Surkea sunnuntai

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Rouva Pupu

Re: Surkea sunnuntai

Viesti Kirjoittaja Rouva Pupu »

Kolme vapaapäivää ennen raskasta työreissua Suomen rajojen sisäpuolella. Olen hieman kade, mies pääsee sentään Kreikkaan, viime vuonna oli Sloveniassa. Minä tahtoa kanssa ja olen luonnollisesti esittänyt jo johtoportaalle toiveita, samoin Vin Diesel kopion palkkaamisesta. Taitaa olla aika hiljaista semmosen löytäminen, mutta vateva.

Huomenna kampaajalle, muuten aion maata aivokuolleena sohvalla. Seuraavaksi sitä saa harrastaa puolen vuoden päästä. IhQ.
bedlam

Re: Surkea sunnuntai

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Vastaan tähän. Herätessäni otin kännykän kouraan tarkistaakseni, että joko on aamu. No sehän olikin jo klo 17. Näin aamiaisen syötyään pitäisi varmaan käydä sitten nukkumaan. Pentele, en taaskaan koskaan lähde baariin enää ikinä.
Elppis
Kitisijä
Viestit: 10702
Liittynyt: 15.08.2005 15:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Surkea sunnuntai

Viesti Kirjoittaja Elppis »

Nyt väsyttää!! :? Prinsessa nukahti bileiden jälkeen keskelle olohuoneen lattiaa asianomainen puvustus päällä :h:

Aika paljolti jokainen juhlissaolija hiplaili mahaa ja kyseli vuorotellen miten raskaus on mennyt, mitä oireita on ollut ja jokainen tietenkin kertoi oman synnytystarinansa. Ugh - tahtois jotenkin äijäillä, tää homma lähtee käsistä :shock:

Liverpool voitti 3-1, ja nyt on vaaleanpunainen pantterikin katsottu (neljättä kertaa), jee! Pikkuveli on vielä hetken kylässä; ajattelin tästä siirtyä makuuasentoon mitä pikimmiten.
The great club outshines the individual, always and forever.
Pyry-Matias

Re: Surkea sunnuntai

Viesti Kirjoittaja Pyry-Matias »

Ketonen ja Myllyrinna oli hassu. Vaikkei ollut sitä alkon asiakas-sketsii, niin toi valmentaja/urheilija-tsoukki on kans hauska. Se valmennettava lähti seiväs ylhäällä pitkin tartania kohti hyppymonttua, mut koukkas ylimäärisen lenkin nurtsin kautta. "Toi kun saadaan karsittua, niin menee yli seitsemän metriä." :lol: :lol: :lol:
NuoriDaavid

Re: Surkea sunnuntai

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

bedlam kirjoitti:Vastaan tähän. Herätessäni otin kännykän kouraan tarkistaakseni, että joko on aamu. No sehän olikin jo klo 17. Näin aamiaisen syötyään pitäisi varmaan käydä sitten nukkumaan. Pentele, en taaskaan koskaan lähde baariin enää ikinä.
:D
elco

Re: Surkea sunnuntai

Viesti Kirjoittaja elco »

Vaola kirjoitti:Hasseli
Aika vahva. Hasseli Hoff Tolonen.

Esikoispojasta tehdään Rock. Pikkuveljestä Conan. Jos kolmas tulee niin siitä Hulk. Kissasta Tussu ja koirasta Arslokki.
Vastaa Viestiin