Vitutusketju

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
masa

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja masa »

Herra Manala kirjoitti: Ihan oikein päätelty.
Ok. Muovinen halkeaa käytössä vai?
Herra Manala

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

masa kirjoitti:Ok. Muovinen halkeaa käytössä vai?
Haperoituu iän myötä jatkuvien lämpövaihteluiden ja kemikaalikosketusten seurauksena -> alkaa vuotaa allensa.
masa

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja masa »

^
Good to know..

Tosin teräksisiä mun koneet on aina olleet. Jotenkin vaan ne muovikoriset ja muovihyllyiset masiinat eivät ole ikinä oikein vakuuttaneet..
Avatar
Georgina
Kitisijä
Viestit: 3302
Liittynyt: 23.12.2005 22:36

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Georgina »

:offtopic:

Perhana kun ei ole hetkeen vituttanut ihan vitutusketjullisen verran niin huomasin vasta nyt että vastineita kaivataan. Juuri nyt lapsilisät ei vitutakaan, se on niin päivästä kiinni mikä saa ressaantuneen ihmisen napsahtamaan. Pahoittelen aiheuttamaani mielipahaa ja vastaan illemmalla ihan asiallisesti sekä pyrin vähentämään työhön liittyvää turhaa vinkumista :]

:offtopic:
When my baby is good she is good, but when she is bad she's even better
Mulli75

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Mulli75 »

Perkeleen messinkiruuvit joita tuli uuden sängyn mukana.

Muutenkin oli työnnettävä ne messinkiruuvit niin ahtaisiin paikkoihin joihin just mahtui avain jolla sai väännettyä niitä. Ajattelin jo alussa että täytyy olla varovainen ettei avain luiskahda ruuvin kannassa ja kanta mene pilalle. No niinhän siinä sitten kävi eikä rautakaupasta löytynyt vastaavan paksuista ja mittaista ruuvia muuta kuin messingistä valmistettuna.
Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4593
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Mylwin »

exPertti kirjoitti:
Piti ihan googlettaa, että mikä tuo on? Sielläkö se "lopullinen ratkaisu" kehitettiin?
Oikeastaan se kehitettiin aika lailla aiemmin, mutta siellä tultiin kertomaan sidosryhmille että näin tehdään. Kokouksen nimellä se kuitenkin tunnetaan.
Toivottavasti sarkasmi maistui? :)
Olin vaan valoakin nokkelampi! Hah-hah-hauskaa.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
1108

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja 1108 »

Mulli75 kirjoitti:Ajattelin jo alussa että täytyy olla varovainen ettei avain luiskahda ruuvin kannassa ja kanta mene pilalle. No niinhän siinä sitten kävi eikä rautakaupasta löytynyt vastaavan paksuista ja mittaista ruuvia muuta kuin messingistä valmistettuna.
No mikä sitten vituttaa? Ihan vinkkinä, käytä oikeaa kärkeä.
Avatar
saira
Kitisijä
Viestit: 3388
Liittynyt: 14.08.2005 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja saira »

Tentistä tuli vain kolmonen. Perkeleen harjoitus, kun vei sen tenttiin lukuajan... :evil: Ensi kerralla muistan kyllä tehdä sen viisi kappaletta varmuuskopioita!
"The only reason for time is so that everything doesn't happen at once."
~Albert Einstein
Avatar
Georgina
Kitisijä
Viestit: 3302
Liittynyt: 23.12.2005 22:36

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Georgina »

Ehkä vähän vituttaa kevyesti se että joskus se oma pää juuttuu sinne perseeseen eikä negatiivisen ajattelun kierteestä meinaa päästää eroon. Vois tietty perustella alkuperäistä vitutustaan, vaan eiköhän se asia ole jo käyty läpi monessakin ketjussa.
Vaola kirjoitti:
Frederik Krueger kirjoitti: Ties vaikka korotettaisiin, koska tällä hetkellä ollaan sitä mieltä että suomalaiset lisääntyvät liian hitaasti.
Georgina: Elämä on valintoja läpeensä täynnä. Aikaisemmin olisin sivuuttanut kommenttisi sen kummemmin noteeraamatta, mutta jotenkin en ole viime aikoina voinut olla huomaamatta tuota, että sulla on pahasti levy jäänyt päälle tuon lapsiasian kanssa.

Vaikka toki se muakin pistää vituttamaan kun lapseton akka rypee voimattomuuttaan tämän tästä, siinä missä moni tekee nuo samat hommat ja hoitaa ne mukulat siinä samalla.
Miksihän suomalaisten haluttaisiin lisääntyvän kiivaammin?

Joo, mä olen Vaola huomannut että tämä asia ahdistaa mua kohtuuttoman paljon, olen miettinyt sitä itsekin. Kai se on tämä vaihe elämästä kun omaa valintaansa on joutunut selittämään erityisen usein ja saanut vastineeksi alentuvaa hymistelyä. Pyrin lopettamaan rypemisen ja hatunnosto sinnepäin arjen pyörityksestä kaksosten kera :]
exPertti kirjoitti: Tietty pidän tässä sinun mallissasi siitä, että vähävaraisilla ei olisi varaa lisääntyä. Mutta sinun pitäisi kyllä ensin kehittää näille tyhmien vahinkolapsille joku "lopullinen ratkaisu".
Tiukempi puuttuminen yhteiskunnan taholta vois auttaa. Tälläkin hetkellä seurailen melko läheltä tilannetta jossa laki pakottaa 12 vuotiaan tyttösen tapaamaan joka toinen viikonloppu väkivaltaista ja häiriintyneesti käyttäytyvää isäänsä. Olisikohan sellaisia ihmisiä jotka haluaisivat adoptoida lapsia joiden vanhemmista kumpikaan ei kykene tarjoamaan kunnollisia kotioloja?
killkill kirjoitti: Kenenkäs luulet sinunkin eläkkeesi maksavan, jos työelämään ei saada uutta väkeä?

Täytyy sanoa postausta lukiessasi, että olipa vittu aikoihin typerin päästö tällä palstalla. Okei, sulla on stressiä kirjoituksistasi päätellen, mutta mieti vähän mitä suustasi päästät.

Jos olet vailla yhteiskunnallisia epäkohtia joista suivaantua, kävisikö vaikka kansanedustajien tuoreimmat palkankorotukset?
Matalamielisempi yksilö voisi nähdä jotain yhteistä "lasten tekeminen on valintakysymys" ja "raskaaseen ja pienipalkkaiseen työhön hakeutuminen on valintakysymys" -välillä... ilmeisesti kuitenkin vain toisen aiheuttamasta taloudellisesta ahdingosta saa valittaa, toisesta ei?
No minä henkilökohtaisesti voisin maksaa oman eläkkeeni vaikka yksityisellä eläkevakuutuksella, pitäisin sitä ihan reiluna ratkaisuna.

Yritän miettiä suustani päästöjä vastaisuudessa tarkemmin, kitinän vitutusketju kun ei alkuperäistä postausta tehtäessä tuntunut sosiaalisesti arkaluontoisimmalta tilanteelta.

Kansanedustajien palkat vituttais varmaan paljonkin jos ne tupsahtaisivat erilaisissa asiayhteyksissä naamalle yhtä usein kuin tämä lapset ovat elämämme tarkoitus asia.

Valintakysymyksessä pienipalkkaiseen työhön hakeutumisesta olet oikeassa. Point taken, ette tule lukemaan aiheesta enempää.
killkill kirjoitti: Tuo Georginan purkaus vitutti erityisesti näistä syistä:

- millä tavoin lapsilisien teoriittenen korotus olisi häneltä pois? Ai niin, ne rahathan olisi muuten suunnattu hevosurheilun tukemiseen.
- mitä helvetin hyötyä köyhän on kadehtia toista köyhää, semminkin kun lapsilisä ei todellakaan ole mikään kultainen lounasseteli, jolla ahneet lapsiperheet haalivat mahtavia omaisuuksia
- purkautuja ei taida muistaa, että ratsastustallin asiakaskunnasta ainakin osa (alle 16-vuotiaat) kuuluu vielä lapsilisän piiriin. Notta eiköhän lakkauteta koko lapsilisä, saadaan turhan innokkaat heppatytöt pois talleilta notkumasta.
- no älä nyt jauha paskaa. Tuettaisko säästyneillä rahoilla vaikka opiskelu työttömyyttä kannattavammaksi.
- no ei mitään. Ärsytyskynnys vaan ylittyi taas kerran kun seurasin telkkarista jeesustelua.
- oiski huippua niin sais harrastaa rauhassa ilman että kakarat pyörii jaloissa.

(loppuosa kirjoitettiin lievästi vastaärsytyksen vallassa, sitä ei pidä ottaa täysin vakavasti.)
When my baby is good she is good, but when she is bad she's even better
Herra Manala

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

Georgina kirjoitti:- no älä nyt jauha paskaa. Tuettaisko säästyneillä rahoilla vaikka opiskelu työttömyyttä kannattavammaksi.
Lollollollol. Ja sä olet se tyyppi joka just sanoi vähentävänsä aivopierujen määrää. Tää oli ehkä säälittävintä sontaa pitkiin aikoihin. Hyvähän se on sormella osotella "kun ei annettu ilmaiseksi" -asenteella, kun oli kivempaa makoilla työttömänä toisin kuin opiskella. Toiset opiskeli eikä itke nyt siivoojanduunien perään. Ne jotka eivät opiskelleet ja joutuvat elämään paskaduuneilla, joko valittavat ja syytelevät ulkopuolisia tahoja, tai tekevät vittu asialle jotain.

Ei menestyäkseen koulutusta tarvita. Vähän päätä kyllä, joten sori.
Aito_Johanna

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Aito_Johanna »

saira kirjoitti:Tentistä tuli vain kolmonen. Perkeleen harjoitus, kun vei sen tenttiin lukuajan... :evil: Ensi kerralla muistan kyllä tehdä sen viisi kappaletta varmuuskopioita!
Asteikolla 1 - 5? Eihän kolmonen mikään huono ole.
Avatar
saira
Kitisijä
Viestit: 3388
Liittynyt: 14.08.2005 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja saira »

^Huonompi kuin tarvisin, tällä approlla kun voi päästä sisään Yliopistoon, jos kolmen kurssin arvosanat ovat 3 tai päälle. Muiden kurssien arvosanat ovat 4 ja 5. Tällaisenaan pääsisin jo, jos hakijoita on alle kymmenen. Mutta koska en voi olla varma siitä, on koitettava saada mahdollisimman hyvä numero jos pisteitä aletaan laskemaan.
"The only reason for time is so that everything doesn't happen at once."
~Albert Einstein
Avatar
Frederik Krueger
Kitisijä
Viestit: 3760
Liittynyt: 09.04.2008 10:49
Paikkakunta: Häslinki

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Frederik Krueger »

Georgina kirjoitti:Miksihän suomalaisten haluttaisiin lisääntyvän kiivaammin?
Käsittääkseni siksi koska nyt meidän ilmeisesti katsotaan lisääntyvän liian hitaasti jotta väestön ikärakenne pysyisi suht järkevällä tolalla. Jos työtätekeviä veronmaksajia on liian vähän suhteessa yhteiskunnan palveluita kuluttaviin eläkeläisiin ja vanhuksiin, ei enää kellään ole kivaa:

- olemassaolevat veronmaksajat joutuvat maksamaan entistä korkeampia veroja
- ihmisiä joudutaan pakottamaan yhä vanhempina töihin, vaikka fysiikka ei enää kestäisi ja Alzheimeria pukkaa
- yhteiskunnan palveluita (ml. eläke ja vanhusten sairaanhoito) joudutaan leikkaamaan rajusti
- hevoset ja muut elikot joudutaan jauhamaan makkaraksi
- ja kaikkea muuta kovin ikävää

Joissakin muissa maissa, esim. Kiinassa tai monissa Afrikan maissa, ei lisääntymistä ihmeemmin tueta tai sitä jopa pyritään rajoittamaan koska siellä samaa huolta ei ilmeisesti koeta.

Kiinalaisten ja afrikkalaisten orpolasten adoptiot Suomeen eivät riitä poistamaan tuota yllämainittua huolta.
Onko joku pissinyt mun muroihin?
killkill

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja killkill »

Vitun S*nera.
Kun toimitatte uusia ADSL-purkkejanne, voisi olla paikallaan kertoa että "toisin kuin muissa vastaavissa laitteissa, näissä ei saa painaa RESET-nappulaa"

Minä en kyllä tätä piikkiini ota. Se stnan purkki oli kanttuvei jo ennen resetin painamista..
pix
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 176
Liittynyt: 15.08.2005 22:35
Paikkakunta: jkl

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja pix »

nonni, mistäs sitä alkas..

eilen alkavaksi ilmoitettu hissiremppa ei oo toistaseks alkanu (tää siis hyvä uutinen, tietty!), mutta etukäteen jo ahdistaa kymppikerrokseen päivittäinen portaitten nouseminen.
lisäks näyttäs siltä, että ylihuomisesta alkaen ollaan ilman lämmintä vettä puoltoista viikkoa (jos nyt osattiin paikallisella kielellä kirjotettua lappusta oikein tulkita).
ja just kun siihen ajatukseen alko tottumaan, nyt just huomattiin, että sitä vettä ei_tuu_enää_ollenkaan.

nii-in, kenen idea oli muuttaa ulkomaille, kenen?!

onneks tätä ei kestä enää kun 3 viikkoa..

p.s. ja ei oikeestaan ees jaksa vituttaa
pix
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 176
Liittynyt: 15.08.2005 22:35
Paikkakunta: jkl

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja pix »

^lisäyksenä tohon, että se puoltoista viikkoa ilman lämmintä vettä on nyt muuttunu 10 päiväks ilman minkäänlaista vettä..life is just great!
Tix

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Tix »

pix kirjoitti:^lisäyksenä tohon, että se puoltoista viikkoa ilman lämmintä vettä on nyt muuttunu 10 päiväks ilman minkäänlaista vettä..life is just great!
Siellä on se nappi, millä voi editoida viestiään, hassu :)
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 6685
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja aasi »

Tix kirjoitti:Siellä on se nappi, millä voi editoida viestiään, hassu :)
Intternetissä kukaan ei huomaa editoitua viestiä.

Äh, musta on usein fiksumpaa kirjoittaa reilusti uusi viesti, jos on jotain uutta sanottavaa, ja jättää editointinappi sitten ilmoittautumislistan tms. / nolon aivopierun / kirjoitusvirheen / muun virheellisen tiedon mulkkausta varten.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Herra Manala

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Herra Manala »

aasi kirjoitti:Intternetissä kukaan ei huomaa editoitua viestiä.

Äh, musta on usein fiksumpaa kirjoittaa reilusti uusi viesti, jos on jotain uutta sanottavaa, ja jättää editointinappi sitten ilmoittautumislistan tms. / nolon aivopierun / kirjoitusvirheen / muun virheellisen tiedon mulkkausta varten.
Siismitävittuu!!! Siis ennen olin ihan että daah, haloo, ihan ssama. Mut siis nyt snaijasin, et oon vittu ihan samaa mieltä. Varsinki noist aivo pieruist.
Pyry-Matias

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Pyry-Matias »

Alkanut oikeasti Vituttamaan nivuset. Luulin, että olisin paremmassa kondiksessa kuin viime kesänä, mutta paskat. Eilen venyttiin hienosti tasapeliin, mutta oma panos oli sanalla sanoen mitätön. 80 prossan kondis on 10 prossan suoritus, voisi olla kuvaava.

Olen pakotettu futistaukoon, mutta henkinen selkärangattomuuteni esti eilenkin pelistä kieltäytymisen. Vain lepo auttaa tähän vaivaan. Eniten vituttaa suorituskyvyn laskun myötä itseluottamuksen mureneminen. Hirvee kiire koko ajan ja täysvaihtista potkua ei voi vetää.

Ehkä tämä tästä...ehkä...
Elppis
Kitisijä
Viestit: 10702
Liittynyt: 15.08.2005 15:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Elppis »

Lääkärit vituttaa. Jos mulle annetaan puhelimessa huone nro. 47 ja vastaanotto on huoneessa nro. 56, se, etten ole siellä ajoissa, EI ole minun vikani.

Muutenkin 5 minuuttia lyhyempi aika ei oikeuta lääkäriä sanomaan "Nyt kun olet myöhässä, kaikkeen ei ole aikaa - joten en tee tätä enkä tätä". Ne tätä ja tätä kun sattuivat olemaan ne tärkeimmät minkätakia lääkäriaika on annettu. :evil: Valitan!
The great club outshines the individual, always and forever.
pix
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 176
Liittynyt: 15.08.2005 22:35
Paikkakunta: jkl

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja pix »

Tix kirjoitti:...
ääh sehän ois ihan liian helppoo..sitäpaitsi jos oisin niin tehny oisin jääny ihan tyystin vaille kaikkee tätä huomioo!

(eikä juur mikään vituta enää, päätettiin kavereitten kaa lähtee viikonlopuks Liettuaan)
killkill

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja killkill »

Elppis kirjoitti:Lääkärit vituttaa. Jos mulle annetaan puhelimessa huone nro. 47 ja vastaanotto on huone...
Nyrkkiä pöytään vaan.
Ei ole sinun vikasi, että jouduit Daven vastaanotolle..
masa

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja masa »

Vitun Nokia PC Suite.

Krapula connected --> Syncronize --> Not Connected.
Stinky

Re: Vitutusketju

Viesti Kirjoittaja Stinky »

Vituttaa rahapula, rahapula ja rahapula. Vituttaa tämä työ, rahapula, vähän toi selkä, rahapula ja finni pakarassa.
Mainitsinko jo rahapulan?
Vituttaa et haluisin ostaa maalia seinään ja takapihan puulaatikkoon sekä terassiin ja tiiliä etupihan kukkapenkin ympärille. Aikaa olisi mut rahaa ostoksiin ei. VITTU!
Vastaa Viestiin