Katsoin leffan

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

1408

KuvaKuvaKuvaKuva

Toooosi iso positiivinen ylläri. Odotin huomattavasti hömpämpää pömppää, jolle voisi hihitellä tylsyyksissään, mutta täähän oli oikeesti jännä ja sisälsi pari sellasta kohtaa että ihan käskarvat erektoituvat ja selkä muljahti. No se taustatarina perheestä oli liian korni ja "helppo", mutta ehkä se sen sitten tarvitti. Lopputvistit olivat ehkä ennalta-arvattavia, mutta varsinkin toinen koukku meni siitä huolimatta just niinkuin pitikin.

Elokuvan juliste ei kyllä jotenkin sovi tyyliltään yhtään itse elokuvaan. Ja Jacksonihan oli ihan sivuroolissa, Cusackin soolohan tämä käytännössä oli.
1108

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Crowbar kirjoitti:Perkele!!!!
pwned
1108

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Reeker

En pitänyt, ei näkynyt edes tissejä kunnolla. Paskaa...
Googlebot

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Googlebot »

Stardust

Parempi fantasiaseikkailu kuin odotin. Narniat, Harry Potterit jne. ovat ainakin elokuvina mielestäni pahinta sontaa mitä universumin laidoilla on koskaan tavattu, mutta Stardust onnistui pitämään sopivasti otteessaan ja arvailemassa mitäköhän mahtaa seuraavaksi tapahtua. Vaikka juoni oli perinteinen, pari eri pahista omine motiiveineen vähensi sopivasti elokuvan ennalta-arvattavuutta ja lisäsi jännitystä.

Parissa kohtaa nauroin elokuvan hauskoille kohtauksille. Tosin, WTF?-elämyksen koin kun suunnilleen koko muu miespuolinen yleisö tuntui tikahtuvan röhönauruun elokuvan ehkä typerimmässä kohtauksessa (Robert De Niron esittämä "tanssikohtaus"), mutta sehän vain osoittaa että elokuva pystyi vetoamaan kovin erilaisen huumorintajun omaaviin ihmisiin, mikä plussaksi luettakoon aamen.

BBC:n "The Office"-sarjan pöhköä pomoa näytelleen Ricky Gervaisin pikkurooli B-luokan kauppiaana huvitutti mukavasti, lähinnä koska hän oli tässäkin roolissaan niin kovasti David Brentin oloinen niljake. Ei mennyt tinkaaminen hänen osaltaan ihan putkeen. :D


:idea: :idea: :idea: :idea: / 5
1108

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Kuva

:shock: Tää olikin jokin vitun animaatio :shock:

No aika keskinkertainen räpellys, komeet tehosteet, ei siinä mitään mutta ei tämä nyt oikein silti kummiskaan toiminut.

3/5
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

The Devil Rides Out

KuvaKuvaKuva

Hammerin parhaaksi tätä olen kuullut kehuttavan, mutta ei tämä nyt ihan mun mielestä sinne yllä. Voi johtua pitkälti siitäkin, että muita Hammereita on tullut katseltua penskana telkkarista ja niistä on jäänyt ne nostalgia-arvot takaraivoon.

Christopher Lee kuitenkin vakuuttava kuten aina, vaikka ne "jännittävät" tilanteet Leen eläytymisestä huolimatta (vai johtuen) aiheuttivatkin enemmän hilpeyttä kuin pelkoa.

The Fall of the House of Usher

KuvaKuvaKuva

Ensimmäinen Roger Cormanin ja Vincent Pricen lukuisista Poe-filmatisoinneista. Tää oli ihan mukaansatempaava satu, oikein perinteistä vanhaa kauhua.
Rouva Pupu

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Rouva Pupu »

1108 kirjoitti:Reeker

En pitänyt, ei näkynyt edes tissejä kunnolla. Paskaa...
Päästit tämän leffan yllättävän helpolla. Toisaalta olin itsekin tämän jälkeen lähes sanaton.
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Dagon

KuvaKuvaKuvaKuva

Tunnun olevan nykyään kaikista katsomistani leffoista eri mieltä kuin muut, joten jatketaan samalla linjalla. Tästä tykkäsin oikein kovasti. Tietokone-efektit kuuluivat huonoimpiin koskaan näkemiini ja muutoinkin osa leffasta toimi paremmin "hyvällä tavalla huono" -asteikolla, mutta suurimman osan ajasta oli kyllä ihan oikeasti jänskättävää meininkiä. Resident Evil 4-pelin tekijät ovat kyllä ottaneet todella paljon vaikutteita tästä. Mietin pitkään, että mikä tässä oikein on niin tuttua.

The Thing from Another World

Kuva1/2

Nyt ei kyl meinannu pysyä hereillä. Carpenterin uusioversiohan on hyvä, mutta ei tämä nyt aivan täyttänyt odotuksia. Muotoamuuttavan hirviön ja suljetun paikan paranoian sijasta tässä taisteltiinkin murahtelevaa leveäharteista...avaruusporkkanaa vastaan.
Savannah

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Savannah »

- The Kingdom oli yllättävän hyvä. Toimintaa riitti kiitettävästi, vaikka loppu olikin vähän liian sentimentaalinen makuuni.

-The Simpsons movie oli hauska kuten saattoi odottaa, mutta näin kyseisen pätkän kyllä jo aikaisemmin.
Avatar
RolloTomasi
Kitisijä
Viestit: 2360
Liittynyt: 06.09.2006 7:50
Paikkakunta: Maa

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

Lawrence of Arabia

Paras koskaan tehty Elokuva.

(Tai ainakin yksi niistä muutamista, jotka ovat.)
Since I cannot prove a lover, to entertain these fair well-spoken days, I am determined to prove a villain and hate the idle pleasures of these days.
Vihtahousu

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Vihtahousu »

Tänään jos luoja (ja kaakuna) suo, niin katsastan taasen The Patriot leffan. Toki olen nähnyt filkan kolmisen kertaa aikaisemmin, mutta nyt täytyy katella uudestaan. Mel Gibson ei lähtökohtaisesti sytytä, mutta Braveheart-meininki toimii. Ei jassais oottaa.
Duckzilla

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Duckzilla »

Beowulf

Kokonaan tietokoneanimoitu sankarieepos, joka pohjautuu - ja on vieläpä varsin uskollinen - wanhalle englantilaiselle Beowulf -saagalle, jossa legendaarinen nimisankariäijä pistää hirviöt ojennukseen.

Yllättävän onnistunut tekele. Tällaisista lähtökohdista (tietkoneanimoitu sankar'tarina) olisi ollut niin helppoa tehdä nolostuttavan korni patsastelu. Vaan tämä veikin voiton kotiin. Jos olette pelanneet God of War -peliä, tästä leffasta tulee tuttu olo. Tässä ei kainostella eikä kursailla. Verta, limaa, suolenpätkiä ja ultimate äijästelyä toiseen potenssiin! Leonidas-kunkku menköön kotiin kutomaan sukkia. Enää ei huudeta "This is Spartaaaaaa!" vaan "I! Am! Beowulf!". :) (huom: nyt teattereissa pyörivä versio on tosin se lastenversio, R-rated versio ilmestyy kai sitten DVD:llä joskus)

Elokuvan alkupuolella hahmojen keinotekoinen ulkonäkö ja liikkeet vielä hieman häiritsivät, mutta siihen tottui hyvin nopeasti, ja lopulta tarinan antoi viedä mukanaan. Näyttelemisen ja animaation taso tuntui vaihtelevan oudosti. Välillä oli hyvinkin elävän näköisiä ihmishahmoja ruudulla, välillä taas oudosti tapittavia tietokonehahmoja. Mutta koska kaikki hahmot ja ympäristö olivat tietokoneanimaatiolla tehtyjä, elokuville tyypillistä "toi monsteri näyttää rendatulta ja irralliselta" -fiilistä ei päässyt syntymään - sillä kaikki oli sitä samaa maailmaa.

Leffan alkupahis Grendel-peikko on uusi suosikkimonsterini, joka hyppäsi monsteriudessaan Sormusten Herran luolapeikon edelle. Hirviö, joka herättää paitsi pelkoa ja inhoa, myös sääliä. Näin ristiriitaisesta hahmosta ei voi olla pitämättä.

Elokuva on pyörinyt myös puna-viherlaseilla katsottavana 3D-versiona, mutta Suomessa ei ole vielä siihen sopivaa teatteria.

:jee: :jee: :jee: :jee: / 5
Avatar
Crowbar
Kitinän uhri
Viestit: 933
Liittynyt: 13.02.2007 13:02

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Crowbar »

Duckzilla kirjoitti: Elokuva on pyörinyt myös puna-viherlaseilla katsottavana 3D-versiona, mutta Suomessa ei ole vielä siihen sopivaa teatteria.

:jee: :jee: :jee: :jee: / 5
Jostain luin, että pyörii 3D:nä Cineworld-teattereissa. Lahden upouuden teatterin alussa tulee aina Cineworld Cinema -logo, eli onnistuisikohan sitten siellä?
I was at the hospital laughing at cripples
Then I heard your kid just died
Suddenly, that was funnier than the cripples
So I tracked you down and made fun of you
It was an open casket wake
I spilled my beer in your kid’s coffin
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Olisi kyllä hienoa nähdä joku leffa toteutettuna sillä 3d-tekniikalla, mikä on Linnanmaalla käytössä. Huomattavasti tehokkaampi efekti kuin punaviherlasit.
aimohaiku

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja aimohaiku »

Inland Empire

Ensimmäisen kolmesta tunnista jaksoin katsoa. Mikä tässä sekamelskassa nyt sitten on viiden tähden arvoista? Useampi kriitikko on tälle rainalle tähtiä jaellut ja vanhana Twin Peaks -fanina tämä sitten tuli vuokrattua. Onneksi en ehtinyt koskaan elokuviin katsomaan tätä, olisi ollut pitkä tovi. Kotona on helpompi jättää kesken.
Avatar
urpiainen
Kitisijä
Viestit: 16598
Liittynyt: 27.10.2005 17:37

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja urpiainen »

Ai niin, pienessä mielenhäiriössä vuokrasin joitain päiviä sitten Pirates of the Caribbean kolmosen väsyneen arki-illan viihteeksi. Luulin, ettei seikkailuleffa enää tämän sarjan kakkososasta huonone, mutta olin väärässä. Tätä roskaa tuskin Killkill, Mylwin tai Annkaan viitsii enää puolustaa?
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
bedlam

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Mies ja Alaston Ase trilogia

KuvaKuvaKuvaKuva1/2

Leslie Nielsen on hieno mies. Täytyy kyllä hämmästellä, että kuinka monta kertaa nämä on tullut aikanaan katsottua. Monen vuoden jälkeenkin muistaa vielä kaikki vitsit ulkoa. Sarjan heikoimmaksi haukutusta kolmososasta muistin vähiten ja siksi kai se nyt eniten naurattikin. "Phil Donahuen" kohelointi Oscar-gaalassa oli hieno päätös sarjalle.
1108

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Katsoin "elokuvan" B2 - The Story

Periaatteessa ihan hauska mutta ei naurattanut kuin muutamassa kohdassa ja tissejä näkyi liian vähän. Mutta ihan hienosti peruskoulupohjalta paukautettu piuha. Vitutti näyttelijöiden salkkarit-ammattitaito.

:) :) :)
Avatar
RolloTomasi
Kitisijä
Viestit: 2360
Liittynyt: 06.09.2006 7:50
Paikkakunta: Maa

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

Lakko

Demareiden suosikkileffa, mutta onko riittävän hyvä kityrunkkareille?
Since I cannot prove a lover, to entertain these fair well-spoken days, I am determined to prove a villain and hate the idle pleasures of these days.
Avatar
RolloTomasi
Kitisijä
Viestit: 2360
Liittynyt: 06.09.2006 7:50
Paikkakunta: Maa

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

aimohaiku kirjoitti:Inland Empire
Mikä tässä sekamelskassa nyt sitten on viiden tähden arvoista?
Mitä tarkoittaa "viiden tähden arvoinen?"
Since I cannot prove a lover, to entertain these fair well-spoken days, I am determined to prove a villain and hate the idle pleasures of these days.
aimohaiku

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja aimohaiku »

RolloTomasi kirjoitti:
aimohaiku kirjoitti:Inland Empire
Mikä tässä sekamelskassa nyt sitten on viiden tähden arvoista?
Mitä tarkoittaa "viiden tähden arvoinen?"
Se tarkoittaa sitä, että vuokra-DVD:n kansi oli täytetty kriitikkoarvosteluilla, joissa IE oli arvioitu viiden tähden elokuvaksi. Ja minä, sivistymätön moukka, en ymmärtänyt siitä mitään.
Avatar
RolloTomasi
Kitisijä
Viestit: 2360
Liittynyt: 06.09.2006 7:50
Paikkakunta: Maa

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

aimohaiku kirjoitti:
RolloTomasi kirjoitti:
aimohaiku kirjoitti:Inland Empire
Mikä tässä sekamelskassa nyt sitten on viiden tähden arvoista?
Mitä tarkoittaa "viiden tähden arvoinen?"
Se tarkoittaa sitä, että vuokra-DVD:n kansi oli täytetty kriitikkoarvosteluilla, joissa IE oli arvioitu viiden tähden elokuvaksi. Ja minä, sivistymätön moukka, en ymmärtänyt siitä mitään.
Kriitikot nyt ovat mitä ovat, ei niille kannata antaa arvoa. (Tietenkin netin aikakaudella kaikki ovat kriitikoita - tai oikeastaan olivat jo ennen nettiäkin, mikä kait tarkoittanee sitä, ettei toisten mielipiteisiin kannata luottaa, ainakaan liikaa. Ajattele itse, ja katso sitä, mistä olet itse kiinnostunut, älä sitä mitä muut kehuvat tai suosittelevat jos eivät suosittele juuri sinulle, jne...)

EDIT: En vieläkään tiedä mitä viiden tähden leffa tarkoittaa.
Viimeksi muokannut RolloTomasi, 01.12.2007 11:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Since I cannot prove a lover, to entertain these fair well-spoken days, I am determined to prove a villain and hate the idle pleasures of these days.
Elppis
Kitisijä
Viestit: 10702
Liittynyt: 15.08.2005 15:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Elppis »

The Scoop

Woody Allenin elokuva, jossa sivurooleissa Hugh Jackman ja Scarlett Johansson (TISSIT!) Ihan hauska pätkä, tosin Allen osaa jostain syystä omalaatuisuudellaan silloin tällöin ärsyttämään kovastikin. Änkytys ja elokuvan seisahtuminen Allenin roolisuoritusten aikana pitkästytti, mutta stoori oli aika kiva, ja näyttelijät hyvin valittu. Luokittelisin sarjaan "lauantai-iltapäivän elokuva".

***½
The great club outshines the individual, always and forever.
Avatar
RolloTomasi
Kitisijä
Viestit: 2360
Liittynyt: 06.09.2006 7:50
Paikkakunta: Maa

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

Suvinen kirjoitti:Tämä on aivan normaali käytäntötapa ja kaikkien tiedossa myös.
Niin on, mutta ilmeisesti jotkut menevät lankaan.
Since I cannot prove a lover, to entertain these fair well-spoken days, I am determined to prove a villain and hate the idle pleasures of these days.
Zeb

Re: Katsoin leffan

Viesti Kirjoittaja Zeb »

Duckzilla kirjoitti:Ratatouille. Brad Bird on nero. Menkää katsomaan se.

:D :D :D :D :D
Kävin eilen katsomassa. Oli erittäin hyvä ja oikein herttainen elokuva. Pitää hankkia myös mahdollisia tulevia lapsia varten -arkistoon, kuten Ice Agekin. Animaatiot on kyllä kehittyneet sitten oman lapsuuden.

:P :P :P :P ½
Vastaa Viestiin