Pohtimisperjantai

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Bliss

Re: Pohtimisperjantai

Viesti Kirjoittaja Bliss »

Mä en uskalla käydä kolesterolimittauksessa :shock:
Verenpaine kyllä on aina ollut siinä määrin alhainen (100/48 ), että lääkäri kerran kysyi multa olenko ollenkaan elossa :D
Avatar
Xiberia
Kitisijä
Viestit: 3273
Liittynyt: 26.08.2006 9:58
Paikkakunta: Kenkäkaupunki

Re: Pohtimisperjantai

Viesti Kirjoittaja Xiberia »

nokkaelain kirjoitti:Enpä osaa sanoa onko parempi tai huonompi, mutta verisuoniani taitaa huolettaa enemmän verenpaineeni, 166/93 :( (Ja ensiyrittämällä saatiin selvästi enemmän paineita.)
Mulla on kanssa nuo paineet isompi ongelma, viime mittauksella olivat tosin aika normaalitasolla (jotain 125/85), mutta yleensä vakioarvo on siinä 150/90-tasolla. Saattaa toki osin olla jonkinlaista valkotakkisyndroomaakiin, mutta toisaalta - en minä opiskelukavereitani jännää.

Sinänsä vaan hupaisaa, että tuota verenpainetta ollaan seurattu siitä saakka, kun aloin 18-vuotiaana syödä e-pillereitä, ja aina vaan sanotaan gynellä/muulla lekurilla, että seuraapa sitä. Seuraan seuraan!
"Elämä on kuin pornoelokuva - silloin tällöin panemista ja niissä väleissä ihan täyttä paskaa."
prosessi

Re: Pohtimisperjantai

Viesti Kirjoittaja prosessi »

prosessi kirjoitti:Minulla ei ole harmainta aavistustakaan mitä uunista tulee ulos, ja onko se edes syömäkelpoista, mutta jo tässä vaiheessa minulla on ollut niin hauskaa, ettei sillä oikeastaan ole mitään väliä. Hauskoja päiviä on helppo tehdä.
Oli vieläpä hyvää. Päähänpistot näemmä kannattavat.
Duckzilla

Re: Pohtimisperjantai

Viesti Kirjoittaja Duckzilla »

Mulla taitaa olla pöö nautti. Tulevista töistä puhuminen vain ahdistaa, sen sijaan että innostaisi haasteena. Evään itseltäni hauskanpidon koska en jaksa. No ehkä Turkkuses käyminen lataa akkuja. Hyvää yötä kaikki. Ja jaksuja kaikille.
BettyB.

Re: Pohtimisperjantai

Viesti Kirjoittaja BettyB. »

Kylläpä onkin glögi hyvää! Namnamnam!
Bliss

Re: Pohtimisperjantai

Viesti Kirjoittaja Bliss »

Kävin pesettämässä nelipyöräisen kurakimpaleen tänään, ja kaiken kuran alta löytyi kuin löytyikin auto.
Paikallinen autoliike tarjoaa palvelua "Auton käsinpesu 10 euroa", ilmoitteluun pitäisi lisätä rivi "Naurut kaupanpäälle"... maahanmuuttajataustainen nuorimies pesi hiki lippiksessä autoja, kun noin samanikäinen kotimainen pikkupomo käskytti vieressä. Virnuilin orjatyövoimalle, vaikka ei olis saanut. Häpeän :oops:
Avatar
Mida
Kitinän uhri
Viestit: 531
Liittynyt: 15.09.2006 12:10

Re: Pohtimisperjantai

Viesti Kirjoittaja Mida »

Huoh. Mä mietin et miten koko kitinän väki voi ol niin sekasin, et on luullu torstaita perjantaiks, mut kuka se täs sekasi o. :roll:
Vastaa Viestiin