökohtaiset tavoitteet on saavutettu(2005) eikä uusia tavoitteita vielä toistaiseksi ole asetettu. Lyhyen tähtäimen tavoite olisi tietenkin päästä suorittamaan penetraatio. Siveellisellä elämällä ja muita kunnioittavalla asenteella tähän ei olisi edes päässyt mutta nimimerkinvahdoksen myötä koittaa allekirjoittanut kääntää uutta lehteä elämässään myös tämän osalta.

Tähän mennessä saavutetut tavoitteet ovat tosiaan olleet pitkän tähtäimen päämääriä ja nyt niistä hyppääminen tällaiseen, jonka saavuttaminen hyvin monella urokselle on ihan pikkujuttu. Vuosien lutkien kritisointi pitäisi nyt kääntää päälaelleen ja muuttua itse siksi mitä ennen vihasi eniten. Katsomme pystyisikö mahdollisen tapauksen jälkeen kutsumaan itseä itseään kunnioittavaksi.

Ei pahoita mieltään juuri mistään, koska kohtelee suurinta osaa kanssaeläjistä pohjasakkana. Käyttäytyy korrektisti ja puhuu kirjakieltä vaikka kirjoittaa kuin pullopersesika. Häpeää huonoa yleistietoaan ja laskupäätä mutta korvaa sen valmiilla taulukoilla tai potkulla suuhun.

Pitää työstään ja osasta työtovereita. Jos ei ole muuta tekemistä niin istuu konttorilla niin kauan kun viitsii. Tekee joskus niitä juttuja jopa huvikseen. Nauttii harrastuksistaan sekä aihetta sivuavista elokuvista. No ja elokuvista tietysti yleensäkin. Säilyttää kirjahyllyssään puskurivarastona viittä kirjaa, johon ei ole tullut lisäystä vuoteen kun ei ole tullut luettuakaan. Ei mielellään käytä kirjastoa. Ei mielellään käytä mitään muiden.

Vihaa katsoa ja lukea viehättävien naisten kuvia tai kirjoituksia, joista myöhemmin ilmenee "varattu" tai "ei vittu mitään mahiksia". Yleensä tuo "ei vittu mitään mahiksia" tapahtuu joka tapauksessa myös rumempien tapausten kohdalla, mikä ei ole lainkaan hyvä juttu em. penetraatiosuunnitelmaa ajatellen.

Edit: tarkennus
Avatar
voyager2
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 110
Liittynyt: 16.08.2005 7:20
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Voyager

Viesti Kirjoittaja voyager2 »

Voyager2 on katsonut oikeudekseen kaapata nimimerkin luotaimilta jotka poistuivat aurinkokunnasta samoihin aikoihin kuin ao. aloitti surffailut bittiavaruudessa. Asustaa Suomneidon rectumissa ja löysi cityyn kesällä -04 heräillessään talvihorroksesta. Väritön, mauton ja hajuton persoona joka mielellään mietiskelee ja haaveilee kaikenlaisista asioista, muttei tyrkytä niitä helposti muille. Ei harrasta chattailua kuin aniharvoin ja sillonkin mieluiten kaapittaa, kun ei harrasta sosiaalipornoa julkisesti niinQ te alhaiset itsensäsaastuttajat... nih!!

Kokenut parisuhde elämän kaikki kirjot avioliitosta lähtien ja suhtautuu skeptisesti ajatukseen että vielä josku löytäisi jonkun jolle antaa kaikkensa, kun on sitäpaljon tullut kuraa niskaan otettua. Viimeisimmästä alkaen matkaajan kyydissä on pysytty: 9 vuotta josta aviossa 4v. Sitä edeltävät 5v/3v/2v jne 6-8 suhdetta takana. Trendinä lähinnä huolestuttavaa, sikäli että näillänäkymin seuraavan suhteen päättyessä (toivon hartaasti ettei päättyisikään) olisin iässä jossa suhteita solmitaan luultavasti rollattorin ja suoliavannepussin kanssa. Tämän tiedostaminen on aiheuttanut houkutusta elämäntyyliin joka ei ole tunnetusti yksi pitkän elämän salaisuuksista.

Suuri Dream Theater fani jonka omat musiikkiharrastukset ovat viimeaikoina jääneet vähemmälle. Liikunnalliset aktiviteetit tällähetkellä sulkapallo ja salibandy.
Avatar
brona
Kitinän uhri
Viestit: 812
Liittynyt: 16.08.2005 1:26
Paikkakunta: Saari Idässä

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja brona »

Bronaan voi törmätä Keskuspuistossa harppomassa ylivilkkaan corgiherran perässä, Nurmijärvellä hevosen selässä, suhaamassa duunimicralla ympäri Helsinki-Vantaa-Espoota tahi viikonloppuna kenties keskustan baareissa. Ensi kuusta lähtien myös Viikin luentosaleissa.

Cityyn eksyi joulukuussa-04 ystävien perässä. Paria kuukautta myöhemmin löysi keskustelupalstat ja niiden koukuttamana sitten Kityyn...loppua ei näy...ehkä sitten jos löydän unelmieni 185-senttisen japanilaisen.
Nainen_x
Kitinäaddikti
Viestit: 97
Liittynyt: 24.08.2005 16:50
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Nainen_x »

Minä, Nainen_x olen seurannut cityn ja nykyisin kityn kirjoituksia parisen vuotta. Joskus olen jopa vaivautunut kirjoittamaan itsekin muutaman sanan, mutta pääasiassa olen vain seurannut muiden kirjoituksia. Jos sydäntäni lähellä oleva aihe tulee vastaan, niin reagoin...

Olen 30 -vuotias stadiin 10 vuotta sitten kotiutunut hämäläinen. Hidas ja jääräpäinen siis...

Haaveena onnellinen elämä ja mökki Saimaan rannalta.
santtu

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja santtu »

Hej.

Olen viehättävä ja kaunis kolmekymppinen Kumpulasta. Pidän sormien työntämisestä multaan. Rakastan antautumista, seikkailua ja kohtaamisia syvissä vesissä.
Viimeksi muokannut santtu, 26.08.2005 14:32. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Wanderlei
Wannabe-kitisijä
Viestit: 3
Liittynyt: 25.08.2005 12:54

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Wanderlei »

yli 30-vee setä Länsi-Suomesta.
Vaimo, lapsi, koira, rivari, farmariauto, 8-16 työpaikka.

Minusta piti tulla rock-tähti.
Kuinka tässä nyt näin kävi ?

Hyvin vahvat ja perustellut mielipiteet kaikkeen.
Mitään ei uskalla sanoa.

Antakee armolaukaus.
Kiitos.
Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4593
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Käyttäjien esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Mylwin »

Miekkonen, 25, oleskelupaikka santahamina tahi helsingin kamppi. Leikkii määnpäällystyskarkeakoulussa olevansa ihmisentappokone.
Pitää hevistä.
Rauhallinen ja inhoaa väkivaltaa, poislukien eläinten kaltoinkohtelutapaukset jolloin kierrokset nousevat aikasta nopsaan.
Penisnenäinen ääliö ja urpo.
Siinäse, kiittianteexpoks.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
Vastaa Viestiin