Paras/pahin maku?
Re: Paras/pahin maku?
runkkauksen kitkerä löyhkä tiivistettynä purkkiin ilmasta ja syötynä pahaa
Re: Paras/pahin maku?
Minä ymmärrän. Miten jokin voisi olla olematta pahaa, jos sen valmistukseen käytetään pääasiassa epämiellyttäviä (keitetty porkkana) ja kammottavia (punajuuri) ainesosia. Tavallisen salaatin persilja pilaisi, mutta tuossa sitä ei enää huomaa.millivanilli kirjoitti:Pahinta mitä olen syönyt toviin on varmasti jouluna anoppilassa tarjoiltu rosolli. Mä en ymmärrä, että miten siitä sai niin pahaa.
Re: Paras/pahin maku?
Kyllä se maistuu. Nahkean kitkerälle ja kertaalleen oksennetulle. Ehkä se on se tomaattikastike, kiloon tarvitaan puoli tomaattia, litra vahaliituja ja hieman märkäistä eritettä.AarneAnkka kirjoitti:Ei toi kai oikeestaan maistu pahalle? Se ei vaan maistu yhtään millekään.Melnais kirjoitti:teollinen kumipitsa.
Elämä kantaa, jos sen antaa
Re: Paras/pahin maku?
Hmm, mistähän pizzaläystäkkeestä on kyse? Itse olen maistanut vain HK:ta (täysin mauton) ja Saarioista (oikeastaan peräti nam) sekä Lidlin pakastettuja Pizza Speciale -paloja (ihan siedettäviä). Tuota ensin mainittua meilläkin tavattiin kutsua kumipizzaksi.Melnais kirjoitti:teollinen kumipitsa. Nahkean kitkerälle ja kertaalleen oksennetulle. Ehkä se on se tomaattikastike, kiloon tarvitaan puoli tomaattia, litra vahaliituja ja hieman märkäistä eritettä.
Re: Paras/pahin maku?
Se Saarioisten kumiläyskäkekasvispizza kylmänä on paniikkieväänä ihan ok. Kotiin en ostaisi. Pakasteista ne Pirkan kiviuunipizzat on ok joskus.AarneAnkka kirjoitti: Saarioista (oikeastaan peräti nam)
Re: Paras/pahin maku?
Keskustelepa sen ravintoterapeuttisi kanssa vielä tuosta ruokaympyräsi sisällöstä...slam kirjoitti:runkkauksen kitkerä löyhkä tiivistettynä purkkiin ilmasta ja syötynä pahaa
Re: Paras/pahin maku?
Apua, mä en osaa edes sanoa! Joku joka on ollut kaupan tiskissä varmaan lapsuudestani saakka, päällä kinkkua haaleina, tytisevinä paloina ja juustoklimppejä. Oisko se tuo HK? Syön toki sitäkin jos vaihtoehto on kaluta omaa nilkkaansa ateriaksi, maku vain on mielestäni kammottava.AarneAnkka kirjoitti: Hmm, mistähän pizzaläystäkkeestä on kyse? Itse olen maistanut vain HK:ta (täysin mauton) ja Saarioista (oikeastaan peräti nam) sekä Lidlin pakastettuja Pizza Speciale -paloja (ihan siedettäviä). Tuota ensin mainittua meilläkin tavattiin kutsua kumipizzaksi.
Elämä kantaa, jos sen antaa
Re: Paras/pahin maku?
Lisätään inhokkilistaan vielä joka ikinen marinointikastike, mitä kaupoissa myytävissä lihatuottessa on valmiiksi tällättynä.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Re: Paras/pahin maku?
Parhaita on ihan mahdoton luetella, koska lähes kaikki ruoka on hyvää.
Pahin.. hmmm...
No hapansilakat oli aika kammo kokemus.
Kaikki sellainen, jossa suola maistuu läpi. Hyi.
Selleri ei ole varsinaisesti herkkua.
Monien inhokiksi listaamat maksa ja kesäkeitto taas ovat vallan mainioita
Pahin.. hmmm...
No hapansilakat oli aika kammo kokemus.
Kaikki sellainen, jossa suola maistuu läpi. Hyi.
Selleri ei ole varsinaisesti herkkua.
Monien inhokiksi listaamat maksa ja kesäkeitto taas ovat vallan mainioita