Xbox 360 vai Playstation 3

Tietokonejutut, pelit ja muu nörtismi; autot, kaasupullot ja muut lelut

Xbox 360 vai Playstation 3

Xbox 360
4
33%
Playstation 3
8
67%
 
Ääniä yhteensä: 12

MGandhi

Re: Xbox 360 vai Playstation 3

Viesti Kirjoittaja MGandhi »

En edes jaksa lukea enempää noita palopuheitanne. Paljon kiinnostaa jotkut markkinaosuudet tai Microsoftin Pahuus.

Itse valitsin XBoxin pelivalikoiman takia. Pelikoneeksi sen kun ostin. Ostan sitten BR-soittimen erikseen kun sellaista tarvitsen ja nettiä selailen läppäriltä kiitos. PS3:n ohjain on paska. Urpon pieni ja kulmikas. Myös fakta, että kaikilla kavereilla on XBox, teki valinnasta helpon.
Monsieur Manala

Re: Xbox 360 vai Playstation 3

Viesti Kirjoittaja Monsieur Manala »

masa kirjoitti:Kumpiko otsikon mukaisiSta masiinoista voittaa tällä hetkellä, jos sitä vaikka hakisi itselleen joululahjan..?
Huhut kertovat, että noin maaliskuun tienoilla olisi tulossa rankasti edullisempi uusi revisio ps3:sta. Prosessorit tehty pienemmällä viivanleveydellä = vähemmän tehonkulutusta ja vähemmän lämmöntuottoa. Tästä syystä myös koppa saattaa pienentyä mukavasti ja valminnuskustannukset monilta osin laskea. Näinhän kävi edellistenkin sukupolvien kanssa PS -> PSOne, PS2 -> PSTwo. Itse ainakin ajattelin katsoa kortit tuonne saakka enkä rynnätä vielä joulumarkkinoille laitteen suhteen. Gran Turismo vitosta varten se laite on kuitenkin vasta hommttava, ensi vuonna. Xbox vaan on niin nintendo, etten keksi sille juuri mitään käyttöä.
bedlam

Re: Xbox 360 vai Playstation 3

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Rouva Pupu kirjoitti:pleikassa BluR soitin ja pelivalikoimakin isompi.
Eiköhän boksin pelivalikoima ole päinvastoin moninkertaisesti suurempi kuin PS3:n...?

Mutta itselle pleikkari oli kyllä ihan selkeä valinta, sillä kun voi tehdä paljon muutakin kuin pelata. Issellä varmaan 95% käytöstä on ollut kaikkea muuta kuin pelaamista.
Vastaa Viestiin