Urheiluosasto

Aktiviteettien suunnitteluun ja kertaukseen.
Sannu

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Sannu »

Kaksi viikkoa mennyt ilmaan urheilua ja tunnin päästä Paceen..vähän jännää miten käy... jännä miten viikonkin tauko näkyy heti jumpassa jaksamisessa...mutta Pacesta vielä niin se kyllä on perkuleen hyvä liikuntamuoto kun haluaa muokata vartaloaan
Avatar
Camilla
Kitisijä
Viestit: 1314
Liittynyt: 14.08.2005 23:08

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Camilla »

Mä olin tänään circuit-tunnilla jossa oli vaan mummoja, pappoja ja kehitysvammaisia :roll: Olin varmaan ainoa jolle tuli hiki.. Sitten oon tällä viikolla ratsastanut taas kolmea eri hevosta.
Edith

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Edith »

Että saatais tänne lueteltujen suoritusten lisäksi vähän armoitettua asiaakin, niin voitaisiin keskustella vaikka hengittämisestä. Lähtökohtana seuraava: eli siis miten päin sen kuntosalilla pitäis mennä noiden sisään- ja uloshengityksen kanssa, eli kumpaa niin kuin ponnistus- ja kumpaa palautusvaiheessa?

Yst. terv.
Yksinkertainen
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Edith kirjoitti:Että saatais tänne lueteltujen suoritusten lisäksi vähän armoitettua asiaakin, niin voitaisiin keskustella vaikka hengittämisestä. Lähtökohtana seuraava: eli siis miten päin sen kuntosalilla pitäis mennä noiden sisään- ja uloshengityksen kanssa, eli kumpaa niin kuin ponnistus- ja kumpaa palautusvaiheessa?

Yst. terv.
Yksinkertainen
Riippuu vähän liikkeestä, mutta useimmissa liikkeissä vedetään henkeä sisään ennen suoritusta, rykäistään raudat ylös hengitystä pidätellen ja suorituksen loppuvaiheessa päästetään ilmat pellolle. Ja sama uudestaan...
Mulli75

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Mulli75 »

Tämän viikon treenisaldoa:

Maanantaina pyörällä treeneihin, tekniikkaa ja sparrausta.

Keskiviikkona tekniikkaa enimmäkseen tulevaan tasokokeeseen valmistautumista.

Perjantaina pyörällä treeneihin, tekniikkaa, sparrausta ja loppuun erilaisia vatsalihasliikkeitä yhteensä n. 300 kpl.

Tänään mm. sparrausta.
HellBell

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja HellBell »

Yhteen juttuun voi yhdistää useampia systeemejä - ei tarvitse mennä erikseen body-jump-spinning-aerobickick-hump-pumppaamaan kun vaikka juoksun yhteydessä voi mennä venyttelemään, punnertamaan ja muuta sellaista ns. pysähdyspaikassa. Sihtaa ensiksi vaan sen paikan että on tarpeeksi rauhallinen, jotta saa sitten tehdä omassa rauhassaan niitä juttuja.
(10 punnerrusta tässä vaiheessa, hei, olen aika hyvä. Pakko mainita.
Kylä lähtee..!1)

Edit-lisäys: yleisesti ottaen tässä vaiheessa, ettei tule erheellistä luuloa siitä, että olisin samaan aikaan tehnyt punnerruksia kun näppäilin tätä..
:mrgreen:
Viimeksi muokannut HellBell, 02.10.2005 23:11. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
KGrilli

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja KGrilli »

tokoita ympäri. sama lenkki kuin ennenkin. aikaisemmin 43 min, tänään 36 min. vähemmän kävelyä ja kovempi juoksunopeus.

(eilen yläkroppa puntilla, nam).
Aito_Johanna

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Aito_Johanna »

Kävelylenkki n. 3 tuntia.
Avatar
brona
Kitinän uhri
Viestit: 812
Liittynyt: 16.08.2005 1:26
Paikkakunta: Saari Idässä

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja brona »

Eilisellä rästitunnilla hypättiin! En ole ollut estetunnilla ainakaan viiteen vuoteen, oli ihan sikasiistii! Ei haitannut edes muisto edellisestä Malmin ensiapupolille päättyneestä kerrasta, koska nyt hypättiin niin matalia ja alla oli rehti suomimamma. Vauhtia olis vain saanut olla enemmän, että olis mennyt vähän sujuvammin. No, minkäs teet, kevyt istunta oli "hieman" hakusessa, varsinkin ravissa. Hitsi, että oli kivaa. Lapsukaiset taisi pitää kaveria ja mua täysinä idiootteina, kun me vaan hihkuttiin ja virnisteltiin joka esteen jälkeen. :D
...
KGrilli

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja KGrilli »

oulun edenistä lähdin lenkille ja juoksin ympäri toppilansaarta 30 min. kamala vastatuuli ja oksennus kurkussa.

nyt asiakkaiden kanssa iltatilaisuuteen.
HoundDog

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja HoundDog »

Iltojen pimennyttyä en uskaltanut enää lähteä fillarin kanssa sotkemaan pilkkopimeille asfalttiteille, joten vetäisin juoksulenkkarit jalkaan. Pitkästä aikaa, reilut pari vuotta on tainnut vierähtää viime kerrasta. Tämä laji kun ei ole ikinä kuulunut suosikkeihin. Silti pakersin kasaan noin kahdeksan kilometriä, joka uupuu vain toisen mokoman pisimmästä ikinä tekemästäni juoksulenkistä.

On se silti yhtä tuskaa. Juosta pitkää matkaa. Pyörällä pitkä matka menee, rullaluistimilla ja jopa uiden. Vaan ei tossuilla. Syytän raskastekoista luustoa. Onneksi on joukkuepelit.
Avatar
irmelianneli
Kitisijä
Viestit: 3375
Liittynyt: 14.08.2005 19:34

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja irmelianneli »

Pitkästä aikaa, eli viime viikon maanantain jälkeen taas ekaa kertaa salilla, yläkropan treeni. Ihan hyvältä tuntui. Jotkut hanskat vaan pitäis varmaan hommata, alkaa noi räpylät olla aika kivoilla kovettuneilla pateilla.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Salilla piti eilen käydä, mutta jäädessäni kikkailemaan likapyykin kanssa en enää ehtinytkään. Kävinkin reippaalla puolen tunnin kävelyllä, kokeilin juostakin hieman mutta polvi ei oikein diggaillut moista. Tänään salille, saatana!
Edith

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Edith »

Tämän viikon tanssitunneilla olen lähinnä keskittynyt ihailemaan omaa persustaani salin peileistä. Ei se ihan vielä maailman kaunein persusta ole, mutta kyllä vaan on silti niin, että jos oikein tarkkaan katsoo - ja minähän katson - siitä näkyy, että liikuttu on. Ero esimerkiksi vuodenkin takaiseen on selkiö.
Exsat

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Exsat »

Pacetunti ja 60 minsaa pyöräilyä, josta 40 matkoihin ja 20 kuntopyörällä.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Parin viikon huilin jälkeen salilla rehkiminen taas maistui. Tisut ja hauberit tuli reenailtua, penkki kulki odotusten mukaisesti ihan vitun hyvin! Lyhyt tauko tekee ihmeitä lihaksille, kun kaikki rasitus&stressi katoaa niistä. Once again: tästä on hyvä jatkaa...

Edit: Ainiinjoo, kyllähän mä lisäksi hyötyfillaroin tänään lähemmäs 15km.
Viimeksi muokannut SikaMika, 05.10.2005 22:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
ninnithequeen

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

Hmm. Tätä ei kyllä voi urheiluksi sanoa mutta monta tuntia kävelyä pitkin keskustaa mukulakivillä 7 sentin koroissa.
AUTS. Mies saa luvan hieroa kipeät koivet.
Exsat

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Exsat »

Lisää pacea aamulla, lisäksi pyöräilyä 2 x 20min ja kolmas kerta tulollaan.
Aito_Johanna

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Aito_Johanna »

Pyöräily töihin, 7 km. Salilla: noudatan nyt ohjelmaa, jossa tehdään kiertoharjoituksena, kolme kierrosta, 15 toistoa kutakin liikettä kerrallaan, muistaakseni kuutta liikettä. Ihan sellaisia perusjuttuja. Tykkään kiertoherjoittelusta, koska palautukset liikkeiden välillä ovat tylsiä.
KGrilli

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja KGrilli »

eilen unohtui kirjoittaa vaikka tein enkat.

juoksin kajaanissa hotelli valjuksesta upm:n pihaan ja takaisin. en tiedä matkaa, mutta ajassa tein omat enkat juoksun suhteen. eli pisin yhtenäinen juoksu ilman välikävelyä. jee jee. mahtavan tyytyväinen olo.

tänään lähinnä autourheilua. kajaani-hki...
HellBell

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja HellBell »

HoundDog kirjoitti: .. juoksulenkkarit jalkaan. Pitkästä aikaa, reilut pari vuotta on tainnut vierähtää viime kerrasta. Tämä laji kun ei ole ikinä kuulunut suosikkeihin. Silti pakersin kasaan noin kahdeksan kilometriä, joka uupuu vain toisen mokoman pisimmästä ikinä tekemästäni juoksulenkistä.
On se silti yhtä tuskaa. Juosta pitkää matkaa.
..
Juoksun aloittaminen pitkästä aikaa pistää masokistin itsessä koville; missä on se nautinto jota tällaisesta rääkistä kuuluisi tulla? Eihän tätä kestä erkkikään ja vielä vapaaehtoisesti..
Jep, aloittaminen on se ongelmallisin vaihe juoksujuttuun ryhdyttäessä eikä juokseminen yleensä siinä vaiheessa vielä niin sanotusti palkitse itse itseään : kroppaa särkee, elimistö hapoilla, rytmi hakusessa/rytmin ylläpito hankalaa jne, mutta jos vain jatkaa.. jatkaa ja jatkaa vaikka joinakin päivinä jopa portaiden ripeä nouseminen saati laskeutuminen olisvat maitohappoisten lihasten johdosta lähes mahdottomuuksia ja tuntisi itsensä täten lähinnä liikuntarajoitteiseksi pikemminkin kuin rockymaiseksi juoksijasankariksi, niin sitten, joidenkin vihmovien viikkojen jälkeen se alkaa helpottua ja elimistä antautuu.. nautinnollekin.
:p: -> :jouden:
HellBell

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja HellBell »

Pari-kolme raakaa kananmunaa kitaan ja menoksi yöjuoksulle!
Ei ihan, mutta kuka niitä kananmunia laskee!
HoundDog

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja HoundDog »

HellBell kirjoitti:rytmi hakusessa/rytmin ylläpito hankalaa jne, mutta jos vain jatkaa.. jatkaa ja jatkaa vaikka joinakin päivinä jopa portaiden ripeä nouseminen saati laskeutuminen olisvat maitohappoisten lihasten johdosta lähes mahdottomuuksia ja tuntisi itsensä täten lähinnä liikuntarajoitteiseksi pikemminkin kuin rockymaiseksi juoksijasankariksi, niin sitten, joidenkin vihmovien viikkojen jälkeen se alkaa helpottua ja elimistä antautuu.. nautinnollekin.
Hei hei hei, Woman! Ei ole nyt siitä kyse. Rytmin suhteen tosin olet toki oikeassa. Koskaan ei pitäisi juosta napit korvissa. No siis. Ainakaan minun. Pitäisi keskittyä hengitykseen ja sydämeen (sykkeeseen).

Siis; ei ole ensimmäinen kerta kun koitan laittaa jalalla koreasti. Ei suinkaan. Eikä ole kyse peruskunnosta. Pelaan kuin sika ja panen kuin kani, all night long!! (lue: säbäkentällä ja fillaria ylämäkeen) Voisi ehkä olla, että jos yrittäisin jatkaa pidempään, niin tulosta olisi tulossa. Vaan kun ei. On koitettu. Tiedä sitten mikä pakkomielle tämä oli, koittaa taas. Tulisikin jo lumet ja pääsisi hiihtämään. Hiihtäminen on nautinto ;)
Mulli75

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Mulli75 »

Viime sunnuntaina 8 km:n spurtti pyörällä, maanantaina tekniikkatreenit, tiistaina 12 km kevyttä vauhtia juosten, keskiviikkona tekniikkatreenit ja loppuun vähän sparrausta, torstai lepoa, tänään kunnon lämmittely tekniikkaa, sparrausta 4 x 2 min. seuraavaksi koukkulyöntiä voimalla vuorotellen etunojahyppyjen kanssa loppuun vatsalihasliikkeitä n. 150 kpl.

Nyt oli jotenkin veto pois kun ei oikein jaksanut vaikka hyvin palautunut ja levännyt.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Tiukka olka-ojentajatreeni (1.5h) takana. Huamenna uudestaan...
Vastaa Viestiin