Grillausosastoo
-
- Kitisijä
- Viestit: 18767
- Liittynyt: 15.08.2005 3:14
- Paikkakunta: Hell
Grillausosastoo
Grillasin viime lauantaina kaasugrillissäni oma marinoimaa porsaan perhosleikettä, tuli ihan hyvää.
Marinadi,
2 dl rypsiöljyä
1dl viinietikkaa
2rkl soijakastiketta
1 iso sipuli
murskattu valkosipulin kynsi
1 rkl mustapippuria
2 rkl suolaa
Marinointi yön yli jääkaapissa.
Grillauskastike öljy.
Marinadi,
2 dl rypsiöljyä
1dl viinietikkaa
2rkl soijakastiketta
1 iso sipuli
murskattu valkosipulin kynsi
1 rkl mustapippuria
2 rkl suolaa
Marinointi yön yli jääkaapissa.
Grillauskastike öljy.
Pyyhin Netikettiin..
Re: Grillausosastoo
Mä oon ihan vallan rakastunu noihin savuryynimakkaroihin.
Paljon parempia kuin tavalliset, ja grillatessa yyberherkullisia.
Paljon parempia kuin tavalliset, ja grillatessa yyberherkullisia.
Re: Grillausosastoo
Joku fiksu: kertokkee nyt, miten niistä minimaisseista tulee hyviä?
Tänään ois tarkotus grillata niitä ja vartaita ja pihvejä. Maissiosasto vähän ihmetyttää, ku ei oo koskaan kokeillu
Tänään ois tarkotus grillata niitä ja vartaita ja pihvejä. Maissiosasto vähän ihmetyttää, ku ei oo koskaan kokeillu
-
- Kitisijä
- Viestit: 2445
- Liittynyt: 14.09.2005 17:11
- Paikkakunta: Hämpton
Re: Grillausosastoo
minimaissia en oo grillannu, mutta kai siihen pätee samat kun tavalliseen maissiin: muistaa pyöritellä ahkerasti ettei pala, riittää että on kuuma, ei tarvitse olla musta. grillisoosia niskaan jos maku on itselle liian vaisu.
Me transmitte sursum, Caledoni!
Re: Grillausosastoo
Itse tykkäsin maissista niin, kun laitoin siihen voita ja suolaa grillatessa.
Ihan basic, mutta oli maukasta.
Ihan basic, mutta oli maukasta.
Re: Grillausosastoo
Juuri näin teimme. Kohta kerron, miltä maistuu.tonttu kirjoitti:Itse tykkäsin maissista niin, kun laitoin siihen voita ja suolaa grillatessa.
Ihan basic, mutta oli maukasta.
Re: Grillausosastoo
Maisseista tuli hyviä. Foliossa tehtiin, ja voita ja suolaa seassa. Nam.
Tytär ei meinannu muuta syyäkkään ku maissia
Tytär ei meinannu muuta syyäkkään ku maissia
Re: Grillausosastoo
Kalkkunavartaat = namskis.
Ainoana miinuspuolena grilli oli ehkä astetta turhan isolla teholla, joten vartaan pinnasta tuli hiukan, tuota, polyaromaattinen.
Hyvää lihaa ja oivallinen marinadi. Jos minä saan päättää, niin näitä syödään meillä toistekin.
Ainoana miinuspuolena grilli oli ehkä astetta turhan isolla teholla, joten vartaan pinnasta tuli hiukan, tuota, polyaromaattinen.
Hyvää lihaa ja oivallinen marinadi. Jos minä saan päättää, niin näitä syödään meillä toistekin.
Re: Grillausosastoo
Kyllähän se normaalisti on oikein mainio tapa tehdä maukasta ruokaa.
Tosin niban tyylillä se on loistava tapa tehdä orgaanisesta ruuasta lisää hiiliä grilliin.
Tosin niban tyylillä se on loistava tapa tehdä orgaanisesta ruuasta lisää hiiliä grilliin.
-
- Kitisijä
- Viestit: 18767
- Liittynyt: 15.08.2005 3:14
- Paikkakunta: Hell
Re: Grillausosastoo
Hyvä ettei sitten maistu, mitähän se epäorgaaninen ruoka sitten on..? kiviä?Herra Manala kirjoitti:Kyllähän se normaalisti on oikein mainio tapa tehdä maukasta ruokaa.
Tosin niban tyylillä se on loistava tapa tehdä orgaanisesta ruuasta lisää hiiliä grilliin.
Pyyhin Netikettiin..
-
- Kitisijä
- Viestit: 4593
- Liittynyt: 16.08.2005 15:25
- Paikkakunta: Kouvostoliitto
Re: Grillausosastoo
Älä nyt, mie vedin ainakin kaksi karsinogeenimakkaraa koffin miitissä. Vähän kun rapsutteli enimpiä pois niin hyvin meni suusta sisään.Herra Manala kirjoitti: Tosin niban tyylillä se on loistava tapa tehdä orgaanisesta ruuasta lisää hiiliä grilliin.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
- Ann 2005
Re: Grillausosastoo
Kaverini opetti minulle varsin hyvän tavan viillellä makkara. Vinoja, lähes makkaran suuntaisia 3 cm viiltoja makkaran ympäri, sitten toinen kierros niiden alapuolelle niin että ne menevät lomittain, jne.
Siis niiq näin:
///
///
///
///
... mutta niin että viillot menevät lomittain. Makkarankuoresta tulee tavallaan 'verkko' joka venyy.
Näin makkaraan tulee paljon rapeaksi muuttuvaa reunaa, eikä se poksahda auki turvotessaan. Testattu on, ja toimii. Makkara ei tällöin tosin naurakaan, joka voi haitata jotakuta.
Hitsi, nyt alko tehdä mieli grillimakkaraa. *kuolaa*
Siis niiq näin:
///
///
///
///
... mutta niin että viillot menevät lomittain. Makkarankuoresta tulee tavallaan 'verkko' joka venyy.
Näin makkaraan tulee paljon rapeaksi muuttuvaa reunaa, eikä se poksahda auki turvotessaan. Testattu on, ja toimii. Makkara ei tällöin tosin naurakaan, joka voi haitata jotakuta.
Hitsi, nyt alko tehdä mieli grillimakkaraa. *kuolaa*
-
- Kitisijä
- Viestit: 6126
- Liittynyt: 26.05.2006 10:01
- Paikkakunta: Bunnytown
Re: Grillausosastoo
Grillattu ruoka on namZ. Siihen jää koukkuun. Jos grillaa vaiks kahtena iltana peräkkäin, saleen alkaa tehdä kolmantenakin iltana mieli grillata. Ja puuhiillos on ehdottomasti paras, nuotiossa, mutta myös "grilli" käy.
Prepare for the worstest.
Re: Grillausosastoo
Voin tähän lisätä, että tulivat aamuyöstä suusta uloskin ihan miellyttävällä painella.Mylwin kirjoitti: Älä nyt, mie vedin ainakin kaksi karsinogeenimakkaraa koffin miitissä. Vähän kun rapsutteli enimpiä pois niin hyvin meni suusta sisään.
Aluksi mieto purskaus, joka täytti nenäontelon hiukan epämiellyttävästi, mutta sen jälkeen soljuivat ulos mukavan tasaisena virtauksena suoraan kurkusta kiertämättä nenän kautta.
Palaneen tuntu nenässä on huomattavasti miellyttävämpi kuin perinteisten vatsahappojen.
Kutsun Niban slerboja siis Yrjömakkaroiksi.