Viimeisimmät Levyostokset

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 12291
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Bob Dylan: At Budokan

Live-tupla. Vielä en ole ehtinyt tsekata. :napu: :komp:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Avatar
Starflare
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 188
Liittynyt: 01.03.2007 18:25

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Starflare »

V/A - Crushing the Holy Trinity (3CD)

Äärimmäisen kova bm kollaasi jolla mukana Clandestine Blaze, Deathspell Omega, Exordium, Mgla, Musta Surma ja Stabat Mater.

Erityisesti tuo viimeisenä mainittu Stabat Mater tuli puskista ja teki vaikutuksen synkällä black/doom järkäleellään (kestoa biisillä noin 17min).

Malliesimerkki miten niitä "Various Artists" julkaisuja kuuluisi tehdä (äärimmäisen upea A5 pahvikotelo ja samankokoinen kirjanen jossa sanoitukset, plussaa vielä että bändit ovat itse saaneet vaikuttaa oman osionsa ulkoasuun) ja kasata, tässä ei ole mitään heikkoa!

5/5
bedlam

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Machine Head - The Blackening

Enpäs olisi pari kuukautta sitten uskonut, jotta se saattaakin olla Machine Head, joka hyppää Metallican ja Panteran saappaisiin ja astelee niissä komeasti. Eka levy vuosiin, jonka kuuntelun melkein lopetin kesken kun alkoi tehdä mieli ottaa kitara ja itsekin tykittää tapporiffiä.

Bändi coveroi bonusbiisiksi Batteryn. Kunnianosoitukseksi tarkoitettu tietenkin, mutta siitä tuli itselle sellainen fiilis että "wanhukset, me hoidetaan tää juttu tästä eteenpäin. Hyviä eläkepäiviä."
Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4593
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Mylwin »

bedlam kirjoitti:Machine Head - The Blackening
Perhana, oon kuullut pelkkää hyvää. Ens perjantaina saattaa olla oston paikka.
Avatar
saira
Kitisijä
Viestit: 3388
Liittynyt: 14.08.2005 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja saira »

Velvet Revolver: Contraband

Mahtavaa kuulla taas Slashin kitaraa, josta olen aina pitänyt kovin. Paljon soineessa Fall to pieces-biisissä kuulee selkeää GN'R-saundia, ihan tulee omat teiniajat mieleen... Levyn tarkempi kuuntelu saa odottaa huomiseen.
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 23439
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

Twilightning - Swinelords
Thunderstone - Evolution 4.0
Metallica - Ride the lightning
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Storia

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Storia »

Viime viikolla hankittuja:

Norah Jones: Not too late, soi nyt. Kiva, mutta ensimmäinen levy tuntuisi edelleen olevan se paras.

Sir Elwoodin hiljaiset värit: Sattuman kauppa (tän sain töistä)

Jukka Poika: Äänipää. Tilasin, pari helmeä. Muuten aika sukka. Hienoinen pettymys.

Ninja: I don`t play guitar. Tämänkin sain, Ninjalta itseltään. Oikeasti viihdyttävä. Hyvä uloslähtiessä.

Sophie Zelmani: A decade of dreams. Ruotsin oma Norah Jones tai brittien Katie Melua. Aivan ihana. Musiikkia kaikille kauniille naisille.
Yönmustaritari

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Yönmustaritari »

No vitsi luulin ostaneeni hyvänkin levyn kun lapaseen tarttui alelaarista Maarit:n debyyttilevy. Muistaakseni sillä on jotain hyviä juttuja mutta ei tämä kyllä yhtään niin hyvä juttu ollut kuin olisin luullut. Noh, taustamuusikoina debyytillä olivat muun muassa Wigwam ja Albert Järvinen, joten suon tälle kyllä vielä toisen tilaisuuden.

Innostuneen Von Hertzenin veljesten tuotannosta lähti samaisesta laarista mukaan Experience. Ei kait niin hyvä kuin se toinen mutta vähintäänkin kohtuullinen.
sanctus

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja sanctus »

Mm. Toolin Lateralus -levyn vinyylipainos. Viivakooditon tuplalevy avautuvilla kansilla, kuvalevyt, shiny spiral eyes -grafiikka, 45 euroa. Aika kewl ja ehdottoman hytimestä.
SikaMika

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Yönmustaritari kirjoitti: Innostuneen Von Hertzenin veljesten tuotannosta lähti samaisesta laarista mukaan Experience. Ei kait niin hyvä kuin se toinen mutta vähintäänkin kohtuullinen.
Eikä edes kohtuullinen, vaan ihan kelpo levy. Hieman yksinkertaisempaa rokkia kuin Approach, poikien hippisekoilut itäisillä mailla on kuultavissa levyn äänikartalta. En tosin varsinaisesti ostanut tätä levyä, vaan sain sen aikoinaan Radio Cityltä uhrilahjana voitettuani taas jonkin kisailun.

En varsinaisesti ostanut seuraaviakaan levyjä, mutta suosittelen niitä silti röyhkeästi.

Amy Winehouse: Back to black. Piristävää vaihtelua kaikelle rokkihutulle. Mimmi osaa laulaa ja biisitkin ovat tarttuvan kuuloisia. Täytyy kuunnella tätä lisää...

Manu Chao: Esperanza. Pääasiassa espanjaksi laulettua, sopivan minimaalisesti tuotettua musiikkia. Tuo mieleen köyhät etelä-Amerikkalaiset kokanviljelijät iltanuotiolla kitaraa rämpyttämässä. Sanoituksista plussaa, koska en ymmärrä niistä juuri mitään. Suosittelen.

Gogol Bordello: koko tuotanto. Kuunnellut vasta kerran läpi, en malta odottaa uusintaa. Hieman samat fiilarit tuli tästä kuin noista edellä mainituistakin, eli sopivan erilaista ja omaperäistä. Tyylilajina mustalaispunk!

The Strokes: First impressions of earth ja Room on fire. Brittirokkia, joka erottuu edukseen maanveljistään loistavalla laulajalla, joka ei piipitä jatkuvasti falsetissa kuten niin monet muut brittirunkut, sekä rouhealla soundilla. Ihan turhaan ei Supäriööri ole tätä hehkuttanut, mikä on jo sinänsä ihmeellistä!

Mando Diao: kaikki. Ruattalainen rokkipumppu, joka ei lokeroidu mihinkää kategoriaan. Bändiltä taittuu hienosti niin hivesmäinen sahaaminen kuin lähes iskelmällinen slouvaaminenkin ja kaikki siltä väliltä ja näiden ulkopuolelta! Suosittelen.

Wolfmother: Wolfmother
The Answer: Rise.
Kaksi bändiä ja kaksi levyä. Ovat niin saman genren porukoita, että laitoin samaan nippuun. Nää heittää sellaista retrotyylistä powerrockia, tämän tyyppisten bändien aina hehkutetaan pelastavan rock´n´rollin. Ei sitä tarvitse miltään pelastaa, mutta kyllä näissä bändeissä ja levyissä tuntuu munaa olevan. Kuuntelen lisää...

Danko Jones: Sleep is the enemy. Tämä vasta olikin piristävä yllätys kaikesta kuulemastani hehkutuksesta huolimatta. Todella aggressiivista punkahtavaa rokkia, tää toimii. Suosittelen.

Primus: kaikki. Omituisen mutta hyvän kuuloista kitara-mitälie:tä, kutsuvat itse musiikkiaan "psykedeeliseksi polkaksi". Nää soittaa myös South Parkin tunnarin, kyseinen biisi antaa aika hyvin osviittaa siitä missä mennään! Suosittelen.
SikaMika

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Puffaanpa taas kerran (koska saan rahaa vanhoilta punk-bändeiltä mainostettuani heidän levyjään suomalaisilla runkkufoorumeilla) vanhaa kunnon britti-punkretkuetta nimeltään Angelic Upstarts ja erityisesti esikoislevyään Teenage Warning (muu tuotantonsa ei yllä samalle tasolle). Vitun hyvä ja jopa melodinen punklevy 80-luvun vaihteesta. Suosittelen.
Bliss

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Bliss »

Mc Solaar : Cinquieme As

Jumiuduin tähän ranskalaiseen hiphoppiin ihan täysin. :h:
bedlam

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja bedlam »

No perhana, tänään on kuulema ilmestynyt uusi Porcupine Tree! Sehän pitää käydä hakemassa pois. Arviot näyttävät aika makoisalle.
sanctus

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja sanctus »

bedlam kirjoitti:Uusi Porcupine Tree!
"Albumin eräänlainen kliimaksi tulee vastaan sen puolivälissä, kun lähes 18-minuuttinen Anesthetize tuo kuultavaksi Porcupine Treen monia eri puolia tunnelmoinneista poppiin ja progeiluista jopa tuplabasaritykityksiin yltäviin metallisuuksiin, kappaleen ollessa ehdottomasti albumin huikeinta antia."

Tuo kuulostaa kyllä melko hyvältä. Täytyypä tarkastaa. Muistaakseni parilla aiemmalla levyllä homma on toiminut muuten kivasti ja kuluttaja on ollut suhteellisen tyytyväinen tuotteeseen, mutta rumpalin soitto ei ole ihan riittävän ilmavaa. Tai sitten olen vain dannycareytynyt liiaksi.
bedlam

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja bedlam »

sanctus kirjoitti:rumpalin soitto ei ole ihan riittävän ilmavaa. Tai sitten olen vain dannycareytynyt liiaksi.
Täytyy tunnustaa, etten ole kyllä kiinnittänyt rumpalointiin mitenkään erityisesti huomiota. Jotenka eipähän ainakaan häiritsemään ole täällä päässyt.

Edellistä Deadwing-levyä en ole itse asiassa kuullut paria biisiä lukuunottamatta, In Absentia taas oli jotenkin kaksijakoinen kokemus. Alkupäässä aivan loistavia biisejä, mutta puolesta välistä eteenpäin turhanpäiväistä ja jopa ärsyttävääkin matskua puski välillä vastaan.
Avatar
Razormaid
Kitinän uhri
Viestit: 936
Liittynyt: 27.05.2006 20:13
Paikkakunta: pöydän alla

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Razormaid »

Kuva

Paitsi että toi kansi ei ole hopeinen vaan punertava, mistä lienee syystä. :shock:
I raise my hands to heaven of curiosity, I don't know what to ask for, What has it got for me?
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 23439
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

Kotipelto : Serenity
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Avatar
Ann
Kitisijä
Viestit: 3969
Liittynyt: 16.08.2005 15:32
Paikkakunta: The Dark Realm of The Outworld

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Ann »

The Ark - Prayer For The Weekend

Nyt vasta pääsi kuuntelemaan oikein ajan kanssa. Tanssittaa samaan tapaan kuin edellisetkin ja saa hymyn huulille. Enemmän kikkailua kuin ennen.

Kuva
Rotan aivot valtasivat pääni.
-Superior-
Kitisijä
Viestit: 1234
Liittynyt: 07.04.2006 0:01

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja -Superior- »

16.4.2007: The Who - Who's Next Deluxe Edition
Kuva

17.4.2007: The Who - Tommy Deluxe Edition
Kuva

20.4.2007: The Who - Live At Leeds Deluxe Edition
Kuva

23.4.2007: The Who - My Generation Deluxe Edition
Kuva

23.4.2007: Keith Moon - Two Sides Of The Moon
Kuva

Loistavia kaikki.
-Superior-
Kitisijä
Viestit: 1234
Liittynyt: 07.04.2006 0:01

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja -Superior- »

3.5.2007: The Who - The Who By Numbers

Kuva

Some people seem so obsessed with the morning
Get up early just to watch the sun rise
Some people like it more when there's fire in the sky
Worship the sun when it's high
Some people go for those sultry evenings
Sipping cocktails in the blue, red and grey
But I like every minute of the day.
-Superior-
Kitisijä
Viestit: 1234
Liittynyt: 07.04.2006 0:01

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja -Superior- »

4.5.2007: The Who - Who Are You

Kuva

Surullinen albumi sikäli, että se jäi Keith Moonin viimeiseksi.
plumps

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja plumps »

On minullakin hyvä musiikkimaku, mutta tänään ostin hauskan, en hyvää ja egoani pönkittävää.

Täytyykin hakea kassista ja kuunnella. Se on LasKetsup, ei yhtään hittiä varmaan noussut siitä v. 2006 levyltä. Oli halpahintaan ja ajattelin ottaa iloon ja suoraan kehooni ja en tosissaan ja suoneeni.
Avatar
brona
Kitinän uhri
Viestit: 812
Liittynyt: 16.08.2005 1:26
Paikkakunta: Saari Idässä

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja brona »

Kasarimeininkiä :D .

A-ha: The Singles 1984-2004
Alison Moyet: The Essential

Molemmissa kolahtaa se äänenkäyttö, OMG!
Alisonin This House on edelleen yksi riipaisevimpia erobiisejä ikinä.

Lisäksi:

Lemonator: Grandpop
Cesaria Evora: Rogamar

Lemonatorista tulee hyvälle tuulelle. Cesaria-mammassa on kaikki: ääni, tunne, tulkinta.
...
Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4593
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja Mylwin »

Ostaako joku urpo kaupasta levyjä? Nehän saa ilmaiseksi intternetistä.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
Avatar
more
Kitinän uhri
Viestit: 568
Liittynyt: 26.08.2006 9:10
Paikkakunta: Tixi

Re: Viimeisimmät Levyostokset

Viesti Kirjoittaja more »

Kuva
Almost as brutal as the onslaught of "Matti ja Teppo" - Iron Gland
Vastaa Viestiin