Tädille musiikkia?

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
menhir

Tädille musiikkia?

Viesti Kirjoittaja menhir »

Musiikkisoittimeeni on viime aikoina eksynyt lähinnä yksi levytys; Wigwamin parhaat palat- kokoelma(itse koottuna versiona). Toisinaan työnnän soittokoneeseen myös vaikkapa Alamaailman Vasaroita, YUP:tä, Joni Mitchelliä, Tom Waitsia, etnoa, jaskaa.. Vaan ongelmapa on tuo, että hallussani oleva musakki tuntuu olevan jo tehosoitettu ja korvani alkavat kaipaamaan vaihtelua. Siispä arvon Kitinän musiikkientusiastit, suositelkaa tädille uutta musaa! (kun itse ei jaksa/ehdi paneutua aiheeseen, niin ulkoistanpa ko. homman tänne)
Avatar
LillyMunster
Kitisijä
Viestit: 2007
Liittynyt: 15.08.2005 12:55

Re: Tädille musiikkia?

Viesti Kirjoittaja LillyMunster »

Kokeile Kingston Wallia.
Monesti sitä ajattelee leikkivänsä hengellään. Pitäisi aina pitää mielessä, että siinä touhussa saattaakin leikkiäkin terveydellään, ja se on jo ihan toinen juttu...
bedlam

Re: Tädille musiikkia?

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Jos Wigwam kerran iskee, niin oletko perehtynyt Pekka Pohjolan soolotuotantoon? Mielestäni kautta aikain ehdottomasti hienointa kotimaista intstrumentaalimusiikkia. Nyt on pää sen verran tyhjä, että tarvitsee juoda kannullinen kahvetta jatkaakseen.
menhir

Re: Tädille musiikkia?

Viesti Kirjoittaja menhir »

bedlam kirjoitti:Jos Wigwam kerran iskee, niin oletko perehtynyt Pekka Pohjolan soolotuotantoon?
Juuh kyllä Pohjola iskee! Kumpi tulikaan ensin, Pekka vai Wigwam? Njoo, taisinpa löytää tuon Pekan ensin ja Wigwamin vasta jälkeensä, molemmat kuitenkin samoihin aikoihin pari-kolme vuodenkiertoa sitten. Keesojen lehto oli ensimmäinen teoksensa, johon tutustuin ja joka vieläkin kolahtelee eniten, eritoten tuo Matemaatikon lentonäytös, joskin jokseenkin kaikki kappaleet ko. levyllä kiemurtelevat jonnekin sieluun saakka. Planetist-kipale (kauneimpia Pohjolan sävellyksiä mielestäin) on soinut viime aikoina eniten (kun on tuolla "Wigwamin kootuilla") ja lapsosenikin tuota diggailee kovin -onnistunutta musiikkikasvatusta..?

Kiitos myös muille ehdotuksista, otetaan harkintaan -tosin tuosta säkkipilli-ideasta en ole niinkään varma..
slam

Re: Tädille musiikkia?

Viesti Kirjoittaja slam »

japanilaista polkkaa? tai veneen pohjasta sävellystä kannattaa itsekkin äänittää c-kasetille
Vastaa Viestiin