Eikös Tammerkoskella ole toinenkin ihan kelpo burgerimesta?
http://www.s-ravintolat.com/newyork/index.php
Eikös Tammerkoskella ole toinenkin ihan kelpo burgerimesta?
Saisko tähän jotkut perustelut?masa kirjoitti:kyseiset safkat ovat ylläripylläri paskaa.
No kyllä sinun pitäisi hyvän ruoan ystänä tietää ero hyvän ja huonon ruoan välillä. Tuskin teet pottumuusiakaan mummonmuusipaketista tai nauti kinkkukiusausta eineksinä?BettyB. kirjoitti:Saisko tähän jotkut perustelut?masa kirjoitti:kyseiset safkat ovat ylläripylläri paskaa.
Päätit sitten haukkua mua läskiksi. Kiitos.masa kirjoitti:No kyllä sinun pitäisi hyvän ruoan ystänä
Ryhähähä. Äläs nyt naurata.BettyB. kirjoitti:Päätit sitten haukkua mua läskiksi. Kiitos.masa kirjoitti:No kyllä sinun pitäisi hyvän ruoan ystänä
Ei naurata yhtään.masa kirjoitti:Ryhähähä. Äläs nyt naurata.
Jumalauta. Sä olet lukenut mun deitti-ilmonBettyB. kirjoitti: Akateeminen, persoonallisen näköinen, liikunnallinen ja hyvän ruoan ystävä...
= suorittanut kesäyliopistossa taidehistorian peruskurssin. Susiruma, mutta trendikkäät pokat silmälaseissa. Juoksee joka aamu bussipysäkille ja on LÄSKI.
Pitäisi naurattaa, sillä onnistuit päättelemään sellaisen höpönlöpön johon edes aarne ei pystyisi.BettyB. kirjoitti:Ei naurata yhtään.masa kirjoitti:Ryhähähä. Äläs nyt naurata.
Älä viitsi vetää dramaquueneja. Sä et ole sellainen.BettyB. kirjoitti:Äh, meinasin jo pitää luennon laadukkaista raaka-aineista, mutta why bother. Tieto on kaikkien saatavilla, etsikää tieto itse tai pitäkää (väärät) mielikuvanne.
Lisäyksiä:BettyB. kirjoitti:Treffi-ilmoituksessa:
...
No huh. Kerrohan nyt sitten. Mistä ja miten tuotetaan vaikkapa hesen "kokolihapihvit", jos ne ovat mainitsemiasia laadukkaita raaka-aineita? Minun suussani ne ovat aina maistuneet jänteisiltä, klumppuisilta, kuivilta, mauttomilta ja erittäin epämiellyttävän koostumuksen omaavilta moottoritiellä yliajetun oravan jäännöksiltä. Onko tuo laadukkaan raaka-aineen standardi hesellä?BettyB. kirjoitti:En mä vedäkään. Mutta palaan asiaan kun jollain on jotain järkevääkin sanottavaa, eikä pelkkää ruoka on roskaa, ruoka on paskaa-kommentointia.
Oliskos aika laittaa selain kiinni ja käydä vaikka lenkillä?BettyB. kirjoitti:Voi että kun sä Pertsa aina jaksat yllättää mut yksinkertaisuudellasi.
Äläs nyt. Tämä on vakava asia.BettyB. kirjoitti:Voi että kun sä Pertsa aina jaksat yllättää mut yksinkertaisuudellasi.
Sitä sun pitää kysyä Heseltä. Niillä on varmaan nettisivuilla jotain tietoa niiden pihvien sisällöstä.masa kirjoitti:No huh. Kerrohan nyt sitten. Mistä ja miten tuotetaan vaikkapa hesen "kokolihapihvit", jos ne ovat mainitsemiasia laadukkaita raaka-aineita? Minun suussani ne ovat aina maistuneet r jänteisiltä, klumppuisilta, kuivilta, mauttomilta ja erittäin epämiellyttävän koostumuksen omaavilta moottoritiellä yliajetun oravan jäännöksiltä. Onko tuo laadukkaan raaka-aineen standardi hesellä?
No hei. Onhan Him:n musakin paskaa, eikä sekään ole suolesta valunut läpi.BettyB. kirjoitti: Ylipäätään nyt tarkoitin tässä sitä, etten pidä sanojen paska ja roska-käytöstä missään ruokaan liittyvässä yhteydessä
No nyt voi käyttää sanaa: paskaa! Koskee ehkä heseä, muttei mäkkiä.masa kirjoitti:"Anteeksi, mutta me emme saa laittaa tuplamausteita."
Joo. Hesellä tuo on kuultua. Kokeilin vaan kepillä jäätäBettyB. kirjoitti:No nyt voi käyttää sanaa: paskaa! Koskee ehkä heseä, muttei mäkkiä.masa kirjoitti:"Anteeksi, mutta me emme saa laittaa tuplamausteita."
Äläpä kokeile ettei mun tartte kokeilla nyrkillä nenää!masa kirjoitti:Joo. Hesellä tuo on kuultua. Kokeilin vaan kepillä jäätä
Joudun käyttämään siinäkin ihan hiukan rasvaa, muuten tarttuu, tai ainakin paistettavan jutun kosketus pannun pohjaan jää pisteittäiseksi.BettyB. kirjoitti:Suosittelen paistamiseen teflon-pannua.
Osta parempi pannu? Mä en laita teflonpannuun rasvaa.Duckzilla kirjoitti:Joudun käyttämään siinäkin ihan hiukan rasvaa, muuten tarttuu, tai ainakin paistettavan jutun kosketus pannun pohjaan jää pisteittäiseksi.
No en mä nyt mikään OMO-info ole.Duckzilla kirjoitti:Miten polymeroitunut tahmarasva poistetaan teflon-pannun pohjasta?
Poly.. hä?Duckzilla kirjoitti: Miten polymeroitunut tahmarasva poistetaan teflon-pannun pohjasta? Se ei tunnu liukenevan oikein mihinkään, ja toimii kuin tarraliima.