Lähi-idän alueen taustat kertovat paljon!

Vakavia keskusteluja isoista asioista - tiede, talous, politiikka, uskonto, yhteiskunnalliset asiat. Ei onelinereitä/puzznuzzia.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1591
Liittynyt: 08.11.2005 15:37
Viesti:

Lähi-idän alueen taustat kertovat paljon!

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Jari Iivanaisen ajankohtainen artikkeli lähi-idän tapahtumien taustoista:

http://koti.phnet.fi/elohim/viimeiset_paivat6

Kun puhumme tapahtumista ennen Jeesuksen tuloa, niin on yksi oleellisimpia niistä Israelin ja varsinkin Jerusalemin ympärillä käytävä kiista, koska juuri tämä alue ja Lähi-Itä näyttelee ratkaisevaa osaa viimeisten päivien tapahtumissa. Sama maantieteellinen alue on myös ollut tiedotusvälineissä ja lehtien otsikoissa luultavasti enemmän esillä kuin mikään muu asia viimeisten vuosikymmenten aikana ja usein juuri negatiivisessa mielessä. Se johtuu varmasti siitä, että tämä maa on ollut jatkuvien ulkoisten ja sisäisten hyökkäysten kohteena - se on kokenut mm. kolme isoa sotaa ja lukuisia itsemurhaiskuja - joka on sitten ylläpitänyt tiedotusvälineiden mielenkiintoa.

Mutta ennenkuin lähdemme syvemmin tutkimaan nykyajan tapahtumia tällä alueella sekä myös kyseisen alueen tulevaisuutta profetian valossa, aiomme sitä ennen tehdä pikakatsauksen historiaan. Aiomme tutkia mm. sitä, mikä oli maan kohtalo ja ketkä sitä hallitsivat vuoden 70 jKr jälkeen, kun Jerusalem ja sen temppeli oli hävitetty. Samoin aiomme tutkia myös sitä, keitä ovat palestiinalaiset, mistä he ovat tulleet ja muita asiaan liittyviä puolia. Sillä ne ovat tärkeitä selvittää, jotta ymmärtäisimme nykyisten ongelmien taustan.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
slam

Re: Lähi-idän alueen taustat kertovat paljon!

Viesti Kirjoittaja slam »

Helsinkistä en tee itselleni pyhättöä ja vielä vähemmän Turusta. On kait Jerusalem jees... paitsi siellä puuttuu aseenpiipun päästä kuulemma katalysaattorit. turistina hyvä käydä profetoimassa... pääsee ainakin nopeemmin maallisesta savimajasta erilleen.
Mutantti

Re: Lähi-idän alueen taustat kertovat paljon!

Viesti Kirjoittaja Mutantti »

Minäkin laitan linkin:

Obesssion: What The War On Terror Is Really About.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 2246845611
Vastaa Viestiin