Ruisrock

Info tulevista miiteistä
killkill

Re: Ruisrock

Viesti Kirjoittaja killkill »

Tyhmää kun Subbarit vetää noin aikaisin, ei millään ehdi Mansesta puoleksi päiväksi alueelle. Meikäläisen rokkailu taitaa alkaa Apocalypticasta, jonka jälkeen aletaan urheilujuoman nauttiminen, notta kuntohuippu ajoittuu Danko Jonesiin. Jos yleisön seassa näkyy joku pogoaja, joka näyttää ehdottomasti liian vanhalta - hyvällä tavalla - pomppimaan kuin Martti Syrjä vuonna 1978, se en todennäköisesti ole minä vaan se viereinen kaveri :)
bedlam

Re: Ruisrock

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Pela- ja lasuöille olisi vielä yösija hieman hakusessa. Kaverit aikoivat telttailemista harrastaa, mutta eihän vanha saa nukuttua sellaisissa olosuhteissa.
sanctus

Re: Ruisrock

Viesti Kirjoittaja sanctus »

Opiate ja Sober ovat nyt molemmat keikkasetissä. Aika maittavaa.
Avatar
Mojo
Kitisijä
Viestit: 1417
Liittynyt: 14.08.2005 19:00

Re: Ruisrock

Viesti Kirjoittaja Mojo »

Tjongtjong!

Lippu varattu, saaristo peruttu. Yösijaa vielä tarjolla yhdelle tai pariskunnalle (tai miksei kahdelle jolle kelpaa vuodesohva sukupuolesta ja suhteilusta riippumatta)

Jotenka herääpi tuo pieni ideantynkä eloon. Etkoilut? Jatkoilut? Saunoilut? Grillailut? Anyone.... mihin aikaan ja miksi. Ehdotuksia otetaan vastaan.
Tää on semmonen iso projekti johon tuotannollisista syistä yleensä tarvii sekä uros- että naarastehtaan
Avatar
KisSandra
Kitisijä
Viestit: 1126
Liittynyt: 14.08.2005 21:43
Paikkakunta: Hevonvitunjeera jota Tyrnäväksikin kutsutaan

Re: Ruisrock

Viesti Kirjoittaja KisSandra »

Mieluusti olisin täälläkin mutta tyydyn nyt sitten kuitenkin vaan pitämään omeja synttärikemujani kotipuolessa..
Pikku Myy veti henkeä nenän kautta ja puhalsi sen ulos hampaiden välistä hyvin keljulla tavalla, joka merkitsi:En-ole-eläissäni-kuullut-mitään-näin-hullua.
(T. Janson: Muumipappa ja meri)
SikaMika

Re: Ruisrock

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Sain yösijan, joten olen messissä. Kaupungissa viimeistään lauantaina ja rokkaamassa sunnuntain. Järkkäilkääs, oi saapujat, jotain etkon tynkää lauantaille niin Sika-setä pääsee moikkaamaan vanhoja tuttuja ja tapaamaan uusia!
bedlam

Re: Ruisrock

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Mojo kirjoitti:Yösijaa vielä tarjolla yhdelle tai pariskunnalle (tai miksei kahdelle jolle kelpaa vuodesohva sukupuolesta ja suhteilusta riippumatta)
Vieläkö yösijaa olisi vapaana? Mielelläni ottaisin tarjouksen vastaan ainakin la-su-yölle, ehkä tarvitsisin majapaikkaa edellisellekin yölle, jos perjantain kyytiin ehdin hypätä. Jotkut etkoilut tai jatkoilut ois kyllä todellakin jees.
Vastaa Viestiin