Urheiluosasto

Aktiviteettien suunnitteluun ja kertaukseen.
chevilyn

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja chevilyn »

Tänään 60 min. salilla, 40 min. hölköttelemässä ja huomenna astangajoogaa. Ei jaksa näin kesällä panostaa ihan hirmuisesti.
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Vetäisin pyörällä 45km. Piti ajaa pidempäänkin, mutta jalat sanoivat itsensä irti kesken matkan. Ei ole äijä vielä palautunut lomailusta ei...

Lisäksi kävin polttamassa kaloreita katsomalla kuinka HJK kuohi Mypan.
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2582
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Clay »

Punnerruksia ja roséviiniä, vaan sen verran, että kädet tärisee.
Nyt penikseni on fantastinen!
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Eilen elämäni ensimmäinen Pilates. En nyt ihan urheiluksi sanoisi, mutta kivaa oli ja aika söde ohjaaja. Vieruskaverissakaan ei ollu valittamista <3 Ihmetytti vaan se muiden jumpparien kamala puhkuminen uloshengityksellä, vaimosta kuulosti kuin olisimme eksyneet synnytysvalmennukseen.

Lopputunnista alkoi uhkaava kurkkukipu, joka siis päällä edelleen. Tiennee kuntoilutaukoa, kökkö soikoon!

Näiden venyvyyslajien harrastaminen on selkeesti parantanu mun flexibiliteettiä, kiva huomata :)
Prepare for the worstest.
Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4593
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Mylwin »

Eilen / tänään 16 tuntia wowia. Vetää ranteen hapoille ihan kivasti.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
SikaMika

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Jalkatreeni. Lisäksi kävin vaa'alla, tilanne on juuri niin huono kuin peilikin väittää sen olevan!

Loppuillan poltan kaloreita olemalla juopottelematta.
Avatar
Camilla
Kitisijä
Viestit: 1314
Liittynyt: 14.08.2005 23:08

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Camilla »

Viikko ratsastusleirillä ja perse aika kovilla. Eilen harjoittelimme veteen hyppyä ja poni kyllä hyppäs -minä en. Samainen poni myös päätti mennä kellimään keskelle järveä kesken kaiken. Kaiken tämän jälkeen lupauduin starttaamaan harrasteluokan kenttäkisoissa syyskuussa..
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 9034
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: Aina Stadi

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Camilla kirjoitti:Viikko ratsastusleirillä ja perse aika kovilla. Eilen harjoittelimme veteen hyppyä ja poni kyllä hyppäs -minä en. Samainen poni myös päätti mennä kellimään keskelle järveä kesken kaiken. Kaiken tämän jälkeen lupauduin starttaamaan harrasteluokan kenttäkisoissa syyskuussa..
Se on moi! Sinut ikuisesti muistan siitä postauksesta kun laitoit "Kuka TOI Stadinarska on", muille! Ehkä nyt vastaat sympaattisemmin tai luulen, ettei sun tyylisi ole vastata? Noh.

Joka tapauksessa minäkin ihailen kauniita hevosia ja poneja. Jos olisin tyttö ts teinityttö, aivan varmasti alkaisin ratsastamaan. Mutta hevosia enemmän ihailen ns. hevostyttörotua. Eli hevostytöt ovat reippaita, usein pitkätukkaisia ja sellaisia rotunaisia. He ovat ikäänkuin oma rotunsa. Heitä on Norjassa todella paljon. Ehkä sinäkin Camilla ymmärtänet tämän naislajin eron. Oletko sinä ns. hevostyttö?

Minä olen tennispeluri, ollut,nyt ja aina kuolemaani asti.
Ehkä olen, koska olen mies. Vaikka naiset ovat suloisempia monessa potenssissa kentällä. Suomalaiset miehet ovat paitsi mahakkaita myös käyttävät kamalia rettuja päällään ja naiset taas ihania vaatteita. Eikä kysymys ole rahasta tietenkään juurikaan.

Ja aika syvää tahatonta huumoria sinulla. Arvaa vaan tykkäisinkö minä olla viikon ratsastusleirin ohjaajana, jossa perse on kovilla?
Olisi mahtava leiri!!
Laitoin tämän lievän asiattomuuden koska sinäkin käytit täysin epänaisellista sanaa "perse".

Noh niin. Onnea sinne kisoihin joka tapauksessa ja mene vaan ponisi kanssa uimaan lähijärveen.


Stadinarskalta :lol:
Stadin kirjoittajaihmeeltä
Meren ympärillä
Avatar
Xiberia
Kitisijä
Viestit: 3273
Liittynyt: 26.08.2006 9:58
Paikkakunta: Kenkäkaupunki

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Xiberia »

Tunnin pump ja 20 kilsaa huipputehokasta fillarointia vastatuuleen. Miten se tuuli aina kääntyykin niin, että molempiin suuntiin tuulee vastaan?

Käsiparat oli ihan heikkona, silmissä sumeni loppua kohden, kun olkapäitä treenattiin. Kintut pärjäsi ihan mainiosti, kyykyissä vanhat tutut megasuperpainot eikä edes itkettänyt. Muuten olin kyllä tunnin jälkeen aika lailla jyrän alle jäänyt. En tiedä onkohan siitä palkkarista ihan oikeasti jotain hyötyä, mutta kyllä se vaan virkistävältä tuntui!
"Elämä on kuin pornoelokuva - silloin tällöin panemista ja niissä väleissä ihan täyttä paskaa."
Mulli75

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Mulli75 »

Tänään tuli uitua järvessä räpylät jalassa ja snorkkeli sekä maski päässä.
Matalalla oli sen verran tylsää uida kun räpylöiden kärjet otti pohjaan. Syvemmässä vedessä ei tee mieli potkia pinnalla. Täytyy siis sukeltaa oikeasti. No jos ei muuta niin jonkinlaiset pakara- reisilihastreenit siinä tuli.
William Munny

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja William Munny »

Kysymys teille jotka raportoitte näitä salilla käymisiä tyylillä; 45 minuuttia jalkatreeniä. Että mikä se on se intensiteetti siellä touhutessa? Mullahan on edelleen massakausi menossa, tästä lisää toisessa kappaleessa. Mutta siis olin eilen taas pienen paussin jälkeen salilla haistelemassa pierun hajuja. Tein siinä rinnat, kädet ja vatsan samassa (pääpaino rinnoilla ja ojentajilla) ajassa kun muutama heppu sain tehtyä pari sarjaa sen loputtoman peilailun ja pyörimisen lomassa. Eli heidän tapansa treenata on, että tehdään yksi sarja esimerkiksi haboja ja jäädään sen päälle peilailemaan, lukemaan, juttelemaan tai muuten vaan lorvimaan useiksi minuuteiksi ja sitten toistetaan sama kaava uudestaan. Pahimmissa tapauksissa sitä lepoa jäädään ottamaan siihen käytössä olevaan penkkiin/laitteeseen ja varataan se näin varmuudella omaan käyttöön. Ihme lorvimista. Helpostiko siinä saa kulumaan vaikka kaksi tuntia ”treenatessa”. Itselläni on tapana tehdä kahta sarjaa yhtä aikaa – eri lihaksia treenaten tietenkin. Eli esimerkiksi ensin sarja penkiltä, heti sen perään vatsaprässiä ja taas uudestaan. Ja seuraava pari uunista ulos heti kun edelliset on suoritettu. Siten toimien se salilla käyminen jopa tuntuu urheilulta. Ei siellä muuten tule edes hiki pintaan, vaikka ei kait se siellä olekaan itsetarkoitus. Oman toimintamallini olen tarkistuttanut asioista minua paremmin tietävältä (sama henkilö perehdytti minut puhtaisiin suorituksiin ja teki osuvan ohjelman) ja en tee kuuleman mukaan mitään väärin.

Massaa siis yritän saada kasaan. Tästä olen tainnut täällä ennekin raportoida. Kävi massa melko alhaalla tuossa noin vuosi sitten ja hallituksen huomautuksesta aloin tehdä asialle jotain. Merkittävästi vähemmän aerobista urheilua, paljon enemmän ravintoa ja salia. Ei vaan tunnu tarttuvan. Ei edes lisäravintojen avulla. Mä en edes ehdi ja kykene syömään niin paljon kuin mitä ilmeisimmin vaadittaisiin. Tarkennetaan nyt vielä; varmaan pystyisin ja kykenisin, mutta silloin se osa hallitsisi elämistä omasta mielestäni liikaa. Nyt on niin paljon muita asioita pinnassa, että ei kykene panostamaan tohon hommaan ilmeisesti tarpeeksi. Ei siellä salilla auta juosta päättömästi jos ei kykene huolehtimaan syömisistään. No eipä se tarttunut tossa kesän aikana vaikka en tehnyt yhtään mitään puoleentoista kuukauteen ja elin kuin sika, katsomatta lainkaan mitä suuhuni tuuppasin. Eikä mitään tarttunut nahan alle – itse asiassa vaaka näyttää vähemmän kuin ennen kesää. Peilikuva kyllä näyttää rahtusen paremmalta kuin vuosi sitten, mutta vaaka näyttää vain +5 kg. En tiä. Läpipasko.
Tix

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Tix »

William Munny kirjoitti:Peilikuva kyllä näyttää rahtusen paremmalta kuin vuosi sitten, mutta vaaka näyttää vain +5 kg. En tiä. Läpipasko.
Kyllä 5 kg vuodessa on ihan hyvin massatreenille. 45 minuuttia on ihan passeli aika jos ohjelma on jaettu niin, että käy 3-4 kertaa viikossa, varmasti kerkiää. Anyways, olethan muistanut vaihtaa harjoitteita välillä? Niitä kun pitäisi vaihtaa n. 3 kk välein, saman liikesarjan toistaminen samassa vehkeessä saa treenin polkemaan paikallaan.
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Itse vedän salitreenin samalla periaatteella, eli ei turhia hörsöilyjä sinne väliin. Aika perussettiä on sellanen 10-15 min lämppärit ja 45 min sitten muut. Myös usein teen kahta laitetta vuorotellen, enkä turhia välejä pidä sarjojen ja laitteiden välillä.

Tuo vähän pisti korvaan/ silmään, että naisesi tyytymättömyyden takia yrität hankkia lisää massaa. Aikuinen mies :shock: Vaikka ihmisten kropat ovatkin sekä geenien, treenien että syömisten tulosta, toivon ettei tuo nyt ihan ensisijainen syy urheilullesi ole :) Näin maallikkona mutta ravitsemukseen kuitenkin jonniin verran perehtyneenä sanoisin, että kiinnitä enemmän huomiota siihen ravinnon laatuun. Saadaksesi massaa, sun on syötävä enemmän kuin kulutat. Tämä ei ole aina kovin helppoa, jos oma kroppa on sellaista tyyppiä, joka paremminkin kuluttaa kaiken syödyn, tavalla tai toisella. Jos ei ihan valtavia ruokamääriä jaksa mättää, kannattaa sitä suuremmalla syyllä panostaa ravinnon laatuun, eli huolehtia energian ja proden saannista. Hiilareistakaan en sinun tilanteessa nipistelisi, vaikutat kuluttavan sen mitä syötkin.

Tässäpä eräs asiaa sivuava teksti toiselta palstalta ;) Eikä ole itseni kirjoittama, mutta mielestäni tässä oli asia hyvin tiivistetty, ja taatusti monen kityläisurheilijankin omakohtasesti kokema..

-----------


Aloittelijoille ravitsemuksesta!
Nyt alkaa todella kyllästyttää se että n. 60-70 kiloiset aloittelijat ei tahdo uskoa ravinnon merkityksen tärkeyteen. Aina salilla nuoret miehenalut tulee kysymään miten treenata että saisi isot lihakset. No siinä sitten yritän alkaa selvittää että lihaskasvun edellytys on treenin lisäksi riittävä ravinto. Vastaus on lähes poikkeuksetta että ei kiinnosta tai syön jo hyvin (Sitä uskallan epäillä). Kyseiset henkilöt ovat sellaisessa kunnossa että melkein mikä tahansa treeniohjelma tuo tulosta, jos lepo ja ravintoasiat ovat kunnossa.
Yleensä ikinä aloittelijoilla ei ole motivaation puutetta eikä siksi myöskään juuri koskaan treeniohjelma ole heillä liian kevyt kasvuärsykkeen aikaansaamiseksi.
Haluankin nyt mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi kertoa ravintoasioihin perehtymättömille aloittelijoille mitä tarkoittaa riittävä ravinto. Ravinto joka antaa kasvun edellytykset.

Ensimmäiseksi on hyvä tietää tämä ravitsemuksen pieni perusoppimäärä.

1. Normaali ruoka koostuu enimmäkseen hiilihydraateista, proteiineista ja rasvasta.
2. Nuoren keskikokoisen treenaajan kalorin kulutus on keskimäärin n. 3000 Kcal/vrk.
3. 1g rasvaa sisältää n. 9Kcal, 1g hiilareita n. 4Kcal ja 1g protskuja n. 4Kcal.
4. Proteiineja (jotka koostuvat erilaisista aminohapoista) lihas tarvitsee rakentuakseen/kasvaakseen siinä missä tiilitalokin tiiliä.

No otetaan tosi yksinkertainen esimerkki ruoan kalorimääristä esim. tutkimalla valmisruoaksi mielestäni melko hyvän ravintokoostumuksen omaavaa 400g:n pakkausta Saarioisen maksalaatikkoa ja kulutusmaitoa.
Yhdessä 400g:n maksalaatikossa on n. 800Kcal (Oli ainakin joskus.).
Oletetaan että n.70kg painava 3000Kcal/vrk kuluttava treenaaja syö 3 krt/vrk. 400g:n pakkauksen maksalaatikkoa ja juo litran kulutusmaitoa vrk. Hän saa silloin n. 3050 Kcal energiaa vuorokaudessa, eli minimitarpeensa. Jos hän vaihtaa rasvattomaan maitoon niin kalorimäärät jäävät n. 2700 Kilokaloriin, eli reilusti alle kulutuksen. Elimistö joko alkaa polttamaan rasvaa/lihasta energiakseen tai vaihtaa itsensä "säästöliekille" hidastaen elimistön aineenvaihduntaa.

O.K. Toi 3000 Kcal riittää siis normaalikulutukseen. Mutta mistä hitosta lihas saisi ainekset rakentuakseen, kun kaikki proteiinikin on palanut energiaksi? Ratkaisu on esimerkiksi ottaa tuo 3000Kcal ruoasta (En tarkoita maksalaatikkoa vaan mitä tahansa perusruokaa) ja sotkea esimerkiksi treenin jälkeen n. 50g proteiineja ja 50g hiilihydraatteja (400Kcal) esim. 3 desiin kevytmaitoa (10g proteiinia, hiilihydraatteja 15g, rasvaa 4,5g= 140Kcal). Eli tällöin elimistölle jää kehon vahvistamiseksi käyttöönsä 60g proteiineja ja 65g hiilihydraatteja. (Pienempikin määrä yli kulutuksen voi riittää). Tällöin elimistöllä on varaa sekä rakentaa lihaksia proteiineilla että paremmin täyttää lihasten kuluneet energiavarastot hiilihydraattien avulla. Normaalikulutuksessa polttamatta jääneiden ravinteiden avulla voimat ja lihasmassa saavat edellytyksen kasvaa. Ihan vasta-alkaja voi lisätä voimiaan huomattavasti huonostikin syömällä, koska lihaksen hermotus vielä niin kehittymätön. Pidemmälle ehtineelle ravinto kuitenkin usein heikoin lenkki.

TREENI ON KASVUÄRSYKE. KASVU TAPAHTUU LEVON AIKANA KUN KEHO KORJAA TREENIN AIHEUTTAMIA LIHASVAURIOITA JA TÄYTTÄÄ LIHAKSEN TREENISSÄ KULUTTAMIA ENERGIAVARASTOJA. EI RIKKINÄISTÄ AUTOAKAAN KORJATA ILMAN VARAOSIA EIKÄ AUTO LIIKU ILMAN BENSIINIÄ!!! LIHASTEN VARAOSAT OVAT PROTEIINI JA BENSIININÄ TOIMIVAT VARSINKIN HIILIHYDRAATIT! (VOITELUAINEITA OVAT ESIM. VITAMIINIT JA KIVENNÄISAINEET).

Rasvasta vielä sen verran että ihmisen rasvan tarve voi olla alhainen, mutta monelle kovaa treenaavalle tuottaa vaikeuksia saada tarpeeksi kaloreita, jos liiaksi välttelee rasvaa (Rasva vie vähemmän tilaa vatsassa kuin hiilari/proteiini). Lisäksi hyvä muistaa että lihas on elävää energiaa kuluttavaa kudosta. Mitä enemmän lihaksia sen suurempi peruskulutus on myös levossa. Eri ihmisten aineenvaihdunnat tietysti eroavat huomattavasti toisistaan.

Lopuksi vielä siitä kun välillä joku kertoo kuulleensa joltain "isolta karjulta" että lisäravinteet eivät auta mitään. Tällöin kyseinen tyyppi on todennäköisesti tarkoittanut niitä pieniä eksoottisia purnukoita joita luontaistuotekaupat ovat pullollaan. Proteiini ja hiilihydraattivalmisteet ovat mahdollisuus korjata perusravinnon mahdollisia puutteita. Ne ovat ravinnon peruskomponentteja ja kukaan ei voi väittää etteivätkö ne toimisi. Ilman näitä komponentteja ihminen ei pysyisi hengissäkään. Ne tosin voi korvata täysin ruoalla, jos ruokavalio on kohdallaan. Itse en siihen kyllä kykene. (Palautusjuomasta en luovu!)
Prepare for the worstest.
Geetzu

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

nowaysis kirjoitti:Tuo vähän pisti korvaan/ silmään, että naisesi tyytymättömyyden takia yrität hankkia lisää massaa. Aikuinen mies :shock:
Täh, minkä muun ihmeen takia sitä massaa hankkisi? Hintsukampikin nostaa kauppakassin tai pari. Oma äijä innostu kasvattamaan habaa kun tajus, ettei jaksa kantaa perhettään kilometritolkulla jos iskee joku hätä. Ryssät hyökkää tai jotain, ja autosta puhkottu kumit.
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Geetzu kirjoitti:
nowaysis kirjoitti:Tuo vähän pisti korvaan/ silmään, että naisesi tyytymättömyyden takia yrität hankkia lisää massaa. Aikuinen mies :shock:
Täh, minkä muun ihmeen takia sitä massaa hankkisi? Hintsukampikin nostaa kauppakassin tai pari. Oma äijä innostu kasvattamaan habaa kun tajus, ettei jaksa kantaa perhettään kilometritolkulla jos iskee joku hätä. Ryssät hyökkää tai jotain, ja autosta puhkottu kumit.
Siis ooottexte oikeesti niin pinnallisii että kasvatatte jotai lihaxii six et ne näyttäis hyvältä+ :O

Sen mitä sun äijästäs tiedän, ni se soittais varmaan hinauspalvelun paikalle asap!1 ;D
Prepare for the worstest.
Geetzu

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Hö, no ei sillä oo väliä miltä näyttää vaan miltä tuntuu!!!11 Ja tuntuu näyttävän. Uh. Saatanan narttu tässä mitään pekkaniskoja vielä tartteta!!! :D
Tix

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Tix »

nowaysis kirjoitti:Sen mitä sun äijästäs tiedän, ni se soittais varmaan hinauspalvelun paikalle asap!1 ;D
Ei ku tää olis Gee ite :)
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Pus! :D
Prepare for the worstest.
Geetzu

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Kai mä ny tajuun et jos ryssät hyökkää ni soitan broidille, se on just menny armeijaan ja osaa varmaan kaiken. Ei paljoo hinurit lähtis kotoota hädässä! (oikeesti on kyl kiva et mies jaksaa kantaa meidän lisäks viel telkkarinkin, se on niin upee - se telkkari)
William Munny

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja William Munny »

nowaysis kirjoitti:Tuo vähän pisti korvaan/ silmään, että naisesi tyytymättömyyden takia yrität hankkia lisää massaa. Aikuinen mies :shock:
No emmä nyt mikään ämmä sentäs ole, jösses sentään!! Itseni takia tietenkin. Alkoi olla kroppa niin kuiva että rupes pelottamaan. Pelotti että tuuli vie vielä mennessään. Ja mikäs mies se on sellanen joka pystyy puhelinpylvään taakse piiloutumaan? No joo. Lähinnä Liikunnan tasapainoa hain. Alkoi mennä aerobinen liikunta överiksi ja kroppa kuivua sitä myöden. Pari valokuvaa viime kesältä pisti vähän ajattelemaan niitä omia tekemisiä. Parin kaverin kommentit liiallisesta häröilemisestä. Tuli itselle sellanen olo, että ei toi ole enää kovin terveen oloista. Ja kun muija potkas perseelle, niin johan alkoi tapahtua. Ei ne ihmiset turhanpäiten kommentoi. Ne saattaa saatanat olla jopa ihan oikeasti huolissaan.
nowaysis kirjoitti:Saadaksesi massaa, sun on syötävä enemmän kuin kulutat. Tämä ei ole aina kovin helppoa, jos oma kroppa on sellaista tyyppiä, joka paremminkin kuluttaa kaiken syödyn, tavalla tai toisella.
Bingo! Tässähän tämä ongelma onkin. Vaatii allekirjoittaneelta panostamista yli kaiken. Tähän pitää pyrkiä jatkossa keskittymään vähän huolellisemmin siitäkin huolimatta, että jo tälläkin hetkellä alitajunta ohjailee melko tyylikkäästi noita syömisiä. Ja muistaa lipittää niitä palautusjuomia/jauheita reenien jälkeen. Ongelma on siis se, että vaikka yrittää panostaa syömiseen, niin kaikki palaa. Eli pitäisi pystyä panostamaan enemmän. Työn alla...
Tix kirjoitti:Anyways, olethan muistanut vaihtaa harjoitteita välillä?
No kyllä. Ihan jo oman pääpoloisen takia. Vaihtelu tuo siihen hommaan virkistystä, muutenhan se alkaa maistumaan pakkotoistolta. Pääpainon yritän pitää vapaapainoilla - se kun kuitenkin kehittää kokonaisvaltaisemmin.
Melnais
Kitisijä
Viestit: 2201
Liittynyt: 15.08.2005 0:23
Paikkakunta: Turku

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Melnais »

En isosti halua ketään arvostella liikuntatottumuksistaan mutta kymmenen minuutin tauko sarjojen välissä alkaa jo ärsyttää. Oma ohjelma kyllä joustaa niin että järjestystä voi vaihdella mutta salille ei tarvitse tulla juoruamaan tai katselemaan maisemia.

Kotisalin säännöissä on jo kielletty lapset ja laitteissa karjuminen. Kun myyntihengetär seuraavan kerran soittaa tiedustellakseen miten mulla menee, ehdotan lisäkieltoja. Pyydän kieltämään pikku pekingeesit, jotka kuljeskelevat edestakaisin flirttaillen ja istuvat välillä koneisiin tietämättä mitä niillä tehdään, laitteen varaamisen löhöämällä sekä toisten suoran tuijottamisen. Kuntosaleilla on peilit siksi että katsetta voi antaa epäsuorasti.
Elämä kantaa, jos sen antaa
William Munny

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja William Munny »

Melnais kirjoitti:...tietämättä mitä niillä tehdään...
Tämä on muuten kanssa yksi juttu joka noissa salihommissa ottaa silmään. Joka kerta kun salilla itse on touhuamassa, niin vastaan tulee tapauksia joissa pumppaaja tekee _niin_ epäpuhtaita liikkeitä, että alkaa oikein itseäkin hirvittämään. Itse panostin heti alkuun näiden mahdollisimman puhtaiden liikkeiden opiskeluun hyvän opettajan opastuksella. Ihan jo siksi, että alkaa olla jo ikää mittarissa ja epäpuhtailla liikkeillä en muuta saisi aikaan kuin rikkoutuneita niveliä. Monesti tekisi mieli mennä nappaamaan jotain teinixiä hihasta kiinni ja informoida, että ei ole tarkoitus repiä hampaat irvessä mahdollisimman isoja painoja liikkeelle, vaan pienemmillä painoilla tehdä puhtaampia liikkeitä. Hirvittää miten ihmiset rikkovat itseään. Se on tietenkin jokaisen omalla vastuulla mitä tekee ja miten tekee, mutta olisiko se nyt huono homma jos salilla aina silloin tällöin kävisi joku päivystämässä mikä siellä on oikein meininki. Salikortit ovat kuitenkin aika arvokkaita ja tällainen lisäpalvelu samaan hintaan voisi olla aika pop. En minäkään mikään guru ole ja aivan varmasti lisäopastuksella saisin vielä lisää irti pumppaamisesta.
Avatar
Xiberia
Kitisijä
Viestit: 3273
Liittynyt: 26.08.2006 9:58
Paikkakunta: Kenkäkaupunki

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Xiberia »

Ihan helkutin mainio pump! Jäi oikeen hyvä fiilis :)
"Elämä on kuin pornoelokuva - silloin tällöin panemista ja niissä väleissä ihan täyttä paskaa."
Melnais
Kitisijä
Viestit: 2201
Liittynyt: 15.08.2005 0:23
Paikkakunta: Turku

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Melnais »

William Munny kirjoitti: Se on tietenkin jokaisen omalla vastuulla mitä tekee ja miten tekee, mutta olisiko se nyt huono homma jos salilla aina silloin tällöin kävisi joku päivystämässä mikä siellä on oikein meininki.
Tuo henkilökunnan puolesta tapahtuva valvonta olisi aika hyvä ajatus. Henkilökunta on neutraalimpaa ja lisäksi auktoriteettia voisi kuvitella löytyvän enemmän, joten ohjeet otettaisiin vastaan paremmin kuin kanssakuntoilijalta.

Itse kestäisin hyvin jos kuka vain kävisi ystävällisesti neuvomassa, että neiti riuhtoo nyt aivan väärin, mutta ehkäkenties kaikkien uroiden testosteronitasot eivät moista sulata vaikka väärillä liikeradoilla jarruttaa kehitystään ja voi rikkoa itsensä.

Salitouhuun tutustuessani olin jotenkin niin arka etten uskaltanut keltään kysellä neuvoja vaan katsoin liikeohjeita netistä, yritin tulkata koneen kyljestä mitä ihmettä sillä tehdään ja lopuksi vielä vakoilin mitä muut tekevät. Oli vähän vaikeuksia. Nyt on hyvä kun ikioma ohjaaja käy eri liikkeet läpi ajan kanssa ja ohjelmat vaihtuvat tasaisesti. Olisi pitänyt aloittaa viisas harjoittelu jo aikaa sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Elämä kantaa, jos sen antaa
Stinky

Re: Urheiluosasto

Viesti Kirjoittaja Stinky »

Toissapäivänä tunnin lenkki josta puolet hölkkää ja puolet reipastahtista kävelyä. Eilen tunnin reipas sauvakävelylenkki. Go Stinky Go :jee:
Kukas se ihtiään kannustaa jossei kissa itse :roll:
Vastaa Viestiin