FAQ & FAP

Ylipitona tunnettu ryhmittymä suorittaa sanallisia terrori-iskuja ohjemuodossa tähän topiciin. Ei asiaankuulumatonta urpoilua kiitos.
Vastaa Viestiin
WanhaPervo

FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja WanhaPervo »

Ehkä tämä ei enää vuosien jälkeen ole ajankohtainen FAQ. --aasi

FAP: Frequently Asked Persons:

Koottu usean Kityilijän kontribuutiona. Muutoksia/lisäyksiä haluavat voivat meilata Wanhalle Pervolle

1.001 Poikuus aka Gattaca: Nelikymppinen, 50 min. uittanut, hyvin pillua nuoleva peräkammarinpoika. Harrastaa tumputusta ja kaljan juontia. Pitää eläimistä enemmän kuin ihmisistä. Älkää kertoko tälle miehelle mitään, mitä ette halua myöhemmin lukea Kityn sivuilta.
1.002 WanhaPervo aka NuoriDaavid: Vaimonsa ikeen alla elävä kohta 40-vuotias mies, jonka nykyisen elämän suurin synti on kirjoittaa Kityyn vaimolta salaa. Ei usko Jumalaan, mutta uskooLaissez-faire-kapitalismiin.
1.003 Gullible aka Elcosmico. On paskanpuhujia ja Toteuttajia, Gullible lukee itsensä jälkimmäisiin. Tietokonemiesten sadanpäämies. Palstan teräväkynäisimpiä kirjoittajia. Varokaa tämän miehen epäsuosioon joutumista.
1.004 Enthu: Gattacan nuorempi versio
1.005 1108: Raivotautinen virtuaalikommando, joka vahvistamattomien tietojen mukaan on IRL kiltti kuin kissanpentu
1.006 JohannaNN, Sirkka-Liisa, KnkyGirl, knkygirl, Lutka, KGrilli: haluatko dildon pyllyysi, vai oletko kaappihomo?
1.007 Slam: Herkkä rekkamies, joka syö leivospapereita
1.008 Herra Manala: besser-wisser extraordinaire, oli kyse sitten pihvin paistamisesta tai moottoriteknologiasta
1.009 Tonttu8: one-linereitten kuningatar
1.010 Aasi: rakas ylipitäjämme *nuolee persettä*
1.011 Elppis: itsensä telomisen maailmanmestari, joka pitää hunajasta. Hyvät tissit ja hyvä perse.
1.012 Dumari: eka TeePeeKoo (eli työpaikkakiusaaja)
1.013 Edith: on ollut liian kauan ilman
1.014 Niba: tän miehen kans tarvitsee tulkkia. Kehitteillä on Niba-suomi sanakirja
1.015 Killkill. Yleensä rauhallinen. Saa itkupotku-raivareita muiden tyhmyydestä. Haluaisi olla Nääsvillen Dirk Pitt. Cityn/Kityn veteraaneja.
1.016 Bedlam. Poromiesten Bryan Adams.
1.017 AarneAnkka. Herkkä taiteilija. Ihan kutenRuss Meyerkin.
1.018 Jouden-za. Jounou poks zäp. Ollaan vaan ja silleen. Mies, jolla on aina delfiini tai kaalimato taskussa.
1.019 Patz. On itseasiassa kolme kirjoittajaa, koska neidin decolté elää palstalla jo ihan omaa elämäänsä.
1.020 nicki. Sekopää wanhasta citystä. Bannattiin ja katosi. Tapoihin kuuluu epäillä jokaista uutta, erikoisella tavalla kirjoittavaa kityläistä nickin aliakseksi.
1.021 Palstapissis, nykyisin myös äiti. Epäilty joskus nickiksi (kts. ed.).
1.022 Lilo. Katso nexie.
1.023 Nexie. Katso Lilo.
1.024 Yönmustaritari aka Letku. Kityn oma Charles Bukowski. Ikävä kyllä syntynyt heteroksi, koska naiset ovat enimmäkseen niin vastenmielisen näköisiä.
1.025 Turbohaltija aka Juhani30. Tutustui Poikuuteen seinäkirjoittajien tapaamisessa. Toiminut ainakin välillä opettajana. Omistaa kauniin pippelin.
1.026 Riemumieli. Ei tänäkään vuonna kuuluu hymypoikapalkinnon vahvoihin ennakkosuosikkeihin.
1.027 Aito_Johanna. Oikeakielisyyden ja korkeakulttuurin ystävä. Kansankynttilä, joka riittävän tasokkaiden miesten puuttuessa tyytyy kopuloimaan pilkkujen kanssa.
1.028 Hämärämies. Nuori, hyperaktiivinen jonglööri Tsadista. Omaa niin laajat tiedot laittomista päihteistä, että Keskusrikospoliisillakin olisi oppimista.
1.029 Exsat. Muodostaa Bedlamin, lintujen ja kissan kanssa uusioperheen. Vastustaa syvästi sitä, että olemus määritellään miehen, katin ja pululauman kautta.
1.030 Ninnithequeen. Itä-helsingin ihme. Useissa miiteissä paheksuntaa äänekkäällä käytöksellään aiheuttanut lähiöprinsessa. Luopuu ennemmin oikeasta kädestään kuin hatustaan. Vaikuttaa molemmin puolin baaritiskiä.
1.031 Tix aka T3000 aka Pehmovanukas. Kityn naisten kaipauksen kohde. Cityn moderaattori, Kityn perustajajäseniä. Tehnyt parikin tuhoon tuomittua yritystä siirtyä RL:n pariin.
1.032 Perzi. Kuuluu vaisuihin vakkareihin.
1.032 SingleMalt. Haluaa naisen hoikkana, kauniina, karvattomana ja hiljaisena. Kotoisin pohjanmaalta, mikä on aina plussaa.
1.033 M-Ojo. Turusta.
1.034 mGandhi. Sukunimikaimansa tavoin kalju. Erittäin kysytty eRakas-artikkeli. Ei kuitenkaan koskaan jätä SITÄ.Epäiltiin aikoinaan nickiksi. Vapautettu epäilyksistä.
1.035 Gina. Vahvistamattomien tietojen mukaan RL pöhkön hassu Oululainen, jonka jalkojen välissä on joskusJeremy(toim. huom. ei pidä sekoittaa Ron Jeremyyn), useammin kuitenkin Touho.
1.036 Ram13: Kahden maan kansalaisuuden omaava, kaapista ulostautumaton umpihomo, jonka päiväunissa Freddie Mercury laulaa serenadia nahkahousut pinkeinä. Monelta taholta mölliksi epäilty. Omien puheidensa mukaan kaataa riistaa kuin myrsky viljaa, todellisuudessa korkeintaan sormella kokeillut. BigDickinä tunnettu myös. Nimi tulee kantajansa mukaan 13 tuumaisesta rakkaudenlihasta.
1.037 huima: Halvalla punaviinillä ja hyvällä seksillä runotyttöjä vaahtokylpyyn houkutteleva hyväntuoksuinen pusupoika rokrok monitaituri. Tavattavissa useimmiten Tavastialla tai muissa alan juottoloissa. Pitää kylmästä.
1.038 Lolita: Nainen, jolla on työpaikastaan huolimatta rikollisen pitkät sääret. Aiheuttaa kohahduksia väkijoukossa militaristisella kampauksellaan.
1.039 Mida - eteerinen hahmo ja erilainen nuori, joka ei siedä kaupungin hälinää pitkään eikä (överi)pussikaljoittelua. Toteutti luonnon kiertokulkua menestyksekkäästi hankkiutumalla raskaaksi.
1.040 Ann: Entinen raivotar, nykyinen sulotar. Sanan säilä selkeästi tylsynyt puznuzzailun myötä. Älykäs ja nokkela piikittelijä, jonka pihteihin ei kukaan toivo joutuvansa. Paitsi Mylwin
1.041 Mylwin. Upseeri ja herrasmies. Nalle Puh-boksereissa sotaa leikkivä urho. Saapuu miitteihin aina salaa paremman puoliskonsa kanssa. Jeesusteipillä pysyy paikallaan.
1.051 Keikaus. Jokaisen karvan tulee saada rehottaa rauhassa. Hekumoi papparaisista ja pienistä, mustista ulkomaalaisista.
1.051 HellBell. Kryptisiä viestejä kirjoittava keijukainen.
1.052 Martha Focker. Hyvät tissit. Teflonista huolimatta kissimirri. Lahest. Kohtuuden ystävä.
1.053 Melnais. Hyviä neuvoja ja soljuvaa kirjoitusta.
1.054 SnapaHead - oman linjan mies ja nätti poika.
1.055 RolloTomasi - Jos et tiedä miltä vuodelta elokuva Andalusialainen koira oli, niin Rollo tietää. Parisuhteilevan maailman diggailu ei kuulu tämän miekkosen harrastuksiin.
1.056 Lucky Luciano - hänellä on Kityn katsotuinkuva galleriassaan. Beibe joka tykkää sivistyssanojen suvereenista käytöstä
1.057 sivustahuutaja. Fiksuja kommentteja antavasyväkurkku josta kukaan ei tiedä enempää.
1.058 Kreivitar. Kirjoittaa harvemmin, mutta kun niin käy, kirjoittaa asiaa. Osaa pistää jauhot vastaväittäjälle suuhun, jos tämä on tarpeen. Napakka kuin Minni Hiiri.
1.059 Every Woman. Analyyttinen. Ei kaihda essee-vastauksia, hämmästyttää buddhamaisella mielentyyneydellä joutuessaan keskusteluselkkauksiin.
1.060 Nowaysis. Håtass mama.
1.061 Hebuli: Vannoi jo lapsena olevansa aina heikkojen puolella sekä taistelevansa yhteisen hyvän ja oikeudenmukaisuuden puolesta, mutta kuuli sittemmin insinööreillä olevan paremmat palkat. Harrastaa Kityssä lähinnä itsensä epätoivoista huvittamista ja muiden hienoista provoamista harvoin siinä onnistuen.
1.062 PetriFB: Tough guys love Jesus. Kityn varajeesus ja saarnamies. Mikäli kaipaat elämääsi hengellistä johdatusta tahi jumalallista väliintuloa, PetriFB on luottomiehesi. Pelastus nyt myös mesen kautta!
Viimeksi muokannut WanhaPervo, 26.04.2006 10:43. Yhteensä muokattu 40 kertaa.
pertzi

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja pertzi »

Oletteko te sinkkuja vai varattuja?
Noin puolet ja puolet (marraskuu 2005)

Saako täällä vongata naisia/miehiä/jotainvaan?
Toki, mutta hyvällä maulla ja mielikuvitusta käyttäen. Vihje: jos et saa live-elämässä, niin tuskin saat täälläkään.

Haluaisin osallistua miittiinne, mutta en uskalla.
Vaikutamme joskus vähän sisäpiiriltä, koska meillä on jo pitkähkö yhteinen nettihistoria takana, puhumattakaan siitä, että aika iso osa kirjoittajista on ajan kuluessa oppinut tuntemaan toisensa elävässäkin elämässä. Siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, tapaamme ilomielin uusia ihmisiä. Tule siis rohkeasti mukaan. Useimmat tulevat toistekin.

Keitä ovat vaisut vakkarit, joista kuulen jatkuvasti puhuttavan?
Vappuna 2004 muutamalla silloisella city-vakkarilla oli tylsää. Perhettä ei ollut, ja ajatus kännisestä vapusta ei innostanut. Niinpä muutaman aktiivisen aloitteesta järjestimme vähäalkoholisen vapun. Ilta alkoi mukavasti Kallion kallioilla ja jatkui rauhallisessa peli-illassa Scotland Yardin parissa. Koska ilta oli normaaliin rymyämiseen verrattuna varsin vaisu, aloimme kutsua itseämme vaisuiksi vakkareiksi.

Sittemmin vaisut vakkarit ovat tavanneet säännöllisin väliajoin, muun muassa pikkujoulutunnelmissa, parissa leffaillassa ja useassa peli-illassa. Kävijöitä on ollut 4-8, ja tunnelma on ollut aina rennon mukava.

Jos sinua kiinnostaa viettää aikaa mukavassa seurassa ilman humalahakuista juomista, niin olet tervetullut mukaan. Ilmoittelemme vaisuista illanistujaisistamme säännöllisin väliajoin kityssä.

Haluaisin mainostaa sivullanne. Miten se onnistuu?
aasi osannee vastata tähän.

Ilmestyykö KITY paperiversiona?
-Tähän mennessä on ilmestynyt yksinäytenumero, jatko riippuu päätoimittajasta ja kustantajasta.
Viimeksi muokannut pertzi, 19.11.2005 23:31. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8604
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Lolita-ilmiö - Kun geishapallo hukkuu johonkin naiseuden uumeniin.
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
NuoriDaavid

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

1. Mikä Kity on? Mistä Kity on saanut alkunsa?
Kity-yhteisö sai alkunsa City-lehden keskustelupalstalla joskus vuoden 2001 paikkeilla - tällöin vakituisemmin palstalle kirjoittavat alkoivat kutsua itseään cityn vakkareiksi.

City-lehden ilmoitettua pakollisesta uudelleenrekisteröintimaksusta vuonna 2004, heräsi City-lehden maskottiin Apu Kaijaan sekä ylläpitopolitiikkaan muutenkin suivaantuneessa vakkarijoukkiossa kapina, joka johti uuden ilmaisen keskustelupalstan ja kotipesän etsimiseen. Ensimmäisenä oli vuorossa epäonnistunut Näkökulma.org-keskustelupalstan nurkanvaltausyritys. Tätä seurasi ensimmäisen itsenäisen Kity-palstan perustaminen Haemaeraemiehen toimesta.

Epäilyistä huolimatta palsta säilytti elinvoimaisuutensa alkuinnostuksen tasaannuttuakin ja vakkarijengi otti palstan omakseen. Ilmainen palveluntarjoaja ei kuitenkaan tyydyttänyt toimintavarmuutensa osalta, mikä lopulta johti nykyisen palstan perustamiseen elokuussa 2005 Aasin toimesta Tixin (rip) myötävaikutuksella. Ilmaisen palveluntarjoajan palvelun hidastuessa käyttökelvottomaksi aloitettiin 13.8. uuden keskustelufoorumin pystytys. Tix (rip) laittoi alueet kuntoon ja hoiti tarvittavan tiedoituksen, Aasi muokkasi foorumisoftaa Kitylle sopivammaksi. 14.8. julkistettiin Kity v2.0 yleisölle.

2. Millainen yhteisö Kity oikein on? Millaista porukkaa Kityssä on? Onko tänne mitään pääsyvaatimuksia?
Pääsyvaatimuksia ei ole, kuka tahansa pystyy rekisteröitymään kirjoittajaksi omilla tunnuksillaan.

Yhteisöstä puhuminen lienee tässä yhteydessä hieman vahva ilmaus, sillä porukkaa on tullut ja mennyt vuosien varrella ja liittyminen on onnistunut luomalla käyttäjätunnus kulloiseenkin palveluun. Ymmärrettävästi jotkut ovat tutustuneet toisiinsa paremmin tosielämässäkin ja onpa nähty lukuisia kityparejakin. Toisaalta on homma toiminut toiseenkin suuntaan ja jotkut ovat tuoneet tosielämäkavereitaan ja -kumppaneitaan tälle palstalle.

Kity-yhteisön jäsenet voivat halutessaan antaa itsestään enemmän tai vähemmän totuudenmukaisen kuvauksen keskusteluosion "Ylipidon Mölinät" keskustelussa "Käyttäjien esittelyketju". Kityläisistä valtaosa vaikuttaa pääkaupunkiseudulla, mutta löytyy niitä myös Turuus, Lahest, Tampesterista, Åulusta sekä muilta pienemmiltä taajama-alueilta. Ulkomailla asustelevia ulkosuomalaisia on myös joskus näkynyt kirjoittelemassa.

3. Tuntevatko kityläiset toisensa myös oikeassa elämässä? Mitä ovat ns. kityparit? Onko tämä joku ihme paritus- ja ristiinnaintikeskus?
Ensisijaisesti Kity on kaikille avoin vapaasanainen keskustelufoorumi, mutta siitä huolimatta vaihteleva osa kity-porukasta tapaa toisiaan myös tosielämässä nk. miiteissä, jotka vaihtelevat spontaanista palstalla sovitusta pussikaljasessiosta useiden kuukausien veivaamisella aikaansaatuihin Isoihin Miitteihin, joihin osanottajia on saattanut saapua kauempaakin.

Miittien toimintaosuus vaihtelee suuresti osallistujien halun mukaan luuserimaisesta tuoppien pohjien tuijottelusta jossain Kallion lähiökapakassa aina nörttimäiseen anime-elokuvien katselemiseen jonkun kityvakkarin kotona selvinpäin. Taisivat pari höyrypäämasokistia jopa haastaa toisensa City-maratoniinkin selvinpäin. Pienemmän porukan tuparitkaan eivät ole perin harvinaisia ja risteilyilläkin on käyty virkistäytymässä.

Kity EI kuitenkaan ole Eurosinkut eikä Sihteeriopisto, siitä huolimatta että joskus ihmiset saattavat löytää vastinparinsa mitä kummallisimmissa porukoissa ja epätavallisimmissa yhteyksissä. Tältä ei ole valitettavasti pystytty täysin välttymään myöskään Kityssä, joten legendan mukaan kitypariutumisia ja -eroja on tapahtunut.

Yleisesti ottaen julkisesti ilmoitetut miitit ovat avoimia myös kaikille uusille tulokkaille, ja kuka tahansa on vapaa kutsumaan miitin koolle. Joihinkin miitteihin tulee ilmoittautua etukäteen. Lisätietoa miiteistä "Miitit & Ikiliikkujat"-keskusteluosiossa.

4. Kuka tai ketkä toimivat ylläpitäjinä ja valvojina? Kuinka tiukkaa valvonta on? Mistä saa porttikiellon palstalle?
Katso keskusteluosio "Ylipidon Mölinät" ja sieltä varsinkin ilmoitus "Säännöt", tähän kaikkeen on vastattu siellä olevissa tiedonannoissa.

5. Kuka maksaa viulut?
Rahoitus toimii pääasiassa ns. pummiperiaatteella. Palvelimen käyttämä nettiyhteys on Aasin työnantajan kustantama, sähkölaskusta huolehtivat Aasin kämppikset.

Palvelimena käytettävä PC on puolestaan hankittu ihan rehellisellä rahalla, käytössä on Aasin ensimmäisestä kunnon(?) tilistä vuonna 2000 hankitun koneen runko uudemmilla lisukkeilla. Spesifikaatiot: 800MHz AMD Athlon Thunderbird, 1,5 Gt RAM, RAID1 peilauksella varmennettu levytila jota on "riittävästi". Palvelimen käyttöjärjestelmä on merkkiä "tuntematon".

Jos myöhemmin ilmenee tarvetta lisähankintoihin, Igor hankkinee tarvittavaa pääomaa tyttöjensä avustuksella.

6. Olinx eka? Paljonx on viive? Vilkuta mun kissalle!
Päivittäiset aikaiset madot tarkistetaan "Paskanjauhanta"-osion viikonpäiväkeskusteluissa. "Eka TPK!" = "Mä olin tänään eka töistä palstalle kirjoitteleva lällällää."

Kuka tahansa voi aloittaa viikonpäiväkeskustelun, ainoina vaatimuksina sille ovat:

- se sijaitsee "Paskanjauhanta"-osiossa
- sen otsikosta käy selväksi viikonpäivä
- sen ensimmäistä viestiä ei ole kirjoitettu ennen klo 00:00 kyseistä päivää (videonauhurissa vilkkuva 00:00 ei kelpaa).

Jos ilmestyy kaksi kilpailevaa viikonpäiväkeskustelua, yleensä aikaisemmin oikeana päivänä aloitettu keskustelu saa epävirallisen hyväksynnän viikonpäiväketjuksi, mutta loppupeleissä kilpailevien viikonpäiväkeskustelujen suosio ratkaisee "voittajan". Mikään ei välttämättä estä kahden samanaikaisen viikonpäiväkeskustelun olemassaoloa, vaikka päällekkäisiä keskusteluja pyritäänkin yleisesti välttämään. Tapana kuitenkin on ettei edellisten päivien viikonpäiväkeskusteluihin enää pahemmin kirjoitella, ellei jää jotain pahasti hampaankoloon.

Viive on Suomessa sijaitsevalla laajakaistaliittymällä enintään muutamia kymmeniä millisekunteja.

Viimeinen asiaton kommentti ei ollut edes kysymys.

7. Onko täällä kilttejä lapsia?
Vaihtelevasti. Varaudu siihen että sinua puukotetaan selkään kun vähiten sitä odotat ja kohta taas puznuzzaillaan. Trust no one.

Jos olet nainen, niin sinulle vittuillaan samalla, kun sinulta yritetään heruttaa pimpslooraa. Paitsi jos olet aivan tolkuttoman ruma (tosin joku yrittää sittenkin, rumilta saa helpommin).

Jos olet mies, sinulle vittuillaan.

8. Miksei kaikkia aktiivisimpiakaan kitypersoonia löydy FAP: Frequently Asked Persons-osiosta? Kuinka sinne pääsee?
Tähän voi olla useita syitä, muunmuassa:

- henkilö ei ole uskaltanut tai viitsinyt kirjoittaa itsestään kuvausta
- henkilö ei herätä muissa tarpeeksi voimakkaita tunteita jotta kukaan viitsisi vaivautua hänen puolestaan kirjoittamaan hänestä kuvausta
- henkilö on uhannut muita kityläisiä oikeustoimilla jos he uskaltautuvat kirjoittamaan hänestä kuvausta
- henkilö on niin monimutkainen persoona että häntä on mahdotonta pukea sanoiksi

FAP-osion alkuperäisenä tarkoituksena lienee ollut antaa kuvaus kaikkein tunnetuimmista ja kiistanalaisimmista kity-henkilöistä jotka ovat jatkuvasti pääotsikoissa, mutta koska Kity on täynnä ekstroverttejä parrasvaloihin pyrkijöitä sekä selkäänpuukottajia, löytyy sieltä nykyisin paljon Kity-taviksiakin. Jokainen ihminen on metrin mittainen.

Kattavamman listauksen Kity-persoonista löytää keskustelusta "Käyttäjien esittelyketju" sekä tietenkin "Käyttäjälistalta".

Helpoiten FAP-osioon pääsee lähestymällä FAP-osion nykyistä editoijaa yksityisviestillä. Vaikeimman kautta sinne pääsee pitämällä itsestään älämölöä, jolloin joku saattaa ilmoittaa sinut sinne säälistä.

9. Saako 1108 kysyä ylipidolta miksi tämä ketju siivotaan ylimääräisistä kommenteista vähän väliä?
Saa kysyä. Tarkoitus oli luoda tiivistelmä palstan historiasta ja luonnehtia lyhyesti aktiivisimpia kirjoituksia. Parhaat kontribuutiot pääsevät kivitauluun, muita siivotaan pikkuhiljaa pois. Ylläpito ei usko että kukaan jaksaisi lukea 11-sivuista UKK:ta. Lyhyestä virsi kaunis.

10. Mikä on city-lutka? Onko se sama asia kuin lutka, ja mikä se sitten on?
Kannattaa kysyä Gattacalta, hänellä lienee näille tällä hetkellä syvällisin määrittely. "It's a state of mind."

11. Miksi niin moni Kityn keskustelu tuntuu sivuavan peppuseksiä? Mitä ihmettä tarkoittaa "dildopyllyhetero"
Peppuseksistä puhumisella on Kityn keskusteluille elintärkeää ns. provoarvoa. Useat kitynaaraat inhoavat tai ainakin luulevat inhoavansa peppuseksiä ja pitävät sitä naista alentavana, joten tämä on oiva täky aina yhtä yksinkertaisten kityurosten käytettäväksi. Vastaavasti monet kitynaaraat tietävät kokemuksesta monien kityurosten kierrosten nousevan sopivasti ehdottamalla heille dildoa rectumiin. Sama jekku tepsii joka kerta, ja kitykeskustelut säilyttävät elinvoimaisuutensa.

Kityn kekseliäs keskustelukerho on löytänyt useita muitakin merkittäviä kestoaiheita joilla pitää keskustelua käynnissä, kuten:

- karvaiset naiset
- genitaalialueiden ajelu (ns. "sheivaus")
- evoluutiopsykologia
- teinipystytisut
- miesten pituuden tai genitaalien koon merkitys heidän haluttavuudelleen naisten keskuudessa
- tummat kuusikymppiset pikkumiehet
- jne.

Kityn arkkienkeli gullible on lisäksi valottanut termin "dildopyllyhetero" syntyhistoriaa seuraavasti:
TiinaKK (naisvakkarin nimimerkki muutettu syyllisten suojelemiseksi) esitti rajun Teoriansa miesten seksuaalisuudesta omaan järkähtämättömään tyyliinsä. Teorian mukaan kaikki nauttivat anaaliseksistä, myös miehet. Ja jolleivät nauti niin ovat ahdasmielisiä, estoisia, seksuaalisesti rajoittuneita ja homokammoisia. Teorian mykistävä huipennus oli, että homokammoisuus onkin latenttia homoseksuaalisuutta. Dildopyllyheterous on siis ainoa miespuolisen heteroseksuaalisuuden laji - muut ovat pahaisia miehimyksiä.

Tästä suivaantuneena Teorian kaappihomojengi, minä mukaanluettuna, lanseerasi dildopyllyhetero-termin, rectumin hoonauksen ja muita viehättäviä ilmauksia. Sanomattakin on selvää, että TKK otti itseensä, kun joku kehtasi kyseenalaistaa omaa kaappihomouttaan ja puhua itse omista zeksuaalisista mieltymyksistään vastoin TKK:n parempaa tietoa.
12. Eikö Kityssä ole chattia? Missä Kityläiset sitten chattaavat?
Vaihteleva joukko Kityläisiä tapaa kokoontua päivittäin (tai pikemminkin öisin?) City-lehden Flirttipuistoon puhumaan vieläkin uskomattomampaa shittiä kuin täällä Kityn keskustelualueilla. Huhujen mukaan siellä on joskus tapana puhua selän takana silkkaa paskaa muista Kityläisistä. Tämän johdosta jokaisen Kityläisen olisi parasta jo ihan oman palstamaineensa vuoksi käydä tarkistamassa tilanne päivittäin paikan päällä, tai palkata joku tekemään se puolestaan.

13. Entäs sitten mese (MSN Messenger)? Eivätkö Kityläiset meseile ollenkaan?
Kyllä vaan! Joukossamme on ainakin yksi innokas meseilijä nimeltänsä PetriFB! Häneltä saa ilmaiseksi ja jopa tahtomattaan aimo annoksen aina niin tarpeellisia kristillisiä elämänviisauksia ja -ohjeita suoraan kotikoneellesi. Lisätietoja tässä keskustelussa.

14. Miksi tuntuu olevan niin yleistä pyytää ylläpitoa poistamaan tunnuksensa, ja silti henkilö tulee takaisin jopa varsin pian uusilla tunnuksilla?
Tämän ilmiön syistä liikkuu useita teorioita. Tällä hetkellä kaksi kuuluisinta kilpailevaa teoriaa ovat:
(Hebuli:) Kyseiset käyttäjät häpeävät niin paljon aikaisempia kirjoituksiaan tai neli-viisinumeroisiin lukuihin kasvanutta suurta viestimääräänsä että haluavat poistaa tunnukselleen kuuluvan viestihistorian. Helpoiten ja nopeimmin tämä onnistuu poistattamalla vanha tunnus ja luomalla uusi, jolloin pääsee aloittamaan kirjoittelun ns. puhtaalta pöydältä, jolloin kaikki entiset synnit ja kirjoitukset on (muka) unohdettu ja annettu anteeksi.
(killkill:) Tässähän on sama ilmiö, kuin tupakoinnin lopettamisessa. "Nyt loppui!" sanoi Mika-Marko-Petteri ja talloi norttiaskinsa pieniksi muruiksi. Kyseessä on siirtymäriitti, jolla haetaan vahvistusta lopettamispäätökselle. Seurauksena hyvä olo tyyliin "nyt mä tein sen".

Ajan mittaan ylpeys omasta suoraselkäisyydestä haalistuu ja ennen pitkää kiusaus palata pahoihin tapoihin kaswaa kestämättömäksi.
On toki sanottava että molemmat teoriat saattavat pitää paikkansa tapauskohtaisesti. Oli miten oli, yleisesti ottaen tämänkaltaista useilla tunnuksilla kikkailua (mukaanlukien useiden eri tunnusten samanaikaista käyttöä) pidetään merkkinä Kityilijän huonosta itsetunnosta, suoraselkäisyyden puutteesta sekä alkavasta jakomielitaudista. Ketään ei ole kuitenkaan hirtetty tästä rikkeestä, toistaiseksi. Eikä ylösnousemus ole kokemuksena edes ennakkokohunsa arvoinen.

15. Yhdys sanat ovat niin vaikeita! Miten niitä pitää oikein käyttää? Apua! Miksi yleensäkään on niin tärkeää kirjoittaa ne oikein?
Yhdys sana sääntöjen opettelu on siksi tärkeää, koska niiden osaamattomuus aiheuttaa muille Kityn lukijoille migreenin. Ohessa Patz:n ansiokkaasti kokoama muisti sääntö lista:

Yhdyssana = perusosa + määriteosa
Esim. autoradio; perusosa = radio, määriteosa = auto

Yhdyssanan vastakohta on sanaliitto. Ongelmatilanteet muodostuvat usein, kun pitäisi erottaa nämä kaksi käsitettä toisistaan. Onneksi helpotuskeinoja löytyy, tutkitaanpa nyt muutamia.
 • -kin -liitteen lisääminen sanojen väliin:
  muovikinkatos => mahdoton => yhdyssana
 • adjektiivin lisäys sanojen väliin
  muovikevytkatos => mahdoton => yhdyssana
 • yhdyssanassa on vain yksi pääpaino; tarkkaile sanojen painotusta
  Hän on vanhapiika. <--> Hän on vanha piika.


  YHTEEN:
 • substantiivit joiden määriteosa on nominatiivissa
  muovikatos
 • substantiivit joiden määriteosa on genetiivissä ja joilla on vakiintunut merkitys
  äidinkieli (vrt. äidin kieli)
 • Katujen ja paikkojen nimet, joiden määriteosa on genetiivissä
  Heikintie

  HUOM! Tähän sääntöön on poikkeuksia, esim. sellaiset kadunnimet,joiden määriteosana on jonkun henkilön sekä etu- että sukunimi kirjoitetaan erikseen. Myös sellaiset maantieteelliset nimet, joiden perusosana on yhdyssana kirjoitetaan erikseen.
  Uolevi Mäkisen katu
  Atlantin valtameri
 • -inen-loppuiset adjektiivit, joiden määriteosana on adjektiivi, pronomini tai lukusana
  hyvännäköinen
  tämänkertainen
  seitsenvuotinen
 • värit
  sähkönsininen
 • partikkeli + päin
  tännepäin
  ylöspäin
  alaspäin
  HUOM! vasemmalle päin, oikealle päin
 • hellittely- ja säälittelysanat tyttörukka
  Annika-parka
 • kasvit, eläinrodut ja ruokalajit
  annansilmä
  kultainennoutaja
  karjalanpiirakka

  ERIKSEEN:
 • taipumattomat adjektiivit
  koko joukko
  aika poika
  pikku tyttö
 • moniosaiset partikkelit
  niin kuin
  ennen kuin
 • nomini + päin
  Santahaminaan päin

 • niin sanottu, viimeksi mainittu, huomiota herättävä
  HUOM! Edellyttäen, että ilmauksilla ei ole kuvallista merkitystä, vrt. ohi menevä juna <--> ohimenevä hetki
16. Siis mitä?!? Onko joku ex-kityläinen oikeasti päässyt uutisiin? Kuka mitä missä ja kenen kanssa? Kuka tietää lisää, kuka vuosi tiedon?
Lukisit sinäkin perkele Ilta-Sanomasi niin tietäisit enemmän. Juna meni jo.
Avatar
Lapitii
Kitisijä
Viestit: 2910
Liittynyt: 16.08.2005 16:16
Paikkakunta: Tre

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja Lapitii »

Musta ei oo viäkään kirjotettu mitään FAPiin. Kiipeen pian mökömökö-puuhun. Oon sentän panostanu jo vuosia. =(
Tuhmasta päästä nauttii koko ruumis.
bliss

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja bliss »

^Äläpä välitä, ei minustakaan.
Itseasiassa helpottavaa, voin tyhmäillä edelleen ilman että kukaan noteeraa ;)
Rouva Pupu

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja Rouva Pupu »

^Mä liityn kanssa syrjittyjen joukkoon, pieni sellainen mutta parasta A-luokkaa :]
Avatar
Lapitii
Kitisijä
Viestit: 2910
Liittynyt: 16.08.2005 16:16
Paikkakunta: Tre

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja Lapitii »

^ ^^ Hmhmm, te molemmat kyllä ansaitsisitte paikkanne, todellakin.
Viimeksi muokannut Lapitii, 18.11.2008 21:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tuhmasta päästä nauttii koko ruumis.
Alisuorittava G

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja Alisuorittava G »

Mä ansaitsisin kyl kans. Oon nähny ND:sta uniakin. Ja se musta!
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2582
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja Clay »

Alisuorittava G kirjoitti:Mä ansaitsisin kyl kans. Oon nähny ND:sta uniakin. Ja se musta!
Ja mites se uni, jossa järkkäsin häät sun ja aljan kanssa, siis orgiat.
Nyt penikseni on fantastinen!
Alisuorittava G

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja Alisuorittava G »

Clay kirjoitti:
Alisuorittava G kirjoitti:Mä ansaitsisin kyl kans. Oon nähny ND:sta uniakin. Ja se musta!
Ja mites se uni, jossa järkkäsin häät sun ja aljan kanssa, siis orgiat.
Miten mä voin unohtaa tällaset?? *släp*
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18782
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja Niba »

Musta on ollu juttu Hesarissa, Ilta :off: sanomissa ja viimeksi mua lainattiin Helsingin uutisissa..
Pyyhin Netikettiin..
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 14946
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: FAQ & FAP

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Niba kirjoitti: 23.01.2023 10:16 Musta on ollu juttu Hesarissa, Ilta :off: sanomissa ja viimeksi mua lainattiin Helsingin uutisissa..
Menin katsomaan ja etusivulla oli tämä.

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5673179
Universaali disclaimer.
Vastaa Viestiin