In the Shadows of Motown

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
huima

In the Shadows of Motown

Viesti Kirjoittaja huima »

http://uk.imdb.com/title/tt0314725/

Mahdollisesti yksi koskettavimpia ja sydäntälämmittävimpiä musiikkidokumentteja. Vaikka olen katsonut tämän jo kymmenisen kertaa, nousevat ihokarvat silti hetkittäin pystyyn ja peppu heiluu tahdissa.

Dokumentin aiheena on siis Funk Brothers - muusikot jotka soittivat suurimmalla osalla Motownin hittilevytyksistä, mutta jotka eivät koskaan itse nauttineet menestyksestä ja kunniasta samalla tavalla kuin tähtisolistit. Upeita persoonallisuuskuvia ja inhimillistä asennetta musiikkiin muusikoilta, jotka edelleen ovat hillittömän hyvässä vedossa. Toimii elokuvana ja kolahtelee varmasti hyvin musiikkidiggareiden erilaisiin hermoihin, sillä mukana on kiinnostavia historiallisia katsauksia soittajiin ja tapahtumiin, kuten myös riittävästi livenä esitettyä musiikkia vanhojen partojen ja nuorten artistien tulkitsemana.

Näiden tyyppien juttua jaksaa kuunnella, vanhoja partoja sotatarinoineen ja kokemusta elämästä. Aivan hillittömän hienoa - varsinkin kun näkee sen palon heidän silmissään ja liikkeissään: musiikki on ja on ollut se juttu heidän elämässään. Respektiä.
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Re: In the Shadows of Motown

Viesti Kirjoittaja BrianW »

Hienoa, että joku muukin on pitänyt tästä. Siinä soittaa miehet (ja naiset) eikä koneet.
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
1108

Re: In the Shadows of Motown

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Hittu lukasin väärin ja tavasin, In the Shadows of The Horns.

Pam, ei sanottavaa.
Vastaa Viestiin