Thaikkuvaimo

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: Thaikkuvaimo

Viesti Kirjoittaja Gat »

elco kirjoitti:
Toisin kuin mm. partaradikaali-, viherhihhuli- ja itsetuntemusdivari minä en kuvittele voivani pelastaa maailmaa omalla toiminnallani tai asettamalla sääntöjä kontrolloidakseni muita. Jos Gattaca hommaa vaimon ulkomailta niin ei se ole minulta mitään pois: se on vaimon ja Gattacan ongelma.

Viisi vuotta Gattacan teesejä lukeneena olen vakaasti sitä mieltä, että kyseessä on hyvin vastenmielinen ihminen. En ajattele asiaa thaikkuvaimon näkökulmasta, koska en tunne thaikkuvaimoa. Niin pervoa kuin se onkin niin Gattacan jollain hämmentävällä tasolla tunnen.
Ei se mitään, minä en haluaisikaan alentua miellyttämään sinua. Sen verran tympeitä arvosi ovat, mikä paistaa jo ylläolevasta viestistä.

Mutta ei aleta. Sen verran vaan, että minua ei tarvi koko ajan sekoittaa tähän ketjuun. En ole koskaan edes haaveillut ostovaimosta ulkomailla, en edes venakosta vaikka niin yllä "vitsailin".
Avatar
urpiainen
Kitisijä
Viestit: 16598
Liittynyt: 27.10.2005 17:37

Re: Thaikkuvaimo

Viesti Kirjoittaja urpiainen »

Vadim kirjoitti:
urpiainen kirjoitti:
elco kirjoitti:kyllä minua vaan etoo ajatus, että joku naisparka tulisi juopon, kahjon ja likaisen teinipornorunkkarin ostetuksi vaimoksi pyykkäämään, kokkaamaan ja antamaan persettä.
Oho. Jotenkin tästä tulee mieleen 90-luvulla yliopiston liepeillä toisinaan tavattu Loesje-juliste, jonka teksti kuului kutakuinkin näin: "Yht'äkkiä, 65:nä syntymäpäivänään, kenraali huomasi itsessään tunteen".
Tuli vielä mieleen, että onko etominen tunne. Sanoisin, että tämä loukkaa paremminkin Elcon estetiikantajua, enkä tiedä, onko näkeminen vielä tuntemista.
Siis tarkoitat, että kenties Elcon etominen oli jonkinlainen, niin, etomisrefleksi, jonka syntyä hän nyt beachilla pähkäilee? Ja vähän vastaavasti kenraalilla, joka vain huomaa muttei varsinaisesti koe tunnettaan? Ero on kyllä vähän hämärä. Koska historiaan, kulttuuriin ja inhimilliseen psykologiaankin parhaita tutustumistapoja on tietysti lukea Asterix-sarjakuvia, koetan avata hämmennystäni viittaamalla merkkiteokseen Asterix ja viikingit (tjsp). Viikingit eivät tienneet, mitä pelko on, ja pyysivät gallialaisia opettamaan. Tämän onnistuttua viikingit ilahtuivat suuresti huomattuaan itsessään uuden tunteen, pelon. Mutta voiko pelkoa huomata kokematta sitä? Ja jos sen kokee, voiko siitä ilahtua muulloin kuin kauhuleffakontekstissa, jolloin kyseessä ei välttämättä olekaan pelko vaan pikemminkin juuri pelosta riisuttu jännitys?
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
prosessi

Re: Thaikkuvaimo

Viesti Kirjoittaja prosessi »

urpiainen kirjoitti:Koska historiaan, kulttuuriin ja inhimilliseen psykologiaankin parhaita tutustumistapoja on tietysti lukea Asterix-sarjakuvia, koetan avata hämmennystäni viittaamalla merkkiteokseen Asterix ja viikingit (tjsp). Viikingit eivät tienneet, mitä pelko on, ja pyysivät gallialaisia opettamaan. Tämän onnistuttua viikingit ilahtuivat suuresti huomattuaan itsessään uuden tunteen, pelon. Mutta voiko pelkoa huomata kokematta sitä? Ja jos sen kokee, voiko siitä ilahtua muulloin kuin kauhuleffakontekstissa, jolloin kyseessä ei välttämättä olekaan pelko vaan pikemminkin juuri pelosta riisuttu jännitys?
Jotta hämmennyksesi ei vain aukenisi, vaan suorastaan puhkeaisi kukkaan, voisit perehtyä myös Marc-Antoine Mathieun sarjakuviin Alkuperä, Ne..., Prosessi ja Peilin ulottuvuus. Hipelöivät sopivasti tuotakin kysymystä.
Elppis
Kitisijä
Viestit: 10702
Liittynyt: 15.08.2005 15:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Thaikkuvaimo

Viesti Kirjoittaja Elppis »

Saisinko mä thaikkuvaimon hääpäivälahjaksi jos oikein pyytäisin? Olis ihqua kun täällä olis joku joka ei turhia puhuis ja siivois siitä hyvästä että lähetän lyijykynät perheelle.
The great club outshines the individual, always and forever.
Elppis
Kitisijä
Viestit: 10702
Liittynyt: 15.08.2005 15:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Thaikkuvaimo

Viesti Kirjoittaja Elppis »

exPertti kirjoitti:
Elppis kirjoitti:Saisinko mä thaikkuvaimon hääpäivälahjaksi jos oikein pyytäisin? Olis ihqua kun täällä olis joku joka ei turhia puhuis ja siivois siitä hyvästä että lähetän lyijykynät perheelle.
Hoitaisiko hän Steak and BJ -päivätkin jos olisit väsynyt? :)
Ei, mä olen sen verran omistushaluinen että mun pihvi on mun pihvi.

Don't touch my beef bitch!
The great club outshines the individual, always and forever.
Vastaa Viestiin