Perjantai 27. päivä

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
daddykillkill

Re: Perjantai 27. päivä

Viesti Kirjoittaja daddykillkill »

Monsieur Manala kirjoitti:Tää uusin on kyllä tossa suhteessa porukan paras tuotos. Kaikki biisit alusta loppuun pelkkää kunnon vanhanajan rave-breakbeat-tykitystä.
Määritelmistä täytyy olla kyllä eri mieltä. Vanhaan Ihmelapseen käyttämäsi termit kyllä sopivat, mutta pari viimeistä albumia on kyllä ollut enempi jotain elektroa kuin ravea sanan yhdeksänkymmentälukuisessa merkityksessä. En pysty parhaalla tahdollanikaan kuvittelemaan, miten "Omenin" albumiversiota tampattaisiin yöbileissä. Howlett on kyllä oppinut rakentamaan uudempiin biiseihin enempi pop-koukkuja, se on myönnettävä. Sopii IMHO paremmin punttisalille kuin danssiaisiin.

Mutta minähän olenkin wanha.
Monsieur Manala

Re: Perjantai 27. päivä

Viesti Kirjoittaja Monsieur Manala »

^ Et vaan osaa enää. Mitään elektroa tosta ei kyllä saa tekemälläkään, ja vaikutteet albumiin ovat vahvimmillaan Experiencestä ja Music For the Jilted Generationista. Ensimmäisen kerran sitten 90-luvun alun.
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18736
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Re: Perjantai 27. päivä

Viesti Kirjoittaja Niba »

SikaMika kirjoitti:Herrasmiehet käyvät perjantaisin töissä, joten niin tein minäkin. Mittaa päivälle tuli karvan päälle puoli vuorokautta, mutta oli ihan leppoisa päivä; ei ainakaan jäänyt kahvihammasta kolottamaan.
Huomenna on kuitenkin uusi pitkä päivä, ja koska ounastelin työpisteen sijaitsevan hieman etäämpänä, ajattelin kutsua armaan rakastettuni autoineen yökylään. Haistoi heti palaneen käryn todeten että mä haluan sen tänne vain jotta pääsisin huomenna autollaan töihin. Kuittasin herrasmiehenä moiset silkaksi potaskaksi - sanoin haluavani myös pillua! Naureskeli siinä tovin ja sanoi lähtevänsä tulemaan.

Ei mun huominen työpisteeni sitten sijainnutkaan sen kauempana, joten autolle ei olekaan tarvetta. What's in it for me then? Hyvää yötä...
Jouduit panee väkisin ilman palkintokarkkia? Pavlov.
Pyyhin Netikettiin..
Vastaa Viestiin