Miniä ja vävy

Ihmissuhdeasiat ja lemmekkäät jutut
Manaaja

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

par-sky kirjoitti:Sitten on tietenkin näitä lisätoiveita...
:D En täysin ymmärrä itsekään miksi, mutta hajosin.
Zeb

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja Zeb »

par-sky kirjoitti:ei terveysongelmia, ei diabetestä, syöpää tai sydänsairauksia suvussa
Suurimman osan suomalaisista saat sitten sulkea pois jo näillä perusteilla.
prosessi

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja prosessi »

Zeb kirjoitti:
par-sky kirjoitti:ei terveysongelmia, ei diabetestä, syöpää tai sydänsairauksia suvussa
Suurimman osan suomalaisista saat sitten sulkea pois jo näillä perusteilla.
Suurimman osan kaikista hyvinvointimaista tulevista, mitä pitkäikäisempää porukkaa, sitä enemmän noita tauteja pukkaa esiin. Somaliasta kyllä saattaisi hyvinkin löytyä sukuja, joissa kaikki ovat kuolleet ennen sairastumistaan mihinkään noista!
prosessi

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja prosessi »

ninnithequeen kirjoitti::tiistai:
Taisit yrittää sanoa, että toivot lapsillesi erilaista elämää kuin itsellesi.

Sen somali-sanan sijaan sinun vain olisi pitänyt kirjoittaa skini, mutta et voinut, koska jopa oma pikkuveljesikin on sellainen. Joten korvasit rasismia kuvaavan sanan sen kohteella, mitä kukaan täällä ei tajunnut.
Avatar
par-sky
Kitisijä
Viestit: 2445
Liittynyt: 14.09.2005 17:11
Paikkakunta: Hämpton

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja par-sky »

tiedän... siksipä lisätoiveitten alla. Eli ne ei oo semmosia että voimakkaasti vihjaisin/kehottaisin dumppaamaan ko. yksilön. Voishan ton muuttaa myös muotoon, että tulevalla miniällä/vävyllä ei ole mitään noista.
Me transmitte sursum, Caledoni!
Bhven

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja Bhven »

prosessi kirjoitti:
ninnithequeen kirjoitti::tiistai:
Taisit yrittää sanoa, että toivot lapsillesi erilaista elämää kuin itsellesi.

Sen somali-sanan sijaan sinun vain olisi pitänyt kirjoittaa skini, mutta et voinut, koska jopa oma pikkuveljesikin on sellainen. Joten korvasit rasismia kuvaavan sanan sen kohteella, mitä kukaan täällä ei tajunnut.
Kuva

Seuraavaksi joku tekee gallupin: Oletko hyvä esimerkki lapsillesi?
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8599
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Kun laskeskelee teidän lastenne ikää noin keskimäärin, on enemmän kuin todennäköistä, että tulevat somalipuolisot ovat Suomessa syntyneitä tai pieninä Suomeen muuttaneita Suomen kansalaisia.

Se on kumma, että somaleja inhotaan ja kauhistellaan ja he ovat vihoviimeisiä miniä- tai vävyehdokkaita, mutta muualta Afrikasta ilmeisesti on ihan ok hankkia puoliso. Oikeasti, niin vastenmielisiin tyyppeihin en ole somaleissa törmännyt kuin suomalaisen naisen puolisona maahan muuttaneiden Algeria-Marokko-Tunisia-Nigeria-Ghana-Gambia -edustajista on löytyy.
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
Elppis
Kitisijä
Viestit: 10702
Liittynyt: 15.08.2005 15:07
Paikkakunta: Helsinki

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja Elppis »

Synnärillä oli samassa huoneessaa Iranilainen, Suomalainen ja Somalilainen äiti, somaliperhe oli ainut täysjärkistä edes lähellä oleva. Tulkkina toimiva helvetin hyvin suomea puhuva fiksunoloinen ja mukava mies, 1,5v reipas pikkujätkä ja pienen pieni 2 kg vauva äitinsä kanssa olivat yllättävän mukavaa seuraa sen viikon ajan, kun kummatkin siellä kyhnötimme.

Omalle lapselle toivon sellaista miniää (tai vävyä), joka tosiaan tasapainottaa jätkää suhteessa, tekee yhteiselosta onnellista ja arvostaa elämää sen verran, ettei pahoinpitele itseään eikä muita päihteillä tai nyrkillä. Ulkonäöllisesti (ja värillisesti) se on täysin pojan itse päätettävissä; rehellinen ihminen olisi varmaan omasta puolestani se paras piirre, mitä osaisin toivoa.
The great club outshines the individual, always and forever.
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Hyvä pointti Lolita! Vitsi kun tekis mieli tutustuttaa teidät rassukat piiripienipyörii ennakkoluuloiset oikein mukaviin, fiksuihin ja ahkeriin somaleihin! Suurin osa näistä tuntemistani on toki lapsia, mutta en epäile yhtään, etteivätkö he aikanaan kouluttaudu (jopa korkeasti), hanki kohtuu(hyvä)liksaista duunia ja mikä ettei perussuomalaista(ei puolue) tyttö- tai poikaystävää.

Kun itse on jatkuvasti niin monen kulttuurin ja uskonnon sulatusuunissa, pääsee välillä unohtumaan mistä Pertti Perussuomalainen ennakkoluulonsa ja uhkakuvansa kiskookaan.

Enkä voisi lapseltani kieltää kepulaista, kunhan sillä olis siniset silmät ja paksu vaalea.. palmikko.

Jonkinlaista realismia sillä kumpparilla ois hyvä olla siinä parinkybän rajapyykin jälkeen. Sitä ennen saa rakennella pilvilinnoja. Muuten on yks lysti. Hyvännäköisyys on tietty aina poonusta, lapsenlapsia ajatellen.
Prepare for the worstest.
RP

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja RP »

Toimistorotta kirjoitti: islaminuskoisia työkavereita ja en kyllä heistä ketään uskonsa perusteella pidä huonona miniäkokelaana- tai kandidaattina. Kunnon muslimihan ei vääräuskoista edes nai, joten radikaalimuslimi tuskin oveasi kolkuttaa ilman että lapsi kääntyy ensin.
Ei naikaan, mutta onneksi voi aina käännyttää naisen (helmat hulmutenhan ne sen tekee) Oikeaan Uskoon. Ei se niin vimpan päälle ole. Tunnen todella monta kyseisen uskonnon edustajaa, osan läheisestikin. Suvustakin muutama löytyy, ulkomailta tuliaisiksi tuotuja. Oli kyseessä kuinka "maallistunut" muslimi tahansa, ne tietyt jutut löytyy aina kun jaksaa tarpeeksi kaivella (jutella siis). Ja mähän jaksan.

Kavereina, työkavereina, tuttuina ihan miten vaan ok, kunhan molemmat osapuolet hyväksyy "epäasialliset uskontoväännöt" kun niihin on aihetta. Tyttärelleni en mieluusti soisi islaminuskoista kumppania. Koskekoon jonkun persvakoa miten paljon tahansa tämä törkeä kauhea toivomus. Kiinnostaa Q kilo peeaskaa.

Mutta, rakkaus tyttäreen on sen verran suurta, että kai mä tämmösestä kauheudesta selviäisin kunhan ensin pääsisin muutamaksi viikoksi lataamoon käsittelemään traumojani. Otetaan samalla kokonainen kuukausi, varman päälle.
Avatar
Mida
Kitinän uhri
Viestit: 531
Liittynyt: 15.09.2006 12:10

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja Mida »

Minulle unelmaminia tai vavy olisi sellainen, jonka kanssa tulisin itsekin toimeen.

Ihan sama mika sukupuoli, koulutustaso, etninen tausta tai muuta. On lasteni asia tehda se valinta. Itse vaan pidan peukkuja ankarasti pystyssa, etta loytaisivat sen verran terveita, fiksuja ja asiallisia ihmisia, ettei heidan tarvitsisi ruveta riitelemaan tai valeja katkomaan vaan jos jotain hankaluutta tulisikin, niin saataisiin puhumalla selvitettya.

Olis meinaan kiva jos perhe laajemmassa maaritelmassa pysyis jossain maarin laheisena senkin jalkeen kun poikaset lentavat kasaamaan omia pesia, eika hajaannuttais ja hajottais ja etaannyttais.
Mayah
Elämätön Kitisijä
Viestit: 365
Liittynyt: 01.09.2009 1:38
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja Mayah »

No unelmavävyhän olisi sellainen, jonka voisin itsekin kelpuuttaa miehekseni, mikäli olisin siis tyttäreni iässä ja sillai.

Pääasia on kuitenkin, että (vävy tai miniä) olisi kunnollinen, rehellistä työtä tekevä, mieluiten suomalainen tai ainakin länsimaasta kotoisin oleva ja että se kohtelis mun tytärtä/poikaa hyvin ja rakastais ja kaikkee.
Avatar
Crowbar
Kitinän uhri
Viestit: 933
Liittynyt: 13.02.2007 13:02

Re: Miniä ja vävy

Viesti Kirjoittaja Crowbar »

Lolita kirjoitti:Oikeasti, niin vastenmielisiin tyyppeihin en ole somaleissa törmännyt kuin suomalaisen naisen puolisona maahan muuttaneiden Algeria-Marokko-Tunisia-Nigeria-Ghana-Gambia -edustajista on löytyy.
No hei! Ensimmäiset kolme on hiekkaneekereiden (semi-kameleiden, aavikko-natsien tai miksi nyt niitä roskalavalta pudonneita ylijäämäapaskoja haluaa kutsua) valtakuntia eli totta kai käsittämättömiä ylilyöntejä. Loput on taas Länsi-Afrikan jätekoplan ripulipaskamaita, joten ei yllätyksiä sieltäkään. Somalit on vaan päälimmäisenä, kun ne tuppaa olemaan ne ryöstäjät ja rasistin huutelijat.

ps. Ilmeisesti nuo kaikki mainitsemasi naiset on hyvin rumia. Naamat norsunvitulla.
I was at the hospital laughing at cripples
Then I heard your kid just died
Suddenly, that was funnier than the cripples
So I tracked you down and made fun of you
It was an open casket wake
I spilled my beer in your kid’s coffin
Vastaa Viestiin