Lauantai

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 6685
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Lauantai

Viesti Kirjoittaja aasi »

Krapulassahan en saa oikein yhtään mitään järkevää töihin liittyvää tehtyä, mutta joskus perjantailounasoluen jälkeen on huomannut että on saanut yllättävän hyvin vielä aikaan juttuja. Ei ehkä mitään suuria oivalluksia tai pohdintoja, mutta yksi olut vaimentanee just sopivasti liian kriittisyyden.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Dumis

Re: Lauantai

Viesti Kirjoittaja Dumis »

Manaaja kirjoitti:Mä en riistokapitalistityönantajana
Muistan jäbän kirjailleen johonkin, varmaankin naamikseen että oot 100% duunari, make up ur mind!
Manaaja kirjoitti:vedetään itsensä hirveeseen darrakuosiin, ja sitten valitetaan kun töissä onkin epämukavaa eikä työt oikein maistu. Älä saatana?
Sun internetsi taitaa olla liian täynnä rapulasta valittelevia. Oma rapulani oli ihan lievä malli, kun muisti juoda vettä ja syödä kunnolla, joskin tietty fyysistä työtä tehdessä vähäsen janotti niinku aika vitusti.
Manaaja kirjoitti: Kaikille on päivänselvää ettei kännissä mennä töihin, mutta krapulassa painamista ei silti jostain syystä osata nähdä yhtä pahana asiana vaikka työmotivaatio, työkyky, huolellisuus/turvallisuus ja tehokkuus työssä ovat monesti jopa heikommalla tasolla kuin kännissä.
Jos rapulan taso on sitä luokkaa että tekee työnsä huonommin kuin kännissä, niin sitten kannattaa jäädä kyl kotia. En ole kännissä töitä koskaan koittanut tehdä ja voin kuvitella kyllä että siihen verrattava rapula on aika karmaiseva työrajoitteeltaan.

Ymmärrän kyllä riistokapitalistin näkökulman ja en kyllä kehtaisi mennä tärinärapuissani töihin, jos olisin jossain semmoisessa työssä jossa työn tulokseen vaikuttaisi lähes ainoastaan oma panokseni.
Manaaja

Re: Lauantai

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

^ Riistokapitalistipienyrittäjätyönantajat ovat käytännössä poikkeuksetta 100% duunareita.
Vastaa Viestiin