Katsoin leffan

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
SikaMika

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Vihdoin ja viimein: Transformers

Jo nimestä voi päätellä, että leffa sisältää paljon erikoistehosteilla kikkailua ja kaikki sen ulkopuolinen on heppoista jenkkihuttua. Elokuva ei petä näitä ennakko-odotuksia. Kokonaisuutena kuitenkin ihan viihdyttävä paketti, katsoin mielelläni kolmannella yrittämällä loppuun saakka.


Letters from Iwo Jima

Itäpuun Clintin ohjaama sotaelokuva, jonka koukkuna on antaa näkemys sodasta "pahis"valtion, eli tässä tapauksessa Japanin, näkökulmasta. Kertoo toisen maailmansodan loppuvaiheesta, jossa pieni japanilaissotilaiden joukko pyrki puolustamaan Iwo Jima -saarta täysin ylivoimaista jenkkiarmeijaa vastaan. Pätkästä käy läpitunkevalla tavalla ilmi japsien kunniakulttuuri, jonka avulla joka sotajampasta saatiin koulittua kuolemaa halveksuva kamikaze tai itsensä epätoivoisessa tilanteessa käsikranaatilla ilmaan posauttava harakirimies. Päin vastoin kuin "normaaleissa" sotaelokuvissa, tämän tarinan rohkeimmat tyypit olivat he, jotka uskalsivat uhmata noita äijäriittejä ja antautua.
Melko tylsä ja pitkä elokuva toiminnan ja juonen kannalta, toimii lähinnä kulttuurihistorian oppituntina tai parina.
Avatar
Crowbar
Kitinän uhri
Viestit: 933
Liittynyt: 13.02.2007 13:02

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Crowbar »

Sheetlord kirjoitti:Zodiac
Viisi tähteä. Tuossa ei ole mitään vikaa. Vitutti vain kun se loppu. Asiahan on niin, että tälle http://www.imdb.com/title/tt0074119/ on jo pitkään kaivattu vertaista elokuvaa ja tässä se on. Tuskin missään muissa elokuvissa on näin tarkalleen seurattu oikeita tapahtumia ja vielä tutkijoiden näkökulmasta. Fincher on saanut jopa trademarkki kameraduuniaan tähän.

Kerta et tunnu tykkäävän mistään hyvistä elokuvista, joita Hollywood puskee ulos niin kokeiles nyt niitä mitä laitoin sulle viimeksi.

Zodiac ja Shooter on parasta mitä pikkupossu on voinut saada vuosikausiin.
I was at the hospital laughing at cripples
Then I heard your kid just died
Suddenly, that was funnier than the cripples
So I tracked you down and made fun of you
It was an open casket wake
I spilled my beer in your kid’s coffin
Sheetlord

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Sheetlord »

Crowbar kirjoitti:Kaikki Presidentin Miehet
Tuo oli muistaakseni ihan kelpo raina. Pidän muutenkin paljon Hollywoodin 1970-luvun tuotannoista. Silloin tuotantokoneiston läpi pääsi paljon sellaista persoonallista ja kantaaottavaakin tavaraa, joka lensi myöhemmin; uusien omistajien aikakaudella (liikepankit ja japanilaiset); suoraan öö-mappiin. "Korppikotkan Kolme Päivää", ensimmäiset "Likaiset Harryt", "Capricorn I", varhaiset Scorseset... onhan näitä vaikka kuinka.
aimohaiku

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja aimohaiku »

V2 - Jäätynyt enkeli

Reijo Mäen kirjaan perustuva Vares-dekkari. Täytyy tunnustaa, että vaikka elokuva oli vain 97 minuutin mittainen, loppua odotti. Ei oikein iskenyt tämä raina.

**

Blood Diamond - Veritimantti

Leonardo DiCaprion tähdittämä elokuva, joka sijoittuu 1990-luvun Sierra Leoneen, sisällisotaan, lapsisotilaisiin ja timanttikauppaan.

****
Sheetlord

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Sheetlord »

The Bourne Ultimatum

Jason Bourne-saagan kolmas ja toivottavasti viimeinen osa. Robert Ludlumin jännitysromaanisarjaan erittäin löyhästi pohjaavalla agenttihahmolla on monia hyviä puolia, mutta toisen JB:n eli James Bondin mittoihin eivät eväät riitä.

Muistinsa menettänyt agentti on edelleen pakosalla ympäri maailmaa, se kadonnut oma identiteetti pitäisi vihdoinkin selvittää. CIA:n ketkut dirikat kyttäävät jokaista liikettä Manhattanilta ja nakkelevat vuoroin paikallispoliiseja, vuoroin kovin arabeja sniper-bombereita kampittamaan kirkasotsaamme.

Plussapuolina mainittakoon käsivarakuvauksen tuoma realismi ja tunnelman tietty kolea aitous. Bourne ei siemaile vodkamartineja eikä tiputtele one-linereita listiessään konnia. Actionpaukuissa on paikoitellen uutis-tyylistä aitoutta. Hand-to-hand-combat teki vaikutuksen jo ekassa Bournessa. Tyylilaji taitaa olla jotain Kali Escrimaa/Krav Magaa tms - simppeliä, suoraviivaista ja pirun tehokkaan näköistä, ei mitään hyppyvolttipotku-hoto-hotoa. Suosikkihuitomistani heti ensimmäisten Seagaleiden "kovan aikidon" jälkeen. Minimalistinen, melkein ambientti taustamusa vie toimintaa hyvin eteenpäin.

Miinuksia on vähemmän, mutta ne ovat sitten sitäkin isompia juttuja: Matt Damon on edelleen liian nössön näköinen poju tappavan vaaralliseksi salaiseksi agentiksi. Tätä kolmosleffaa alettiin kuvaamaan ennen käsikirjoituksen valmistumista ja scripti taisi valmistua kuvausten kanssa yhtä aikaa - ja se valitettavasti näkyy. Koko "elokuva" on yksi vitun pitkä takaa-ajo, höystettynä parilla pakollisella suvantokohdalla. Kuitenkin varsin viihdyttävä sellainen.

Halloota Hollywood: kun kerran Ludlumilla on vientiä, "Mataresen Merkki The Movie", anyone?

Kuva
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8599
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Black Sheep

Olisiko tämä nyt sitten kannanotto geenimanipulointiin vai uudenajan ihmissusivariaatio. Ihan pätevä filmi, ei niinkään kauhua kuin kevyellä huumorilla höystettyä tehosteyökkistä. Veri lensi, liha rutisi ja sisälmykset esiteltiin lähikuvissa.
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
aimohaiku

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja aimohaiku »

Rakastaa...Ei rakasta (À la folie... pas du tout)

Ihana nappisilmä Audrey Tautou esittää tässä vuonna 2002 valmistuneessa ranskalaisessa elokuvassa Angéliqueta, joka on kertomansa mukaan löytänyt elämänsä rakkauden. Angéliquen rakkauden kohde, menestyvä sydänlääkäri aikoo jättää raskaana olevan vaimonsa Angéliquen takia, mutta mitä sitten tapahtuukaan?

Täsmennettäköön, että tämä on siis varsin kelpo trilleri, eikä mikään nyyhkydraama. Suosittelen tutustumaan.

****
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Sheetlord kirjoitti:[ Matt Damon on edelleen liian nössön näköinen poju tappavan vaaralliseksi salaiseksi agentiksi.

Joku oli muistaakseni kirjoittanut arvion Good Shepherdista. Viitsisiköhän ko. hlö linkittää tähän, en löytänyt haun avulla. Siis Loordi, mikäli et ole nähnyt ko. elokuvaa, katso toki. Minusta Damonin charmi ja koleus sopivat agenttirooliin erinomaisesti! Angelina Joliekin pärjäsi sivuosassaan "ihan kivasti", mutta Damonin hahmo teki minuun suuren vaikutuksen. Elokuva vei muutenkin , oi, niin suurten kysymysten äärelle, ja ihaillen kammoksuin Damonin roolihahmon kylmää ja kaiken jyräävää uskollisuutta to the United States of America. Amen to that. Olen viime aikoina taas lämmennyt Mattille, jotenkin hänen hupiroolinsa eivät oikein vakuuttaneet, vaikka hauskoja olivatkin. Ehkä Ripleyn ja Good Shepherdin kaltaiset kovikset ovat hänen parasta antiaan, imho.

Muuten, eikö nössöt pojut ole juuri parhaita agentteja, kukaan kun ei epäile heitä tunteettomiksi tappajiksi ;) Sama koskee kilttejä tyttöjä :apuva:
Prepare for the worstest.
Pyry-Matias

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Pyry-Matias »

Sheetlord kirjoitti: Matt Damon on edelleen liian nössön näköinen poju tappavan vaaralliseksi salaiseksi agentiksi.
Liian poikamainen lähes mihin tahansa miehekkäämpään aktiin. Muutenkin olen aina ihmetellyt suosiotaan. Ihan pliisu naama. Toinen laji on nämä liian veistokselliset, jotka pilaavat myös elokuvia, kuten Pitt ja Clooney. Esmes joku Viggo on sopivan särmikäs ja raihnainen - uskottava ja samaistuttavampi, ollen samalla sankariksi vaadittavan komea.
Rouva Pupu

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Rouva Pupu »

Urban Legends: Bloody Mary

Nämä urbaanit legendat olen kyllä nähnyt ennenkin. Yksi sentään oli outo, mutta meni hiukan yli. Huono pössis.

Susien klaani

Tämä oli suht hyvä pätkä. Se peto nyt oli vähän tymä. Kauniita naisia, mutta Unelmien poikamies kaavaa noudattaen se hiirulainen saa miehen (en osaa niinQ samaistuu). Tappelukohtaukset viihdyttäviä.

Bride of Re-Animator

Tohtori West palaa keskuuteemme, olisin voinut jättää suosiolla ykköseen. Sisältää kuitenkin pro kohtauksia.
Sheetlord

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Sheetlord »

nowaysis kirjoitti:Siis Loordi, mikäli et ole nähnyt ko. elokuvaa, katso toki
Taisin jaksaa vähän alle puolivälin. Jotenkin... haalea leffa. Varmaan ihan ansiokas, mutta juuri silloin ei toiminut. Ehkäpä annan sille vielä toisen mahdollisuuden joskus.
Pyry-Matias kirjoitti:Esmes joku Viggo on sopivan särmikäs ja raihnainen - uskottava ja samaistuttavampi, ollen samalla sankariksi vaadittavan komea.
Samalla linjalla. Aaron Eckhardt on myös yksi suosikkini tässä kategoriassa.
Keikaus
Kitisijä
Viestit: 4772
Liittynyt: 15.08.2005 13:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Keikaus »

Yritin katsoa Kamera Diazin ja Tontsa Coletten tähdittämän Lainakengät, mutta en päässyt loppuun, kun oli niin kökkö.
Kikkelis kokkelis.
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2582
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Clay »

Hämis 3

Ajanhukka. Liian pitkä tehoste-elokuvaksi.

¤ ½ (puolikas ihan sen takia, että hämis on kuitenkin aina amazing)

The number 23

Tämä oli positiivinen yllätys, enkä edes arvannut loppua - se kyllä hävettää vähän, ilmiselvähän se oli. Mutta jokin elokuvan tunnelmassa kuitenkin tempaisi mukaansa. Ja arvatkaas minkä luvun osoitteestani saa, oikein; 23. Aika spookya.

Ainiin, tähdet ¤ ¤ ¤ +
Nyt penikseni on fantastinen!
Elukka

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Sarjassamme alelaarin DVD-helmet:
Star Trek II : the Wrath of Khan
Siinä on avaruustaistelua, aivonsyöjämönkiäisiä, tuomiopäivän ase, puolialaston pitkätukkapahis ja William Shatner.
Voiko scifi-nörtti muuta toivoa?
:zap::zap::zap::zap:
Vihtahousu

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Vihtahousu »

Pathfinder (2007)

Intiaanistoori johon on sotkettu viikingit ja selviämistaistelua. Karl Urban vetää tavanomaista ilmeettömämmän suorituksen, jota voisi kuvailla jopa heikohkoksi. Toinen pääosan esittäjä (naisinkkari) taas onnistuu paljon paremmin.

Leffan juoni jää rymistelyn jalkoihin, sääli koska puitteet suurellekin elokuvalle oli ilmassa. Kuvaus ja värimaailma omalaatuisemmasta päästä, mutta usein liian epäselvää. Maisemat hienohkot ja viikingit nyt aina sytyttää :D Tarinan eeppisyydestä voi vissiin olla useaa mieltä, mutta mun pipua varten sitä oli liian vähän.

Kolme tähteä viidestä.
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 23439
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

Sheetlord kirjoitti: Matt Damon on edelleen liian nössön näköinen poju tappavan vaaralliseksi salaiseksi agentiksi.
Mitä muistikuvat kertovat niin paremmin sopii rooliin kuin Chamberlain. Vaikka alkuperäinen taitaa muuten olla parempi.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Dolores Claiborne

KuvaKuvaKuvaKuvaKuva

Voi varmaan kehua yhdeksi parhaista King-filmatisoinneista, vaikkei ole kirjaa edes lukenutkaan. Hieno leffa, jonka jaksaa simppelistä tarinasta huolimatta katsoa uudelleen ja uudelleen. Kathy Bates on ehdottomasti yksi lempparinäyttelijöistäni ever.

Frantic

KuvaKuvaKuva

Niitä leffoja, jotka muistaa nähneensä muttei muista mitä seuraavaksi tapahtuu. Erittäin Hitchcockmainen, mutta pitkitetty trilleri, Harrison Ford pääosassa "perusroolissaan". Aloin miettimään, että tää on kenties heikoin näkemäni Polanskin ohjaus. Aikas hienoja leffoja mies on aikaiseksi saanut.

The Ghost Galleon

Kuva1/2

Zombeja ja bikinityttöjä aavelaivassa. Miten moisesta konseptista saa aikaiseksi näin paskan leffan? Blind Dead-sarjan kolmas osa oli kyllä melkoinen pudotus, vaikkeivät aiemmatkaan osat mitään elokuvataiteen merkkiteoksia olleet. Puoli tähteä yhden päälle huonoista tehosteista. Ei siis mitään "low-budget"-huonoja pienoismalleja, vaan oikeasti sellaiset, että kuka tahansa tekisi kotona hienommat. Pakko suositella sen takia, kannattaa kelata loput leffasta kuitenkin. Ja mikähän se raiskausjuttu on, kaikissa Blind Dead-leffoissa on raiskattu nuori nainen vailla mitään merkitystä juonen kannalta.

Phantasm III

KuvaKuva

Aika heikko esitys, ei vedä vertoja kahdelle ekalle. En edes muista mitä tässä tapahtui, vaikka katsomisesta on pari päivää.


Phantasm IV

KuvaKuvaKuva

No tää oli parempi. Hienosti hyödynnetty ekasta leffasta ylijääneitä osia. Juonikuviot hämmensivät kuin Lynchin elokuvat konsanaan.
Rouva Pupu

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Rouva Pupu »

The Stepfather

Monesti ennenkin tullut katsottua, mutta jostain syystä en tähän kyllästy. En tunne henk.koht. ihmistä jolla ei diiviidii hyllyssä tätä ole. Mikä lie leffan vetovoima.

From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money

Ihan pätevä jatko-osa. Rikolliset ja vampyyrit. Pidin kuvakulmista.

From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter

Tämän olisi voinut jättää tekemättä. Ugh.

My Name Is Modesty: A Modesty Blaise Adventure

Wattu että oli tylsä pätkä. Ei, ei, ei. Miksi oli pakko laittaa Modestyksi tuollainen kalpea luukasa, yh. En panisi.

Reservoir Dogs

Edelleen yksi lemppareista. Hyvää läppää.

Pahan yhteys

Oli tässä muutama hyvä spuuki kohtaus. Ei oikein sytyttänyt kuitenkaan.

The Ring 1&2

No mitäs näistä, monesti nähtyjä.
Avatar
Crowbar
Kitinän uhri
Viestit: 933
Liittynyt: 13.02.2007 13:02

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Crowbar »

Nostetaas palstan tasoa. Kopioin tänne kommenttini loistavasta elokuvasta nimeltään:

Babel *
Näyttelystä yksi tähti, muuten tämä onkin raivostuttavin läjä paskaa sitten Crashin. Olin jo päättänyt etten katso tätä, enkä tiedä missä mätti että piti moiseen sitten ryhtyä.
Innarratu (tai mikä liekään, hra Vatari tästä alkaen) teki sen rakkielokuvan mikä oli ihan jees kolmen tähden juttu. Sitten tuli 21 grammaa yhtä typerintä ja tylsintä paskaa mitä muistaa. Johan sitä luuli, että Vatari edes yrittäisi jotain muuta kuin tehdä sama elokuva jatkuvasti uusiksi ja joka kerta huonommin kuin edellinen, mutta ei. Kolmas kerta vielä. Vuonna 2010 nähdäänkin Babel VI: return of the periodic unchronological piece of sentimental shit.
Babelissa ei tapahdu mitään. Ei kertaakaan. Siinä ei ole tarinaa, siinä ei ole mitään. Vatari on vaan tahtonut näyttää, että kaikkihan me väristä välittämättä käydään kakalla, itketään ja halutaan nussia . Mikä oivallus! Jos tästä tungettaisiin ne loputtomat musiikkikohtaukset perseeseen olisi tämä pikkusiskonsa Crashin kanssa yhtä pitkä = 15 min.
Sinänsä hauskaa, että molemmat paskat lähettävät saman viestin (joka ei kyllä ole ollut tekijöiden tarkoitus):
Kaikki muun väriset on jees sakkia paitsi semikamelit. Crashissä on psyko-semikameli-lapsentappaja kun tässä on taas sen lukutaidottomat roskaväki kyrpäpojat vauhdissa. Hra Vatari nyt sitten yrittää saada katsojan jotenkin ymmärtään näitä paska-aivoja. Niin just. Ja ketä vittua kiinnostaa ne meksikolaiset pellet?!?! Tyypit sekoilee kuin bensaa impanneet marokkolaiset serkkunsa ja sen jälkeen pitäisi tuijottaa jotain 15 min itkupaskakohtausta ja tuntea jotain muutakin kuin pakottavaa tarvetta mennä paskalle. Toivottavasti tää jannu ei tee enää yhtäkään elokuvaa.
I was at the hospital laughing at cripples
Then I heard your kid just died
Suddenly, that was funnier than the cripples
So I tracked you down and made fun of you
It was an open casket wake
I spilled my beer in your kid’s coffin
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

April Fool's Day

KuvaKuvaKuva1/2

Yllättävän hyvä leffa kasarislasheriksi. Odotin täydellistä tahattoman komiikan juhlaa, mutta tämähän peittoaa 95% vastaavista aikalaisistaan. Oli oivallettu yksi tärkeä juttu; kannattaa tehdä roolihahmoista oikeasti hauskoja ja symppiksiä tyyppejä ja käyttää niiden esittelyyn aikaa. Aivottomien vittupäiden lahtaamisessa ei ole mitään jännitystä.

Paluu tulevaisuuteen-leffojen Biff Tannenia näytelleeseen tyyppiin oli tosin erittäin vaikea suhtautua "hyviksenä".
Sheetlord

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Sheetlord »

Se7en

N:s kerta, mutta toimii edelleen. Ajan hammas on pikkuisen päässyt puraisemaan, mm. Saw-leffojen nitroisempi chop-chop-chop -kameratyöskentely saa Fincherin inhovisiot näyttämään kovinkin puhtoisilta. Mikä shokkiarvoissa hävitään, viedään kotiin hyvällä tarinalla, loistavilla näyttelijöillä (Morgan Freeman yhdessä ehdottomasti parhaista rooleistaan), kauniilla kameroinnilla ja soundtrackin siistillä industrial-sinfoniaorkesteri-fuusioinnilla.

Jotain tämän tasoista sitä odottaisi ohjaajalta uudestaankin. Valitettavasti vaikuttaa siltä, että "Tappelukerho" ja "Seiska" olivat Fincherin "Kane" ja "Ambersonit".

Kuva
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Grindhouse: Death Proof

Sikahyvää mättöä. Loistavat näyttelijävalinnat, kunnon chickflick ei sanan ihan perinteisimmässä merkityksessä. Naiskuva poikkeaa selkeästi tyypillisestä Hollywood-tuotannosta :D Pahoja jauhelihakohtauksia muutama, muuten oivallisia kikkailuja kameralla ja kohtausten aluilla sekä lopuilla.

Neljä starbaa viidestä. Hot chicks and violence, all you need. Ja hippunen romantiikkaakin kännitekstareiden muodossa!
Prepare for the worstest.
Storia

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Storia »

Remu katsoi Ganes -leffan

Tiistaina Remu näki ensi kertaa hänen elämästään kertovan Ganes-elokuvan valmiina. Ohjaaja JP Siili ja Remua elokuvassa näyttelevä Eero Milonoff olivat paikalla jännittämässä miten Remu reagoi. Remun mielipide on tärkeä elokuvan tekijöille. Siili kertoi jo vuosi sitten lehdistötiedotteessa, että tekee elokuvan kunnioituksesta Remua ja Hurriganesia kohtaan.


Tiukkaa tekstiä oli luvassa. Remu on tunnettu siitä, että hän sanoo asiat suoraan ja on jyrkkä sanomisissaan. Hänen suhtautumisestaan ei voitu olla varmoja, ja vuoden takaiset kommentit käsikirjoituksesta antoivat Siilille ja Milonoffille aihetta hermoiluun.


Siili ja Milonoff pystyivät kuitenkin huokaisemaan helpotuksesta jo elokuvanäytännön aikana. Remu nauroi ja kommentoi leffaa vähän väliä.


"Mä ehdotan kymmenen oskarii" olivat hänen ensimmäisiä sanojaan teatterista ulos tultaessa. "Näyttelijöille, puvulle, ohjaukselle, kuvaukselle, musalle."


"Bueno. Vitun hyvä. Nää jätkät, Monte ja Abe, niist tulee kovia. Älyttömän hienosti ne on napannu kundien ytimen. Ja tää mimmi, joka veti Eevan, se on ihan kohallaan. Faijaa näyttelevä on ammattimies."


Henkilöhahmoon 'Remu' hän oli enemmän kuin tyytyväinen. "Toi agentti on parempi ku mä itte. Ei Marlon Brandokaan vetäny tollee. Jätkä tajuu mitä pitää liiotella."


Elokuvan Hurriganes-musiikista vastaavat näyttelijät itse. Remun itsensä luoman musiikin jäljittely ei häirinnyt maestron korvaa. "Mä olin ihan kuoppa auki miltä toi leffa kuulosti. Siin on ollu joku Phil Spector puikoissa et on saatu noin vitun jees soundi".


Hurriganesin tuottaja Richard Stanley kommentoi aikanaan elokuvan käsikirjoitusta sanoin: "Not quite, but close enough". Remulle totuuden ja fiktion yhdistäminen kolahti täysin. "Noin se meni. Kyl tos on kaikki. Ei oo liiotteluu, oli siel paljon pahempaaki mitä tos voi näyttää. Ja pitää hiffaa käyttää otsaa, tää on leffa."


Elokuvassa poliisit vainoavat Remua. "Joo toi (Kari Hietalahden näyttelemä) pamppu on tosi mulkku, mut oikeesti ne oli vielä pahempia."

Joku kysyi elokuvan nähtyään, että olitko Remu oikeasti tuollainen panomies.

"No comments".

Ganes elokuvateattereissa 28.9.
Enttu

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Enttu »

Lady Chatterley:

Kolmisen tuntia jaksoi katsella,hyvin epookkia,kun aatelisnainen hyppää avioliitostaan pyörätuolissa istuvan äijänsä tietämättä tilanhoitajan luona nussimassa ... parasta taisi olla alastomuus,erotiikka,paneminen ja runkkaus

Baa Baa Black Sheep:

Kreisi komedia geenimanipuloiduista tappajalampaista,
jotka syntyy ihan vahingossa kahden pölön ympäristöaktivistin toimesta ...
loppuhuipennuksessa veri lensi kiitettävästi lampaiden syödessä ihmisiä
että BÄÄÄÄÄÄ vaan kaikille :lol:
Elukka

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Elukka »

Ripping Friends - the manliest men in the world
(Jaksot 1-4 DVD-painoksena)
Supersankariparodiaa ilmeisesti Renin ja Stimpyn piirtäjien kynästä.
Paikoitellen aika härskiä, mutta hauskaa.

Re-animator
Zombikauhun klassikko, jossa tiedenörtti Herbert Westin kehittämä vihreänhohtoinen reagenssi herättää kuolleet henkiin.
Verta ja suolenpätkiä löytyy useamman leffan tarpeiksi, ja paljasta pintaakin on tarjolla varsin anteliaasti.
Juoni on ainakin tiedepuoleltaan paikoin aika aukkoinen ja kökköilyn puolellekin lipsutaan aika tiuhaan, mutta ainakaan tähän ei ole liimattu päälle tyypillistä sokerista "all is well" -Hollywood-lopetusta.
:shock: :twisted: :twisted: / * * * * *

The Matrix Reloaded
Tän oli kait tarkotus olla jotenki sillai niinQ filosofinen?
Merovingianin ja Arkkitehdin tylsää p*skanjauhantaa lukuunottamatta ihan viihdyttävää bullet ballet -toimintaa.
8) 8) 8) ½ / * * * * *
Vastaa Viestiin